Juhlakausi 2009-2010

  • 280 368
  • 746
Tila
Viestiketju on suljettu.

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
Itse ehkä vähän ihmettelen, miksi pitäisi Makkosen palkkaa korottaa jos sopimus kerran on tehty pienemmällä palkalla. Ei se Makkonen kuitenkaan enää sen ensivuoden jälkeen varmaankaan aio HPK:ssa jatkaa. Motivaatio tulee siitä, että saa hyvän sopimuksen kauden päätteeksi. Ihan hyvähän tuo 40-50k on suomen mittakaavassa.

Lisäksi Kemppaisella ja Hämäläisellä tosiaan on mahdollisuuksia nousta vaikka jopa tämän kauden Makkosen tasolle. Siinä tapauksessa olisi kyllä mitalit lähellä. Laakkonen ehjänä pysyessään kyllä on 60 pisteen mies ja yritetään nyt toivoa Makkoselle vielä kehittävää kesää, että saisi vielä tätä kautta paremmankin kauden alle ennen seuraavia sopimusneuvotteluja. Olisihan se mukava nähdä taas pitkästä aikaa suomalaispelaajan menevän suoraan NHL:ään pelaamaan SM-liigasta. 1,3 pistettä/peli on tosin varmaan puolustavalle sentterille maksimitehokkuus vaikka kuinka ylivoimalla pelaisikin..

Jos vielä Kolehmainen nostaa tasoaan tästä kaudesta ja hankinnat onnistuvat on se juhlakauden kulta taskussa. Monta jossia on kyllä tuohon kultaan. Onhan sekin mahdollista, että Makkonen tekee viitaluomat ja putoaa Kemppaisen ja Hämäläisen taakse. Senkään takia tuo palkantarkistus ei olisi järkevää, vaikka Makkosta pelaajana arvostankin vaikka 200k asti.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse ehkä vähän ihmettelen, miksi pitäisi Makkosen palkkaa korottaa jos sopimus kerran on tehty pienemmällä palkalla.

Optiohan miehellä taisi vaan seuraavasta kaudesta olla ja Makkoselle löytyy varmasti työnantaja muualta, jos palkkaa ei koroteta. Maalipörssin voittajat kelpaavat kyllä kaikille. Sellainen pyöreät 100 keuroa ja rooli kerhon ykköskentästä, niin paketti on Makkosen kannalta sen tyylinen, että kannattaa Kerhossa jatkaakin.
 

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
Optio oli seuran optio. Jalonen oli sanonut että "ei tässä uusien pelaajien kanssa mitään vuoden sopimuksia aleta tekemään" ja Makkonen oli valinnut lyhimmän mahdollisen ja vastaavasti seuralle halvimman sopimuksen, kaipa uskoi kykyihinsä.

HPK on tuohon optioon tarttunut jo syksyllä ja jatko on selvinnyt jo marraskuussa. Eli tuo 40-50k Makkosella jatkuu edelleen ellei sitten seura rupea tekemään hyväntekeväisyyttä ja korottamaan palkkaa vain hyvänmiehenlisänä.

EDIT: Ja tuo 100k ei edes varmaan riittäisi. Ei tule myöskään ensikauden päätteeksi riittämään. Hyvin puolustavat sentterit, jotka mystisesti voittavat maalipörssejä viedään isompien rahojen ääreen. Kyllä Makkoselle se kakkoskentän roolikin sopisi, sopihan se HPK:n kakkonenkin paremmin Makkoselle kuin Viitaluomalle ykköskenttä ja laidoilla Kariya ja Laakkonen. Ja nyt Unkaripeleissä maajoukkueessakin jäivät nuo Hirsovitsit, Pyörälät ja Hyvöset kakkoseksi vaikka ykkösiä olivatkin.

HPK:ssakin Virta 130k, Viitaluoma ties minkä verran, Makkonen 100k ?? Meneeköhän laskutoimitukset oikein. Pidetään nyt vaan tiukasti siitä pienestä palkasta kiinni, kyllä Makkonen sen verran pelimies on ettei anna palkkakuopan häiritä pelaamistaan.
 
Viimeksi muokattu:

J.Petke

Jäsen
Itse ehkä vähän ihmettelen, miksi pitäisi Makkosen palkkaa korottaa jos sopimus kerran on tehty pienemmällä palkalla. Ei se Makkonen kuitenkaan enää sen ensivuoden jälkeen varmaankaan aio HPK:ssa jatkaa. Motivaatio tulee siitä, että saa hyvän sopimuksen kauden päätteeksi.

Ihan sen takia korotettaisiin, että hän todella jatkaisi seuraavan kauden kerhossa. Ei varmasti jatka jos sanotaan, että "sulla on sopimus pelaa sillä". Ihan luonnollista, että hyvin menneen kauden jälkeen palkkaa tarkistetaan.

Ihan hyvähän tuo 40-50k on suomen mittakaavassa.

Hä? Maalipörssin voittajalle?

Pidetään nyt vaan tiukasti siitä pienestä palkasta kiinni, kyllä Makkonen sen verran pelimies on ettei anna palkkakuopan häiritä pelaamistaan.

Ja ainahan voi lähteä ulkomaille.
 

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
Niin no sopimusrikkoa on vaikea tehdä jos aikoo euroopassa pelata, NHL on Makkosen sopimuksessa purku-optiona. Eli Makkonen EI lähde kirveelläkään muualle kuin Venäjälle (onko mahdollista sinne sopimusrikolla?) ja NHL:ään ilman sopimusrikkoa. NHL-palkkojen kanssa tosin on HPK:n vaikea kilpailla, kun se NHL kuitenkin on Makkosella ollut suunnitelmissa, Pittsburgh vain oli tarjonnut tuollaista kaksisuuntaista farmisopimusta 06 niin ei kelvannut.

Eli siis ainoat järkevä syy korottaa palkkaa olisivat a) Makkosella menee ensi kausi niin penkin alle ettei ottajia ole missään b) HPK haluaisi joskus takaisin kovanluokan paluumuuttajan.

Makkonen ei pysty sopimusrikolla siis euroopanliigoissa pelailemaan tietääkseni millään. Sopimukset pätevät koko Euroopan sisällä (Venäjästä en tiedä). Nimittäin tietääkseni ei ole mitään rahallista summaa sovittuna, millä Makkonen voisi sopimuksensa purkaa, eli rahallisella purkamisella HPK voittaisi varmasti kaupassa. NHL peikko on alituiseen kutittelemassa, sillä silloin HPK:lle jää vain luu käteen. Makkosen NHL-optio on siis purkupykälä. Vaihtoehdot näin ollen ovat vain HPK tai NHL (ja tietämättömyyssyistä on mainittava tuo KHL, en tosin usko, että Makkonen olisi mies joka rikkoo sopimuksen).

Näin ollen siis tuo palkantarkistus hakkaa vain HPK:ta omaan nilkkaan kun ne rahat voi käyttää johonkin useamman vuoden pelaajaan. Ja tuosta 50k palkasta.. On ennenkin huiput pelanneet palkkakuopassa jos sopimusta on jäljellä, jatkopahvit on asia täysin erikseen. Jos Makkonen siis päättää ensikauden jälkeen tehdä vielä vaikkapa kolmen vuoden sopimuksen HPK:hon on palkkaa VARMASTI tarkistettava, mutta epäilenpä tuon 100k:n riittävyyttä siinä tapauksessa..

EDIT: Ja mikä mielestänne sitten olisi sopiva palkka maalipörssin voittajalle ja SM-liigan toiseksi parhaimman ykkösalivoiman (sekä 5vs4 että 5vs3) hyökkääjälle? Olisiko se 100k?
 
Viimeksi muokattu:

J.Petke

Jäsen
Makkonen ei pysty sopimusrikolla siis euroopanliigoissa pelailemaan tietääkseni millään.

Ei HPK ole ennenkään ketään pakottanut Hämeenlinnassa pelaamaan jos on ollut halua siirtyä toiseen maahan.

Näin ollen siis tuo palkantarkistus hakkaa vain HPK:ta omaan nilkkaan kun ne rahat voi käyttää johonkin useamman vuoden pelaajaan.

Mielestäni joku esim. 70 000 korotus ei vielä olisi edes hulluutta. Parempi korottaa sitä palkkaa nyt kun on mahdollisuus pitää kaveri seurassa kun päästää kaveri ulkomaille. Jos Makkonen saa esim Ruotsista 150 000 tarjouksen niin ei Hpk tule oikeasti tuota siirtoa estämään sillä verukkeella, että heillä on 50 000 sopimus Makkosen kanssa. Korotus nyt voi pitää Makkosen hyvällä tuurilla jopa 2 vuotta Hämeenlinnassa. Verrataan nyt vaikka Mäenpäähän.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos hetkeksi jättäisin sitten fantasiamanageroinnin ja kirjailisin sen todennäköisen kokoonpanon.

Laakkonen-Makkonen-hankinta
Sailio-Viitaluoma-Vihko
Louhi-Kemppainen-"Junnila"
Kolehmainen-Hämäläinen-Muhonen

Mäenpää-Laamanen
Tuulola-Syväsalmi
Mäkelä-Mälkiä

Lassila
Tolvanen kelpaisi luukkuvahdiksi.

Ja reservissä Lähteenmäkeä, Holmbergiä, Siréniä, Alataloa...

Onhan tuo hyvä rosteri. Rautakorven pelikirjaa varmasti tuolla toteutetaan. Mutta samat ongelmat ovat edelleen olemassa. Edelleen puolustus on kyvykäs, mutta auttamatta hasardiherkkä. Hyökkäyksestä puuttuu edelleen luovuutta. Tämän kauden tyylillä jatketaan ja luotetaan sen tuovan toisella yrityksellä parempaa tulosta.

Tuo rosteri vaatisi ehdottomasti vielä yhden kovemman luokan pelimiehen (nimenomaan hyökkäyssuuntaan) vielä Kariyan korvaajan jälkeenkin. Eri asia on pystytäänkö siihen rahallisesti. Tällä kaudella ei ainakaan tullut kuin Kireneitä. Vihko ja Viitaluoma maksavat aika suhteettoman paljon kolmosketjutasoisiksi miehiksi.
 

J.Petke

Jäsen
Jos hetkeksi jättäisin sitten fantasiamanageroinnin ja kirjailisin sen todennäköisen kokoonpanon.

Olisin enemmän kuin tyytyväinen tuohon rosteriin. Siinä löytyy kokemusta ja nuoruutta sopivasti sekaisin. Haiskahtaisi jopa kaudelta jolloin voitaisiin saunaa ruveta lämmittämään. Kunhan joku hakee puut. Vihko vielä vaihdossa johonkin niin näyttää vielä paremmalta.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Korotus nyt voi pitää Makkosen hyvällä tuurilla jopa 2 vuotta Hämeenlinnassa. Verrataan nyt vaikka Mäenpäähän.

Vähän samaa olen miettinyt minäkin. Turhaa tämän tasoista pelaajaa on nuukailemalla joukkueesta ulos ajaa. Keskittyisivät mieluummin siihen, etteivät maksa liikaa pelaajille, jotka eivät ole palkkansa arvoisia. Siihen kerholla ei ole varaa.

J.Petke kirjoitti:
Vihko vielä vaihdossa johonkin niin näyttää vielä paremmalta.

Niin, voisikohan tämä kuvio pistää Viitaluomankin pelin parempiin uomiin. Nyt kun on kaveria tullut dissattua melkein joka viestissä pitkin kevättä, niin pistetään nyt sekin, että en minä VV:tä nyt minään umpipaskana pelaajana pidä. Hyvä alivoimilla, hyvä vääntämään jne. Ei vaan kelpaa ketjunjohtajaksi hyökkäävään ketjuun. Jos tuohon Vihkon tilalle saataisiin joku luovempi yksilö, niin tilanne voisikin sitten olla toinen.
 
Viimeksi muokattu:

d2uce

Jäsen
Mitenköhän Joona Karevaaran sopimusneuvottelut etenee, vai eikö mies kuulu Rautakorven suunnitelmiin? Olisi kyllä sen kokoinen, että voisi Rautakorvelle kelvata ja taitoakin on kyllä ensi kauden keskiverto-Kerholaista enemmän.
 

J.Petke

Jäsen
Mitenköhän Joona Karevaaran sopimusneuvottelut etenee, vai eikö mies kuulu Rautakorven suunnitelmiin? Olisi kyllä sen kokoinen, että voisi Rautakorvelle kelvata ja taitoakin on kyllä ensi kauden keskiverto-Kerholaista enemmän.

Onko kenelläkään vielä jäljellä Niko Kapasen ja Antti Miettisen pillereitä?
 

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
Kahta maalivahtia täytyy voida peluuttaa. Tälläkin kaudella oli välillä nähtävissä herpaantumista Lassilan huikeissa otteissa. NHL:stäkin kuuluu varoittava esimerkki Kiprusoffin tapauksessa. Ehkä tuo tolvanen tosiaankin pystyy sitten jo ensikaudella jakamaan torjuntavastuun Lassilan kanssa.
 

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
Voisiko sitä Makkosta koittaa maalissa joissain peleissä, niin saisi Lassila huiliaikaa?

Helposti.


Eli siis näinkö on näreet, että HPK tarvitsee vain kaksi uutta pelaajaa rosteriinsa. Sehän se vasta herkkua on.

Verrattuna kuluneen kauden alkuun tuo Makkonen, Viitaluoma, Kemppainen, Hämäläinen sentterinelikko näyttää SM-liigan kovimmalta. Se oli eri tilanne silloin kun Makkonen kisaili nelossentterin paikasta Loikaksen ja Karevaaran kanssa.



Makkonen on nyt SM-liigan parhaimpia keskushyökkääjiä, ellei jopa paras kun ajattelee miehen käyttökelpoisuutta ylivoimassa, alivoimassa ja missä ketjussa hyvänsä. Joka tapauksessa hinta-laatusuhteeltaan paras pelaaja koko liigassa. Oletettavat tehopisteet 40-60, parhaimmillaan 80 pistettäkin voi mennä rikki.

Viitaluoman piti olla viimekauden alkuun todella hyvä ykkössentteri, toisin kävi kun alkukauden oli jäässä, loppukaudella tehdyt 16 maalia kuitenkin lupaa Viitaluomalle hyvää kautta, ja jos nyt lunastaa odotukset se 24 maalia tulee ja maalipörssin top-10:een menee helposti ja pisteitäkin voi tulla parhaimmillaan se 40-60 (kakkosylivoimat). Jos käy toisin on silti tuo 30 tehopistettä tulossa mikä on vähintään riittävää kakkoskentän sentterille.

Kemppainen on nuori kaveri, jolla taso nousee jatkuvasti, ja nopeammin kuin iäkkäämmällä Makkosella. Ensi kaudella saattaisi tuo tehopistemäärä nousta jopa tuonne 30 tienoille, mikä olisi todella kova suoritus, olettaen, että Viitaluoma pelaa nuo kakkosylivoimat. Jos taas käy niin, että Viitaluoma putoaa Kemppaisen taakse, on Kemppaisella kaikki mahdollisuudet jopa 40-50 pisteeseen. Lisäksi Kemppainen on kova tekemään työtä, aina pelaaminen kiinnostaa (toisin kuin Makkosta ja Viitaluomaa).

Hämäläinen on sentteri, joka kelpaisi joidenkin liigaseurojen kakkossentteriksi. Ehkä jopa HPK:nkin, jos Viitaluoma floppaa kauden alkuun ja Kemppaisesta ei ole vielä paikan täyttäjäksi. Hämäläinen tekisi silloin "Makkoset". Hyvät mahdollisuudet 20 tehopisteen kauteen neloskentässäkin.


Kukapa olisi viimekauden ensimmäisten pelien jälkeen uskonut näin hyvää tilannetta olevan seuraavan kauden alussa!
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kukapa olisi viimekauden ensimmäisten pelien jälkeen uskonut näin hyvää tilannetta olevan seuraavan kauden alussa!

Hyvä tilanne joo senttereissä ja maalivahdeissa ainakin. Muuten hyökkäyksestä puuttuukin sitten kädet ja puolustuksesta varmuus ja kovuus.

Mälkiä on käsittääkseni menossa Jokereihin joten se voidaan unohtaa
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Hyvä tilanne joo senttereissä ja maalivahdeissa ainakin. Muuten hyökkäyksestä puuttuukin sitten kädet ja puolustuksesta varmuus ja kovuus.

Mälkiä on käsittääkseni menossa Jokereihin joten se voidaan unohtaa

En yhtään sure Mälkiän menoa. Eipä ole kummoinen omassa päässä, eli ei auta sitä tilannetta yhtään. Mielestäni kova, fyysinen ja virheetön pakki tarvittaisiin rosteriin. Joku koodinimi "brooks/kankaanperä/jokela" tyyppinen kaveri. Ja hyökkäykseen kaksi kädellistä kaveria, kärki on jo valmiiksi leveä, mutta samalla helvetin tylsä.

Näillä eväillä sauna lämpeämään.
 

lexberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mike Green
Tapaus Makkonen

Ei olla tarjoamassa korotusta palkkaan. Eikä käsittääkseni koskaan niin toimita. Puskista tuleville pistenikkareille joskus vaan käy niin, että tipahtaa palkkakuoppaan hyvän kauden jälkeen. Niin se vaan menee.
 

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
Ei olla tarjoamassa ...

Juuri näin itsekin sen olin ymmärtänyt. Ja eikä kyse nyt tosiaankaan ole siitä etteikö Makkonen seuraavaa sopimustaan kirjoittaessa ansaitsisi isompaa palkkapussia, ainoastaan siitä, että pitkien sopimusten sopiminen on aina "riski" kehittyvälle pelaajalle. Koska sopimukset sitoo pelaamaan siinä joukkueessa mihin on sopimus voimassa. Ja kyllä Makkonen vielä yhden kauden pärjää kaurapuurolla ja makaronilla, sitten ensikauden jälkeen rupeaa paahtoleivän päälle levittämään pelkkää kaviaaria=)

Herkullista sinänsä, taitaa tuo Hämäläinenkin tienata enemmän kaudestaan kuin Makkonen..
 

J.Petke

Jäsen
Voin lyödä vaikka vetoa, ettei Makkonen pelaa ensi kaudella samalla palkalla HPK:ssa, joko siirtyy ulkomaille tai palkkaa hieman korjataan. Ei kerhonkaan johto niin tyhmä ole, että antaisi Makkosen mennä pihistelynsä takia. 50 000€ palkankorotus houkuttelee "hieman" enemmän jäämään Hämeenlinnaan kuin sama palkka AHL:ssä. Jos olisi 100% varmaa, että Makkonen pelaa ensi kaudella HPK:ssa niin toki palkka voitaisiin pitää aloillaan mutta nyt asia ei vaan ole niin.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Makkonen on nyt SM-liigan parhaimpia keskushyökkääjiä, ellei jopa paras kun ajattelee miehen käyttökelpoisuutta ylivoimassa, alivoimassa ja missä ketjussa hyvänsä. parhaimmillaan 80 pistettäkin voi mennä rikki.

loppukaudella tehdyt 16 maalia kuitenkin lupaa Viitaluomalle hyvää kautta, ja jos nyt lunastaa odotukset se 24 maalia tulee ja maalipörssin top-10:een menee helposti ja pisteitäkin voi tulla parhaimmillaan se 40-60 (kakkosylivoimat).

Kemppaisella kaikki mahdollisuudet jopa 40-50 pisteeseen.

Hämäläinen tekisi silloin "Makkoset".
Vietävän Makkos-fetissiin en sen paremmin osaa ottaa kantaa, mutta tilanne jossa meillä on ensi kaudella sentterit jotka tekevät 80, 60 ja 50 pistettä on aika herkullista.. Valoja päälle! Makkosen en usko ensi kaudella tekevän 80 pistettä, ja eiköhän kaveri NHL:ssä nähdä. Viitaluomasta on vaikea uskoa top10 maalintekijää liigaan, ja vielä mahdottomampana nään Villen 60 pistettä. Kemppainen on hieno pelaaja mutta realismia peliin.

Hämäläinen ei kuitenkaan sitten millään tee uusia "Makkosia". Hyvä tasapainottava kolmossentteri kylläkin.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Tänään Pelicans julkisti neljä jatkopahvia. Ei niistä sen enempää, mutta jatkoajan raportissa mainittiin, että tsekkikaksikko Birner-Sindel tuskin jatkaa joukkueessa. Olisikohan jommassa kummassa näistä kavereista potentiaalia ensi kauden kerhoon ..? http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=9447
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tappara puolella oli huhuiltu Miikka Männikköä meille. Viime kaudella 16+30=41 tehopisteet Ipassa, eli ihan hyvin. Kumminkaan ei mikään varma 40 pisteen tehomies, voisi sopia VV:n vierelle.

Onko mitään muuta kuulunut? Olen kuullut huhuja, että Rautakorpi olisi käynyt parturissa, mutta taisivat paskaa puhua.
 

J.Petke

Jäsen
tsekkikaksikko Birner-Sindel tuskin jatkaa joukkueessa. Olisikohan jommassa kummassa näistä kavereista potentiaalia ensi kauden kerhoon ..? http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=9447

Sindel voisi olla hyvä, parempaa tietoa ei kyseisestä kaverista ole mutta näin perstuntumalta voisi olla Vihkon korvike.

Tappara puolella oli huhuiltu Miikka Männikköä meille.
Onko mitään muuta kuulunut?

Männikkö kelpaisi todella. Luultavasti aika keskihintainen joten voisi olla kokeilun arvoinen.

Olen kuullut huhuja, että Rautakorpi olisi käynyt parturissa, mutta taisivat paskaa puhua.

Permanentin otti kuulemma.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Me emme tarvi Vihkon korviketta, vaan selkeästi paremmin pelaajan Vihkon paikalle kakkosketjuun. Siihen taas tuo Männikkö olisi ehkä omiaan ja tällä mentäisiin jo eteenpäin kovasti käsien laadussa, mutta vain siinä tapauksessa, että ykköseen saadaan myös käsiä Kariyan tilalle. Olisikin muuten sitten viimeisen päälle mikki hiiri joukkue, jos meillä olisi Laakkonen, Kariya ja Männikkö olisi samassa joukkueessa.

Signattaisko vielä Virtasen Antti Jypistä porukkaan samaan läjään? Ainakin Kalpan Alastalolta sopimus loppuu? Ja olihan meillä kai vielä sen Jan-Mikael Järvisenkin kanssa sopimus? Vai vieläkö Kaspua ja Maxia kiinnostaisi paluu liigaan ;)
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Tappara puolella oli huhuiltu Miikka Männikköä meille. Viime kaudella 16+30=41 tehopisteet Ipassa, eli ihan hyvin. Kumminkaan ei mikään varma 40 pisteen tehomies, voisi sopia VV:n vierelle.

Tähän sanottava että on se ny kyllä suhteellisen varma. Kavereista tietty myös kiinni, mutte ei niin paljon kuin voisi luulla, jos ei ole hänen otteita nähnyt enemmän esim. kuluvalla kaudella. Sitä en vaan ymmärrä et miten tapparassa Männiköstä huhuillaan. Toki heidän kasvatti, mutta silti... Ilveksessä on puhuttu hänen ruotsiin menemisestä, uskon näin myös käyvän.

Verrattuna kuluneen kauden alkuun tuo Makkonen, Viitaluoma, Kemppainen, Hämäläinen sentterinelikko näyttää SM-liigan kovimmalta.
------------------------------------------------------------------------
Makkonen... parhaimmillaan 80 pistettäkin voi mennä rikki.
------------------------------------------------------------------------
Viitaluoma... maalipörssin top-10:een menee helposti ja pisteitäkin voi tulla parhaimmillaan se 40-60 (kakkosylivoimat).
------------------------------------------------------------------------
Kemppaisella kaikki mahdollisuudet jopa 40-50 pisteeseen..
------------------------------------------------------------------------
Hämäläinen on sentteri, joka kelpaisi joidenkin liigaseurojen kakkossentteriksi. Hyvät mahdollisuudet 20 tehopisteen kauteen neloskentässäkin.
------------------------------------------------------------------------

Ilmeisesti en tiedä jääkiekosta yhtään mitään, jos ks. asiat on kertomallasi tavalla. Kovia kavereita, ei voi muuta sanoa... (tähän perään pepsodent-hymiö ja se toinen kaveri joka pyörittelee silmiään...)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös