Juhannus 2006

  • 9 620
  • 84

tapani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensimmäinen ketjun avaukseni. Kyselen tässä, kuinka aiot viettää juhannuksesi vuonna -06? Omalla kohdalla on asia perinteinen, ystävien kanssa grillausta, saunomista ja ottamista. Jotkut ovat jussina myös töissä, kuulutko ehkä heihin? Toivotan kaikille palstaveljille ja -sisarille lämmintä mukavaa ja turvallista juhannusta. Eletään ihmisiksi ja pysytään hengissä.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perjantaina k:lo 13:00 suuntaan töiden jälkeen mökille, ja sieltä olisi tarkoitus tulla pois sunnuntai iltana. Nyt on vain sellainen juttu, että sinne kun tehdään parhaillaan laajennusta, niin menee kyllä tuo viikonloppu varmaankin työn touhussa, tai siis tottakai siinä autan niin paljon kun vain taidot riittävät.

Siinäpä se minun tämänvuotinen kesäloma olikin =) Vaihdoin työpaikkaa "lennossa" pari kuukautta sitten, ja lomalle pääsen sen vuoksi vasta talvella. Eipä silti, stressi on helpottanut jo entisiin hommiin verrattuna sen verran, että siihen olisi vaadittu parin kuukauden vapaa aiemmin...

EDIT: Niin ja oikein hyvää juhannusta kaikille! Ja tosiaan koittakaahan pysyä hengissä.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Alunperin piti mennä kaverin mökille, jossa piti olla bileet. Ei olekaan, kaveri on siellä ilmeisesti avovaimonsa kanssa. Saisin kuulemma mennä mukaan, mutta... en taida kuitenkaan. Poikamiehen pitää yrittää viettää juhannus paikassa, jossa olisi edes teoriassa mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin.

Festareille en mene. Maksavat helvetisti, eivätkä ne oikein jaksa inspiroida muutenkaan. Yhdet mahdolliset mökkibileet olisivat myös tiedossa, mutta en tiedä, tuleeko sinnekään mentyä.

Näyttää nyt siltä, että saatan viettää juhannukseni ihan Tampereella. Eikä se mikään katastrofi-vaihtoehto ole. Aiemminkin se on tehty, ja vaihtoehto on havaittu ihan toimivaksi. Onneksi näet ainakin pari kaveria on kokenut saman kohtalon, eli heilläkään ei ole mitään suunnitelmia. Todennäköisesti grillailemme aattona päivällä, minkä jälkeen menemme jonnekin katsomaan futista ja lähdemme sitten kaupungille. Siellä on suhteellisen tyhjää, mutta aina joku paikka on auki. Ja sinne kyllä löytyy ihmisiä.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Juhannus sujuu perinteisesti Mikkelissä. Kotona jalkapalloa ja illalla ravintolaan. Tavanomainen viikonloppu siis..
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kolmen edellisen juhannuksen tapaan tämäkin juhannus menee järjestystä valvoessa, eli töissä olen kaikki päivät. Eikä edes sinällään harmita yhtään, omapa on valintani. Kolmesta päivästä kertyvä rahallinen korvaus on kuitenkin ihan hyvä, eikä minulla muutenkaan ole enää mitään sen suurempia haluja remuta useampaa päivää putkeen.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Kaverin mökille suht pienellä poppoolla. Tarkoitus viettää aiempia juhannuksia hieman rennompi viikonloppu. Toisin sanoen pitää yrittää keskittyä piirun verran enemmän ruokaan kuin ennen ja toisaalta hieman vähemmän juomaan kuin ennen. Tavoitteen pitäisi olla suht helppo toteuttaa, koska miljöökin on tänä vuonna rauhallisempi kuin festarit tai teinejä pursuileva Tahkovuori.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näyttäisi tulevan ensimmäinen kaupunkijuhannus ainakin kahdeksaan vuoteen. Näistä kuutena minuakin mökillään isännöinyt kaverini kompastui vihdoin omiin kakaroihinsa, ja perinteinen reissu peruuntui. Totuuden nimissä on myönnettävä, että eipä mikään kolmen päivän maraton enää olisi takavuosien malliin innostanutkaan. Vielä 3-5 vuotta sitten parasta juhannuksessa oli se, että pääsi juomaan kaljaa ennen aamupalaa. Kolme päivää känni päällä, makkaraa, kaljaa, saunomista ja hellää rakastelua peräkammarissa jos flaksi kävi (ja ukkomiehellä tapasi käydä).

Nyt on toinen ääni kellossa. Ydinryhmä suuntaa toiselle mökille, ja minä sekä vaimoni saimme kaiketi ansiomme mukaan siinä että meitä ei ole mukaan kutsuttu. Eipä sinänsä ihme, siinä määrin olemme viime vuodet kahdestaan omissa oloissamme viihtyneet. Enkä usko kenenkään pahaa tarkoittavan, näin nyt vaan on käynyt.

Tällä hetkellä suunnittelemme vaimon kanssa tunkeutumista tämän vakioisännän kotiin makkarapaketti kädessä. Maan tasalla kun asuvat, voisivat arvostaakin itseni kaltaista korkealuokkaista saunaseuraa. Jos ei tämä kuvio onnistu...no, torilla tavataan kai sitten.
 

BBT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Djurgårdens IF
Juhannusreissu suuntautuu tänäkin vuonna kohti Ristiinaa. Keskiviikkona lähdetään tyttöystävän kanssa mökille, jossa oleillaan muutama yö ja päivä kahdestaan. Perjantaina sitten nokka (joko veneen tai auton) kohti kaverin mökkiä joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä. Siellä kokonnutaan muutaman vuoden paussin jälkeen "vanhalla kunnon kaveriköörillä". Ydintiimi pitää sisällään viisi kouluajoista tuttua ikuista junnua. Naiset ovat vuosien saatossa vaihtuneet, mutta porukan perusrunko on ja pysyy.

Menokin on porukalla onneksi rauhoittunut, enää ei ole tarvetta ottaa tumuja ennen aamupalaa, ja pysyy muutenkin tuo juomapuoli paremmin hanskassa. No, pakkohan sen on pysyä kun tuntuvat nuo krapulat kestävän niin pirun paljon pitempään kuin muutama vuosi takaperin.

Leppoisa mökkijuhannus siis on tänä vuonna tiedossa, mölkkyä heitellään ja sivistyneesti naukkaillaan. Hyvää ruokaa, saunomista vihdan-/vastanteko reissuineen ja ennenkaikkea hyvää porukkahenkeä. Niistä se lähtee. Tänä vuonna tunnelmaa ehkä saattaa latistaa syksyllä edesmenneen kaverin poissaolo, mutta muistellaan menneitä ja nauretaan (ja itketään) "party-primusmoottorin" kohelluksille..

Hauskaa Juhannusta, tasapuolisesti kaikille Jatkoaikalaisille!!
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari vaihtoehtoa löytyy mutta taidan suunnata kaverin mökille grillailemaan, saunomaan ja tietenkin juomaan. Fiiliksiä rajoittaa hieman duuni, jota löytyy niin perjantaina kuin sunnuntaina. Noh, perjantaina duunista kun pääsee jo yhden jälkeen ja sunnuntaina on duunia kello 12 niin kyllähän tuossa välissä ehtii kunnon kännit vetää.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Luultavammin lähden tänä vuonna vanhempieni kanssa jonnekin asuntovaunulla. Ja tällä hetkellä on luultavaa, että tuo jonnekin olisi Joroinen.

Karavaanareitten treffeille olisi tarkoitus mennä. Eli siellä olisi ohjelmassa ainakin arpajaiset, kahvit, luontopolkukin? ja jotain muuta kisailua.

Sitten tulee grillattua ja varmasti myös talviturkki saa lähteä.

Tossahan sitä onkin, eli rauhallista lepoa luonnon keskellä. Sitä mitä tahdonkin.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Näillä näkymin suuntaan tuonne lähisaareen tutun lössin kanssa taas. Mikäs siinä, saarihan on kaunis ja siellä on ravintola ja meillä saaren toisella puolella pieni hiekkarannan poikanen, jonne aurinko (toivottavasti) paistaa täydeltä taivaalta koko pitkän päivän ja eteen levittäytyy Suomenlahti kaikessa komeudessaan, eikä matkaakaan mantereelta ole sinne saareen kuin sen kymmenisen minuuttia vähän reilut. Tarkoituksena oli lähteä tuonne Svartholmaan, Loviisaan, mutta pitää säästää itseään ja rahapussia tulevia koitoksia varten. Mutta jos säätila tämän pitkän hellekauden jälkeen tekeekin tepposet ja vettä sataa, niin sitten on varasuunnitelmana pitää ah, niin ihana kaupunkijuhannus kaverin kämpillä.

Mun juhannus on oikeastaan Ismo Alanko Säätiön juhannustanssit Tavastia-klubilla keskiviikkona. Juhannuskoivuja baari täynnä ja lauteilla Suomen paras muusikko, niin mikäs sen parempaa.
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Nummijärvi ja Nummirock! Siinä jo hyväksi todettu yhdistelmä jussiksi. Ja varma saa olla myös siitä ettei tuo juomapuoli pysy lapasessa. Lapaset jää Poriin ja mies menee Nummeen. Eli torstaina paikan päälle josta sitten tiukkaa otantaa ja örrörrörrrööö-musiikkia sunnuntaihin saakka. Aiai...
 

Sidewinder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, AC Oulu
mikko6000 kirjoitti:
Nummijärvi ja Nummirock! Siinä jo hyväksi todettu yhdistelmä jussiksi.

Sama. 8. kerta Nummijärven rannoilla edessä ja tuskin sitä enää osaisikaan muualla Juhannusta viettää. Bänditkin ovat tänä vuonna laadukkaita, kun löytyy sekä ufoja, että panssarivaunuja. Tosin ne bändithän perinteisesti "unohdetaan" käydä katsomassa.
 
Loviisaan tulee näköjään suunnattua. Joillekin festareille velipoikien kanssa. Musiikki ei siellä vissiin ihan sitä mitä mie kuuntelen, mutta tuleeko sitä muutenkaan kuunneltua... Ja kyllä se voittaa sen että olisi yksin täällä kotona. Lauantaina mennään vissiin sitten äiteen luo Saimaan rannalle.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Juhannusta vietän mökillä kaveriporukan kanssa. Grillaillaan makkaraa, saunotaan ja uidaan. Mökki on vielä suht lähellä kaupunkiakin joka on plussaa.
Mäyräkoirat kuuluvat myös juhannukseen. Toivotaan vaan, että säät ovat suotuisat.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Ihan kaupunkijuhannus, jälleen kerran. Ei landelle silloin kun sinne tunkee kaikki muutkin.

Kaverilla grillausta, syöpöttelyä ja juopottelua vakiporukan kanssa.

Mansku juhannuspäivänä on muuten näkemisen arvoinen: en ikinä ole nähnyt sitä yhtä autiona kun juhannuspäivänä puolen päivän tietämissä. No, joulupäivänä en ole käynyt katsomassakaan.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Kaverin mökille. Paikalla pari tuttua ja iso kasa ulkomaalaisia vaihtareita. Siinä sitä opetetaan suomalaista juhannuskulttuuria ja kömmitän humalassa, kämppäri kädessä alasti ulkolaisten tyttöjen kanssa samaan saunaan.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Torstaina töiden jälkeen futispeli Kpv-Maarianhamina ja sitten mökille. Siellä perinteisesti on juhannus tullut vietettyä ja niin nytkin. Ainut poikkeus on siinä että luoti osui meikäläisen kohdalle, ja joudun nousemaan töihin sunnuintai-aamuna klo. 5.00. Toivottavasti edes sää pysyisi hyvänä vaikka nyt hieman pahalta näyttääkin.
 

MOHJMTS

Jäsen
Torstaina Cunninlynguiststin keikka tavastialla, loppuviikko sitten varmaanki ihan kotosalla, tosin sitä ei tiedä mitä tapahtuu tai mihin suuntaan, mutta suunnitelmia ei pahemmin ole..., paitsi että juoma tulee maistumaan...
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
girlzilla kirjoitti:
Olenko ainoa onnekas joka on töissä?

Eli duunissa tosiaan kymmeneen asti illalla. Sitten ajattelin tavata erään miehen jolla on myöskin kaupunkijuhannus ja ajateltiin juoda partsilla kaljaa auringonnousuun asti. No, ainakin vaihtelua edellisiin juhannuksiin!

Juuet ole ainut joka on töissä, allekirjoittanut on töissä koko juhannuksen, joka päivä klo 9-17 vuorossa, joten eipäs tule hirveästi mihinkään lähdettyä jussia viettämään.
 

Anzi23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Oulun Kärpät
Kaveriporukalla ollaan mökki varattu lähiseudulta. Sinne olisi tarkoitus mennä, ja tuskinpa tässä viikolla enää mitään suurempaa dramatiikkaa ilmenee, joka suunnitelmiin tekisi mitään muutoksia (pitänee koputtaa puuta "ihan vaan kaiken varalta").

Siellä pitäisi sitten pari päivää örveltää, sekä mahdollisesti käydä siinä jossain välissä paikallisessa rannalla sijaitsevassa baarissa/pubissa (miksi sitä nyt tämmösellä pikkukylällä voi sanoakaan), ja houkutella kauniimman sukupuolen edustajia jatkoille - tai jospa sitä ei tarvitsisi naapurimökkiä kauemmas vaivautua (toivossa on hyvä elää). Mutta jos flaksi ei jostain kumman syystä käy (voiko se olla mahdollista?!), niin ei se mitään. Sitten pidetään kaveriporukalla nestetasapainosta huolta, ja siinä sivussa yritämmem muistaa haukata jotain kiinteääkin. Ja mikäs sitä - Conan O'Brienia lainatakseni - alastomien miesten kanssa saunomisen jälkeen maistuukaan paremmin kuin lihaisa makkara.

Tavoitteena olisi siis pitää hauskaa, tai ainakin selvitä hengissä. Toivoa sopii, että juomat eivät loppuisi kesken, sillä päteehän juhannuksenakin SE perinteinen suomalainen sanonta: "Ennemmin överit kuin vajarit.." Elikkäs vapaasti suomennettuna: "Evästä on parempi olla liikaa kuin liian vähän."

Ei muuta kuin hyvää juhannusta kaikille, älkääkä teloko itteänne!
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Sidewinder kirjoitti:
Sama. 8. kerta Nummijärven rannoilla edessä ja tuskin sitä enää osaisikaan muualla Juhannusta viettää. Bänditkin ovat tänä vuonna laadukkaita, kun löytyy sekä ufoja, että panssarivaunuja. Tosin ne bändithän perinteisesti "unohdetaan" käydä katsomassa.

Perskules, itsellä vasta seitsemäs kerta Nummessa. Nooh, nytten sentään "uudistuksena" festarialue aukeaa jo torstaina= eli oluttelttaan hevikaraokeen!! Ja vakiopaikathan pitää saada nyt neljättä vuotta putkeen.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Jaahas.

Torstaina kun työpäivä tulee täyteen taidan korkata samantien. On monta syytä siihen että jo nyt pitäisi lämätä täydet taulut, joka tapauksessa kokoonnumme todnäk SONNIN kanssa ja rupeamme tumuttamaan terdellä, puistossa tai kämpillä säästä riippuen, tai ehkäpä juuri siksi. Kaljaa on jo nyt mutta kai se pitää hakea leka Tapiota sitten itse juhannukseksi, karpalomehua ja vissyä vaihteleva määrä seuraksi. Sitten arvuuttelemaan saavatko nuoret tytöt perjantain vapaaksi, jostain kumman syystä törky on hauskempaa tyttöjen seurassa, perkele.

Perjantaina Hollolan maaseudulle, perinteinen juhannuspippalo jossa on pari omakotitaloa tulen alla, enkä nyt tarkoita grillausta. Kyllä tietty sisäfileetkin lämpiää monessa mielessä, kuten saunakin, siitä tulikin mieleeni että onkohan saunassa lämmintä?

Parin naisen kanssa olen puhunut about kahden lauseen verran itte juhannuksesta mutta tällä hetkellä ajoittaiset arpomiset, tahattomat ja tahalliset, vituttaa sen verran että menenköhän yksin. Lyöttäydyn paikalla olevaan seuraan ja lyön siellä pökköä pesään, tuleeko kesää.

Tässä tuli nyt naisasioita, vitutusketjua ja huonoimpia lyriikoita mutta ei voi ku pahotella. ~HARMI! Vielä se tästä iloksi muuttuu kun korkkaa torstaina, sitten kaikki vain selkenee.

Hyvää jussia!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös