Juhannuksen Supertripla 2020

  • 17 125
  • 152

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
H: 10
L: 6
T: 3
R: 3
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Näyttää Jussin sääennuste olevan siinä +30 C kieppeillä, joten viranomaisilla riittää puuhaa.

Hukkuneet 18
Liikenne 8
Tapot 5
Random 4
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oikea rivi on seuraava

H:22
L:6
T:9
R:1
 
K

Kiekkokatsoja

H 11
L 4
T 2
R 3

Josko näillä lähelle osuisi?
Toivottavasti luvut jäisivät mahdollisimman lähelle nollaa.
Ennustettavissa on poliisille poikkeuksellisen kiirettä, monin tavoin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Nyt on sellaiset helteet että tästä juhannuksesta ei hyvä heilu. Se on se viina, se on se viina, se on se viina totesi Lottovoittaja Silvennoinen..

Hukkuneet 20
Liikenne 8
Tapot 4
Rabdom 2
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Saa otta talteen, mutta tässä on alkuperäinen voittorivi (mitä tienasin tällä?):

Hukkuneita on jopa yhdeksän, kun painetta itsensä ilmaisulle on tullut koronakeväästä johtuen ihan liian monelle maailman varmasti paraskuntoiselle ameeballe. Toki Reiska ja Anni kävivät epäonnisesti katiskaansa kokemassa omasta rannasta ja vituiksihan se meni.

Liikenteessä on hyvin hiljaista (4), kunnes Anja-Åke Söderström-Matikainen keksii napata rauhaisen Saimaan risteilyn päätyttyä iso-iso-isän Mercedes-Benz 770:n serkkujensa kanssa pienelle runille. No Vuokseenhan nuo epäonniset sitten kuitenkin joutuivat rattoisan ajelun päätteeksi, mutta (HUOM!) kuolivat ennen hukkumista!

Tappojen osalta on myöskin hyvin synkkä Juhannus tiedossa, sillä nyt on saatu kevät kyräillä ja padota vihaa. Ennätysmäiset (vitut tarkista) 11 tulee elokuuhun mennessä selville! Mauno puukotti Seljan Kuopiossa, Jenna löi bestistään lentopailamailalla naamaan ikävin seurauksin Pyhtäällä ja loput 9 sattuivat Oulussa Arinan jollain kesänviettopaikoista, kun lestadiolaisilla meni ristiinnussimiset kunnolla vääriin osoitteisiin ja karmea näky odotti keskustalaista kokon sammuttajaa aamulla. Tuosta viimeisestä tuleekin sitten seuraava Bodom, kun kaikki tietävät tekijät, mutta Oulun poliisia lainatakseni:"ei ole pitävää näyttöä, koska olivat luotettavasta lahkosta kaikki. Täydellinen mysteeri."

Rosvosektori, eli random on sitten perinteisesti se vaikein ennusteltava, mutta ihokarvani ovat väräjäneet tällaisen tiedon: 7. Viikatemiehellä on ollut kiireistä. Poimin nyt sen traagisimman: huonon kelin vuoksi Janin ja Samin perustusvaiheessa vasta oleva perheet joutuivat Porin saaristossa (kai niille reppanoille on edes pari saarta annettu, en osaa sanoa, joten käytän saaristoa) siirtämään kaasugrillinsä sisätiloihin. Isännät olivat marinoineet vaimonsa ja toisensa tuohon mennessä aiottua swinger-partya saavuttamattomaan tilaan, joten totta kait se kaasuhana jäi auki.

Niin ja randomiin lisättäkööt, että joku jennafitnesskarmeus ei löytänyt laturiaan merkonomi-matiaksen autosta. Matiaksella olikin faijan mökin ainoa pistorasia käytössä äyföönin lataamiseen. Jennafitnesskarmeus tietysti elämänsä rakkauden (ZEKKAA INSTA, SE ON!") Matiaksen kanssa kävi nukkumaan ja elämänsä rakkauden kanssa kävi kiistely laturin käyttäjästä kiihkeäksi. Erittäin lupaavaa - mutta ikävä kyllä öljyämätöntä ja huonosti valotettua - esileikkiä, jossa kilpailtiin samaan aikaan nautinnosta ja laturista riitti vain vartiksi. Eivät saatanan tunarit saaneet mitään valmiiksi ja hirttyivät tuohon 339€ alehintaan yhdessä ensimmäisellä yhteisellä luotollaan hankkimaansa laturinjohtoon. Kliimaksin ennen exitusta saavutti vain Matiaksen akku.
 
Viimeksi muokattu:

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
No nyt näyttäisi säät hellivän ja koko kansa kaipaa alkoholia tällaisen kevään jälkeen, joten teillä rytisee torstaina normaalia enemmän. Kuumat kelit saa ihmiset leikkimään uppotukkia järven pohjassa, joten eiköhän vesiltäkin saada useampi tikki tilastoihin. Voisikohan olla niin, että tappoja sattuu myös normaalia enemmän kun sitä rouvaa on nyt joutunut kattelemaan koko perkeleen kevään ajan. Pistetään random laariin pari valjakko joka onnistuu polttamaan telttansa ollen yhä siellä sisällä.
L 7
H 6
T 4
R 2
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen takavuosina kertaalleen tämän skaban voittanut, joten katson oikeudekseni olla lukematta sääntöjä, jättää vastaukseni ilman perusteluja ja olla osallistumatta amatöörien R-veikkaukseen. Tällaisella rivillä siis kyynärpäätaktiikkaa käyttäen sisään:

H: 11
L: 3
T: 1
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vielä ehtii osallistua joten pistetään veikkausta kehiin. Nyt näyttää tulevan erityisen lämpimät kelit, joten taitaa yläkertaan poistua useampikin kaveri.

Hukkuneet 11
Liikenne 8
Tapot 3
Random 4
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Hukkuneet 14
Liikenne 9
Tapot 3
Random 2

edit: Pakko se oli vähän (Eli reilusti) laskea randomia nyt kun asiaa mietti. Samaan syssyyn vähän nostettu muita. Eiköhän moni mopo keuli nyt kun alkuvuosi on oltu neljän seinän sisällä ja päästään maalle kiskomaan kossua kaikkien sulkujen jälkeen.

Mites muuten säännöt suhtautuvat tuohon "positiiviseen" vaikuttamiseen. Jos joku nimimerkki käy tuikkaamassa kaverinsa kylmäksi oman lottorivinsä takia, niin eikös tuolloin nimimerkin diskaaminen myöhemmin ole nimimerkin ja nimen yhdistämistä? Näiden asioiden kanssa pitää olla tarkkana.
 
Viimeksi muokattu:

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
0-0-0 sarjaa, jota itsekin pari kertaa veikannut, on näköjään kaksi ennustanut tähän saakka tänä vuonna.
Legendaarista 6-6-6 ei näkynyt olevan kenelläkään, eikä tule minunkaan riville.

Rauhallinen juhannus tänä vuonna, kun kelitkään ei oikeen tunnu suosivan.

H 6
L 0
T 2

Joku älykkäämpi huomaisi, mistä numerosarja tulee, mutta en laske teidän varaan.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Laitetaanpas ensimmäistä kertaa oma rivi sisään:

Hukkuneet: 12. Oma uimataito tulee yliarvioitua mäyräkoiran jäljiltä. Ja tietenkin veneillessä yllättää kusihätä.

Liikenne: 7. Pinna palaa juhannusruuhkassa. Autosta ilmastointi paskana, hiki virtaa, vaimo nalkuttaa ja lapset riitelevät takapenkillä. Jotain harkitsematonta käy tien päällä. Tai sitten haetaan sitä kamikaze-ohitusta.

Tapot: Lucky number 13. Karanteenista aiheutuneet patoumat, mahdollisesti kuuma ilma, massiivinen määrä viinaa...kyllä siinä aivot sen verran pehmenevät.

Random: 5.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Perinteet kunniaan ja perinteinen veikkaus kehiin:

Hukkuneet 13 tässä tulee rumaa jälkeä sään vuoksi
Liikenne 1 tämä menee hyvin kun etätöiden vuoksi valtaosa on jo mökillä
Tapot 2 pari peruscasea
Random 2 näitä sattuu
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös