Juhannuksen Supertripla 2010

  • 29 533
  • 210

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Jokavuotinen juhannustripla! Tehdäänpä veikkaus kuten joka vuosi.

Hukkuneet 5
Liikenne 3
Tapot 2

Toivottavasti en ole osallisena mihinkään kategoriaan. Kaikille hyvät jussit!

Edit: Näköjään olen tunnin myöhässä. Olkoon tämä sitten epävirallinen veikkaus.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Myöhässä, mutta kuitennii

Veikkaukseni on, että hukkuneita tulee olemaan 11 kun taas kerran ollaan maailman parhaita uimareita tai venholla pöristelijöitä.

Liikenteessä menee perinteiset 5 kun kiirus avaamaan se ensimmäinen tarjousbisse taas kerran.

Tappojakin tulee 3.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veteen: 8
Maantielle: 6
Henkirikokset: 3
Epämääräiset syyt: 5
Yhteensä: 22 (ei voi kyllä olla noin paljon!)
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hukkuneet: 3
Liikenne: 3
Tapot: 1

*edit*

Aikaraja on näköjään jo mennyt, mutta laitoin nyt kuitenkin rivini tänne teille muille malliksi. Tänä vuonna nähkääs tulen olemaan oikeassa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Onkohan tämä ensimmäinen? Vähän epämääräinen uutinen!

IL: Kuollut mies löytyi rantavedestä Rautjärvellä
24.06.2010 16:45

Joka tapauksessa lienee aika puhaltaa peli poikki sekä virallisten että epävirallisten veikkausrivien sisäänjättämisen osalta.

Saattaa olla, että joudun omalta osaltani jättämään tilastoinnin huomattavasti viime vuosia vähemmälle. Näyttää vahvasti siltä, että joudun huomenna juomaan alkoholipitoisia juomia (*HUI*) ja mikä pahinta, olemaan seurueessa, jossa on myös vastakkaista sukupuolta (*tupla-HUI*). Toisin sanoen voi olla, että reilussa Sepalus Auki -ritarikunnan hengessä raportoin vielä hämäriin aikoihin jotain takalaittomia tähän ketjuun.

Melko kansainvälinen seurue muuten tiedossa; tähän mennessä tiedän varmaksi ainakin kanada-jamaika-ranska-suomi-ruotsi osanottoa. Pitänee vältellä puheenaiheita ainakin futiksesta (Ranska) ja lätkästä (Kanada), ettei tule itse päädyttyä kolmoslaariin. Jos härmäläiseen tyyliin otetaan Kossua, niin saattaa olla loppuillasta ihan mielenkiintoista kielten sekamelskaa...

EDIT: väärä hälytys! YLEn mukaan mies on löytynyt jo aamulla. Muutenkaan tuossa ei yksi lause sovi ollenkaan meidän triplaamme ("...asiassa ei ole syytä epäillä rikosta, eikä alkoholilla ole osuutta tapahtumaan. ").
 
Viimeksi muokattu:

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
IS: Nuori suomalaisnainen putosi mereen ruotsinlaivalta
Miten tämä nyt otetaan huomioon? Tyttöhän oli suomalainen ja vain viettämässä juhannustaan laivalla, sattui kuitenkin putoamaan Ruotsin puolella. Ei täppää tauluun?

Toki eihän tuo ole löytynyt ties missä saarella vielä hengissä kököttää...

edit 2. Tosin onhan tuosta pyydetty jo Suomen poliisia viemään kuolinviestiä, mutta kuitenkin tulos on vielä vahvistamaton.
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
En ole seurannut tv:tä ynnä muita medioita, joten isken vielä nyt hieman jälkijunassa oman supertriplani. Elikkä 4-5-2.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
IS: Nuori suomalaisnainen putosi mereen ruotsinlaivalta
Miten tämä nyt otetaan huomioon? Tyttöhän oli suomalainen ja vain viettämässä juhannustaan laivalla, sattui kuitenkin putoamaan Ruotsin puolella. Ei täppää tauluun?
Nyt pistit pahan! Selkeä hukkumiskuolemahan tuo on, mutta jotenkin sijoittaisin tämän ennemmin random-laariin. Kyseessä ei ole kuitenkaan ihan perisuomalainen juhannuksen hukkumis-/vesiliikennekuolema. Mielestäni tätä puoltaa myös tuo random-laarin Darwin Awards -erikoispalkinto.

Jälleen uutisoitiin, että tyttö on pudonnut laivasta. Mä haluaisin oikeasti nähdä sen toimittajan, joka pystyy "putoamaan" yli metrisen kaiteen yli. Radiojuontajat hyppäävät laivasta, mutta tavalliset pulliaiset putoavat. Vertailun vuoksi haluaisin etsiä uutisen siitä idiootista, joka tuossa keväällä hyppäsi sähköjunan katolle Turussa. Uutisoitiinko tuokin putoamisena? Mä olen kävellyt sen saman kävelysillan yli tuhansia kertoja, enkä mä ole ollut koskaan lähelläkään putoamista. Käsittääkseni kuitenkin laivojen kansilla on suunnilleen samanlaiset kaiteet kuin tuolla kävelysillallakin. Miten helvetissä laivan kannelta voi "pudota"?
Kaksi hukkunutta toistaiseksi, kertoo MTV3:n uutiset. Säkylässä ja Viitasaarella.
Tästä on hyvä aloittaa tulosseuranta.

IL: Nuori suomalaisnainen putosi laivasta mereen
Perjantai 25.6.2010 klo 09:09
"Tukholman ja Ahvenanmaan väliseltä Viking Linen Amorella-matkustajalaivalta pudonnutta naista etsittiin suuressa pelastusoperaatiossa torstain ja juhannusaaton välisenä yönä Ahvenanmerellä."

IL: Iäkäs mies hukkui Viitasaarella
Perjantai 25.6.2010 klo 14:53
"Onnettomuus sattui pienellä Jouhtinen-järvellä juhannusaaton aamuna. Iäkäs mies oli ollut järvellä veneellä ja joutunut veden varaan. Pelastuslaitos hälytettiin Toulaudentien varrella sijaitsevalle järvelle seitsemän aikaan aamulla."

IL: Mies hukkui Säkylän Pyhäjärveen
Perjantai 25.6.2010 klo 15:05
"Hätäkeskus sai ilmoituksen järvellä ajelehtivasta tyhjästä veneestä kello 9:n aikaan juhannusaaton aamuna."

Epävirallinen tulosseuranta on siis nyt: 2-0-0-1

Eriäviä mielipiteitä perusteluineen tuosta ruotsinlaivakuolemasta otetaan vastaan! Siirretään ykköslaariin, jos yleinen mielipide on sen puolesta.

EDIT: missään nimessä yhdenkään suomalaisen juhannuskuolemaa ei voida kokonaan sivuuttaa, vaikka se olisi tapahtunut toisella puolen maapalloa. Hukkumiskuolema random-olosuhteissa.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
IS: Järvessä tyhjä kanootti - melojan pelätään hukkuneen

"Poliisi ja pelastuslaitos saivat ilmoituksen kanootista torstaina puolen päivän aikaan". Tästä tuleekin mutkikas homma, jos ko. henkilö on hukkunut. Vaadimme tarkkaa kellon aikaa oikeellisen pistelaskun takaamiseksi!
Eiköhän tämä ole ihan selkeä tapaus: ei pisteitä!

Ilmoitus tyhjästä kanootista on tullut puolen päivän aikoihin. Toisin sanoen veden varaan on jouduttu jo tätä ennen ja todennäköisesti vettäkin rykäisty keuhkoihin jo ennen Supertriplan alkua. Supertriplan peliaikahan alkoi tasan kello kaksitoista. Tietysti ilmoitus on voinut tulla tyyliin 12:18 ja veden varaan on jouduttu 12:03. Mahdollista, mutta epätodennäköistä. Ei pisteitä!
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tuo taitaa mennä random-laariin. Kuitenkin sen verran epäselvä, ja epäsuomalainen juhannuksen vietto.
Harmi kun en veikannut randomeita itse. Kai niitä kuitenkin vielä se 2 tulee tämän lisäksi.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kyllähän tuo taitaa mennä random-laariin. Kuitenkin sen verran epäselvä, ja epäsuomalainen juhannuksen vietto.
Juhannuksen viettokin kansainvälistyy: suomalainen kuolee Ruotsissa ruåtsalaisittain - ruotsalainen kuolee Suomessa perisuomalaisittain.

IL: Ruotsalaismies menehtyi ulosajossa Keuruulla
Perjantai 25.6.2010 klo 16:25
"Ulosajo tapahtui aamulla kello 7.40 Keuruulla, valtatie 23:llä noin kolme kilometriä Keuruun ABC:ltä. Auto kulkeutui vasemmalle kaartuvassa mutkassa ulos tieltä ja katkoi tiealueen ulkopuolella olleita puita. Onnettomuuden syyksi epäillään kovaa vauhtia ja alkoholia."

Nyt tuli jo toinen vähän kiistanalainen kuolema. Onko edellisvuosina ulkomaalaisten kuolemat Suomessa otettu Supertriplaan mukaan? Olisiko muutama vuosi sitten ollut joku ennakkotapaus?

Muutenkin liikenteessä on riittänyt menoa ja meininkiä, mutta suomalaiset ovat vain kyntäneet ojan pohjia:

IL: Nuori mies menetti autonsa hallinnan
Perjantai 25.6.2010 klo 16:02
"Kuljettaja ja kaksi matkustajaa loukkaantuivat auton suistuttua tieltä Iitissä Kymenlaaksossa varhain juhannusaaton aamuna. Onnettomuus tapahtui Hiidensaarentiellä, kun 19-vuotias mies menetti henkilöautonsa hallinnan. Poliisin mukaan alkoholilla oli osuutta tapahtuneeseen."

IL: Päihtynyt mopoilija loukkaantui Kouvolassa
Perjantai 25.6.2010 klo 16:09
"Nainen loukkaantui kaaduttuaan mopolla eilen illalla Kouvolassa Kymenlaaksossa. Poliisin mukaan 49-vuotias porvoolaisnainen oli ajanut päihtyneenä Jaalassa Mäntyharjuntiellä ja menettänyt moponsa hallinnan."

IL: Kuljettaja ratissa yli neljän promillen humalassa
Perjantai 25.6.2010 klo 16:39
"Silminnäkijät kutsuivat poliisin paikalle, kun vahvasti humaltunut mies ajeli autollaan Kymenlaaksossa Kouvolassa torstaina puoliltapäivin. Poliisi tavoitti 46-vuotiaan paikkakuntalaisen kuljettajan Voikkaalta Sohvinkujalta. Mies puhalsi alkometriin 4,38 promillen lukemat ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon."

IL: Nuorukainen suditti renkaita - auto katolleen
Perjantai 25.6.2010 klo 16:54
"17-vuotias poika loukkaantui auton ajauduttua ojaan Kajaanissa torstai-iltana. Paikkakuntalainen 18-vuotias mies oli sudittanut autonsa renkaita Jormualla Pohjajoentiellä sillä seurauksella, että auto alkoi heittelehtiä. Auto päätyi lopulta soratieltä katolleen ojaan."

Helvetti sentään! Ruåtsalaispoikienko tänne pitää tulla kukkoilemaan ja näyttämään härmäläisille mallia?
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin onhan se tietysti noinkin että kun ei ole aito finski. Ei tullut mieleenikään. Suomalaiset ovat esittäneet "lupaavia" otteita muutamalla kunnon kyntämiisellä, sekä ajokunnon hakemisella. "Parhaimpana" Juhannusjuhlintaa ja auton rattiin ,
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ala nyt sinäkin Taskulamppu viettämään juhannusta. Tulee mieleen, että ainoastaan päivystät onnettomuuksia.
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ala nyt sinäkin Taskulamppu viettämään juhannusta. Tulee mieleen, että ainoastaan päivystät onnettomuuksia.

Heh, itse kun en oikein pidä juhannusta tavallista viikonloppua ihmeellisempänä. Lämpimikseni lätisen, että jaksaisin odottaa draftia, ja katsella ainakin top 10:n. Itselleni nämä juhlat (Juhannus, pääsiäinen, vappu ja jopa joulukin jne.) ovat vähän ohi toistaiseksi, ennen kuin tulee omaa jälkikasvua. Kyllä tämä emäntäni juhannuksen voittaa, hän on töissä.
Kyllä se tästä vähenee koko ajan kunhan on saatu vähän enemmän mallasta naamaan, niin unohdan koko jatkoajan. Tietenkin puolen yön jälkeen olisi parempi muistaa taas.
Juurikin pääsin youtube-maailmaan. Katsottavaa on koko ajan, linkkiä linkin perään.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Pitäee päivittää tämäkin: näillä näkymin juhannusaaton riviksi muodostui 4-1-1-3.

Iltalehden mukaan:

H: Juhannusaattona neljä hukkunutta (4)
Perjantai 25.6.2010 klo 18:28 (päivitetty klo 19:52)

L: Juhannusaaton tieliikenteessä yksi kuolonuhri (1)
Perjantai 25.6.2010 klo 18:09

T: Mies surmattiin Toijalassa (1)
Perjantai 25.6.2010 klo 21:30

R: Emäntä ja poika kuolivat maatilan siiloon Juankoskella (2)
Perjantai 25.6.2010 klo 23:06

ja random-laariin myös:

R: Nuori suomalaisnainen putosi laivasta mereen (+1)
Perjantai 25.6.2010 klo 09:09

Tiettyjä tulkinnanvaraisuuksia löytyy esim. voidaanko ruåtsalaismiehen (-pojun) kuolemaa huomioida Supertriplassa jne. Pohditaan niitä vaikka su-iltana. Pahoitteluni kirjoitus-/linkki-/whatever-virheistä! Alkoholilla ON osuutta asiaan.

EDIT: ei raportoitavia takalaittomia <vapaavalintainen hymiö>

Sepalus Auki 2008 - Mr.Fox​
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tiettyjä tulkinnanvaraisuuksia löytyy esim. voidaanko ruåtsalaismiehen (-pojun) kuolemaa huomioida Supertriplassa jne.
Totta helvetissä voidaan, mitäs tulee Suomeen kuolemaan.

Mun rivi (4-7-2) on valmis hukkumisten suhteen. Pysykääs pinnalla nyt! Tieliikenne sen sijaan jää nyt aika heikoille, mutta luotan aamuyöhön ja huomisaamuun, kun humalaiset ja krapulaiset lähtevät sankoin joukoin hankkimaan lisää viinaa. Pelti rytisee ja eiköhän muutamia henkiäkin mene.

Yksi tappo puuttuu myös. Mannet hoitaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös