Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 814 405
  • 8 924

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Rauhallinen lauantai, ( 12.02.2022) nyt vielä Turun Kuusamakujan talvisissä ( tiet jäässä ) maisemissa!!
Pitääkö tässä olla huolissaan? Maestron päivämäärät tuntuvat heittävän jokaisessa päivityksessä. My god!
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Pitääkö tässä olla huolissaan? Maestron päivämäärät tuntuvat heittävän jokaisessa päivityksessä. My god!

Eikä mene pelkän pienen ohilyönnin piikkiin nämä. Numerot ei ole maestron alaa.

Olen huomannut tälläkin palstalla, että typoni (typhooni, tirsk) alkaa lisääntyä, Tamilla on vaikutuksensa!
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Eikä mene pelkän pienen ohilyönnin piikkiin nämä. Numerot ei ole maestron alaa.

Olen huomannut tälläkin palstalla, että typoni (typhooni, tirsk) alkaa lisääntyä, Tamilla on vaikutuksensa!
Tämähän on tosiaan tullut ilmi mm. Tamin Leijonissa kerättyjen tehopisteiden muodossa. Myös omistamiensa urheilukirjojen määrä (10 000) ja firmansa liikevaihto ("miljoonaluokkaa") tuntuvat saavan osansa tästä suurpiirteisyydestä. Eikä unohdeta myöskään Jaguarin vuosittaisia kilometrimääriä. Lisäksi lämärin nopeus, penkkiennätys, aktiiviuransa aikaiset hallien yleisömäärät (mm. reilusti yli kapasiteetin) to name a few.

Mihin tässä enää voi luottaa?
 

Vaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä taas ja jälleen aikamatkustuksen hengessä - take my word !! Viimeksi uutena vuotena ( New Year) oltiin menty ajassa taaksepäin ( 21.1.2021 ), torstaina elettiin tammikuun loppua (31.1.2022 ) ja tänään maestro elää jo helmikuuta ( 12.2.2022 ) - simply great sanon minä!! Palstalla (jatkoaika.com ) on todella timanttinen Team, veli AB & k:nit johdolla !! Erityismaininta veljelle Numero13 - my maximum respect!! Aamukahvit koneesta (De Longhi Intensa ), buumien kertaus, etc.. Kuusamakujalla - varmasti elämys sarjasssa " minne för livet" -i assume !! Ei kuitenkaan loata kaikkien hammaslääkärien mainetta yhden ( you know who) vastajännärin takia - kuuluuhan Turun JP Melkko ykköskenttään !! Suosittelisin myös monelle ns. "Puolalan tyylin ( writing omaksumista - take my word!! Ymmärrettävistä syistä kaikki ei ole ko. opinahjoa voineet käydä - silloin kannattaa muistella oppimisen neljää ( 4) lakia: 1.Selvitys, 2.Demonstraatio, 3.Imitaatio, 4.Toisto !! Pitäisi olla helppoa , kun oppimateriaalia tulee korkeimmalta mahdolliselta taholta lähes päivittäin !! Joten tässä , aikamatkustuksen ja kovan tsemppaamisen hengessä - keep rocking & "Have A Great Weekend " , Br Vaha, uninen veli ja foorumiwriter since 106+-luku !!
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Pitäisi joskus kysäistä Mestarilta niksejä aikamatkailuun. Nythän Kuusamakujalla eletään jo helmikuuta, ja yhä edelleen mystisen "106+"- luvun arvoitus on hengissä. Vieläpä (kuten aiemminkin olen todennut) kun Stade de Francellakin on pelejä katseltu ennen sen rakentamista, olen varma siitä, että Br#79 tosiaan osaa matkustaa ajassa.

Mitenkähän tuollaiset supervoimat ovat saavutettavissa? Pitääkö ensin kaataa Neuvostoliitto yksin, sekä pistää mustaa pussiin Phoenixissa?

Ehkä on hyvä, että on vain yksi Aurinkokuningas. Ei tähän maailmaan toista mahdu.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos komplimentista!! Ilo on ylläpitää buumia hyvien ketjukavereiden kanssa ja tänne on hyvä uusien kirjoittajienkin tulla mukaan Otsikolla; draivi ja buumi on luotu- please show Your skills and energy!!!!! Keep Rocking!! AB
 

Vaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Damn right my friends!! Veljeltä D.Santon hyvää pohdintaa- onkohan Kuusamakujan sauna samanlainen aikakone kuin elokuvan ( Movie) "Hot Tub Time Machine " kylpytynnyri?? Haapaluodon saunasta puhumattakaan!! Time flies my friends - ja viimeaikoina vauhti on vain kiihtynyt !! Aamun rauhallisuudesta huolimatta epäilen että "Slow and steady- gets you ready" ei olekaan enää ns. sanonta "par excellence" -i assume?? Br, Vaha ,
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Vieläkö täällä pohditaan mystistä lukua 106?

106 on Seaborgiumin järjestysluku. Kyseinen alkuaine löydettiin vuonna 1974. HIFK voitti silloin Suomen mestaruuden ja niin kuin tiedämme siltä vuodelta on Juhanin ainoa jääkiekon Suomen mestaruus.
Minä jo ajattelin, että kyseessä on Tamin historian kovin mitattu lämärin nopeus maileissa. Eli n. 170 km/h. Puisella Koholla suoritettuna tietenkin.

Kuten tiedämme, Tami on international.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Olisikohan tuo mystinen "160+"- luku juuri se, jolloin Maestro nosti Sportin liigaan, ja valmensi Ranskan välieriin? Olen edelleen siinä käsityksessä, että Mestarillamme on oma aikakäsityksensä, jota kaltaiseni uninen piipertäjä sekä vastajännäri ei vain voi ymmärtää. Voittajien ja muiden ns. "Aikamatkaajien" hebgessä- keep rocking, ja " Mind your own fucking business, please!!?? "
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Itsellä rauhallinen aamu uujiillä.
Kasa kiekkoja - graf ja ccm tikissä.

"Rauhallinen lauantai, ( 12.02.2022) nyt vielä Turun Kuusamakujan talvisissä ( tiet jäässä ) maisemissa!! Aamun aviisit luettuna ( TS erityisesti, muut ( HS ..etc.. ) sitten iltapäivällä!! Aamukahvi, sauna ja sittä sitten " ready to go"- take my word!! Treeni iltapäivällä, nyt edelleen Kuusamakujan Gymissä, jossa nyt laitteet " world class" - take my word!! Fillaria 30 minutes , sitten metodina " pienet painot - paljon toistoja!! Vatsa, selkä, jalat , kädet ja toistot 3x (30 - 50 ) vähän fiilarista riippuen!! Nyt kun ei enää vastassa ole kuin salin omat veljet, ennen kun vastassa Ragulin, Howe , Hull , Ketola, Rantasila , Riihiranta etc.. oli toinen " kaiku askelten!! Joten siinä rauhallisen verryttelyn hengessä: " Have A Great Day" , lisää : www.eurotam.com"
Mihin on unohtunut Br Tami, Lion #79, CEO Eurotam OY ynnä muut saavutukset?

MY GOD, eihän nyt itse päivityksen kirjoittajaa voi jättää mainitsematta, sehän on ollut Tamin trademark alusta lähtien!? Nyt herää vahva epäilys, että joku uninen nelosketjulainen on tänään aamulla jollain keinolla päässyt käsiksi Yokophoneen ja kirjoittanut tämän päivityksen oikean Tamin sijasta. Jotain hämärää tässä nyt on.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mihin on unohtunut Br Tami, Lion #79, CEO Eurotam OY ynnä muut saavutukset?

MY GOD, eihän nyt itse päivityksen kirjoittajaa voi jättää mainitsematta, sehän on ollut Tamin trademark alusta lähtien!? Nyt herää vahva epäilys, että joku uninen nelosketjulainen on tänään aamulla päässyt käsiksi Yokophoneen ja kirjoittanut tämän päivityksen oikean Tamin sijasta. Jotain hämärää tässä nyt on.
Damn right, my friend!! Sen nyt vielä ymmärtää, jos postauksissa on pientä vaihtelua; "Vaihtelu virkistää" on kuitenkin kuuluisa kansallinen sanonta, joka - ainakin #79:N tapauksessa - pitää paikkansa!! Se - vaihtelu - voi # 79 :N tapauksessa olla vaikka sitä,, että jonain päivänä tehopisteet A maajoukkueessa on 105 pistettä ja jonain toisena taas " well over" 150 ja jonain päivänä niitä ei mainita lainkaan vaan " homman nimi" on " to name a few" tai " to say the least" klausuuli perustietojen " basics" jälkeen!! Nyt ( 12.02. A. D. 2022) ei " postauksen" päätteeksi ole edes legendaarista kirjainparia " JT" -OMG sanon minä!! In case puhutte kieliä; " Something smells fishy" kuten Pohjois Amerikassa sanotaan ( Cleveland, Phoenix,, ArizonaNew York; New Jersey; Tucson etcc .. to name a few!!,, sillä EX Maajoukkuekapteenia ( Lion # 79) häiritsee tunnetusti NIMETTÖMYYS! julkisissa viestimissä!! Siinä - epäilyksen - hengessä; " Have A Great Night" ans " Enjoy it"!! Br aurora borealis, JA:N " foorumi" writer since 2015 ( aikana jolloin ns. " tykkäyspiste " ( likes) oli vielä tuntematon käsite vanhalle versiolle palstasoftasta ( Xenforo) to name a few!! " " Hit the sack Everybody" AB
 

Barney

Jäsen
Kolmannella kerralla kerroin, että olen Tamin FB-kaveri screenshotin kera niin heti rävähti jäsenyys JA:lle!
Nykyään tuo ei enää toimisi -i assume? "Veli" moderaattorit ovat päättäneet hypätä ykkösketjusta suoraan metsän laitaan parkumaan elämän kovuutta -take my word!! In case epäselvää kts. Juhani Tamminen - Aurinkokunigas -ketju (https://keskustelu.jatkoaika.com/threads/juhani-tamminen-–-aurinkokuningas.66138/)!! Kyseisen ketjun sulkeminen oli suoraa henkilövittuilua vanhaa maajoukkuekapteenia kohtaan ja tällä "suorituksella" veli moderaattorit liittyivät samaan vilttiketjuun kuin "hammaslääkäri" Fasel, "formulaselostaja" Juusela ja "nyrkkeilijä" Enbuske - to name a few!! Näiden "hiirien" muistelemisen hengessä - keep rocking & "Have A Great Weekend " Br Barney, Jatkoajan kirjoittaja "since" 2014, Varjomoderaattori Emeritus -in case epäselvää ei pidä sekoittaa edellä mainittuihin "veljiin", 12178 viestiä ja 14655 tykkäystä -in case epäselvää valtaosa viesteistä lähetetty aikana jolloin uninen "foorumi" ei tunnistanut tykkäyksiä!! Vielä kerran voittajien hengessä - keep rocking & "Have A Great Weekend "!!
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Damn right, my friend!! Sen nyt vielä ymmärtää, jos postauksissa on pientä vaihtelua; "Vaihtelu virkistää" on kuitenkin kuuluisa kansallinen sanonta, joka - ainakin #79:N tapauksessa - pitää paikkansa!! Se - vaihtelu - voi # 79 :N tapauksessa olla vaikka sitä,, että jonain päivänä tehopisteet A maajoukkueessa on 105 pistettä ja jonain toisena taas " well over" 150 ja jonain päivänä niitä ei mainita lainkaan vaan " homman nimi" on " to name a few" tai " to say the least" klausuuli perustietojen " basics" jälkeen!! Nyt ( 12.02. A. D. 2022) ei " postauksen" päätteeksi ole edes legendaarista kirjainparia " JT" -OMG sanon minä!! In case puhutte kieliä; " Something smells fishy" kuten Pohjois Amerikassa sanotaan ( Cleveland, Phoenix,, ArizonaNew York; New Jersey; Tucson etcc .. to name a few!!,, sillä EX Maajoukkuekapteenia ( Lion # 79) häiritsee tunnetusti NIMETTÖMYYS! julkisissa viestimissä!! Siinä - epäilyksen - hengessä; " Have A Great Night" ans " Enjoy it"!! Br aurora borealis, JA:N " foorumi" writer since 2015 ( aikana jolloin ns. " tykkäyspiste " ( likes) oli vielä tuntematon käsite vanhalle versiolle palstasoftasta ( Xenforo) to name a few!! " " Hit the sack Everybody" AB
Kyllä, ja Tami on itse sanonut että käyttää tuota JT Lion#79 - merkintää juuri siksi että ei jäisi epäselvyyttä kuka tekstin on kirjoittanut!! Olisiko "saarivaltion luuserit" kenties vihdoin onnistuneet hakkeroitumaan Tamin fb:hen? Siinä tapauksessa Leijonaveljet (Ketola, Riihiranta, Rantasila etc. to name a few... ) kasaan ja selvittelemään asiat suoriksi brittiveljien kanssa!! Vai johtaisiko jäljet kenties muuan sveitsiläisen hammaslääkärin työhuoneeseen?
 
Viimeksi muokattu:

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tami sanoo kyllä merkillisesti, että oma aika ei riitä Hall of Fameen.

Tähän kiteytyy Aurinkokuninkaan vaatimattomuus. Ei hän tee timanttisellakaan suorituksilla itsestään numeroa.
Itsellä meni vastaavaan lampun vaihtoon puoli vuotta. En vain viitsinyt.
Jatkan tästä lähimetsään elämän kovuutta parkumaan. BR Lert
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Huomenta Siskot ja Veljet, TE uniset, jotka vielä nukutte. MY GOD. Leijona on jo saalistamassa...

"Rauhallinen sunnuntai ( 16.01. 2022 ) nyt vieläTurun Kuusamakujan maisemissa!! Talo Tamminen nukkuu vielä vain Leijona ( Lion # 79 ) on hereillä!!Klassinen tilanne - tuttua pelihommista!! " Early bird gets the worm näin pyhinäkin!!Kohta päivän TS ja HS - ja vaalimainoksia postiluukulta - ihan kun en tietäisi kuka on minun ehdokkaani!! Kyllä tiedän, sen verran ovat veljet ja sisaret eri puolilta pyytäneet ehdokkaaksi oli kyseessä sitten mitkä vaalit tahansa!! Olen kohteliassti kieltäytynyt - syynä aika!! ! Lisäksi ovat veljet ja sisaret eri busineksissa kohdatessamme tehneet samoin!! So far no good, pienyrittäjä kun on " puolueeton" ainoana kohderyhmänä Eurotam OY:n asiakkaat!! Heidän palveliminen on se ykkösprioriteetti ja muu vapaa-aika menee perheen ja harrastusten parissa!! In case jää luppoaikaa ?- kirjoitan uuden kirjan- so far niitä on syntynyt omasta kynästä toistakymmenta kappaletta!! Mukana joukossa myös muutama kova hitti , esimerkoksi " Aurinkokuningas" , jota eri pokkariversioineen on myyty jo kohta 150.000 kpl!! Se on kova juttu, jota arvostan - take my word!! Kirjahomma sai alkunsa ns. " Kärppähuuman " aikaan, jolloin nousun ( 11.04.2000) siivittämänä koko Pohjois Suomi " sekosi" ja momentum kirjalle oli oikea!! Time flies , nyt siitä on keväällä kulunut jo 22 vuotta, mutta joka koulutuskeikalla Pohjoiseen Suomeen ( Oulu, Kajaani, Rovaniemi, Kittilä ( Levi) .. etc.. tulevat veljet ja sisaret siitä huumasta ( nousu) ilolla muistuttamaan!! Ruotsin kielellä: " Minne för livet" - niin se vaan menee!! Nyt takaisin tänne etelään ja Kuusamakujan aamukahvin pariin!! Siinä - aamukahvin hengessä Teille kaikille - erityisesti Eurotam OY:n asiakkaille ja " Tami Faneille " ympäri Suomen : " Have A Great Business Day" , Br Tami,Lion # 79, CEO Eurotam OY , Kärpät Head Coach 1998-2001!! Keep rocking, JT"
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Huomenta Siskot ja Veljet, TE uniset, jotka vielä nukutte. MY GOD. Leijona on jo saalistamassa...

"Rauhallinen sunnuntai ( 16.01. 2022 ) nyt vieläTurun Kuusamakujan maisemissa!! Talo Tamminen nukkuu vielä vain Leijona ( Lion # 79 ) on hereillä!!Klassinen tilanne - tuttua pelihommista!! " Early bird gets the worm näin pyhinäkin!!Kohta päivän TS ja HS - ja vaalimainoksia postiluukulta - ihan kun en tietäisi kuka on minun ehdokkaani!! Kyllä tiedän, sen verran ovat veljet ja sisaret eri puolilta pyytäneet ehdokkaaksi oli kyseessä sitten mitkä vaalit tahansa!! Olen kohteliassti kieltäytynyt - syynä aika!! ! Lisäksi ovat veljet ja sisaret eri busineksissa kohdatessamme tehneet samoin!! So far no good, pienyrittäjä kun on " puolueeton" ainoana kohderyhmänä Eurotam OY:n asiakkaat!! Heidän palveliminen on se ykkösprioriteetti ja muu vapaa-aika menee perheen ja harrastusten parissa!! In case jää luppoaikaa ?- kirjoitan uuden kirjan- so far niitä on syntynyt omasta kynästä toistakymmenta kappaletta!! Mukana joukossa myös muutama kova hitti , esimerkoksi " Aurinkokuningas" , jota eri pokkariversioineen on myyty jo kohta 150.000 kpl!! Se on kova juttu, jota arvostan - take my word!! Kirjahomma sai alkunsa ns. " Kärppähuuman " aikaan, jolloin nousun ( 11.04.2000) siivittämänä koko Pohjois Suomi " sekosi" ja momentum kirjalle oli oikea!! Time flies , nyt siitä on keväällä kulunut jo 22 vuotta, mutta joka koulutuskeikalla Pohjoiseen Suomeen ( Oulu, Kajaani, Rovaniemi, Kittilä ( Levi) .. etc.. tulevat veljet ja sisaret siitä huumasta ( nousu) ilolla muistuttamaan!! Ruotsin kielellä: " Minne för livet" - niin se vaan menee!! Nyt takaisin tänne etelään ja Kuusamakujan aamukahvin pariin!! Siinä - aamukahvin hengessä Teille kaikille - erityisesti Eurotam OY:n asiakkaille ja " Tami Faneille " ympäri Suomen : " Have A Great Business Day" , Br Tami,Lion # 79, CEO Eurotam OY , Kärpät Head Coach 1998-2001!! Keep rocking, JT"
Oliko tämä ihan oikea päivitys, vai onko joku ketjulainen laittanut ns. "sormen revaan", sekä kynän sauhuamaan? Joka tapauksessa- Chapeau!! Kuten veli ranskalainen sen sanoo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös