Jukka Jalonen Jokereiden päävalmentajana 2016–2018

  • 53 555
  • 222

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Marjamäen ja Tapolan saapi ainakin unohtaa. Herrojen peli on aivan järkyttävää paskaa vaikka tulosta onkin tullut.
Törmänen ei VÄLTTÄMÄTTÄ olisi huono ratkaisu, meriittejä on kuitenkin jonkunverran, peli on toimiessaan (mikä vaatii pelaajistolta jonkunverran) äärimmäisen kaunista ja tehokasta. Viimekautta en pitäisi miinusmerkkinä Stögöä kohtaan sillä Jullinippu oli päin vittua koottu, loukkaantumisten rikkoma edarijoukko jossa Aaltoset yms fleguilivat pitkin kautta.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vois olla joku ulkomaalainenkin, esim. Skudra. Jos on pakko olla suomalainen, niin ääni menee jortsulle. Vuoden mies.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mihin on muuten jäänyt se keskustelu, että Raipe on ihan turha ja paska?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kari Jalonen olisi hyvä valinta, koska Viltoselta menisi duuni alta.

Kyllä tässä maassa hyviä valmentajia riittää. J.Jalosta olisi katsellut pidempäänkin kun on saanut joukkueen tuollaiseen lentoon, mutta ihan samaan on mahikset Nokalla, Marjamäellä, Kivellä ja Tapolalla. Näistä Kurri saa sitten seuloa ensin saatavilla olevat(=sopimuksettomat) ja sitten valita mieleisensä.

Niin kauan kuin Jokerit on näin selkeästi suomalaisen seurajääkiekkoilun vaativin pesti, saadaan me valita haluamamme koutsi sen jälkeen kun maajoukkue on ottanut omansa. Hyviä on olleet koutsit tähän asti ja hyviä tulevat olemaan jatkossakin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Summanen ja Erkka takaisin!
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Itseltäkin lähtee ääni Jortsulle tai Summaselle. Missä Doug Shedden menee nykyään? Jengi täyteen haalariäijiä josta tää kanukki taikoo pisteitä takovia virtuooseja.

Kari Jaloselle ei. On voittanut, ja tulee voittamaan paljon mutta menee samaan kategoriaan villepeltonen ym jannepesosten kanssa. Ei niin ei.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Summasen yläkerta alkaa olemaan laho, ei kiitos. Samaten Peltonen voidaan unohtaa saman tien, Sitä ei halua nähdä kukaan jokeri ja se ei halua nähdä jaffalaa sisältä.

Mitään hitaiden lähtöjen erikoismiestä ei kiitos penkin taakse.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peltoselle ehdoton ei. Jokainen itseään Jokerikannattajaksi kutsuva voi mennä katsomaan villen tuijotuksia tulosruutuun ja miettimään, miksi tuota ei kukaan halua Jaffalassa nähdä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Summanen nyt ei kyllä enää millään voi mahtua Jokereita sekoittamaan.
Eiköhän silloin viimeisinä hetkinä liigassa leimautunut niin perus hifk itkijäksi että hyi helvetti.
Samoin Pelle Viltonen. Vaikea uskoa, että Jokereihin enää koskaan haluaisi ja toivottavasti
ymmärtää pysyä helvetin kaukana.

On kyllä vaikea löytää Jaloselle korvaajaa. Milloin Erkan sopimus loppuikaan?

Pitäisi miettiä kuka valmentaja saa kuitenkin taidokkaasta rosterista kaiken irti? Siis moni
esimerkiksi liigassa valmentanut hyvä nousukki on tottunut ottamaan puukäsistä kaiken
irti mutta nyt pitää ymmärtää, että niitä käsiä ja jalkoja on ihan erilailla tarjolla ja siitä pelikirjasta
pitää löytyä muutakin kuin vain taito rikkoa vastustajan peliä.
 

Gemondo

Jäsen
Uuden Jokerikoutsin avauskautta edeltävä kausihan on perinteisesti mennyt Viasatin studiossa, joten TERVETULOA KAI SUIKKANEN!
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Voi vitun vittu. Vituttaa sekä Jokereiden että Jalosen itsensä puolesta. Jokerit olisi ansainnut pitää parhaan mahdollisen vaihtoehdon eli J. Jalosen seuraavillakin kausilla. Muutama menestyksen vuosi Jokereissa ja Jukka NHL-valmentajaksi olisi maistunut kaikille. Nyt hommat menee niin, että ensi kausi menee välivuotena kaikilla muilla vaihtoehdoilla paitsi Erkalla KHL:n opetteluun. Maajoukkue lienee ainoa, joka voittaa tässä jotakin.

Koska täällä nakellaan huumorivaihtoehtoja, niin ensi kaudelle Lämsä ja Valtonen tekevät paluun!
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
No nyt tämä meni kyllä vaikeaksi..... Suikkanen, Jortikka, Summanen, Peltonen ja mitä näitä nyt on, ei kiitos. K.Jalosen hyväksyn, mutta tuonee mukanaan Peltosen, joten jotain muuta olisi keksittävä. Hyviä vaihtoehtoja ei tähän hätään hirveästi tule mieleen kuin Erkka. Liigasta joku sellainen löytynee.

Jokerikorttina Mike Keenan, suosikkini 90-luvulta ;)

EDIT: En kyllä todellakaan myöskään innostu Marjamäestä. Pidin häntä hyvänä nousevana huippuvalmentajana aiemmin, mutta näyttää siltä, että hänen on uudistuttava rajusti ottaakseen askeleen eteenpäin urallaan.
 
Viimeksi muokattu:

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Ihasama kuka tulee kuha Marjamäki ja Tapola pysyvät kaukana!!!!!!!!! Ja maajoukkuuelle loistava asia Jalonen, mutta Jokereille ei niin hyvä asia.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pahaa pelkään, että Kurrin valinta kohdistuu Late Marjamäkeen. Saadaan siis jatkossa nauttia palauttelusta ja oman maalin takana seisoskelusta.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Pahaa pelkään, että Kurrin valinta kohdistuu Late Marjamäkeen. Saadaan siis jatkossa nauttia palauttelusta ja oman maalin takana seisoskelusta.
Tämä on todennäköisin vaihtoehto, tuo Marjamäen "ero" ja tauko liigavalmennuksesta on melko varma viite siitä, että Jokerit kutsuu miestä. Harmi sinällään, olisin mieluummin ottanut Kari Jalosen, sen verran hyvät meriitti on herralla.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Petri Matikainen on tänään päivätyssä jutussa ilmoittanut vaihtavansa maisemaa tämän kauden jälkeen. 1+1 ?
Pelicansin päävalmentaja vaihtuu ensi keväänä - Matikainen: "Olen antanut firmalle kaikkeni" - ESS.fi
Petu on hieno mies, mutta väärä valmentaja Jokereille. Ellei sitten tule Marjamäen kakkoseksi tjsp, mutta tuskinpa.

Vähän yllätyin että Jalonen halusi palata maajoukkuevalmentajaksi. Ehkäpä sitten Tolvasen pelaamista katsoessa on tullut sellainen fiilis, ettei tarvitse koutsata tulevaisuudessa mitään puukäsiä ja menestystä voi tulla enemmänkin.
 

Tartu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KHL
Pahaa pelkään, että Kurrin valinta kohdistuu Late Marjamäkeen. Saadaan siis jatkossa nauttia palauttelusta ja oman maalin takana seisoskelusta.
Eiköhän Marjamäki ole sen verran fiksu mies, että on seurannut sitä mihin nykylätkä kehittyy ja on kehittynyt ja sitä myötä nopeuttaa myös omaa pelikirjaansa jatkossa. Näin uskoisin.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Westerlundin ja Jalosen jälkeen on aika vaikeaa löytää korvaaja. Minulle kelpaisi yksi nimi ja se on Kari Jalonen. KJ menee toki vähän samaan sarjaa jannepesosten ja villepeltosten kanssa, mutta miehen meriitit ovat kovat.

Suikkasille, Matikaisille, Marjamäille ja Törmäsille ehdoton ei. On valmentajat muuten aika vähissä...
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Karri Kivi on ainoa Westerlundin lisäksi, jonka suvaitsisin Jalosen korvaajaksi. Marjamäki jos tulee niin itken verta ja kyyneliä, heti oksentamisen jälkeen.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jalonen palaa Leijoniin kauden jälkeen | Jokerit.com
-Vaakakupissa painoi uusi 1990-luvulla syntynyt pelaajasukukpolvi muutamalla kokeneella pelaajalla höystettynä. Tässä on mahdollista saada todella hyviä pelaajia MM-kisoihin ja juuri uuden sukupolven valmentaminen kiinnostaa minua, hän kertoo.
Olenko vain epäilevä tuomas vai miksi tämä selitys kuulostaa kukulta? Olisi suoraa sanonut, että vanhaa rasittaa reissaaminen. Suurin haaste Suomessa on narrit, vaikka majun peräsimessa saa eniten sulkia hattuun...
 

Masentaja

Jäsen
...vaikka majun peräsimessa saa eniten sulkia hattuun...

Tai ehdottomasti eniten paskaa niskaan.

Onneksi mun ei tartte päättää seuraavaa valmentajaa. Sopimustilanne yms on multa ainakin hiukka hukassa mutta jos päärunko jatkaa meillä niin valmentajan tulee olla tyyliä JJ. Mitäs tuo pelikirjojen ja viivelähtöjen mestari, Johtava, Herra Sihvonen tekee? Tähän voi lisätä haluamansa hassutteluhymiön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös