Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 811 301
  • 8 914
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno iltapäivä maakunnassa , läppärin selain edelleen osoitteessa " Juhani Tamminen - tribuuttiketju"!! Päivän filinki putoaa maakuntasarjan tasolle, kun vaihdan välilehteä ja tarkkailen sarjataulukkoa osoitteessa Liiga. fi !! Sinne on seura- ja valmennusjohtomme upottanut Kärpät suohon virheliikkeellä toisensa perään ja täydelliseksi saunaseuraksi muuntautumalla!! OMG sanon minä!! Mitä ihmettä ko. ihmiset ( Marjamäki & Team , Virkkunen, Ilkka " Ilu" Mikkola ,hallituksen " dinot"etc. ..) miettivät tai miettivätkö yhtään mitään!! Olo on kuin istuisi James Cameronin " Titanicin uppoamiskohtauksissa etupenkillä Tuiran Starissa!! OMG sanon minä , on aikoihin eletty ja HERÄTYS Oulun Kärppien seurajohto !! Br AB, maakunnan veli, Kärppien suurkuluttaja ja entusiasti jo vuosikymmenten ( decades) ajan!!
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Voi olla, että jossain vaiheessa tuo mouhoaminen Tamin taholta alkaa ottaa päähän remppaukkoja, jotka siellä kuitenkin tekee asetusten puitteissa omaa työtään ja nyt Tami kertoi vankalle seuraajajoukolleen, että siellä on käytännössä Dresdenin pommitukset menossa ja vielä vihjaillen niin, että touhussa olisi jotain lainvastaista.
En tiennytkään, että raksamies on sallimisen asiantuntija!! OMG, sanon minä!!
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt olis muuten veli Ampujalla paikka tehdä elämänsä lehtijuttu Kuusamakujan pommituksesta. Ihan jo senkin vuoksi kun paikalliset mediat: Turun Sanomat, Åbo Underrättelser, Aamuset, Rannikkoseutu, Turun Seutusanomat, Turun Ylioppilaslehti, Turun Tienoo, Radio Auran Aallot, Radio Vega to name a few nukkuvat Ruususen unta. Mä kysyn missä kunnioitus, missä journalistinen intohimo? My god!!
 
Suosikkijoukkue
Ranskan välieräjoukkue 1995, Leijonat 1988
Kitisijä#79:lle voisi saattaa tiedoksi, että jos nykymeno Kuusamakujalla ei maistu, aina voi mennä metsänlaitaan parkumaan elämän kovuutta. Se helpottaa, i assume.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Jos Tami sanoo että oli Talvisota eikä Jatkosota niin se oli sitten niin sillä Tamin expertiisiin kuuluu myös historia !!

Joku metsänlaidan parkuja kertoo näin:

Tammisen talokin on joskus rakennettu Kuusamakujalle,ennen paikalla lainehti viljapellot Tammisen tontin paikalla,nyt pellot raiskattu pieniksi vuokratonteiksi,toisella puolen Kujaa on sentään omat tontit jolle rakennetaan OMG sanon minä,60 v. kuusamakujalla asuneena
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Voi olla, että jossain vaiheessa tuo mouhoaminen Tamin taholta alkaa ottaa päähän remppaukkoja
Eipä tämä " Rakentaja-Rane" saanut vastausta " palautteeseensa" , vaikka Tauno Tasalakit saavat välittömästi kyselyt " kompetenssista" tai lentolipun P-Koreaan ( one way). Ei kai Eurotamin HQ:ssa olla vaivuttu uneen Kukko ( 1) kourassa?!?
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Päivän Tamistola:

Uusi, hieno päivä ( 28.09.2023) lähdössä käyntiin Turun Kuusamakujalla, osoitteessa: Kuusamakuja 5, 20900 Turku!! Samassa osoitteessa nykyään myös yritykseni Eurotam OY:n päämaja / The Office) sijaitsee!! Päivän agendalla Eurotam OY:n rutiineja, buukkaukset, laskutus , fanipostit etc.. !! Iltapäivällä kohti Turku Cityn keskustaa, jossa mm. räätäni Anne ( Sik& Sak) , luottovaatturini Markku ( Classic Man) etc.. pitävät päämajaa !! Iltapäivällä on treenin aika, paikkana Kuusamakujan The Gym, olenhan jo aikoja sitten rakentanut takkahuoneemme tiloihin hienon kotisalin , jossa on kaikki , mitä kunnon " kotisali" pitää sisällään!! Kunnon kuntopyörä ( Tunturi) , vapaa tanko ( painot up to 120 kg) , vinolauta ( vatsa ) etc.. !! Joten siinä - kohenevan kunnon hengessä: Have A Great Day!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , lisää: www.eurotam.com

Ei sanaakaan ( ord) Kuusamakujan " sotatilasta" ( rakennustyöt in case epäselvää) tai " rakentajaveljen " someparkumisesta , mutta räätä(li) Anne ja vaatturi Markku ovat uusia hahmoja Tamiversumiin , I assume - simply great!!! Lisäksi The Gym ( kotisali) tuo lempeän tutun ( hien) tuulahduksen - take my word!!

Have a sweating Day, my friends around the internets!!!

Br. McBean
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Vastajännäri kommentoinut:
voisitko jo jättää noiden osoitteiden julkaisemisen, alkaa menemään aika mauttomaksi

Tami
Please mind Your own business!! JT
Vastajännäri ei tainnut tietää, että Vaasan, Oulun ja Seinäjoen veljet ei osaa ilman osoitteita paikalle Eurotamin hulppeisiin tiloihin tilaamaan kirjoja, fanituotteita jne!!
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Ykkösketju nukkuu... @aurora borealis @Fiftie @Frankie time to fucking wake up!! Missä ylpeys, missä kunnioitus?? On se nyt jumaliste ku tällaisen kolmannen tietokonemiehen pitää nostella ketju ykkös-sivulle. Hävetkää jos osaatte!!
Terve Bat79!! Mielenkiintoista olisi kuulla millä expertiisillä mainitset ykkösketjun nukkuvan? Joten en tiennytkään sinun olevan nukkumisen asiantuntija!!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Terve BAt79!! Mielenkiintoista olisi luulla millä expertiisillä mainitset ykkösketjun nukkuvan? Joten en tiennytkään sinun olevan nukkumisen asiantuntija!!
Damn right, my friend!! In case epäselvää : veli @Bat79 , täällä maakunnassa on tänään katseltu Kärppien kamppailua erityisellä pieteetillä & kirjoiteltu toimenpidesuosituksia sekä kamppailtu punaisia munalukkoja vastaan varjomoderatorin tittelillä näppäimistö sauhuten , eikä siis juurikaan nukuttu -niin se vaan menee!! Pidempää raporttia kokemuksista operaation päätteeksi aiheeseen liittyvässä ( varjomoderointi) ketjussa -i assume!! Joten siinä- kiireisen päivän merkeissä: " Have A Great Tribute Night" Br, AB, maakunnan veli, tributeketjun founder, varjomoderaattori projektin neljännellä ( 4:s) tuotantokaudella
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
"Hieno, rauhallinen viikonloppu käynnistynyt Turun Kuusamakujalla ; osoitteessa Kuusamakuja 5, 20900 Turku!! Samassa osoitteessa nykyään myös Eurotam OY:n päämaja ( The Office) siirrettyäni kaikki toiminnat tänne kotikentälle ( Kuusamakuja 5, 20900 Turku!! Edellinen The Office Turun Postikadulla Nereis Business Gardenin tiloissa oli hieno, mutta käyttötarkoitus paranee täällä Kuusamakujalla, kun saman katon alla on nyt kaikki: Toimisto, varastot " Don Tami" tuotteille etc.. !! Lisäksi pihallani on aina parkkitilaa asiakkaille " free of charge" !! Tärkeä juttu, kun Postikadun tiloissa piti aina silmäillä asiakkaiden parkkitilanteita ; koska edustan paikat olivat järjestään " short time" parkkeja 30 - 60 ) minuuttia!! Täällä Kuusamakujalla ei parkkipirkot eivät tule iholle take my word!! Nyt Eurotam OY:n businesten pariin ja iltapäivällä - jos aikataulut sallii on vuorossa käynti kesäpaikallamme Haapaluodolla, joten siitä sitten lisää huomenna!! Have A Great Day, Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, gsm: 050 4663701, lisää: www.eurotam.com "
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Damn right! Kuusamakujalla kiekot pois kojelaudalta. Oikea osoite on vastustajan maalivahdin selän takana milloin Sveitsissä, milloin Ranskassa, milloin Amerikassa ja milloin Izvestijassa to name a few. Arvon parkkileidit, hyvät veljet voi yrittää tulla iholle kuin Radulov ikään, mutta kun 60 minuutin pysäköinti muuttuu 60 minuutin paineeksi, niin siinä vaihtuu parkkisakkoa kirjoittaessa hyvin nopeasti kuulakärkikynä telaan ja maalipurkkiin, kun maajoukkuekapteenille maalataan omat pysäköintiruudut pitkin kaupunkia. Kun on koulutusbisneksen high season menossa, niin ei ole aikaa juosta kääntämässä kiekkoja minuutin välein. BR Individual CEO Paradise Power-verkostomarkkinointi ja Pohjois-Korea Ystävyysseura. Luottoluokitus molemmissa AHA!?-luokkaa. Tervetuloa, mutta slaidaa DM ensiksi. Ja tuo siivupullaa ja voita. Se oli pelivuosien aamupala huippusarjoista toiseen, I assume?

Mutta niin kiire ei saa olla, etteikö ehtisi Airiston parhaitten kalavesien äärelle.
 
Viimeksi muokattu:

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
"Hieno, toki äänekäs ( Pate & 5 lastenlasta ) sunnuntai Turun Kuusamakujalla!! Vaimon syntymäpäivä, siksi koko joukkue on koolla ja kohta on juhlalounaan aika!! Joten siinä hengessä: Have A Great Day, Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , lisää: www.eurotam.com"

Fani kysyy:
Mitäs kokkasit madammelle?? Oliko perinteinen nakit ja ranut uunissa; toimii- take my word!! Ykköskentän veljien XTRA ketsuppia vielä kylkeen niin "oh la nourriture délicieuse du maître"

Fani 2:
Onnea Mme Tammiselle! On liidannut joukkuetta varmasti optimaalisesti huippudinnerein ja jämerin ottein varustettuna. Siinä jää varmasti Turun Solkungenin 60 min paine kakkoseksi isossa kuvassa, mutta onneksi jääkiekko on ennenkaikkea joukkuepeli.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Eikös se Mme Tamminen ole varsinainen liideri ja päävalmentaja kun Manu on sitten enemmän ollut apupojan roolissa, mitä tulee ainakin lasten kasvatukseen!!

Onnea siis Mme Tammiselle Seinäjoen veljien ja sisarien toimesta!! Keep rocking!!
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Eikös se Mme Tamminen ole varsinainen liideri ja päävalmentaja kun Manu on sitten enemmän ollut apupojan roolissa, mitä tulee ainakin lasten kasvatukseen!!
Damn right , my friend!!

Puhumattakaan " world class" brekkarien sekä Airiston " Fisherman's Friend #1 :N " pyytämistä " eväveljistä" dinnerien loihtimisesta - chapeau Mme : lle!!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno, rauhallinen aamu ( 03.10.2023) kääntynyt jo iltapäivään Suomen Oulussa, läppärin selain edelleen tukevasti osoitteessa: JT - tribuuttiketju!! Sielää nykyään sijaitsee myös Juhani Tamminen skenen päämaja, kun entisen ketjun tarina Yleisen jääkiekkokeskustelun ( JA:N The Hockey Forum ) tuli päätökseen kun punainen munalukko saapui ja tuli aika siirtää kaikki toiminnat saman katon alle tänne Kierrätyskeskuksen puolelle!! Täällä on nyt kaikki, , office, varastot komplimenteille, kurinpalautuksille, tribute -taiteelle, ja muille " Don Tami" tuotteille, joten edelleen näppäilemällä/ textaamalla osoitteeksi tai hakukoneeseen by Googlen veljet ( Juhani Tamminen - tribuuttiketju) löydät ko palvelut!! Kun perustin em. ketjun A. D. 2021 punaisten munalukkojen pyörremyrskyssä , Googlen hakutulokset termillä: " tribuuttiketju" nostivat ensimmäisille sijoille Sir Alex Fergusonille pyhitetyn tribuuttiketjun ja Lumia 1020 -puhelimelle osoitetun tributtiketjun!! In case epäselvää, " Tami" on lukenut Fergusonin elämäkerran ja ennen Yocophonea oli Lumian käyttäjä -sattumaako?? -i doubt it!! Nyt A.D. 2023 " Juhani Tamminen - tribuuttiketju" on Googlen hakutulosten ykkönen kaikila tämän ajan mittareilla -take my word!! Time and Tami flies, my friends!! Illalla vielä polkupyörä hyötyliikunnan merkeissä kohti paikallista ( Oulu Rusko ) Citymarketia, jossa on aika hyödyntää " Euron päivien" tarjoukset ja moikata ykkösleaderia ( kauppias)!! Joten hieno päivä meneillään!! What a great day, take my word!! Siinä hengessä: " Winner never quits- quitter never wins" ja ketju ylös kaikilla tämän ajan mittareilla ; niin se vaan on!! Br AB, maakunnan veli, tributeketjun founder lisää: JT -tribuuttiketju -be there!!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kiitos visiitistä voittajien kaupungissa!!
Damn right my friend!! Itsekin vietin maanantai iltapäivästä tämän päivän aamuun voittajien kaupungissa otsikolla työmatkan pitstop, yake my word!! Siellä muuten Kauppakadulla joku veli eilen taskuparkkeerasi Ferraria, kun ei ollut Jaguar niin en asiaan enempää kiinnittänyt huomiota!! Niin se vaan menee!! Br, F
 

JKyykka

Jäsen
Hieno, rauhallinen aamu ( 03.10.2023) kääntynyt jo iltapäivään Suomen Oulussa, läppärin selain edelleen tukevasti osoitteessa: JT - tribuuttiketju!! Sielää nykyään sijaitsee myös Juhani Tamminen skenen päämaja, kun entisen ketjun tarina Yleisen jääkiekkokeskustelun ( JA:N The Hockey Forum ) tuli päätökseen kun punainen munalukko saapui ja tuli aika siirtää kaikki toiminnat saman katon alle tänne Kierrätyskeskuksen puolelle!! Täällä on nyt kaikki, , office, varastot komplimenteille, kurinpalautuksille, tribute -taiteelle, ja muille " Don Tami" tuotteille, joten edelleen näppäilemällä/ textaamalla osoitteeksi tai hakukoneeseen by Googlen veljet ( Juhani Tamminen - tribuuttiketju) löydät ko palvelut!! Kun perustin em. ketjun A. D. 2021 punaisten munalukkojen pyörremyrskyssä , Googlen hakutulokset termillä: " tribuuttiketju" nostivat ensimmäisille sijoille Sir Alex Fergusonille pyhitetyn tribuuttiketjun ja Lumia 1020 -puhelimelle osoitetun tributtiketjun!! In case epäselvää, " Tami" on lukenut Fergusonin elämäkerran ja ennen Yocophonea oli Lumian käyttäjä -sattumaako?? -i doubt it!! Nyt A.D. 2023 " Juhani Tamminen - tribuuttiketju" on Googlen hakutulosten ykkönen kaikila tämän ajan mittareilla -take my word!! Time and Tami flies, my friends!! Illalla vielä polkupyörä hyötyliikunnan merkeissä kohti paikallista ( Oulu Rusko ) Citymarketia, jossa on aika hyödyntää " Euron päivien" tarjoukset ja moikata ykkösleaderia ( kauppias)!! Joten hieno päivä meneillään!! What a great day, take my word!! Siinä hengessä: " Winner never quits- quitter never wins" ja ketju ylös kaikilla tämän ajan mittareilla ; niin se vaan on!! Br AB, maakunnan veli, tributeketjun founder lisää: JT -tribuuttiketju -be there!!
Simply great sanon minä - yake my word!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös