Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 574 880
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Näin sitä lähtee ykkösketjun paikka että heilahtaa. Lempi prinsiippini mukaan 95% keskittyminen on 50% suoritus. Tack och adjö veli @Fiftie Br CEO EuroTam Oy Lion #79.
Tähän päälle vielä pari vihellystä ( fwhiiiu ) ja rykäisyä ( kröhöm ), niin veli @Fiftie lentää ykköskentästä suoraan metsän laitaan kuin katsojien lakit ilmaan Kupittaan hornankattilassa !!!
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Auttaiskohan yksityisviesti Manulle, jossa pahoittelen erehdystä?
Saattaa toimia, kunhan muistat lyödä oman CV:si siihen liitteeksi. Katotaan sitten mistä paikka löytyy.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Paikkaas on kyselty, Fiftie! Takaa on tulossa kukonnälkäisiä (cock hungry) ukkoja.

Metsän reunassa olin muina miehinä parkumassa, kun kukko saapui paikalle aasilla (cock came on ass) - take my word!! Tein sienikeittoa MMA Tammisen reseptin mukaan, mutta noinkohan lipsahti vääränlaisia vahveroita joukkoon.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Koko illan lähimetsässä parkunu. Eikö tämä tuska lopu ikinä? Miten unohdinkaan Manun Japanin reissun, OMG!!
Tässä, hyvät naiset ja herrat ( ladies and playboys ), on esimerkki siitä, miten kannetaan vastuu !! Kuten Lion #79 kantoi vastuun entisenä maajoukkueen kapteenina - take my word!! Veli @Fiftie noudatti perus prinsiippejä ; nosti kädet pystyyn virheen merkiksi, pysähtyi, mietti, ja oppi virheistään - simply great sanon minä !!! Tervetuloa takaisin voittajien joukkoon ykkösketjuun ( first line !! ) Br. Lion #79
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sosiaalisen median sovellus Twitterissä Ilveksen tili tiedusteli muilta seuroilta heidän tunnelmiaan alkavasta kaudesta ja joku Petopodi-kanava julkesi vastata siihen videolla, jossa suomalainen jääkiekkosuuruus kertoo eräästä lempisanonnastaan. Jos vastauksen sävy oli tarkoituksella jotenkin humoristinen, lienee suunta siellä Pohjois-Pohjanmaalla selvä.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Rauhallinen tiistai , nyt jo Nereis Business Gardenin tiloissa, osoitteessa : Postikatu 2, 20520 Turku!! Soita ennen kun tulet ( 050 4663701) niin ei tule kuuluisaa hukkareissua!! Alakerran lady opastaa- in case tulet ensi kerran, joten - be there!! Päivän lehdet ( TS, HS, IS, IL ) luettuna kertaalleren ( " rapid fire" ) illalla paremmin !! Koulutuskeikkabusiness elpymässä, simply great- sanon minä!! Etänä on tullut tehtyä jo muutama kymmenen, mutta oma vahvuuteni on " live show" take my word!! Enhän toki omia kiekkojoukkueitani ( TPS, Ässät, Kärpät, TUTO, Team France, Team Switzerland , Zurich Lions, HC Sierre , EHC Visp ..etc.. ) joukkueitani coachannut etänä - take my word!! Sama oli kaiku askeltan Liikunnan Vanhempana Lehtorina ( Turun Lyseo, Luostarivuoren Lukio, Turun Norssi .. etc.. !! Ei sielläkään opetus tapahtunut etänä- take my word!! Joten siinä - case naturel- hengessä: " Winner never quits- quitter never wins" !! Keep rocking & have a great business day" !! Br Tami, CEO Eurotam OY, Lion # 79 , TPS # 14 C ( 1966-82) Hifk # 9 ( 1972-75) HJK # 14 ( 1970-72) , Aura Golf Champion 1977 Team Captain 1982-84
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Huomauttaisin taas tuosta postinumerosta 20520, jos olisin ykkösketjussa. Voinko soittaa, vajoanko metsänkin tuonpuoleiseen, jos soitan?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Etänä on tullut tehtyä jo muutama kymmenen, mutta oma vahvuuteni on " live show" take my word!!

Metsänreunan uhalla tämä kuulostaa vähän huonolta viimeisen 1,5 vuoden " high seasonin" kannalta.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
20520 vie Kupittaalle.

Tuskin Kupittaalla on ketään niin unista tasalakkia, joka ei tietäisi viedä maaleillaan yleisön hurmanneelle Neuvostoliitonkaatajalle postejaan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
@UnenNukkuja ja @SteelGate my mistake. Tuli lukihäiriö. Katsoin huonosti, selkeästihän siellä on 2 ja 5 vaihtanut paikkaa. My GOD. Mikä häpeä,minulla siis
Oiskohan siellä Turun Yliopsitolla suomen kielen kurssien lisäksi luetun ymmärtämistä.

Koodisanalla: Terveisiä Tammiselta, sinulle avataan kaikki ovet ja lattialle levitetään punainen matto. Hatut lentävät ilmaan ja fanfaarit soivat.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Toivottavasti puhelinnumerossa numerot eivät ole sekaisin. Menevät koulutuskeikat ja valmennuspestit sivu suun. My God!

Totta, mutta tuo on toistuva virhe tuo postinumero ja alan hämmästyä, miksi noin. Edes Kupittaan jäähalli ei kuulu alueeseen 20520.
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Katos, täällähän metsänlaidan hiirikuoro on jumittunut nyt johonkin postinumeron näppäilyvirheeseen.

Ja jos ihmetellään mitä ne Tamin etäkoulutuskeikat on ollut. Ne on ollut näitä puheluita telakalle, merimetsolle, inchapelle (To name a few). Siinä on annettu 5-10 minuutin paine kun tuotteet/palvelut eivät ole olleet lupausten mukaisia.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Totta, mutta tuo on toistuva virhe tuo postinumero ja alan hämmästyä, miksi noin. Edes Kupittaan jäähalli ei kuulu alueeseen 20520.
Näyttäisi siltä , että Lion #79 on tuota " 20520" postinumeroa käyttänyt päivityksissään 25.11. A.D. 2020 lähtien kutakuinkin yhtäjaksoisesti -take my word!! Tämän vuoden puolella ainoastaan yhtenä Hienona, aurinkoisena tiistaina toukokuussa , Turun Kuusamakujan " kotikonttorilla" ( Eurotam OY ) on näppäilty postinumero muotoon " 20250"!!
Entäs jos on tullut jo monesti aikaisemmin? Vieläkö silti saa alakerran ladylta saman kohtelun?
Sekä toimiston käyttäjä , että monet hänen vieraistaan lienevät jo sen verran " seniori" osastoa ,, että toistuva opastus toimistoon lienee paikallaan vaikka käynti ei olisikaan ihan ensimmäinen- i assume!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös