Juhannus 2020 – LIVE!

  • 11 813
  • 150

MegaForce

Jäsen
Viime vuoden tapaan, tehdäänpä taas liveseuranta juhannuksen vietolle.

Itse olen toistaiseksi vain kotona, teen etätöitä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kämpillä naputtelen gradua tai siis pitäisi naputella mutta datailen verkossa ja prokrastinoin eri tavoin. Äsken tuli käytyä puntilla, lihakset pysyivät lämpimänä kun olosuhteet vastasivat turkkilaista saunaa.

Huomenna varmaankin pariksi yöksi rantasaunalle, olusia tai muita alkoholijuomia tulee tuskin nautittua yhtäkään.
 

MäkisAtte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , O.Jokisen Jukurit, SJS
Vartin verran töitä vielä ja kolmelta nokka kohti mökkiä. Noin 15 kaverin kanssa vetämään märkää kolmeksi päiväksi. 2 koppaa kaljaa, tonkka viiniä ja litran leka viinaa tarttui kaupasta mukaan edellispäivänä. Toivottavasti ei lopu kesken!
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
No jallua pullo, sitten sekalainen määrä olutta ja siideriä ja onhan tuossa paketti makkaraakin. Ehkä näillä pärjää tissutellen.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
No jallua pullo, sitten sekalainen määrä olutta ja siideriä ja onhan tuossa paketti makkaraakin. Ehkä näillä pärjää tissutellen.
Tällä hetkellä menossa kevyet alkulämmöt. Vähän viintä ja kaliaa. Huamenna sitten enämpi. Ja rilli kuumana koko ehtoo, tiätty.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tulin uimaan, mutta unohdin uimahousut. Ei häävisti taas mene.
Höpöhöpö. Kortilla ei ajeta, kortsulla ei naida eikä housuilla uida. Juokse villi lapsi!
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mölkkysessio lopetettiin juuri lasten kera Vantaalaisen rivitalon takapihalla.
Toiveissa olisi lapset nukkumaan parin tunnin sisään ja sen myötä hetki aikaa aikuisille kahden kesken.
Jäämme jännityksellä odottamaan miten käy.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tännekö pitää ilmoittaa, että mitä tekee juhannuksena? Joka päivä olisi tarkoitus kävellä reipas yli 2,5 tunnin kävelylenkki. Lauantaihin asti syön itsetehtyjä lihapullia ja makaronia. Sunnuntaina voisi paistaa kaksi pellillistä pizzaa. Tänään leivoin lisäksi 6 pientä patonkia.

Juomina ovat vesi ja tee. Lidlistä voisi jonain päivänä käydä ostamassa kivennäisvettä. Alkoholia ei kulu tippaakaan juhannuksen aikana.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kävin just kävelemässä maailman kauneimman rantareitin täällä Hämeenlinnassa. Hyvin jaksoin ja vähän jo jaksaa jotain tehdäkin pari viikkoa jatkuneesta eteisvärinästä huolimatta.
Sanomattakin on kai selvää, että juhannus menee selvinpäin em vaivasta johtuen lähinnä ulkoillen ja Valioliigaa seuraten.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Kotona, loma meni jo. Tässä kaupungin tapaisessa on suht rauhaisaa. Sipilässä ja mökillä on muuta porukkaa. Kunhan muistavat pitää tulet kiukaan uunissa ja grillin sisäpuolella!
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kävin äsken imuroimassa ja pesemässä auton. Jos sitä vielä söisi jotain ja ehkä sitten nukkumaan tai jos ei uni tule, niin xboxilla pelaisi jotain.

Huomenna aamulla lenkille, sitten perheen kanssa rannalle ja uimaan. Syödään loput bbq- herkut ja illemmalla pelaamaan muksujen kanssa futista.

Joo tykkään vetää iisisti.
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Punkassa makaan ja musiikkia kuuntelen. Itse en ainakaan tule tänä jussina hukkumaan kännipäissäni. Viettäkää kaikki kiva juhannus!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Punkassa makaan ja musiikkia kuuntelen. Itse en ainakaan tule tänä jussina hukkumaan kännipäissäni. Viettäkää kaikki kiva juhannus!

Ja SMT tukehtuu omaan oksennukseensa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SMT

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt alkaa olla juhannusfiilistä jo. Grillattu ja saunottu, edessä täysin tyyni järvi, jossa kalat hyppii, mut ei enää kehtaa kalalle lähteä, kun tämä punaviini käy jo sen verran hyvin päähän. Jos huomenna kävisi vähän uistelemassa ennen aattoillan rientoja.

Hei johan tuolla juhannustripla-ketjussa käsiteltiin tätä, eli ei sua lasketa tilastoihin jos menet itse sinne järvelle kekkuloimaan ja jäät sinne. Elä nyt ainakaan hirveesti ota tasoittavia ennen veneilyä.

Otin juhannuksen kunniaksi pari viskipaukkua, mutta saapi riittää sillä huomenna olis töitä.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Musiikkia ja tissuttelua. Juhannus on meikäläiselle vuoden ykkösjuhla, nyt vielä poikkeuksellisen hyvissä keleissä ja lomakin alkoi tänään. Ylihuomenna tyttären 2v synttärit, varsinaiset juhlat juhlittiin jo viime viikonloppuna ja nyt kun tyttö nukkuu niin voi hyvällä omallatunnolla ottaa rennosti ja spämmätä humalaisella jaarittelulla jatkiksen ketjuja.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aika monta vuotta tullut jo vietettyä city-juhannusta ja miksi hyvää perinnettä rikkomaan? Saattelin rouvan pari tuntia sitten töihin ja pyörähdin siitä nopeasti jokirannassa. Porukkaa oli hyvin liikkeellä, mutta ei oikein napannu se touhu. Lähiterassin kautta kotiin ja vähän valkkaria viimeistä lomapäivää surkutellessa. Huomenna yövuoroon, mutta onneks sen jälkeen taas pari vapaata. Sunnuntaina tarkotus grillailla kotona kamujen kanssa. Hienoa, että säät tuntuvat sallivan.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
On jotenkin outo fiilis. Siellä sun täällä ja myös täällä sitä jussia huomioidaan erityisesti. On juhannusruuhkia (joo, kyllä motarilla oli liikennettä), juhannussaunaa, mökille juhannukseksi, juhannusviinat, juhannusruuat ja lomalle juhannuksesta. No kyllä se jussi tulee vaikka ei sille ihmeellistä huomiota anna. Kuten mies totesi että oli juhannus tai ei niin rakastan sinua aina. Kun juttelin että tämä juhannus taitaa mennä meiltä ihan ohi ilman ihmeempää hössötystä. Ei haittaa. Mökillä voisi käydä mutta huomenna siellä on veljen "entourage" eikä siellä oikein silloin jaksa olla... liikaa väkeä. Lauantaina ehkä. On lämmintä ja aurinkoista ja vesikin on lämmintä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös