Juhlakauden 2007–2008 hankinnat

  • 827 639
  • 2 956
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Hyvältä näyttää roosteri. Vielä ne Dallas-jätkät ja yksi kova kotimainen. Virkkunen meni hieman piloille Tampereella, toki täytyy muistaa paha loukkaantuminen. http://www.assat.com/f.jsp


Matt for president aika hyvin hahmottikin ketjuja dept chartissa. Kyllähän alkaa olemaan aikas täyttä jos hyökkääjiäkin on viiteen vitjaan. Vaikea uskoa Ässien hommaavan enää 3 ulkkaria ja yhtä kotimaista. Itse olisin todella tyytyväinen jos saataisiin kaksi kovaa ulkkista. Sillä porukalla mentäisiin takuulla 8 - sakkiin, optimistisissa toiveissa jopa viiden porukkaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jukka Hirsimäki on Satakunnan Radion vieraana tänään noin kello 15.30-15.45 välillä, mikä näin ilmoitusluontoisena asiana kerrrottakoon. Puheenaiheena uudet sopimukset sekä vielä mahdollisesti hankittavat pelaajat.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sellainenkin ajatus kyllä mieleeni hiipi, että tämä isohko hyökkääjien määrä voisi olla seurausta myös mm. sellaisesta, että Ässät tietää Jesse Joensuun ensi kauden pelipaikasta enemmän kuin me täällä Jatkoajassa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Florida Panthers
Tämähän oli miellyttävä uutinen. Tervetuloa takaisin Teemu. Toivottavasti saadaan vielä jostain puolustaja, jota rosteri huutaa. Hietamäki ja Tienranta kun ovat täysin turhia ja Rantasesta ei vielä osaa sanoa. Kuvio lienee, että Dallasista kaksi pelaajaa ja itse hankitaan yksi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja niille nuorillekin pelaajille olisi syytä antaa vastuuta muualla kuin nelosketjussa tai vaihtopenkin päässä. Muuten sakarisalmiset vaihtaa mikaniemien perässä paidan toiseen.

No enemmän kilpailua ja vähämmän vastuuta on vielä Lukossa luvassa, siellä kuitenkin panostetaan vielä hitusen enemmän pelaajabudjettiin kuin Ässissä -> eli 3 ekaa hyökkäyskenttää on aina täytetty ns. valmiilla pelimiehillä. Enemmin Ässissä on mahdollista nousta 2-3 kenttään nuorellakin iällä kuin Lukossa. Ja Toivolakaan ei hirveästi noita virheitä läpi sormien katsele, penkki kutsuu aika nopeasti! :D
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
virkkunen :)

ihan hyvältä kuulosti tuo virkkusen sainaus, vaikka miehen otteet ovat heikentyneet sitten viime visiitin. Jos kaikki osuu kohdalleen, niin Virkkunen voi mahdollisesti pelata myös ykkösessä. Toivon kuitenkin Ässien hankkivan 1-2 kohtuu kovaa vahvistusta vielä. Hyvältä alkaa silti jo nyt joukkue vaikuttamaan, mutta pieni kysymysmerkki on jokaisen uuden hankinnan kohdalla eli kestääkö paikat.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Virkkunen on ihan hyvä hankinta, ainakin jos on/pysyy terveenä. Mielestäni tämä Virkkusen sopimus tukee aiempaa Huhtalan sopimusta, kaverit vois olla keskenään vaihtokelpoisia kakkos ja kolmosketjun laitureita koska ovat lähtökohtaisesti erityylisiä pelaajia ja antavat näin ollen mahdollisuuden kokeilla eri variaatioita.

Edelleen Virkkusen tulon myötä uskon Ässien lähtevän kauteen kahdella tai max. kolmella ulkomaalaisvahvistuksella ja 1-2 paikkaa täydennetään kauden kuluessa. Ja onhan se Petren polvikin vissiin aikamoinen kysymysmerkki.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No enemmän kilpailua ja vähämmän vastuuta on vielä Lukossa luvassa...

Ehkä niin, mutta:

Seura A) Kovin ahdasta nousta pelaavaan kokoonpanoon, koska näytönpaikkoja on vähän tai ei juuri lainkaan. Lisäksi pelataan päivärahoilla (tai vastaavalla tasolla).

Seura B) Kovin ahdasta nousta pelaavaan kokoonpanoon, koska näytönpaikkoja on vähän tai ei juuri lainkaan. Seura maksaa, asunnon ja ylöspidon ja käteenkin vähän rahaa.

Kyllä minä ainakin vedän omat johtopäätökseni siitä kumman näistä pelaaja tuossa tilanteessa todennäköisemmin valitsee. Jos vaihtoehdot ovat nämä.

Ainahan voi valita myös kolmannen vaihtoehdon oli se sitten Mestis, KalPa tms. Tuossa vaiheessa Ässien mahdollisuudet paluuseen ovat vain jo olennaisesti heikommat.

Se mitä tällä haen on, että juuri tälläkin hetkellä ja koko ensi liigakauden Ässät luo jo pohjia kausiksi 2008-2009 ja 2009-2010. Nyt koulitaan niitä pelaajia, joiden tulee tuolloin ottaa lisää vastuuta. On paljon varmempaa rakentaa joukkuetta jos ne vastuunkantajat kasvavat jo valmiina joukkueesta käsin kuin että ne hankitaan ulkoa. Jälkimmäinen on lisäksi loppujen lopuksi kalliimpaa puuhaa. Ne vastuunkantajat eivät kasva korkea vaihtopenkillä tai pois kaukalosta. Niiden pitää kasvaa kaukalossa, mutta toki työtä sen kasvunsa eteen tehden.

On hienoa, että valmentajilla on materiaalia mistä valita kunhan jokaisen pelaajan kohdalla on selvillä se projekti mitä edetään.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ei voi sanoa näin Lukko-kannattajana, että Virkkunen olisi ollut pettymys, mutta kyllä nimi kalpenee näiden pelimiesten rinnalla joita huhuissa on liikkunut. Onko nyt niin, että Virkkunen on se snaipperi jota haettiin? Saarelan & muiden nimien jälkeen jonkilainen pettymys.

Jos Ässät hakee vielä lisää vahvistuksia ykköskenttään, niin siinä tapauksessa tilanne näyttää ihan hyvältä. Yksi lisävahvistus hyökkäykseen ja pakistoon 1-2.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ässät hakee vielä ykkösketjun hyökkääjää. Dallas Starsista saapunee Poriin 1-2 pelaajaa.

Nickerson ei ole tulossa vaan jää ameriikkaan.

Katos, luinkin tuolta dephtcard-ketjusta tuon Ässien ensi kauden ketjuhahmotelman. Pakisto on aika heikko vielä, mutta hyökkäyspää näyttää todella mielenkiintoiselta. Jos/kun tuohon Maven rinnalle saadaan vielä kovan luokan maalitykki, niin hyökkäyksen osalta Ässillä on palaset hyvin koossa. Löytyy tasokas ykkösnyrkki (Häppölä kyllä pieni kysymysmerkki) ja todella potentiaalinen kakkoskentällinen, joka pystyy ratkaisuihin. Kolmonen tarjoaa taklauksia ja energiaa. Nelonen käy pelaamassa hajavaihtoja.

Mielenkiintoinen joukkue tosissaan tulossa. Vielä kun liiga on ensi kaudella todella tasainen, niin uskon, että Ässillä on hyvä sauma napata muutama päänahka ja harpata ylöspäin viime kauden sijoilta.

+ Mave
+ 2. kenttä hyvä
+ kokemusta ja nuoruutta hyvä yhdistelmä
+ tasainen sentterinelikko, joskin siinäkin kysymysmerkkejä (Tähtisen kunto, Häppölä ylipäätänsä)

- puolustus

? Ykköskentän hankinta
? maalivahtipeli
? loukkaantumisherkät pelaajat, Petre & Tähtinen
 
Suosikkijoukkue
löytyy
Todennäköisesti Jeremylle napsahtais jo 10 ottelun pelikielto Hki-Vantaalla...
Olisihan tässä hankinnassa ihanasti kovuutta, mutta luulisin silti vaikkapa Samin pystyvän paukuttelemman henskeleitä kaikessa rauhassa. Tai ei välttämättä rauhassa mutta paukuttelemaan kuitenkin.
Joukkue tuntuu tällä hetkellä jo lähes tyydyttävältä. Eri asia on sitten edelläkin mainittu pelaajien kesto. Ainakin Enrik Pätree arveluttaa hieman.
 
Ihan hyvältä näyttää

Hyökkäys on ihan hyvä ja jo nyt selkeästi viime kautta parempi. Virkkusesta tulee terveenä ollessaan oiva apu kakkoseen. Tuohon, kun tulee se yksi oikea vahvistus vielä ja kaksi lupaavaa Dallasherraa, joista uskoisin toisen osaavan myös nyrkkejään käyttää niin hyvältä tosiaan näyttää. Puolustus on kysymysmerkki ja ilmeisesti sinne ei ole Ässien toimesta enää hakujakaan varsinaisesti, kun Nickerson päätti jäädä rapakon taakse.

Yksi ongelmaksi muotoutuva asia voi toki vielä olla Kilpeläisen tilanne, jos mies lähteekin jo nyt koittamaan siipiään Dallasiin, kuten Hirsimäen mukaan on vielä mahdollista käydä. Sitten joudutaan hakemaan vielä sitä maalivahtiakin.

Ihan mukavalta kuitenkin toistaiseksi näyttää. Kuuselan NHL- paperia pitää myös toivoa vielä, koska Hirsin mukaan sitten on Ässille tulossa ihan mukava tili siitäkin. Kahtellaan..
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Virkkusen toinen tuleminen. Ura uudelleen nousuun Porissa ja seuraavaksi Hjalliksen talliin? Ei kait, kai maar me pidetään Temppa muutama vuosi täällä ja sen jälkeen menetetään virran viemänä Ruotsiin. Oli miten oli, turha jossitella tuota, sillä nyt naatiskellaan. Maven tahi Maken rinnalla pitäisi tulosta tulla.

Tryout-jannut ovat osastoa paikkaajat. Jos ei koko kauden sopimusta kavereille, niin ainakin parin kuukauden setti. Rantanen viikatteeksi siniviivan taakse, eikä yhtään ylemmäs ja Savinainen junnuketjun jatkeeksi pari häkkiä heittämään.

Junnusainaukset loistava homma. Näillä mennään vielä pitkälle.

Täähän alkaa näyttämään hyvältä. Pari ulkomaalaista vielä, niin ollaan kymmenen sakissa heittämällä.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Virkkunen palasi takaisin Poriin. Kuuleman mukaan ainakin porilaista yleisöä on ollut ikävä. Hyvä hankinta kaiken kaikkiaan Ässiltä, kunhan vaan pysyy terveenä. Varmasti riittää rahkeet kakkoseen. Tietysti myös kolmosessa mies voisi onnistua.

Kuitenkin materiaalissa alkaa olla sitä kauan kaivattua leveyttä. Kovasti Ässät sitä ykkösen laitaa vielä hakee, mutta vähän on nihkeetä ollut. Joko mennään reippaasti yli budjetin tai sitten ei ole näyttöjä. Mutta toivotaan nyt, että sellainen snaipperi löytyy.

Dallasista tulee se yksi tai kaksi ukkoa, riippuen Dallasin tarjonnasta. Itse toivoisin sellaista nyrkit heilumaan heimo huimapäätä hyökkäykseen ja jos mahdollista, niin joku nuori tulevaisuuden toivo puolustukseen. Dallasilta voi silti tulla aivan minkä tasoisia "Nauroveita" tahansa, joten sen kortin varaan ei voi jäädä.

Mutta hyvältä tämä näyttää. Enää hiukan maalintekotaitoa ja sekopäisyyttä joukkueeseen, niin homma alkaa olla bueno.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Virkkunen, jälleen yksi pelaaja, jonka lähihistoriasta löytyy vammoja ja laskusuuntaista kehitystä. Ässäpaidasta jäi mieleen mailerinvartaloisena yleispelaajana, jonka liike, pelikäsitys sekä maalintekijän kädet olivat hyvää liigatasoa. Terveenä ollessaan varmasti paljon iloa kakkosvitjan vasemmassa laidassa. Pitkät sopimukset junnumaajoukkueessakin esiintyneiden pelureiden kanssa oli hieno juttu, tulevaisuutta ja jatkumoa turvataan.

Kyllähän noita hyökkääjiä alkaa olemaan jo mukava nippu, kilpailu pelipaikoista kiristyy. Mutta näinhän sen kuuluu ollakin, kun otetaan askelia kohti liigan keskikastia. Ykkösketjuun olisi vielä löydettävä kovan potentiaalin omaava täsmähankinta (rightin puolen snaipperi/voimalaituri), 1-2 Dallas-hankintaa ovat sitten oma lukunsa. Iso kohno ja/tai vaahtosammuttimen kokoinen väkkärä? Ei pakkia löytys?

No, loukkaantumisia ja muita vastaavia varmasti mahtuu pitkään kauteen, eli reservejä on hyvä olla. Viime kaudella vastuuta nauttineiden Kemppaisen ja Huhtasen soisi löytyvän vakiokokoonpanosta ja jatkavan kehittymistään, mutta luonnollisesti peliaika on lunastettava omin avuin.
 

mynthon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pittsburgh Penguins
Nyt kaivataan Nickersonin tilalle kunnon fyysinen peluri, joka pystyy tappelemaan ketä tahansa vastaan liigassa. Tätä menoa otetaan Lukolta turpiin ja aika pahasti.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Omasta mielestäni ihan positiivinen anti oli tällä tiekkarilla. Virkkunen on näiltä markkinoilta hyvä hankinta ja menee kivasti tuohon kakkoseen Tähtisen rinnalle. Uskoisin että tulosta alkaa tulla, jos vaan pysyy ehjänä. Ja Make pysyy ehjänä. Ainoa mikä näissä Ässien sinänsä hyvissä vahvistuksissa Tähtinen, Virkkunen, Petre mietityttää jonkin verran, on juurikin tuo loukkaantumisherkkyys. Varsinkin Tähtisellä ja Petrellä on luonnollista taipumusta vammoihin ja silloin riski on aina suurempi. Virkkusen yhden Tappara kauden pilasi muistaakseni pelitilanteesta syntynyt vamma, eli se nyt ei sinäällään kerro kaverin herkkyydestä mitään. Ja eikös Tepi ihan ehjänä pysynyt silloin edelliselläkin ässäjaksollaan. Toivotaan ettei tällä saralla tule ongelmia ensi kaudella koska jokaisella edellä mainitulla pelaajalla tulee olemaan suuri rooli ensi kauden joukkueessa.

Muista sainauksista junnut olivat tietenkin tärkeitä. Jyrkkiö, Rahkola, Järvenpää ja Peltola kuuluvat tulevaisuuden runkopelaajiin. Mänki on ilmeisesti iso ja ilkeähkö puolustaja joka olisi kerrankin kiva saada "oman juniorimyllyn" tuloksena edustukseen. No joo, tiedän että poika on Kerhosta tullut, mutta lähinnä tarkoitan sitä ettei tarvi esim. Dallas-yhteistyön kautta tällaista kaveria tulevaisuudessa hakea. Toivotaan että maisemanvaihdos vaikuttaa positiivisesti myös kehitykseen.

Taskun kiinnittämistä itsekin hieman ihmettelin, mutta eipä Petteriin paljoa tarvi sijoittaa. Kaveri voi kesän mennä Ässien mukana ja sitten ensi kaudeksi etsitään paikka vaikka Mestiksestä. Jotenkin tuntuu että ei Petterille taida liigaportit koskaan aueta.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
En oikein näe isoa iloitsemisen aihetta Virkkusessa. Tapparaan (Kuka täysjärkinen menee sinne?) ja siellä loukkaantumisten myötä alamäki. Porin Ässiin (Miksi otetaan puolikuollut hämäläinen tänne?), en ymmärrä ellei pelaa ilmaiseksi.
Kerran tamperelainen, aina tamperelainen..

Moni asia on ilahduttanut näissä jutuissa, mutta tämä kyllä jätti ikävä kyllä kylmäksi. Ennen tuosta oisi voinut iloitakkin, mutta takapakki on vääjäämätön kun on Tapparassa pelannut ja vieläpä loukkaantunut. No, toivotaan että sieltä tulee hame kyydissä niin voimme laittaa Temen se päällä kaukaloon.. Vitun vittu.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
En oikein näe isoa iloitsemisen aihetta Virkkusessa. Tapparaan (Kuka täysjärkinen menee sinne?) ja siellä loukkaantumisten myötä alamäki. Porin Ässiin (Miksi otetaan puolikuollut hämäläinen tänne?), en ymmärrä ellei pelaa ilmaiseksi.
Kerran tamperelainen, aina tamperelainen..

Moni asia on ilahduttanut näissä jutuissa, mutta tämä kyllä jätti ikävä kyllä kylmäksi. Ennen tuosta oisi voinut iloitakkin, mutta takapakki on vääjäämätön kun on Tapparassa pelannut ja vieläpä loukkaantunut. No, toivotaan että sieltä tulee hame kyydissä niin voimme laittaa Temen se päällä kaukaloon.. Vitun vittu.
Eli Virkkusen hankinta tuomitaan koska mies pelasi Tapparassa ja loukkaantui pelitilanteessa? Onneksi nuo asiat eivät vaikuta oikeasti hankintoihin. Onko muuten joku tamperelainen joskus vienyt muijasi tai jotain?
 

Iippo31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Monta
Eli Virkkusen hankinta tuomitaan koska mies pelasi Tapparassa ja loukkaantui pelitilanteessa? Onneksi nuo asiat eivät vaikuta oikeasti hankintoihin. Onko muuten joku tamperelainen joskus vienyt muijasi tai jotain?

En usko että on tamperelainen vieny sen muijaa. Taitaa olla yksi niistä ketkä täällä pärisee sen enempää ymmärtämättä. Aikoinaan kiekkoura loppunut, koska oli auttamattoman pehmee (omasta mielestään ei) ja vaihtoi salibandyyn. Pärjäsi hetken salibandyssä kunnes sielläkin sai alkaa ottaa miestä kovemmin. Uutta lajia ei löytynyt vaan keskittyy täällä pärisemiseen ja on katsomossa agressiivisen kiekon kannattaja ja jopa uhoaa katsomosta kentälle vierasjoukkueen pelaajille. Omasta mielestään asiantuntija vaikka ei ymmärrä että Virkkunen on näiltä pelaajamarkkinoilta todella hyvä hankinta juuri Ässille.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
En oikein näe isoa iloitsemisen aihetta Virkkusessa. Tapparaan (Kuka täysjärkinen menee sinne?)

Voi Bud-parkaa.. taas kiukuttaa kaikki. Kai sua sekin harmitti ku Kuusela tuli TAMPEREEN TAPPARASTA Ässiin?

Virkkusen hankinta oli ihan hyvä juttu, tulee jostain muualtakin pelureita kuin mestiksestä :)
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Mahtaakohan yksi kova vahvistus hyökkäykseen edes riittää, kun joukkueen paras jai kolmanneksi paras maalintekijä lähti. Tilallehan on tullut Tähtinen(joka on parhaana liigakautenaan tehnyt 8 maalia ja viime kaudella peräti 3) ja Virkkunen(joka teki lähes samassa ottelumäärässä kuin Kuusela 6 maalia). Aika kovia tekijöitä pitää vielä olla tulossa, jos tuota tehokkuutta meinaa parantaa ja paraantaahan sitä pitää selkeästi jos meinaa sijoitustakin parantaa.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
En minä ainakaan ihan täysin tyytyväinen ole. OK, nyt on laajuutta kakkosketjuista alaspäin kun on loukkaantumisherkkiä pelaajiakin. Mutta ykkösketjusta puuttuu edelleen se rightin maalintekijä. Ja pari Dallasukkoa tuohon niin tulee jo pukukopissakin ahdasta...

Jotenkin tämä haisee siltä että pari kaveria saattaa lähteä rapakon taa.

Ja onhan se hyvä että junnut saavat sopimuksia mutta itse olisin toivonut Ässien sopineen jatkosta myös Peltomäen, Palosen ja erityisesti Haulan kanssa. Ettei mikään omaa junnutuotantoa vailla oleva värvääjäseura pääsisi väliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös