Juhlakausi 2009-2010

  • 280 374
  • 746
Tila
Viestiketju on suljettu.

Host

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Heimon Breams ja Suomenniemen Urheilijat
Päivitetäänpä tämä sopimustilanne, tässä ketjut viimeisen kotipelin mukaisesti:
Kursivoituna ne joiden sopimus päättyi tähän kauteen, ja siis mahdollisesti täytettäviä paikkoja ensi kaudeksi?

Laakkonen 2010-Makkonen 2010-Kariya 2009
Virta 2009-Viitaluoma 2010-Vihko 2010
Kolehmainen 2010-Kemppainen 2010-Salonen 2009
Sailio 2010-Loikas 2009-Muhonen 2010

Tuulola 2010-Mäenpää 2010
Syväsalmi 2010-Laamanen 2012
Mäkelä 2010-Tikkanen 2009
Kiren 2009-Korhonen 2010

Lassila 2011
Ja tässä vielä vähemmän kokoonpanoon mahtuneet:
Hämäläinen 2010 Karevaara 2009 Lähteenmäki 2010

Ja tuosta kun alkaa miettimään uusia kokoonpanoja, niin kyllä minä ainakin menin solmuun jo heti kättelyssä...nyt sitten vaan spekuloimaan mahdollisia sopimuksen jatkoja(Virta nyt ekana tuli mieleen), ja sitten niitä uusia tulokkaita???
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Eikös Virralla nyt lopu soppari? Muistaakseni teki vain vuoden.

Entä se puhuttu vaihto Jokereiden kanssa Vihko, Salonen <--> Lahti, Louhi?

Näinhän se Token soppari oli, muistin väärin. Kiitos korjauksesta. Noh, uutta ei ainakaan tarvii sorvata.

Ja mitä tuohon vaihtoon tulee, niin pelkkä Jaskakin riittäs mulle Salosesta ja Vihkosta.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täällä on nyt ollut teemana hieman listata kerhoon sopivia pelaajia ensi kaudeksi.Tässä pelaajia, joilla loppuu sopimus tähän kauteen ( mikäli jatkoajan tiedot pitävät paikkansa) ja jotka saattaisivat sopia kerhoon aiemmin mainittujen lisäksi:

Markus Poukkula JYP

Poukkula teki eilen jatkosopimuksen Mestiksen D Teamin kanssa. Virallisesti D Teamin miehenähän Markus on SM-liigassakin läpilyönyt.
 

d2uce

Jäsen
Kun katsoo sopimustilannetta, niin erittäin hyvä runko on jo kasassa. Ehkä Karaiaa lukuunottamatta kaikki lähtijät on helposti korvattavissa.

Loikas on jo nähty, vaikka onkin täyttänyt nelosketjun sentterin tontin hyvin. Virralle voisin jatkoa suoda, ehkä myös Saloselle, mutta täysin korvattavissa olevia pelimiehiä. Karevaaralle aukeaisi samalla paikka nousta pysyvämmin pelaavaan kokoonpanoon. Mielestäni osoittanut kuitenkin olevansa ihan liigakelpoinen jo. Saa nähdä kuuluuko sitten Rautakorven suunnitelmiin.

Tikkasta ei todellakaan tulisi ikävä, nyt siihen paikalle voitaisiin hommata joku oikeasti kiekollista taitoa omaava pakki, niin ei oltaisi ylivoimalla ihan täysin yhden siniviivakaksikon varassa. Samalla saisi hilattua Tuulolaa hieman hierarkiassa alaspäin.

Kyllähän tämä kesän huhumylly ja fantasiamanagerointi vähän tätä harmitusta lievittää.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Samaa mieltä oikeastaan joka kohdasta. Runko on hyvä, sanoisin että jopa loistava, jos vaan on paalua kaikki pitää ja korvata lähtijät (osa lähtijöistä) edes lähelle samanveroisilla. Ensi kaudellehan budjetit laskevat kautta linjan. Esimerkiksi Vihko&Salonen<-> Jaska olisi huippukauppa. Syväsalmi on ensi kaudella liigan parhaita kiekollisia pakkeja, näin ollen pakistoon ei tarvittaisi mitään ihmeellistä, vaan se jossain huhuttu Holmberg riittäisi Tikkasen paikkaajaksi. Niin ja se Gooni, kukaan nyt tuskin uskoo yli kymmenen pelin kauteen, mutta kun sopimus jatkuu, niin katsellaan nyt se loppuun. Tuulola teki ilmeisesti muutamia pahoja virheitä pleijarimatseissa joita en nähnyt (1 kpl), mutta kenen viaksi se nyt voidaan lopulta pistää, jos nousee tuollaisesta nimilistasta kuitenkin eniten pelaavaksi, ykkösparin pakiksi? Runkosarjassahan Tuulola oli, kuten mainittu, Tuukan kanssa paras puolustaja. Jos esim. nuo kaksi muodostavat ensi kaudella kolmosparin, niin ihmettelen, jos jollakin on selkeästi parempi kolmonen kentälle heittää.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tässähän alkaa oikeasti taas jääkiekko kiinnostaa, vaikka kiinnostus lähtikin illalla väliaikaisesti kesälomille. Kai niitä valmiita sopimuksia voi ruveta kohta julkistamaan, kun suurin osa jengeistä ja huhujen kohteista on ihan yhtä lomalla kuin Kerhokin?

Vihko on ihan käyttökelpoinen, samoin Salonen. Mutta jos vaihtokaupoissa on tarjolla muutakin kuin mustaa erkkaa ja pari kassia kiekkoja, niin antakaa palaa vaan. Jaska olisi todellinen lottovoitto. Isommista kaloista ei uskalla edes huhuta, ettei ison kirkon houkuttelijat vedä välistä.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Tikkanen -> Schneider...mikähän on kyseisen jampan tilanne, kellään tietoa?
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Vihko on ihan käyttökelpoinen, samoin Salonen.

Kummankin ura otti takapakkia viime kauteen verrattuna. Nämä kuului niihin miehiin, joiden olisi pitänyt ottaa jotain roolia pleijareissa 2-3 ketjuista. Ei tullut kuitenkaan mitään. Vihkon olisin potkinut jo viime kauden jälkeen, mutta jotenkin sitten kuvittelin, että vanha tutkapari Viitaluoma saisi Jonesta sen 20 maalia irti. Ja paskat. Olis voinut roudata sen Viitaluomankin Venäjälle, kuten kauden alussa huhuiltiin.

Ei muuta kuin bye bye kaikille kolmelle, jos vain päästään eroon ja uusia scouttauksia sekä rosterissa jo olevia nousevia nuoria tilalle.
 

M10

Jäsen
Holmbergin ja Louhen saapuminen Kerhoon on tietääkseni varmaa. Näin ollen Tikkasen ja Salosen tarve hiipuu aika nollaan, ja tuolle parille kiitos hei.

Syväsalmi noussee ensi kaudella suurempaan kiekolliseen rooliin ottaen tavallaan Tuulolan paikan sinä kolmantena hyvänä kiekollisena puolustajana. Holmberg ja Mäkelä tuovat kivasti fyysisyyttä peräpäähän, mutta kyllä minä sen Rullierin toivottaisin vielä takaisin treenaamaan joukkueen mukaan ja aloittamaan puhtaalta pöydältä. Rightin fyysinen ja pelottava kanukkipakki, avot. Eri asia on sitten haluaako Rautakorpi miehen joukkueeseensa. Huhujen mukaan ei.

Hyökkäyksen runko näyttää varsin hyvältä. Makkonen saattaa lähteä Pohjois-Amerikkaan ja Kariya tyylilleen uskollisena kantaa kassinsa taas jonnekin päin Eurooppaa. Jos näin käy, niin siinä onkin sitten suurimmat haasteet Kerho-johdolla. Onneksi kuitenkin koko maailma on auki ja ulkomailta voidaan tiirailla sopivia vaihtoehtoja ykkösketjuun.

Mielenkiintoista nähdä, nouseeko jommasta kummasta, tai jopa molemmista Kerhon a-junnujen kanssa treenaavasta tsekkinuoresta vahvistus Kerhon edustukseen? Poikien NHL-varaukset osoittavat, että potentiaalia riittää.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielenkiintoista nähdä, nouseeko jommasta kummasta, tai jopa molemmista Kerhon a-junnujen kanssa treenaavasta tsekkinuoresta vahvistus Kerhon edustukseen? Poikien NHL-varaukset osoittavat, että potentiaalia riittää.

Keitäs nämä ovat?

Makkosen lähtö olisi kyllä melkoinen takaisku. Siitä sitten vaan +50 pisteen ykkössentteriä hakemaan. Ei varmaan ihan puissa kasva moisia. Ja Viitaluomasta tulisi sitten tietysti se ykkössenu silloin. Ajatus, joka kauhistuttaa minua. Paras mahdollinen kuvio olisi jos Makkonen saataisiin pidettyä ja Viitaluoma potkittua pellolle, tillalle joku Saipan Jarkko Immosen tyylinen pelaaja (tai vaihtoehtoisesti se yksinkertaisin vaihtoehto, Kemppainen) Nelossenun kohdalla homma on kaikkein helpoin. Loikas ulos, Hämäläinen tilalle. Taidetaan voittaa jopa hieman.

Louhen paluu kelpaa mulle hyvin. Nuoremmista laitureista varsinkin Muhonen on mielenkiintoinen tuttavuus. Itse odotan kaverilta hyvää kautta.

Syväsalmi otti tosiaan harppauksen eteenpäin ja kaverilta voi myöskin odotella hyvää panosta ensi kautta ajatellen. Pakisto on muutenkin hyvin kasassa. Mäenpään lähtö olisi toinen kova lovi, mutta onhan siinä toisaalta kyllä kavereita paikkaamassakin.
 

d2uce

Jäsen
Mäenpään lähtö olisi toinen kova lovi, mutta onhan siinä toisaalta kyllä kavereita paikkaamassakin.

Olisi hauska tietää, mihin Mäenpää on lähdössä ja etenkin se, kuka tämä kaveri olisi, joka hänet paikkaisi.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Olisi hauska tietää, mihin Mäenpää on lähdössä ja etenkin se, kuka tämä kaveri olisi, joka hänet paikkaisi.
Pakkien pistepörssin voittaja kiinnostaa varmaan vähän joka puolella, mutta onkohan muilla kun ryssillä varaa ostaa sopimusta ulos. Paikkaaja olisi tietysti Syväsalmi. Jykän paluuta en kyllä ihan purematta niele, tuskin on hinta-laatu –suhteeltaan kannattava. Kaikessa huonompi kuin Toke (jos siis tämän paikkausta ajatellaan) ja Sailiokin tekee samat hommat vähintään yhtä hyvin.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olisi hauska tietää, mihin Mäenpää on lähdössä ja etenkin se, kuka tämä kaveri olisi, joka hänet paikkaisi.

Ajattelin vain jos kaveri kokeilisi hyvän kauden jälkeen toisen kerran siellä rapakon takana. Ihan tätä kevään peruspessimismiä, siis.

Syväsalmen kehityksen jatkuminen ja Laamasen palaaminen tasolleen korvaisi jotain tuossa tilanteessa.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Louhea itsekin olen ajatellut kerhoon ja varmaan tulisi kolmoseen Salosen paikalle. Hämäläisessä on hyvää potentiaalia nousta ensikaudeksi makkoseksi Makkosen paikalle. Tällä kaudellahan alkukausi oli yhtä hankala kuin jokaisella muullakin kerholaisella ja sen jälkeen pitkä loukkaantuminen ja kausi oli siinä. Viitaluoma, Vihko sopimuksista huolimatta pihalle ja ne rahat johonkin todelliseen huippusentteriin (N.Kapanen, Hahl) juhlakauden kunniaksi.

Laitetaan lopuksi ns. ihanne rosteri budjetin rajoissa...

Laakkonen - N.Kapanen/Makkonen - Kariya/stuntti
"Hannes Hyvönen" - Hämäläinen - Sailio
Louhi - Kemppainen - Virta
Muhonen - Loikas/Stuntti - Kemppainen
Karevaara - a-junnu - Lähteenmäki

Mäenpää - Holmberg
Laamanen - Syväsalmi
Mäenpää - Tuulola
Korhonen - A-junnu

Lassila
?

Hanne Hyvönen on koodinimi isolle romuluiselle maalinsylkijälle joka osa tarvittaessa muutakin kun pelata kiekkoa.Huomioitavaahan on että rosteri varmaan kaventuu ensikaudeksi kun otteluun saa merkitä vähemmän miehiä ja sen takia varmaankin mestis/a-junnu miesten osuus rosterissa stuntteina on isompi verrattuna miehiin jotka istuvat pelit katsomossa kun eivät penkille mahdu. Halvempaa ja helpompi löytää pojille peliaika...
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Hämäläisessä on hyvää potentiaalia nousta ensikaudeksi makkoseksi Makkosen paikalle.

En kyllä millään usko. Hämäläiselle hyvä paikka on kolmonen, jos menestystä tosissaan halutaan. Toivotaan, että Makkonen jatkaa + Kemppainen on ensi kaudella kakkosen kamaa. Kemppaisella näen selkeästi enemmän potentiaalia hyökkäyssuuntaan kuin Hämäläisellä. Laituriosasto on aika mukavalla mallilla, jos meillä on ensi kaudella terveet Sailio ja Laakkonen. Luulisi Kariya, Salonen,Vihko -kolmikon hinnalla jotain irtoavan markkinoilta.

Sellaisen toiveen vielä esitän, että älkää perkele rakentako mitään diiselijengiä. Vauhtia hieman lisää luistimiin, niin viihtyy paremmin katsomossa. Mäkelä + Kolehmainen varmaankin pitävät huolen lihaosastosta.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Samaa epäiltiin Makkosesta kauden alussa. Ja Hämäläisellä on kuitenkin jo näytöt Kalpasta annettu.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Samaa epäiltiin Makkosesta kauden alussa. Ja Hämäläisellä on kuitenkin jo näytöt Kalpasta annettu.

Woohoo, ykkösen keskellä 30 pistettä ja 81 syntynyt kaveri. Itse luulen, että huippu on nähty ja se on menestyvässä joukkueessa kolmosen sentteri. Kalpassa tämä tontti ei miehelle kelvannut, kun lähtökohtaisesti Killeri ja Häppölä veivät kahden ensimmäisen ketjun paikat.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Laakkonen-Makkonen-XXX
Louhi-Viitaluoma-Vihko
Kolehmainen-Kemppainen-Sailio
Siren-Hämäläinen-Muhonen

Tuulola-Mäenpää
Syväsalm-Laamanen
Mäkelä-Holmberg
Korhonen


Tässä siis tilanne jos kenellekään sopimuskauden lopettavalle pelaajalle ei sorvattaisi jatkoa. Etenkin 2. ja 3. kenttä on taitotasoltaan huikeita ja kiekko tulee todennäköisesti pyörimään lavassa erittäin kauniisti. Odotan SUURIA muutoksia siis tapahtuvan, sillä tämä suunta mihin joukkue on menossa ei minua lämmitä. Tässähän luodaan pohjaa jo ensi kauden yli ja kun joukkuetta katsoo voi vaan ihmetellä miten kädet voi saada katoamaan noinkin tehokkaasti.

Laitetaan nyt tähän toinen skenaario vuodelta 2006

Lahti-Voutilainen-Väisänen
Sprukts-Leino-Louhi
Nielikäinen-Keinänen-Loikas
Sailio-Wirtanen-Lappalainen

Ei tuokaan käsillä pilatta, mutta olihan siellä Vode ja Leino.
 
Viimeksi muokattu:

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Hmm, väittäisin...

Laakkonen-Makkonen-XXX
Louhi-Viitaluoma-Vihko
Kolehmainen-Kemppainen-Sailio
Siren-Hämäläinen-Muhonen

Tuulola-Mäenpää
Syväsalm-Laamanen
Mäkelä-Holmberg
Korhonen


Tässä siis tilanne jos kenellekään sopimuskauden lopettavalle pelaajalle ei sorvattaisi jatkoa. Etenkin 2. ja 3. kenttä on taitotasoltaan huikeita ja kiekko tulee todennäköisesti pyörimään lavassa erittäin kauniisti. Odotan SUURIA muutoksia siis tapahtuvan, sillä tämä suunta mihin joukkue on menossa ei minua lämmitä. Tässähän luodaan pohjaa jo ensi kauden yli ja kun joukkuetta katsoo voi vaan ihmetellä miten kädet voi saada katoamaan noinkin tehokkaasti.

Laitetaan nyt tähän toinen skenaario vuodelta 2006

Lahti-Voutilainen-Väisänen
Sprukts-Leino-Louhi
Nielikäinen-Keinänen-Loikas
Sailio-Wirtanen-Lappalainen

käsiä ei tuossakaan ollut mitenkään liikaa, mutta Vode ja Leino ajoi tehtävänsä. Ensi kauden joukkueenhan pitäisi siis olla "kovinikinämissään", joten jotta se toteutuisi tulevan laiturin pitää olla se THE laituri ja pakkikin pitää olla hyvä hyökkäyssuuntaan sekä oman maalin edessä.

...että tuosta alemmasta miehityksestäsi ensi kaudella meillä pelaa viisi (5) kaveria ja nyt vaan mietitään, että ketkä. Veikkaisin heidän olevan jopa: Wirtanen, Louhi, Lahti, Sailio ja Loikas - mark my words, mutta huomioitakoon, että ei mennyt tosin lottokaan viimeks kohdalleen, joten...
 
Viimeksi muokattu:

Vietävä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KPS
50+ pisteen sentteri tarvitaan joka tapauksessa, lähti Makkonen tai ei. On liikaa pyydetty Makkoselta jos hänen pitää olla pistelinko koko ensikauden, rakentaa joukkue 50 000(?) kaudesta tienaavan 24-vuotiaan niskaan. Ei kuulosta lupaavalta. Vielä kun Makkonen ei niitä maaleja ole paineen alla takonut ennenkään niin saattaisi olla hyvä jos saisi aloittaa 2. kentällisessä.

En missään tapauksessa sano, etteikö Makkonen voisi pitää ykkössentterin viittaa ensikaudellakin, sanon vain että vastuu olisi hyvä jakaa kahden huippusentterin kesken, Viitaluoman hinnalla saisi varmaan ainakin neljä makkosta joukkueeseen.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Niko Kapaselle voitaisiin ilmoittaa ettei tarvitse taloudellisesti tukea jos tulee nyt auttamaan joukkuetta 80-vuotisjuhlan kunniaksi.....

Ei vaan oikeasti mitä jos me nyt saataisiin Hahli tai Kapanen, kuka väistyisi?

Vihko-Salonen <-> Louhi-Lahti voisi olla hyvä kauppa molempien kannalta, sillä uskon että Jokerit pystyy hankkimaan Vihkolle hyvän sentterin että tämä pyssyttäisi sen 20 maalia.

Tosin jos Kariya ei jatka niin voisi Vihkoa kokeilla Jussin ja Jannen kanssa, sillä kentän pelihän on pohjautunut nopeuteen ja Vihkohan on aikas nopea kaveri. Laukausta voisi hioa edes sen verran että osuisi tolppien väliin.

Louhi taas on Kerho-fanien mielessä kovana taistelija ja voittajana, mutta haalariosastolla alkaisi olla aika täyttä jos Louhi tänne tulee. Lahti taas on puhdas sniperi joka on vielä omia kasvatteja.

Ketä muuten ovat ensi kauden valmentajat? Kahvakorpi taitaa jatkaa, Lehkonen ei ja Kaarela ehkä. Tapolaa taidetaan olla tuomassa kakkoskoutsikisi vai miten on?
 
Suosikkijoukkue
Hpk, HcRaPo
Ja mitä tuohon vaihtoon tulee, niin pelkkä Jaskakin riittäs mulle Salosesta ja Vihkosta.

Esimerkiksi Vihko&Salonen<-> Jaska olisi huippukauppa.

Jaska olisi todellinen lottovoitto.

En kyllä tajua tätä Janne Lahden ylistystä? Ei Lahti ole minkään joukkueen ykköspyssy, eikä hänestä tule sellaista. Lahti on hyvä kakkoskentän 2. laituri, joskin hiukan yksipuolinen ja ailahteleva. Yhdet hyvin pelatut pleijarit on nyt nostanut Lahden, joka ennen kevättä -06 oli Janne "läpimurtokausi on joka kausi" Lahti, sellaisiin sfääreihin, että oikein hirvittää. Nämä samaiset poffit veivät Lahden Jokereihin ja Ahl-kaukaloihin, jonka seurauksena miehen hintalappu on liian korkea suhteessa hyötyyn.
Ei, Janne Lahdelle.

Harri Tikkanen, oma henkilökohtainen suosikkini, sais kans mennä ihan helvetin kauas hämeenlinnasta ja Marko Tuulola, joka syötti kolme voittomaalia poffeissa, sais olla korkeintaan 4.-5. pakki ensi vuonna.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En kyllä tajua tätä Janne Lahden ylistystä? Ei Lahti ole minkään joukkueen ykköspyssy, eikä hänestä tule sellaista. Lahti on hyvä kakkoskentän 2. laituri, joskin hiukan yksipuolinen ja ailahteleva.
Rohkenen olla eri mieltä. Lahti löi itsensä vihdoin läpi mestaruuskauden pleijareissa. Ja sitten teki lievän ammatillisen itsemurhan lähtemällä farmiin ja vielä suuremman palaamalla kotimaahan jääkiekkoilijoiden hautausmaalle. Käyttämätöntä potentiaalia on valtava määrä. Jos hän on nyt saatavilla, tilaisuuteen pitää tarttua. Ennen kuin se uusi läpimurto nostaa hintalapun sille tasolle, joka vie hänet Ruotsiin tai Sveitsiin.

Jaska olisi kotimaassa hyvä 1. kentän laituri. Tai kovassa joukkueessa 2. laituri. Jos yksipuolisuus ilmenee vahvana luisteluna ja pyrkimyksenä tehdä maali tilanteessa kuin tilanteessa, niin sellainen yksipuolisuus sopii minulle oikein mainiosti.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Lahti

Janne Lahtihan on yksi parhaimmista pleijaripelaajista joita täällä on nähty.. Harvoin, hyvin harvoin on ollu pallokerhossa niitä miehiä, jotka nostaa tasoonsa keväällä. Jo pelkästään siinä mielessä Janne Lahti on aina tervetullut, ellei hintalappu ole aivan järkyttävä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En kyllä tajua tätä Janne Lahden ylistystä? Ei Lahti ole minkään joukkueen ykköspyssy, eikä hänestä tule sellaista. Lahti on hyvä kakkoskentän 2. laituri, joskin hiukan yksipuolinen ja ailahteleva. Yhdet hyvin pelatut pleijarit on nyt nostanut Lahden, joka ennen kevättä -06 oli Janne "läpimurtokausi on joka kausi" Lahti, sellaisiin sfääreihin, että oikein hirvittää. Nämä samaiset poffit veivät Lahden Jokereihin ja Ahl-kaukaloihin, jonka seurauksena miehen hintalappu on liian korkea suhteessa hyötyyn.
Ei, Janne Lahdelle.
30 peliä tehoin 15+7 viimeisenä kolmena pleijarikeväänä HPK-paidassa. Toistaiseksi viimeisellä kaudellaan 2006-2007 tehot 8+1 yhdeksässä pelissä, taisi olla teikäläisellä kova mestaruuskrapula. Ja helvetin ratkaisevia maaleja joka pelissä vielä, ei ole paljon pronssiottelun viidensiä maaleja.

Jos saataisiin sillä, että maksetaan Hjalliksen sopima palkka, niin kiljuen tänne. Lahti Karaijan paikalla pleijareissa, niin suunniteltaisiin taktiikkaa Bluesia vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös