Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 28.04.2017 klo 15.31.

 1. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ottamatta kantaa asiantuntijuuteen, ei tuo kopiointi oikein iske. Don Cherry on kuka on, Don Tami on eestin mustantorin hajuinen haistapaska karikatyyri joka koittaa matkia jo aikansa ohittanutta miestä.

  No, kyllä siellä aika tasokasta kiekkotietoa on joskus ollut. Vuosiin Tami ei kyllä ole säväyttänyt. Vanha mies joka huutaa siitä, kuinka asiat oli ennen paremmin. Ja hän oli kuningas.
   
 2. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Riippuu vähän tulkinnasta, eli koska tätä roolia on alettu vetämään? Itse Don Tami tuli nimenä käyttöön vasta varsin myöhään. Tamin suurin ongelma jääkiekon osalta on ollut omat bisnekset, jos siis miettii miehen itsensä tekemiä valintoja ja prioriteetteja.
   
 3. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Hassuttelupuvut tulivat käyttöön silloin, kun MM-kisojen televisiointioikeudet siirtyivät MTV:n puolelle, eli 2012. Siihen vaiheeseen voi laskea merkittävän roolin muuttumisen.
   
  McBean tykkää tästä.
 4. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Joo ja ero oli ihan valtava kun Tami oli pari kertaa U20-kisoja kommentoimassa Maikkarilla, niiden kisojen oikeudet oli Maikkarilla vielä 2015. Ei Tamminen tainnut ihan kaikkia Suomen nuoria pelaajia tietää esim. mestarijoukkueessa 2014, mutta kun Tami sai olla omana itsenään ilman Don Tami -perseilyä niin jutuissa oli edes hieman tolkkua.
   
 5. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ja nostaa vielä markkoina. Saa isomman nipun.
   
 6. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Edmonton Oilers,SapKo,Peliitat
 7. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Euro71, pikkuvaimo & Jan Koller tykkäävät tästä.
 8. iSing tykkää tästä.
 9. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Manulla on väitetyt ajokilometrit tippuneet, mutta edelleen tuo 80 000 kilometriä vuodessa on vahvaa liioittelua.
   
 10. Ruutu8 Jäsen

  Lainaus:

  Varmaan tänä vuonna tulee hieman vähemmän kilometrejä, kun joutui kesällä sotkemaan Jopolla pari kk ja mm. käymään fillarilla 150 kirjaa tarakalla Joensuussa ex-pelikaverin hautajaisissa.
   
 11. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tamilla on siis kymmeniä asuntoja Turussa ja Helsingissä. Olisipa hienoa jos vuokraisäntänä olisi Juhani Tamminen.
   
 12. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Törkeetä brändin päälle kusemista. Monta buumia oot luonut Ouluun?
   
  MustaHaukka tykkää tästä.
 13. Hänski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Pikku vinkki: Mikäli myötähäpeämittari antaa myöden niin kannattaa kuunnella Valavuoren ja Perälän vetämä Mestarit-podcast jakso, jossa Tami on vieraana. Jopa Valavuori kaikessa rasittavuudessaan kuulostaa aivan koulupojalta Solkungeniin verrattuna. Herra haukkuu mm. Suomen poliisin yms. ja itsekehu on sitä luokkaa, että meinaa Valavuorella ja Perälälläkin pokka pettää. Tiedossa kyllä, että herra on melko kova narsisti, mutta tämän kuunneltuani olin aivan sanaton ja myötismittari oli aivan tapissa.
   
 14. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Millähän konstilla Valavuori saanut naarattua julkisuutta kaihtavan kiekkolegendan studioon? Antaisi vanhan miehen viettää rauhallista hiljaiseloa.
   
 15. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Saisko linkkiä tuohon mestarit podcastiin?
   
 16. Larionov #8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuossa on kaikki jaksot.
  Mestarit Podcast
   
 17. PäätyynAsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mielestäni Br. Lion #79 perustelee tuossa kaikesta huolimatta ansiokkaasti sen, mikä suljetussa Liigassa mättää urheilubisneksen statuksen elämysliiketoimintana näkökulmasta.
  Totta kai mukana on tamimaisuuksia merkonomimikkihiiristä oman roolin alleviivaamiseen Kärppien kiekkodynastian luojana, mutta eivät ne itseäni häiritse. Nostavat vain haastattelun viihdearvoa verrattuna siihen, että samat asiat kertoisi marjamäkimäisen harmaalla preesensillä joku Vierumäen Excelveli.

  Muutenkin on mielestäni aika kyseenalaista ja enemmän henkilöstä itsestään jotain kertovaa provosoitua Tammisen jutuista. Ei Suomessa ole koskaan liikaa taiteilijasieluja, joiden jutut liippaavat hulluuden ja nerouden rajapinnalla.
   
 18. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kavereita on kiva jeesata, Alluhan suunnitteli kolmen neliömetrin kokoisen mancavensakin yhdessä Lion Captainin ja tämän expertiisin kanssa.

  Veri ja bestissuhteet ovat vettä sakeampaa.
   
 19. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihaan kaikkia.
  Lainaus:
  Nehän mahtuu sinne mancaveen mukavasti molemmat, Allu Juhanin sylissä.
   
 20. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Liekö käytössä oli sitten samat konstit, joilla kyseinen julkisuutta kaihtava kiekkolegenda naarattiin pari vuotta sitten samaan saunaan Valavuoren kanssa kameran pyöriessä. Videosta jo silloin jonkin verran tässä ketjussa poristiin, mutta mikäli joku ei ole sitä sattunut näkemään tai haluaa nähdä sen toiveuusintana niin linkki tuossa alapuolella.

  Herrasmiesten saunailta - vieraana kiekkolegenda Juhani Tamminen | Jakso 1 (Linkki Herrasmiesten saunailta -sarjan avausjaksoon YouTubessa, sisältää NSFW-materiaalia sillä videolla esiintyy runsaasti hikoilevan Tamin paljasta kookasta mahaa ja rintoja, myös editoinnin ja juttujen laatu voi aiheuttaa joissain katsojissa pahoinvointia)
   
  Le Banner tykkää tästä.
 21. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Lainaus:
  Nämä kaksi Tamin tänään julkaisemaa päivitystä aiheutti hieman hämmennystä. Nukahtiko Juhani aamulla vai mitä on tapahtunut?
   
  lainelaser, Ikävänkantaja, aurora borealis ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. Lainaus:
  Tää on tätä samaa kuin se, kun joku väittää katsoneensa kaikki tiettyjen NHL-pelaajien pelit, vaikka todellisuus lienee lähempänä nollaa kuin kaikkia.
   
 23. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Tamilla oli joku ansiomerkki rinnassa Saipa matsissa, mikäköhän prenikka se oli?
   
 24. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Lainaus:
  Samaa naureskelin itse. Mutta sitten tajusin, että tamihan on jo vanha mies. Pari tuntia formuloiden jälkeeen unohti katsoneensa lähetyksen ja analysoineensa koko tapahtuman jo. Sitten katsoi uusintaa ihan uutena asiana. Illalla sitten kolmas kerta.
   
  iSing, aurora borealis, Roku ja yksi muu tykkäävät tästä.
 25. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Suomen Kiekkoleijonan Ritarikunnan eli Tamin itselleen myöntämä kiekkoleijonan ansioristi.

  Sen sai viidennestä Sveitsissä voitetusta mestaruudesta ja olihan se ansaittu toki jo Ranskan joukkueen kanssa voitetusta olympiakullasta. Chapeau!!