Juhannuksen Supertripla 2020

  • 17 108
  • 152

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Monena vuonna in jäänyt rivi postaamatta kun deadline on pahasti yllättänyt.

Säätiedotuksen perusteella oman uimataidon puutteellisuus yllättää monet tänä jussina.

Hukkuneet 11
Liikenne 5
Tapot 2
Random 2
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taisi viime vuonna jäädä ainakin väliin, ja lienee aika monta muutakin edellistä mutta jälleen ollaan mukana.

Hukkuneet 5
Liikenne 5
Tapot 2
Random 2
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kisasta viimevuosina innoissaan ollut Kettuherra ei ole ollut nyt hököllä, joten emme voi Aurajoen oraakkeliltakaan kysyä...
Kohteessa!

Tänä keväänä - osin olosuhteista johtuen, osin omaehtoisesti - tuli hieman nostettua jalkaa kaasulta. Lopputalven/alkukevään Keski-/Itä-Euroopan nostalgiaprojekti oli mielelle kuin nuoruudenlähde. Valitettavasti vain kroppa ei ollut samaa mieltä. Itseaiheutettujen univelkojen, päänsäryn, yleisten vaivojen ja sekalaisten vammojen lisäksi tuliaisiksi tuli se perkeleen Wuhan-nuha. Parin kuukauden pakkolevon aikana tuli otettua yksi teini-ikäinen (noh, alle 21v...) kloppi siipien suojaan. Mentorointi opetti, että saattaa olla jo aika jättää tietyt pelikentät nuoremmille.

Viime viikolla jonain päivänä ajattelin avata Jatkoajan legendaarisen Juhannuksen Supertripla (JST) -ketjun. Huomasinkin, että täällä oli homma jo täydessä tohinassa. Hommahan toimii ilman "Aurajoen oraakkeliakin". Varsinaisesta tulospalvelusta mua ei kuitenkaan saa pysymään poissa yksikään nuhayskä jälkitauteineen tai hallituksen suositus. ATK-yhteydetkin ovat huomattavasti parantuneet siitä, kun viimeksi täällä vietin juhannustani.

Mr.Fox on perehtynyt tähän skabaan todella suurella intohimolla, hän päättäkööt näistä.
Laiturin nokassa istuskellessa, auringonnousua ihaillessa mieleeni juolahti, että tänä vuonna ehkä vähän turhankin suurella intohimolla. Suoraan sanottuna hieman huolestuttaa. Ennakkoasetelma on kuin jostain ennalta-arvattavasta B-luokan kauhuleffasta.

Ensimmäistä kertaa yksin isäntänä tällä paikalla, ympärillä enemmän vettä kuin Aurajoessa. Kellarissa on olutta "riittävästi" plus vähän päälle, jääkaapissa perusvihanneksia - pekonia, makkaraa, kyljyksiä, pihviä ja ehkä siellä oli yksi salaattipuskakin vai oliko se rikkaruohoa - koko joukko-osastolle, nyytti höpöheinää (kerroinko mä ton just julkisesti?), puulämmitteinen rantasauna ja hiiligrilli. Ensimmäiset vieraat saapunevat puolen päivän pintaan. Ruåtsalaistyyppistä juhannussalkoa, paljua tai dronea ei sentään löydy, mutta jossain vaiheessa ajatuksena on myös savustaa itsepyydettyjä Ahdin antimia. Ai niin... tarpeen vaatiessa koukusta löytyy auton avaimet, saunan takana on Fiskarsin kirves ja ikiwanha AUK-puukkonikin majailee saunakamarin piirongin laatikossa. Kutsuttuina neljä miestä ja kolme naista - jos kahdelle kollille ei kelpaa yösijaksi kaappi, jollekin edellämainituista tulee varmasti käyttöä.

Kulissit ja välineet ovat siis kunnossa! Yksityisviestillä voi ilmoitella sunnuntai-iltaan mennessä mihin laariin tarvitaan lisää palloja.

Oma rivini:
H: 7
L: 4
T: 3
R: 4
 

Warthog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Vaikka säät suosii, niin en jaksa uskoa mentäisiin ennätyslukemiin missään kategoriassa.

Yksi veneellinen lähtee kokeilemaan, miten verkkojen kokeminen onnistuu parin viinapullon jälkeen ja itsehän ne sinne verkkoihin päätyy. Pari sairaskohtausta jälleen, kun lähdetään yksin räpiköimään mökillä. Ja sitten on vielä yksi laidan yli pissijä.

Liikenteessä ollaan rauhassa ja city juhannus hiljentää matkustamista, kun kukaan ei lähde festareille. Yksi nuori löytänee kuitenkin itsensä puun ympäriltä.

Pakko sitä silti yhden päästä mustasukkaisuuden puuskassaan pubin ovella tuikkaamaan moralla vaimonsa rakastajaa.

Randomeissa lähteekin sitten jo enemmän.

H: 6
L: 1
T: 1
R: 5
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
H: 4
L: 2
T: 2
R: 1
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
*DING* *DING* - lähtö hyväksytty

18.06.2020 - IS: Yksi ihminen on kuollut ulosajossa Kainuun Paltamossa
"Yksi ihminen on kuollut ulosajossa Kainuun Paltamossa torstaina. Onnettomuusauton kyydissä oli kaksi henkilöä, joista toinen on loukkaantunut, Kainuun pelastuslaitokselta kerrotaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen Paltamon Vartiuksentielle puoli kahdelta iltapäivällä."

0-1-0-(0)

L-sarakkeen jättäminen veikkauksessa nollille lienee erittäin harvinaista?

EDIT: "Tarkempi paikka: Paikasta Härmänmäki 900 m, suuntaan Revonkanta. Vartiuksentie"
 
Viimeksi muokattu:

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ei siinä kauaa menny ku eka raato tuli. Pelätään pahinta että hukkumisia tulee ja paljon tällä helteellä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kyllä se on tullut tutuksi et Lahti ja Pelicans haluaa aina pilata vedonlyöntilaput, mutta et näinkin aikaisessa vaiheessa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tapahtunut virallisen kilpailuajan? ulkopuolella. Ei huomioida =)
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yhteensä 16 kuollutta, korona mukaan lukien. En erittele.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Taitanee H-saraketta lukuunottamatta kaikki laarit olla avattuja.

18.06.2020 - TH: Karstula, rakennuspalo: keskisuuri
18.06.2020 14:30:11
"Puurakenteinen, yli sadan neliömetrin kokoinen omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Saprantiellä. Palossa menehtyi karstulalainen mies, joka on todennäköisesti talon asukas."

19.06.2020 - YLE: Iisalmessa tutkitaan epäiltyä henkirikosta – uhri ja epäilty sukulaismiehiä
"Hätäkeskukseen tuli torstai-iltana klo 22 aikoihin ilmoitus, jonka mukaan iisalmelaisessa omakotitalossa oli menehtynyt mies väkivaltaisesti. Tekoon oli käytetty ampuma-asetta - - - talossa asui samassa taloudessa 1950-luvulla ja 1990-luvulla syntyneet kaksi miestä, jotka ovat sukulaisia keskenään."

Virallinen rivi on nyt: 0-1-1-(1)

Mahdollisesti H-sarake on kuitenkin jo avattu:

19.06.2020 - TH: Paltamo, ihmisen pelastaminen vedestä
18.06.2020 22:14:28
"Kivesjärvellä etsittiin veden varaan joutunutta henkilöä."

Lähtötiedot ovat kuitenkin heikot eikä juttujen löytyminen maksumuurien takaa helpota hommaa lainkaan. Sen verran heikoilla jäillä ja kiikkerällä veneellä tässä kuitenkin mennään, että ei uskalla vielä viralliseen riviin lisätä. Odotellaan mahdollisia lisätietoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös