Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 575 224
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Odotan jo meuhkausta laittomista vaaleista. My god!!
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaivaiset 65 ennakkoääntä Tamille ja sijoitus Turun kepulaisten joukossa kymmenes. Tällä hetkellä vain kaksi menossa kepulta läpi koko valtuustoon, 155 ääntä kasassa sillä viimeisellä läpimenijällä (Riitta Karjalainen). Eli tää homma lässähti nyt kyllä heti alkuunsa.

Ei hätää veljet, seuraavassa kirjassa tuo 65 ennakkoääntä on jo muuttunut 165 ja sijoituskin toiseksi, tietysti yhdenvertaisena ääniharavana, ykkösen kanssa.
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minäkin täytin kansalaisvelvollisuuteni tänään ja raapustin lippuun voittajien valinnan #136. En tosin asu Turussa mutta luotan siihen että uniset virkailijat osaa lähettää mun lapun länsirannikolle.
 
Viimeksi muokattu:

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Ei se nyt hyvältä näytä ex-maajoukkuekapteenilla. Liittyykö Heidekenin poika #1 häviäjien tummaan joukkoon? My God. Tämä tarkoittaisi sitä että pelaaminen pysyy turkulaisilla lapsilla edelleen kiellettynä ja sillähän on kansanterveyden näkökulmasta tuhoisat seuraukset. I assume.

No, en mä toisaalta ihmettele että äänimäärä on aika vaisuksi jäämässä. Maestro on vuosikausia jatkuneella meuhkaamisella saanut hupiukon leiman suuren yleisön silmissä ja ei sillä isoja ääniä kerätä.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Odotan jo meuhkausta laittomista vaaleista. My god!!

Ehdottomasti vaadittava äänten uudelleenlaskentaa- rigged election! Sosiaaliseen mediaan vielä julistus, kuinka Maestro oikeasti voitti vaalit, ja hänen valtuustokautensa alkaa pian- take my word!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Minäkin täytin kansalaisvelvollisuuteni tänään ja raapustin lippuun voittajien valinnan #136. En tosin asu Turussa mutta luotan siihen että uniset virkailijat osaa lähettää min lapun länsirannikolle.
Jos laitoit äänestyskuoreen Tami, Turku niin pomminvarmasti meni läpi, simply Great!!!

@Big Joe, täällä nyt on syystä fiilistelty, että olet lähes sukua Tamille, mutta minua kiinnostaa alakerran ystävällinen lady (reception)? Kuinka monta kertaa hän ohjannut sinut teidän toimistolle? Onko hän niin ystävällinen kuin Lion #79 antaa ymmärtää? Onko hyvä tissit?

Kaikkien vaalivoittajien hengessä, have a great fucking election, i assume!?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Nyt nyt Siskot ja Veljet.... Ei nyt aleta tässä tekeen mustasta valkoista. Äänestystuloksen dissaaminen on brändin päälle kuseemisestakin pientä.
Kansa on puhunut. MY GOD. Sitä pitää kunnioittaa. Tami on vielä nuori ori!. Aika ei ole vielä. Se tulee kyllä. Omalla paikkakunnalla näyttäis menevän taas läpi paikallinen "stara", 87 w
Nyt Tamin tapauksessa kylvettiin vasta siementä vakoon. Ei se hetkessä, idä... Se ottaa aikansa. Nyt on 4 vuotta aikaa tehdä Tamminen tutuksi.
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Hieno päivä Suomen Turun parhailla paikoilla!! Viikonloppu meni Haapaluodon maisemissa ; Turun Kakskerran saaren Airiston puoleisella upealla kallioluodolla, jossa Family Tamminen on pitänyt " kesämajaa " jo vuodesta 1981, jolloin ostin ex - kuula champion Seppo Simolalta oman kesäpaikkamme , jota paratiisia olemme sitten laajentaneet eri hirsimökkien ( kts. Honkarakenne ) kirjolla!! ensin " päämaja " n. 120 ¤ m , jota sitten olemme laajentaneet eri kirvesmiesten ja ystävien avulla , jotta alakerta on tullut käyttöön maksimaalisesti , suihkut, vierashuoneet etc.. !! Kesällä 1982 laitoimme ex naapurini ( Raisio Nuijakuja 3) Rauno Kankaanrannan kanssa tuulemaan ja hankimme " yhteistilauksena " 2 Honkarakenteen " Lemmikki " mökkiä ja Team Tammisen mökki nousi Haapaluodolle ja "Rauskin" Lokalahden maisemiin!! Sen operaation jälkeen on erityisesti Haapaluodolle noussut uutta tilaa , koska tyttäret ( 3 ) ja heidän perheensä tarvitsevat oman tilan kun saarelle silloin tällöin saapuvat!! Mökit nousivat " hartiapankki" periaatteella, jossa Rauski johti operaatiota ja minä toimin Assistant Coachin fyysisessä roolissa ( lue apumiehenä ) , olinhan silloin vielä pelivuosieni parhaassa tikissä!!
Äsken kävimme vaimoni kanssa myös äänestämässä, jotta kansalaisvelvollisuudet tulivat osaltamme hoidettua!! Kova oli ruuhka täällä Hirvensalossa , jossa tutun koulun tiloissa homma hoitui!! Joten # 136 on nyt taatusti laarissa - toivottavasti saa kavereita " peliajan " puitteissa!! Ehdolle on minua pyydetty jo vuosikymmenten ajan, mutta olen kategorisesti kieltäytynyt , koska en usko ns. "varamies" menettelyyn , jossa valtakunnan starat hankkivat äänet ja sitten - yllätys , yllätys , valtuustosalissa varamiehet / naiset painavat äänestysnappia kun " käsky " päämajasta kulloinkin ohjeistaa!! Tämä käytäntö ( lue edellä) yököttää minua ja kysyisinkin ko. " valtakunnan staroilta " mihin ihmeessä Teidän menettelynne ja moraalinne ko. asiassa perustuu??
Samalla ihmetyttää median toiminta em. asiassa!! Varsinkin Turussa on ( TS, HS, IS , Il, Yle, MTv 3 , Nelonen , kaupunkilehdet.. etc. tunnetut kokeneet toimittajat jotka toimivat kuin huonot kiekko & jalkapallotuomarit, eli ratkaisun hetkellä rohkeus puuttuu ja " pilli jää taskuun" !!
"Veli" Junnon kanssa kun rakensimme aikoinaan ( 1998-2001) silloisesta " Divarijoukkue" Kärpistä ensin Suomalaisen ja myöhemmin Eurooppalaisen huippujoukkueen , oli johtava ajatuksemme " johtaa edestä " ja olla aina kannattajien ( palkanmaksajien ) palveluksessa!! Emme voineet lähettää " varamiehiä" niihin neuvotteluihin , joissa vastapuolella olivat valtakunnan kovimmat yritysjohtajat ( Nokia, Sonera ; Viestimaa, JOT . Siili Solutions etc.. vaan me edustimme niin neuvotteluissa kuin Kärppäklubilla ennen ( info) kuin jälkeen ( analyysit etc.. ) otteluiden!!
Nyt - jostain syystä ns. " varamiesmentaliteetti" on vallannut koko Suomen , oli kyse sitten kunnallispolitiikasta, valtakunnan politiikasta .. to name a few!! Kentillä opittua: Kyllä rakkaiden Leijoniemme ryntäys maailman kiekkoeliittin tapahtui niin , että Liitsola ( R.I.P.) , Numminen etc.. laittoivat parhaat kentälle ; ilman sitä ajattelua olisivat silloiset suurvoitot niin Neuvostoliitosta ( 1971 ) Ruotsista ( 1970 ) ; Tsekkoslovakiasta ( 1970) Kanadasta ( 1978 ) .. to name a few- jääneet odottamaan aikaa parempaa!!
Joten , my conclusion: Kotikuntamme Turku, heinäkengät niittämään heinää kotimaakuntiin ja omat pojat päättämään meidän Turkulaisten asioista!! Sitä kautta - aikakin urheilupolitiikassa koittaa " uusi aika" !! Silloin - nyt vallalla oleva " Luvaton palloilu kielletty " mentaliteetti ja ohjeistus muuttuu muotoon ( omakätisesti ) " Tervetuloa Pelaamaan" !! Joten : " Time to react": Heinäkengät takaisin pelloille lähimaakuntiin ja " omat pojat" tilalle!! On muutoksen aika!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, Turku ( 1979-2021 ) , Team Captain TPS ( 1977-82) , Aura Golf ( 1982-82) , Toimitusjohtaja ( GM) Eurotam OY ( Since 1979) , Vaasan Sport 2004-2006 ; HC Ässät Pori ( 2009-11) Tuto Hockey ( 2012-2014) .. to name a few!!
" Keep rocking & have a great day" !! JT
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
OMG!! Turussa RKP:n ehdokas jolla on ollut vaaleissa numero #79 on nyt saanut jo lähes 400 ääntä...Tässä on nyt tulossa vaalihistoriamme suurin vääryys, näistä äänistä valtaosa kuuluisi tiedätte kyllä kenelle...take my word!!
 

Big Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, IPK, Manchester United, San Jose Sharks, NFL
@Big Joe, täällä nyt on syystä fiilistelty, että olet lähes sukua Tamille, mutta minua kiinnostaa alakerran ystävällinen lady (reception)? Kuinka monta kertaa hän ohjannut sinut teidän toimistolle? Onko hän niin ystävällinen kuin Lion #79 antaa ymmärtää? Onko hyvä tissit?

En ole tarvinnut ohjausta meidän toimistolle kertaakaan. Tai oikeastaan kun menin työhaastatteluun ohjasi respan lady odottamaan aulaan mutta silloin oli eri lady ja näiltä ajoilta Tami ei respan ladya hehkuttanut. Onhan tämä lady erittäin ystävällinen, aamuisin aina iloisesti moikkaa. Tisseistä en osaa sanoa, ei ole tullut katsottua sen tarkemmin. Voi tietty olla että on aivan eri tavalla ystävällien Tamille ja minulle, toinen meistä on ollut TPS:n ja Maajoukkueen kapteeni, nostanut Tuton, Kärpät ja Sportin Liigaan sekä pelannut ja valmentanut ympäri maailmaa (USA, Ranska, Sveitsi to name a few) ja toinen taas vain tavallinen insinööri.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Se kunnioitus pitäis jotenkin ansaitakin..

Mitä helvettiä... Ootko tosissasi. My GOD.


Tosin, Tami voisi ottaa pienen breikin noissa facepäivityksissä. Kansan kiihoittaminen ei toimi.
Eihän toi kaveri voi olla, no uskottava noilla päivityksillä.
Ja anteeksi, kun kusin Brändin päälle
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Ei tällaista olisi toivonut näkevänsä. Tämä on häpeällistä. Tami lupasi kääntää kyltit, mutta se ei ilmeisesti ollut tarpeeksi. Mä kysyn vaan että mikä teille riittää? Turkulaiset veljet ja siskot (åboriginal), ettekö te häpeä? Heinäkengät, get fuck out of Turku!!
 

Liitteet

  • Vanhaa legendaa nöyryytetään julkisesti.PNG
    Vanhaa legendaa nöyryytetään julkisesti.PNG
    17,7 KB · kertaa luettu: 294
Suosikkijoukkue
Kärpät
Odotan jo meuhkausta laittomista vaaleista. My god!!
Mikäli Tami ei muuta Facebookin uusien julkaisuiden yksityisyysasetustaan niin nuo meuhkaukset näkyvät vain pienelle ja valitulle ydinjoukolle!!
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
No jumalauta taas tuo Tamin päivitys. Ei noita tekstioksennuksia pysty kertakaikkiaan kerralla lukemaan. Muistaakseni Maestro sanoi jollain "koulutuskeikallaan", kuinka jo saatana kansakoulussa oli ainekirjoitus vahva. Ei se nyt ihan realisoidu noissa päivityksissä. Hattua nostan kustannustoimittajalle, joka noita tekstejä oikolukee ja korjailee (tarkoitan siis Tamin kirjoja).

Jaa ei tullut valituksi valtuustoon, kenenköhän syytä sekin on? Ei tullut Lion seiskaysillä mieleen, että muitakin vaaliteemoja pitäisi olla, kuin käydä vähän kylttejä kääntelemässä?

Vaikka mistäs minä mitään tietäisin. En ole pelannut enkä koutsannut, en ole luonut buumeja Sierreen ja Tokioon (to name a few), enkä pyöritä miljoonien (pakko olla totta, kun Br #79 niin sanoo) "koulutus"bisnestä. Parun lähimetsässä elämän kovuutta, odotellessani lentoa Pohjois-Koreaan.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Ei taida Tamin sen paremmin kuin varamiehensäkään painella valtuustossa äänestysnappia.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
No jumalauta taas tuo Tamin päivitys. Ei noita tekstioksennuksia pysty kertakaikkiaan kerralla lukemaan. Muistaakseni Maestro sanoi jollain "koulutuskeikallaan", kuinka jo saatana kansakoulussa oli ainekirjoitus vahva. Ei se nyt ihan realisoidu noissa päivityksissä. Hattua nostan kustannustoimittajalle, joka noita tekstejä oikolukee ja korjailee (tarkoitan siis Tamin kirjoja).
En olekaan ainoa jolla on vaikeuksia pysyä oikealla rivillä, tuppaa katse loikkaamaan pari riviä alas aina kun pääsen vauhtiin ja ei kun uudestaan, että missä sitä oltiinkaan enkä siltikään pääse kärryille.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Onkohan Manu itsevarmana mennyt jo nukkumaan, ajatellut että aamulla sitten lukee että kuinka hurjalla äänimäärällä meni läpi. Joutuu Madame Tamminen piilottamaan aamun lehdet..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
En olekaan ainoa jolla on vaikeuksia pysyä oikealla rivillä, tuppaa katse loikkaamaan pari riviä alas aina kun pääsen vauhtiin ja ei kun uudestaan, että missä sitä oltiinkaan enkä siltikään pääse kärryille.
Eikä asiaa helpota lainkaan se, että usein noissa Tamin päivityksissä tullaan "Siinä kaikkien voittajien hengessä..." -lopetukseen jo keskellä viestiä, kunnes sitten mieleen nousee jokin tärkeä asia kuten vaikka aika, jolloin kakkossyöttöä ei tunnettu ja sitten taas mennään!! Siinä kun tavailet jo ties kuinka monetta kertaa viestin lopetusta niin tulee melkoiset Déjà vut pintaan!!
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Onkohan Manu itsevarmana mennyt jo nukkumaan, ajatellut että aamulla sitten lukee että kuinka hurjalla äänimäärällä meni läpi. Joutuu Madame Tamminen piilottamaan aamun lehdet..

Voipi olla, että aamun lehdet (TS, HS, New York Times ovellekannettuna, Tamihan pääsi Studio 54: n jonon ohi Neuvostoliiton kaadettuaan ja alistettuaan WHA:ta- take my word!) jäävät kokonaan lukematta, joten tyytyminen on vain aamun punttitreeniin, saunaan sekä maailmanluokan brekkariin by MME Tamminen- simple as that!

Tosin matkalla tahkoamaan lisämiljoonia toimistolleen, Tamihan poikkeaa R-kioskilla (omituisen rahvaanomaista Solkungenin arvolle) ostamassa päivän IS:n, joten siihen asti karu totuus pysyy salassa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eikö joskus voisi vaikka päivittää tyyliin: "Kaunis, aurinkoinen aamu Haapasalon ( ei Ville ) plantaasilla. Aamu-uinti teki gutaa. Siinä mieli lepää kun saa omalta laiturilta pulahtaa veteen. Eilinen kalareissu oli ihan yhtä tyhjän kanssa taas. Pitkäsiima oli tyhjä. Taas.
Tänään otetaan vaan lunkista ja nautitaan...."

Lyhyt ja ytimekäs. Vittuako noita vanhoja meriittejä ja prinsiippejä pitää aina jauhaa.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Eikä asiaa helpota lainkaan se, että usein noissa Tamin päivityksissä tullaan "Siinä kaikkien voittajien hengessä..." -lopetukseen jo keskellä viestiä, kunnes sitten mieleen nousee jokin tärkeä asia kuten vaikka aika, jolloin kakkossyöttöä ei tunnettu ja sitten taas mennään!! Siinä kun tavailet jo ties kuinka monetta kertaa viestin lopetusta niin tulee melkoiset Déjà vut pintaan!!
Kuin hankalasti luettavassa kirjassa, taide edellä mennään mutta kun on mahdotonta muistaa mistä aloitettiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös