Juhani Tamminen – Turusta Tokioon

  • 177 998
  • 1 447

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
.
Rauhallinen torstai ( 14.10.2021) hiljalleen kiihtymässä täyteen vauhtiin Turun Kuusamakujan maisemissa!! Aamuteeveet auki vuorotellen ( Yle & MTV 3) tekstiteeveen urheilut tsekattuna ja ready to go!! Sitten kohti Nereis Businees Gardenia Turtun Pitlämäen maisemiin!! Lisää www.: IT Point.fi -be there ja 4:s kerros!! Alakerran ystävällinen lady in reception ohjaa perille - in case tulet ensi kerran ja vielä matkan takaa!! Sieltä tänä päivänä tulee iso osa asiakkaista, ilmiselvästi vuodet Kärppien ( 3 years ) ; Sportin ( 5 years ) Ässien ( 4 years ) peräsimessä useimmissa vielä tuplaroolissa ( TJ & Head Coach) poikivat nyt poikkeuksellisena asiakas & kontaktiverkostona!! Ainakin pakkaamistaidot ( kirjat, " Don Tami" tuotteet etc.. ) kehittyvät ja matkahuolto Turku tulee tutuksi - take my word!! Pienemmät lähetykset ja kiireellisemmät toimitan Jaguarin kyydilla , silloin säteenä max 200 km) jolloin Helsinki, Tampere, Rauma, Pori .. mahtuvat " marginaaliin" aivan kuin vaaleissa äänien suhteen, kun Sami Borg & Team jakavat expertiisiään!! Sami Borg & Team - maximum respect , sillä vaalien " kisastudion" alueella!! Nyt aamusauna , laukku kuntoon ja " ready to go"!! Miten ne rollarit sen aikanaan sen toi julkisuuteen: " Vierivä kivi ei sammaloidu" sama on huolletun Jaguarin laita!! Säännöiinen huolto Turun veljien Teboililla ja homma toimii!! Respect Mika & Team, olette ykköskentän veljiä!! Siinä ykköskentän ( Leijonat ) 1970 luku hengessä: " Have A Great Day"!! Ykköskenntä - vielä muistin virkistämiseksi: Rantasila-Riihiranta-Esa Peltonen-Ketola-Lion # 79!! Kun astuimme jäälle tiesi se vaikeuksia vastustajille, rekordit löytyy legendaarisen Aarne Honkavaaran ( R.I.P.) loistavista tilaistoista!! Nekin ( Honkun tilastot) aikaansa edellä- maximum respect!!
Have A Great Day, br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , gsm: 050 5663701, lisää www.eurotam.com

Ykköskentästä puuttui Fiftie, my god!!
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Hyvä, että on uskoa, että Pitkämäki (anteeksi, Turtun Pitlämäki) houkuttelee vieraita pitkän matkan takaa. Itse sanoisin, että Tero Pitkämäki ehkä olisi kiinnostavampi isäntä.

Lähistölle on näköjään muuttanut eräs firma, johon allekirjoittaneellakin on toisinaan asiaa. Taidankin skipata seuraavaksi sähköisen kommunikoinnin, pitäähän Tamin toimiston ohi päästä kävelemään!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tami on löytänyt Jaggelle luottokorjaamon! Mahtavaa, keväällä näytti pahalta Jaguarin suhteen, Tamihan mietti jopa Volvoon siirtymistä. Ilmeisesti maahantuojan tiloihin tehty koulutuskeikka sai officen ymmärtämään Jaguarin merkityksen pienyrittäjälle.

Loistava päivitys Tamilta, nyt on meno päällä ja uutta kirjaa tulossa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämänpäiväisestä päivityksestä poimittua:

Manu Juhani Tamminen kirjoitti:
Alakerran ystävällinen lady in reception ohjaa perille - in case tulet ensi kerran ja vielä matkan takaa!! Sieltä tänä päivänä tulee iso osa asiakkaista, ilmiselvästi vuodet Kärppien ( 3 years ) ; Sportin ( 5 years ) Ässien ( 4 years ) peräsimessä useimmissa vielä tuplaroolissa ( TJ & Head Coach) poikivat nyt poikkeuksellisena asiakas & kontaktiverkostona!! Ainakin pakkaamistaidot ( kirjat, " Don Tami" tuotteet etc.. ) kehittyvät ja matkahuolto Turku tulee tutuksi - take my word!! Pienemmät lähetykset ja kiireellisemmät toimitan Jaguarin kyydilla , silloin säteenä max 200 km) jolloin Helsinki, Tampere, Rauma, Pori .. mahtuvat " marginaaliin" aivan kuin vaaleissa äänien suhteen, kun Sami Borg & Team jakavat expertiisiään!!

Tässä kun vähän Maestron päivityksiä selailin viimeisen vuoden ajalta niin vaikuttaisi, että kirjamyynnin "The High Season" todellakin on vahvaa ja pitkäkestoista erityisesti Oulussa, Vaasassa ja Porissa. Lisäksi #79:n pakkaamistaidot ovat todella saaneet kehittyä.

9.12.2020

Manu Juhani Tamminen kirjoitti:
Uusin hittini " Tami -My Life" myy nyt kuin häkä ja tilauksia satelee ja Jaguar toimittaa lähelle ( Turku + - 50 km ja Postini Turku 20900 ( R- kioski) hoitaa loput!! Tänäänkin yli 200 kirjaa lähti eri puolelle Suomea, Turku, Helsinki, Oulu, Joensuu, Vaasa .. to name a few!! Sihteeriapu olisi nyt maineessaan, mutta kustannukset kuriin ja itse vaan teippaamaan, liimaamaan ( postimerkit) kuskaamaan ... etc.. - niinhomma toimii ja mieli pysyy virkeänä- take my word!!

11.12.2020

Manu Juhani Tamminen kirjoitti:
Uusin menestyskirjani " Tami- My Life" menee nyt " kuumille kiville" , puhelin soi ja pakkaamista, postitusta riittää take my word!!Pienyrittäjän on venyttävä kaikkeen, joten askartelutaidot, sorminäppäryys ja kärsivällisyys koetuksella, mutta -TAKE MY WORD-kaikki saavat kirjansa - huom . maksanett!! Toiminta on luottamuksellista , ja sitä - luottamusta - on muutama asiakas " vähän venyttänyt" mitä maksujen saantiin ja nopeuteen tulee!! FB:ssäni on 100.000 seuraajaa, joten please keep in mind!! Tänäänkin lähtee taas kymmeniä kirjoja eri puolelle Suomea, osoitteista päätellen entiset koti / coachauskaupungit ( Pori, Vaasa, Oulu) ympäristöineen tuntuvat olevan isossa roolissa!! Samalla luonnollisesti kiekkokaupungit ( Helsinki, Vantaa, Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Imatra, Kajaani, Rovaniemi etc.. ) muistuuttavat sympaattisella tavalla visiiteistä näihin hienoihin hockey kaupunkeihin!! Ässien ( 1996-98) , Kärppien ( 1998-2001) ; Sportin ( 2004-2010) aikakausi tuntuu jättäneen positiivisen muistijälljen, koska niille seuduille tuntuu nyt kirjaa menevän poikkeuksellisella intensiteetillä!!

17.12.2020

Manu Juhani Tamminen kirjoitti:
Eurotam OY:n päämajassa ( kts. IT Point.fi) ja 4:s kerros on kohta ( klo 13.00 ) useamman haastattelun ja kovan kirjamyynnin ( " Tami- My Life") aika!! Maakunnan miehet, Oulu, Vaasa, Pori, etc.. tulevat joukolla käymään ja kauppa käy - toivottavasti!! 25 e cold cash ja hitti on Sinun!!

13.4.2021

Manu Juhani Tamminen kirjoitti:
Nyt kirjoja - erityisesti uutuuttani " Tami -My Life" menee kuin häkä, joten postittamista riittää - take my word!! Lähitilaukset ( Turku + - 30 km) toimitan Jaguarilla ovelle - tiedoksi!! Muuten menee postin kautta ja silloin luonnollisesti posti & pakkauskulut päälle- tiedoksi - etukäteen, kutsun sitä termillä " fair play"- take my word!! Joten - tänäänkin pöydälläni iso pino kirjoja lähetettäväksi , osoitteena erityisesti Pori, Vaasa, Kokkola, Oulu , Kajaani, Rovaniemi, joten conclusion on helppo: Aikakausi niin Ässien ; Sportin , Kärppien etc.. peräsimessä on jättänyt pysyvän muistijäljen asiakkaiden alitajuntaan- simply great sanon minä!!

21.4.2021

Manu Juhani Tamminen kirjoitti:
Mari Tammisen valmistama brekkari ( " world class") - by the way- menossa, sitten kohti postia ( Turku 20900 ) johon lähetettävät kirjat ( Tami- My Life) - nyt tuntuu kiinnostavan eri puolilla Suomea!! Vahvat alueet, Pori, Vaasa, Oulu ; Rovaniemi, Kuopio, Mikkelin ja luonnollisesti Helsinki, joten " kiekko" edellä mennään tässäkin asiassa!!

Vaikuttaa siltä, että erityisesti vahvoilla alueilla Porissa, Vaasassa ja Oulussa ei taida tällä menolla olla enää ainuttakaan kirjahyllyä, josta My Lifeä ei löytyisi. Toki sitä #79:n sormien kannalta toivoisi, että Alakerran timanttinen ja ystävällinen Lady ( reception) tai Mari Tamminen olisi antanut vähän sihteeriapuaan, mutta jos kustannukset pysyvät noin kurissa, homma toimii ja mieli pysyy virkeänä niin mitäpä minä olen tähän muuta sanomaan kuin " Chapeau", " Simply Great" ja " Keep Rocking!!"
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö Maestro silloisessaan päivityksessä kertonut, että uni tuli kesken Rannikon kirjaa lukiessa? Eiköhän tuo kerro jo kirjasta kaiken.
Maestron elämä ja teot tuntuu olevan niin lennokasta ja buumintäyteistä tavaraa, että olisipa mukava joskus näistä FB-päivityksistä lukea, että millaisia unia Lion #79 näkee Kuusamakujan/Haapaluodon maisemissa!!
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo Juhanin kirjojen paketointi antaa hänestä hyvin sympaattisen ja inhimillisen kuvan.

Mietin jaksaako hän paketoida ostamansa joululahjat vai pyytääkö hän paketoimaan ne kaupassa. Kaupoissa on joulunaikaan usein myös paketointipalvelua, josta voi laittaa haluamansa maksun, joka menee paikalliselle urheiluseuralle. Jos Turussa on tällainen mahdollisuus niin Juhani varmaan mielellään tukee hyvää asiaa.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Naisten maajoukkueen päävalmentaja Tamminen on tosiaan ollut. Jostain syystä Tami on tästä aikakaudesta ollut _hyvin_ hiljaa, vaikka normaalisti hän kertoo luoneensa buumin kaikkialle, missä on ollut. Sportkin nousi 2009 Liigaan.

No ei Tami päässyt edes joukkueen kanssa Kiinaan pelaamaan maailmanmestaruuskisoja, koska ne peruttiin Sars-epidemian takia. Muistan vuosia sitten lukeneeni jonkun silloisen naisten maajoukkuepelaajan kironneen, että juuri silloin kisat perutaan kun meillä on ensimmäistä kertaa kunnon valmentaja ja pelin taso sekä itseluottamus korkealla. Sanoiko jopa, että Tami olisi voinut valmentaa meidät maailmanmestariksi ja kirosi ettei Tamin sopimusta jatkettu.

Voidaan me täällä naureskella, mutta jos joukkueen jäsen itse kehuu Tamia ja harmitteli ettei saanut jatkoa, niin kait se Tami jotain oikein teki naisten maajoukkueessa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mietin jaksaako hän paketoida ostamansa joululahjat vai pyytääkö hän paketoimaan ne kaupassa. Kaupoissa on joulunaikaan usein myös paketointipalvelua, josta voi laittaa haluamansa maksun, joka menee paikalliselle urheiluseuralle. Jos Turussa on tällainen mahdollisuus niin Juhani varmaan mielellään tukee hyvää asiaa.
Tähän lahjojen paketointikysymykseen ei äkkiseltään Internetistä löytynyt vastausta, mutta se selvisi, että pariskunta Tammisen kaikki lahjakirjat hankitaan aina Turun Kansallisesta Kirjakaupasta, jossa paketointi kuuluu palveluun.

Manu Juhani Tamminen kirjoitti:
Turun ylivoimaisesti paras ja perinteisin kirjakauppa on sijainnut samalla paikalla jo varmaan vuosisadan. Muistan, miten jo edesmenneet vanhempani hankkivat sieltä työkäyttöön kuittivihot, tilauspäiväkirjat sun muut. Isäni kanssa hankimme sieltä myös urheilukirjat kovaan käyttöömme. Olemme vaimoni kanssa jatkaneet tätä perinnettä ja hankkineet sieltä kaikki mahdolliset lahjakirjat.


Tamin FB-postauksissa puolestaan nousee toistuvasti esiin, miten joku hänen kirjoistaan on paras lahja, jonka voi hankkia esim. pukinkonttiin, synttäri-, äitienpäivä- tai isänpäivälahjaksi. Tästä päätellen Tamin hankkimat lahjat lienevät aina omaa tuotantoa ja ystävien ja perhepiirin jännitys merkkipäivän alla kohdistuneekin lähinnä siihen, että mikä miehen mittavasta tuotannosta on tällä kertaa löytänyt tiensä pakettiin.

Kirjan mieluisuutta lahjana #79 perustelee myös siitä saatavalla palautteella:

Manu Juhani Tamminen (27.10.2020) kirjoitti:
Kirja on siitä mieluisa lahja, että iso osa ihmisistä vaivautuu luettuaan lähettämään / antamaan palautetta!! Joku mailillä, joku soittamalla, joku vielä kunnon kirjeellä- kaikki palautteet lämmittävät , positiiviset erityisesti!!Elämä julkisessa ammatissa on opettanut palautteen voimaan, aina se ( palaute) on tärkeää, koska se kertoo välittämisestä!!

Sen perusteella, miten Tami vastailee hänelle kohdistettuihin julkisiin kommentteihin, myös tässä tapauksessa vastaus palautteeseen riippunee siitä, minkäsävyistä palaute on. Ylistävään ja pelkästään positiiviseen palautteeseen vastaus tuppaa olemaan mallia: "Kiitos komplimentista, se lämmittää aina- Sinun erityisesti; keep rocking, Br JT" Mikäli palautteessa on sen sijaan pientäkin rakentavaa kritiikkiä/parannusehdotuksia vastaus lienee puolestaan: "Meriittien listaus + Tee perässä -kehotus"
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Voidaan me täällä naureskella, mutta jos joukkueen jäsen itse kehuu Tamia ja harmitteli ettei saanut jatkoa, niin kait se Tami jotain oikein teki naisten maajoukkueessa.
Olen muutamastakin lähteestä kuullut, että Tami tosiaan olisi ollut naisten maajoukkueeseen hyvä valmentaja. Sikäli on kyllä outoa, miksi Tammisen sopimusta ei jatkettu (syy selittänee miehen radiohiljaisuuden asian suhteen). Tilallehan tuli Bluesissakin piipahtanut Hannu Saintula, jonka kausi oli sinänsä menestyksekäs kolmen MM-pronssin myötä. Torinossa Kim Martin voitti yksinään USA:n ja vei sitä kautta Suomelta edes mahdollisuuden pronssiin.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
No ei Tami päässyt edes joukkueen kanssa Kiinaan pelaamaan maailmanmestaruuskisoja, koska ne peruttiin Sars-epidemian takia. Muistan vuosia sitten lukeneeni jonkun silloisen naisten maajoukkuepelaajan kironneen, että juuri silloin kisat perutaan kun meillä on ensimmäistä kertaa kunnon valmentaja ja pelin taso sekä itseluottamus korkealla. Sanoiko jopa, että Tami olisi voinut valmentaa meidät maailmanmestariksi ja kirosi ettei Tamin sopimusta jatkettu.

Voidaan me täällä naureskella, mutta jos joukkueen jäsen itse kehuu Tamia ja harmitteli ettei saanut jatkoa, niin kait se Tami jotain oikein teki naisten maajoukkueessa.

Veli Merovingi tekee kovaa työtä päästäkeen ykkösketjuun!! Keep rocking!!
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Maestro on ollut ajoissa liikkeellä tänään. Päivityksessä muistellaan mm. Legendaarisia nousukarkeloita, joissa hän on ollut mukana.... Lisäksi tulee olemaan kiireinen päivä, toimistolla(kin). Ranskasta asti on tullut toimittaja tekemään juttua Maestrosta. Olkaa hyvä

"Varhainen ( 06.50) perjantaiaamu Turun Kuusamakujalla!! Aamun lehti ( TS & HS) postiluukusta ja paikallinen lehti ensin käsittelyssä!! Hesarin luku menee iltaan- i assume!! Eilen olin rakkaalla Kupittaalla ( Veritas Stadion ) paraatipaikalla todistamassa taas kerran " nousudraaman" koko kaaren!! Hieno alku ; Holma 1-0 64 minuutilla ja sitten Österholm tasoitti ( 1-1) kun oli pelattu 80 m inuuttia!! Aika monessa nousukarsinnassa mukana olleena niin MM kuin SM & Elitserien ; Sveitsin Liiga .. mukana olleena niin pelaajana ( TPS 1968-69) ; TUTO 1993-94, Ranskan Maajoukkue 1996; Kärpät 1999-2000, Sport 2009-2010 .. to name a few; tiedän - en luule, että se ( nousu/ putoaminen) on joukkueurheilun suurinta ja hienointa draamaa- take my word!! SE, että meidän jääkiekon ns. leaderit ovat kaikessa " viisaudessaan" sulkeneet sarjan - kuuluu taas sarjaan" urheilumme typerimmät päätökset" - take my word!! Se siitä ja nyt kohti päivän busineksia ; jolloin toimistollani ( kts. IT Point.fi ) Turun Pitkämäen konttorilla on kova trafikki, kirjanostajia, koulutusbriiffin osapuolia ja onhan mukana myös ranskalainen toimittaja , joka tekee henkilöjutun päävalmentaja- aikani Pariisin ja Ranskan kiekosta!! Bienvenue Mr. Ballard, toimistollani luonnollisesti kahvia ja croissantteja tarjolla!! Valkoviini vasta illalla in case veli jää kaupunkiin!!?? ; Joten siinä kiihtyvän palloilun ja busineksen hengessä: Have A Grerat Business & Sports Day", Br Tami, CEO Eurotam OY, Lion #79, gsm: 050 4663701"
 

Tekno-Kekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedote
Maximum respect!! Siitä alkaen kun aloin lukea täällä Tammisen päivityksiä, ovat aamuni lähteneet aivan eri tavalla liikkeelle!! Nyt päiväni alkavat pirteästi, positiivisessa hengessä, täynnä iloa ja tarmoa, take my word!! Aamulla Tamin aamunavaus rapid fire, sitten myöhemmin Tammisen ilmaisuja voi makustella pitkin päivää ja saada niistä riemastuksen energiaa arjen askareisiin!! Näin homma toimii täsmälleen kuten Maestro on asian suunnitellut, I assume!!

Kiihtyvän palloilun merkeissä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Siis mieluisa lahja antajalle:

"Kirja on siitä mieluisa lahja, että iso osa ihmisistä vaivautuu luettuaan lähettämään / antamaan palautetta!!!"

On tuommoiselle ihmistyypille kansa antanut värikkäitäkin nimiä, joista moni loppuu kirjaimiin P, Ä ja Ä.

Myönnän, etten aina jaksa myötätuntoisesti naureskella vanhalle sotaratsulle. Meriitit ovat hyviä, koviakin (lue: WHA), mutta mutta mutta... jatkan mutinaani täällä metsän reunassa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
On tuommoiselle ihmistyypille kansa antanut värikkäitäkin nimiä, joista moni loppuu kirjaimiin P, Ä ja Ä.
Kansan keskuudessa toki näin, mutta lääketieteellisissä piireissä taidetaan monesti tällaisista tapauksista käyttää kirjainten NPD yhdistelmää. In case epäselvää, kyseinen lyhenne tulee siis sanoista narcissistic personality disorder eli suomenkielessä narsistinen persoonallisuushäiriö.

Wikipedia kirjoitti:
Narcissistic personality disorder (NPD) or megalomania is a personality disorder characterized by a long-term pattern of exaggerated feelings of self-importance, an excessive craving for admiration, and struggles with empathy. People with NPD often spend much time daydreaming about achieving power and success, and perceive injustice for failing to do so. This is a pattern of obsessive thoughts and unstable sense of identity, often to cope with a sub-par real life.

 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Kansan keskuudessa toki näin, mutta lääketieteellisissä piireissä taidetaan monesti tällaisista tapauksista käyttää kirjainten NPD yhdistelmää. In case epäselvää, kyseinen lyhenne tulee siis sanoista narcissistic personality disorder eli suomenkielessä narsistinen persoonallisuushäiriö.

Kiitos komplimentista, se lämmittää aina- Sinun erityisesti; keep rocking, Br TK"
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Valkoviini vasta illalla in case veli jää kaupunkiin!!??
In case veli jää kaupunkiin, niin valkoviinilasin lisäksi käteen olisi hyvä istuttaa myös iso Kukko ja lähteä tutustumaan paikalliseen saunatanssikulttuuriin. Kyllähän sitä nyt Ranskasta asti tulleelle toimittajalle pitää paikalliset erikoisuudet esitellä!! Chapeau!
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Siis mieluisa lahja antajalle:

"Kirja on siitä mieluisa lahja, että iso osa ihmisistä vaivautuu luettuaan lähettämään / antamaan palautetta!!!"

On tuommoiselle ihmistyypille kansa antanut värikkäitäkin nimiä, joista moni loppuu kirjaimiin P, Ä ja Ä.

Myönnän, etten aina jaksa myötätuntoisesti naureskella vanhalle sotaratsulle. Meriitit ovat hyviä, koviakin (lue: WHA), mutta mutta mutta... jatkan mutinaani täällä metsän reunassa.

Taisi olla Jörn Donner joka aikanaan totesi, "Lukeminen kannattaa aina...". Itse luen oikeastaan yhden kirjan vuodessa, joten en osaa sanoa onko asia niin.
Muuten se kirja ei ole Tammisen kirja(t). Ko. kirja kertoo eräästä fiktiivisestä tamperelaisesta komisaariosta ja tapahtumat sijoittuvat Tampereelle ja sen ympäristöön. Kirjoja tulee 1 / vuosi ja niitä taitaa ko. sarjassa olla jo 25 tai 26 kpl. Suosittelen niitä

Mutta joo Tammisen meriitit niin pelaajana kuin valmentajana, as a player and as a coach ovat kyllä ihan oikeesti merkittävät. Jokainen voi tehdä perässä

Mutta miten sä muuten jaksat siellä metsän laidassa. Sä oot ollut jo useita kuukausia siellä. Talvikin tulee, onko sulla lämmintä vaatetta
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Prinsessa Ruusunen, Teräsmies ja antiikin tarujen Narkissos juttelivat:
- Minä olen maailman kaunein, sanoi Ruusunen.
- Minä olen maailman vahvin, sanoi Teräsmies.
- Minä olen maailman omahyväisin, sanoi Narkissos.

Päätettiin kysyä hyvältä haltijalta:
Ensin kävi haltijan luona Ruusunen ja tullessaan pois hän hymyili.
- Haltija sanoi, että olen maailman kaunein!
Sitten meni Teräsmies ja pois tullessaan hymyili.
- Haltija sanoi, että olen maailman vahvin!
Sitten meni Narkissos ja tullessaan oli todella hämmästyneen näköinen.
- Kuka vittu on Juhani Tamminen?
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Hö. Toihan on kopsattu tuolta vitsiä pukkaa-ketjusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös