Juha-Pekka Hytönen jatkaa JYPissä

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hytönen ja Opa myös ovat nyt rooleissa, joissa heidän olisi pitänyt olla jo viime vuonna, mutta silloin valmentajat näkivät toisin. Luottokaksikko kolmosessa ja alivoimalla ykköspari. Nostalgisessa mielessä siitä ei puutu kuin Jäsä toiselta laidalta :)
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämähän on juurikin positiivinen asia, että Hytösen kiintiöpaikka ylivoimalla on historiaa. En usko, että kyse on niinkään pisteistä vaan yritteliäisyydestä ja energisyydestä. Ikä näkyy välillä ja sille ei voi mitään.
Kyllähän tuo Hytösen YV paikka viimekaudella taisi kuitenkin olla perusteltua sillä että on heittänyt kahdella edelliskaudella aika ison kasan kuitenkin maaleja juurikin ylivoimalla, ollut kausittain joukkueen parhaimpia, jopa viimekaudella oli vielä 3 paras (jaettu sija). Lähinnä kuitenkin omalla kommentilla meinasin että ei tuossa kuitenkaan tuolta ketjulta ja Hytöseltä voida pienentyneen roolin takia ihan älytöntä pistemäärää odottaa, Joku 20 pisteen kausikin olisi ihan hyvä ellei sitten jossain kohti aukene tälle kaksikolle myös YV aikaa jolloin parempaa voisi odottaa. Tietenkin alivoimastakin pitää sitten selvitä askeleen paremmin kun YV ei ole rasittamassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös