Juha Lind Tukholmaan?????

  • 14 691
  • 106

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Mihin peustat tuon "halvan peltosen"? itse en ainakaan ole kuullut paljonko peltonen saa jokereista, mutta kyllä sillä liksalla varmasti elelee varsin mukavasti
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Rehtori

Kuten Flintti totesi, täällä ei mitään riemujuhlia ole Peltosen johdosta vietetty. Itse kirjoitin 20.4. seuraavan sisältöisen viestin:

"Mistä rahat Peltoseen?

Jos julkisuudessa kuuluneet huhut Peltosen hinnasta ovat lähelläkään totta, niin tämä hankinta on kyllä aivan kahelien puuhaa. Onko autokauppiaalla FC Jokerien tilien käyttöoikeus. Pannaan vaan Väyrysestä saadut hienot fyrkat tollaseen puudeliin."

No, viesti sinänsä oli koko lailla hölmö, mutta kuvasi käsittääkseni kohtalaisesti niitä tunteita, joita Peltonen herättää. Koska kaveri nyt on jengissä, niin ainakin minä tietysti toivon parasta, mutta pelkään pahinta.

Paljon mieluummin olisin ottanut Lindin.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Hull 16

Sinulla kun tuntuu olevan kaikki maailman finanssit halussa ( halpa Peltonen , kallis Lind etc. ) , niin kerropa minulle paljonko maksaa 1 täysinvarusteltu taisteluhelikopteri ? Me olemme sitä täällä työpaikalla pähkäilleet ja kukaan ei tiedä , joten voitko auttaa meitä ?
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Redcougar

Elelee varmasti leveästi jos kauden aikana ehtii ja on toki yksi parhaiten palkattu mies Jokereissa mutta ei läheskään pahaiten ja Lindin hinta on miljoonan kieppeillä ilmeisesti jonkinverran yli koska hän olisi parhaiten palkattu jos Jokereihin tulisi, mutta kun ei tule :( ellei ihmettä tapahdu...
 

Luca

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Tässä taas toivotaan ja toivotaan, mutta kyllä meille Lindin tasoinen laituri kelpaa ja mahtunee pelaavaan kokoonpanoon. :D
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Jos tuo pitää paikkaansa, niin Virmaselle ei ole sen jälkeen yksi oikea paikka ja se sijaitsee muutaman metrin merenpinnan tasosta mullan alla.
Eikö riitä, että se palikka hankkii jonkun saatanan julli-villen tänne, mutta että päästää vielä Juhan tryffeleihin. Voi äiti sitä miestä.

J***lauta mikä Tonttu!! Toivon todella että ensi kausi menee niin vitun perseelleen kuin ikinä mennä voi ja se kusipää joutuu sellaiseksi sylkykupiksi ettei pahemmasta väliä. Yrittääkö se pelle tuhota Jokerit lopullisesti ensi kaudella. Voisin kuristaa sen saatanan keikarin omin käsin, voi MATTI!!!!
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Lisäyksenä vielä sen verran, että mikäli tuo pitää paikkaansa, niin minulta voi ostohalukkaat tiedustella syksyllä kausikorttia fanikatsomoon.
Boikotti alkaa nyt.
 
K

kangaroo

Siitä vain postia jokeritoimistoon www-sivun kautta tai muuten. Ei sillä että Matti niitä lukisi, mutta kuitenkin...

Kausarin polttaminen kävi myös mielessä. Jos pahin vihamieheni tarvitsisi käytettyä autoa, niin suosittelisin kääntymistä Matin puoleen. :mad: :mad:
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Veikkaanpa että jos meille

Narri-kannattajille olisi annettu lupa valita kumpi meille Narripaitaan hankitaan niin epäilen että Ville ei olisi tainnut saada yhtään ääntä.

Lintu on yksi meidän Narrien parhaimmistoa ja sen lisäksi että Juha tekee kentällä pyyteetöntä työtä niin pukukopissa hän on varsinainen ilopilleri ja piristysruiske ja vielä julkinen esiintyminenkin on parasta A-ryhmää. Juha on Jokerikasvatti ja siksi olisi luullut että myös Virmanen & Hjallis olisi ymmärtänyt Linnun arvon meille.

No aika näyttäköön mitä tuleman pitää ja jos sitten todellakin käy niin että Lintu pukee punapaidan päälleen niin en usko että edes se pystyy muuttamaan suhtautumistani Lindiin vaan hän pysyy edelleen yhtänä suurimpia suosikkejani.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mike

Paljon kärsinyt fani tunnistaa kyllä todellisen kiukun ja tuskan. Suo siis anteeksi, kun väitän, että tunteenpurkauksesi on silti varsin virkistävää luettavaa. Tunnettahan tässä hommassa pitää olla. Niin kauan hommassa onkin itua, kun kiukun ei anna laantua välinpitämättömyyteen tai välinpitämättömyyttä muistuttavaan alistumiseen. Oman itsesikin takia kannattanee varmaan pysyä mahdollisimman kaukana kyseisestä keikarista...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Aivan käsittämätöntä pelleilyä

Hankitaan tänne Pesosia ja Peltosia ja päästetään oma, erittäin hyvä pelaaja naapuriin, vaikka pelaisi vuorenvarmasti ennemmin Jokereissa. Jos on rahasta kiinni, niin potkikoot Peltoset, Rosat, Banhamit, Pakaslahdet ja Pesoset helvettiin täältä, siitä sitä rahaa irtoaisi jos tarve vaatii.
Lindin olisi pitänyt olla ehdottomasti kesän hankintalistalla numero 1, ja hinnalla millä hyvänsä! Matin ei olisi asiasta kuulunut edes päättää, vaan Lindin itsensä. Kumpi on enemmän Jokeri, Juha, vai tämä saatanan tunari Virmanen??
U-S-K-O-M-A-T-O-N-T-A pelleilyä!!

Lahtaisi joku sen äijän. Vittu mikä pelle, aivan uskomaton uuvatti. Täydellinen kusipää, paskahousu, velliperse runkkari. Vittu mikä antijokeri!!
 

Rehtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa / Ilves
Pontti

Niin pointtihan oli siinä, että nyt lähditulevaisuudessa MAHDOLLISESTI narri-fanit tietää miltä Peltosen siirto Jokruihin tuntui. Tämän keväänkin hankinnoilla on hemmoteltu faneja niin paljon, että pieni vastoinkäyminen on ihan paikallaan ;)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Puitpa Mike onnistuneesti nuo tunnot

täältäkin päästä tuohon kirjoitukseesi, kiitos siitä!

Lintua ei missään nimessä pidä päästää julleihin, ei ikinä eikä koskaan. HIFK:llä ja purkka-Penalla on nyt rahaa millä mällätä ja meillä on rahat kiinni peltosissa ja rosissa ja pesosissa, tana jos HIFK vie sen takia meidän Lindin - ja jotenkin tuntuu että tässä on vain kosto mentaliteetti syynä ei se että HIFK todellisuudessa kaipaisi Lindiä kokoonpanoonsa saatikka että Juha olisi IFK-fanien toivelistan kärkipäätä.:mad:
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Re: Pontti

Viestin lähetti Rehtori
Niin pointtihan oli siinä, että nyt lähditulevaisuudessa MAHDOLLISESTI narri-fanit tietää miltä Peltosen siirto Jokruihin tuntui. Tämän keväänkin hankinnoilla on hemmoteltu faneja niin paljon, että pieni vastoinkäyminen on ihan paikallaan ;)

Hemmoteltu? Ketä? Ei ainakaan minua.
Tämän kevään hankinnat olivat Rosaa, Banhamia ja varauksin Pakaslahtea lukuunottamatta ihan syvältä hanurista.
Minä olisin pitänyt ennemmin Hulkkosen ja kumppanit kun katsellut Ilkka Mikkoloita, Ville Peltosia ja Jussi Pesosia joukkueessa.
En tiedä mitä Matti yrittää, mutta jos Lind pelaa SM-liigaa muualla kuin Jokereissa ensi kaudella, niin yksi kappale kausikortteja menee myyntiin sen sileän tien.
Ensi kauden Jokereissa ei ole sen jälkeen itselleni mitään muuta kuin logo, ja sitä voin vanhoja hyviä aikoja muistelessani katsella seinillä roikkuvien vanhojen pelipaitojen rintamuksesta, ilman että rahoittaisin Matin perinteiden raiskausta.

Nyt meni vati nurin, ei auta mikään. Liika on liikaa ja taitaapi tulla ensimmäinen aikalisä sitten vuoden 88.
 
K

kangaroo

Rehtori: kertoisitko miltä sinusta, KalPa/Ilves-fanista, se Peltosen siirto "Jokruihin" sitten oikein tuntui ? :confused:
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Mike

Ihan vaan silläkin uhalla, että provosoin, niin nyt kuulin ensimmäistä kertaa jossain mainittavan että Jokereilla olisi jotain perinteitä mitä raiskata. :D
 

Rehtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa / Ilves
Ei sinänsä miltään paitsi vihastutti suuresti jälleen Jokerien "rahat likoon ja parhaat pelaajat pois" asenne. Kuitenkin sympatiani ovat HIFK:n puolella. Tuo on kärjistetysti verrattavissa jos Raipe siirtyisi Tapparaan tai aikoinaan söi miestä kun Tarvainen siirtyi juuri Jypiin.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos rahasta on kiinni, niin tässä on yksi vaihtoehto. Jompi kumpi kaksikosta Rosa-Peltonen Aik:hon ja Lind meille. Pilarkin voitaisiin jättää hankkimatta jos se on rahasta kiinni. Virmasen shown tietäen on ensi syksynä käynyt viisi ulkomaalaisvahvistusta näytteillä ja on tehty "loisto" vaihtokauppa Laine ja Bergenheim vaihdossa Marko"kyy"Paloon.

Niin Redcougar Ifk:n perinne 80-luvulla oli ostaa meidän parhaat pelaajat. ;)
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Jääkiekko on ammattiurheilua

Yleisesti ottaen on turha ihmetellä ja narista pelaajasiirroista. Kaikki tuntevat kliseet tarjonnasta ja kysynnästä, ammattiurheilusta jne.jne.

Jos joku Ahosen Arska tai Pesosen Jussi tulee Helsinkiin pelaamaan, ei syitä tarvitse kahta kertaa miettiä. Parempi palkka ja suurempi näkyvyys valtakunnan mediassa. Suurista joukkueista on helpompi ponnistaa maajoukkueeseen ja Pohjois-Amerikkaan, poikkeuksia toki löytyy, mutta totuus on tämä. Esim. IFK:lla on esittää pelaajille tilastotietoa siitä kuinka paljon suurempi palstamillimetrimäärä julkisuutta on odotettavissa pääkaupungin kuin maaseutukaupungin joukkueessa.

SM-liiga on jakautunut kahtia. Karkeasti voidaan sanoa että pääkaupunkiseudulle, Turkuun tai Tampereelle pienemmistä joukkueista tapahtuvien siirtojen ero siirtoihin divarista liigaan ei ole suuren suuri. Molemmissa tapauksissa siirrytään leveämmän pöydän ja paremman urakehityksen mahdollisuuksien piiriin. Kaikkia ei toki onnista, kummassakaan tapauksessa.

On kuitenkin vielä joitain asioita jotka ovat olleet mukana muistuttamassa ajasta kun urheilu oli urheilua, joukkueet joukkueita ja joukkueurheilu joukkueurheilua.

Kaksi tällaista asiaa ovat Ville Peltonen Juha Lind. Heidät olisi täytynyt yrittää saada kasvattajaseuroihinsa. Nimenomaan seurojen olisi pitänyt saada herrat riveihinsä. Toisaalta ironista jos vain rahaseuroilla on varaa pitää huippuikoneja itsellään, mutta minkäs teet.

IFK ja Peltonen neuvottelivat pari kuukautta vailla tulosta, niinpä Ville menee nyt Jokereihin. Ajatus on vieras.

Mikä mahtoi olla mahdollinen syy Linnun mahdolliselle IFK:hon siirtymiselle, sen aika näyttää. Hjallis on ymmärtääkseni satsaamassa joukkueeseen ihan mukavasti, lienee kyllästynyt kullattomaan kauteen. Perin outoa ja omituista jos Lind ei kelpaa.

Lind on niin perusjokeri kuin olla ja voi, Peltonen on toisen polven IFK-ikoni.

Ei näin. Ei.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Re: Mike

Viestin lähetti redcougar
Ihan vaan silläkin uhalla, että provosoin, niin nyt kuulin ensimmäistä kertaa jossain mainittavan että Jokereilla olisi jotain perinteitä mitä raiskata. :D

Hehheh..Jokereilla on aina ollut loistava juniorimylly ja toisin kuin teillä rikkailla ja pöyhkeillä rantaruotsalaisilla, niin se on ollut myöskin teille tuntemattoman ison hädän hetkinä turva johon tukea.
Vaikka ajat ovat muuttuneet, niin omista pikkujätkistä kasvaneista helmistä pitäisi pitää kynsin hampain viimeiseen asti kiinni. Se on sitä omista välittämistä ja perinteiden vaalimista. Kerran Jokeri, aina Jokeri ja sillätavalla.
Jos Rita lähtee ja Lindistä tulee jullien huora, niin jäljelle ei jää kuin Alanko ja jokunen raakile. Nykyaika on ostamista ja myymistä, mutta jotain pyhää pitää olla. Peltonen on Julli, jonka hankkiminen oli katastrofi Virmaselta. Lind puolestaan on meidän oma, ja hänen pois päästämisensä pitäisi olla kuolemantuomio Virmaselle.

Nämä saatanan seurajohdossa istuvat tollot eivät tajua tätä asiaa. Naureskelevat, että eihän fanit mistään mitään tiedä ja leppyvät kyllä aikanaan. Paskan marjat! Niillä vitun ääliöillä ei ole varaa nauraa kenellekkään. Virmasen käyttämällä rahamäärällä olisi jokainen jostain jotain tajuava puukuula saanut vähintään yhtä paljon aikaan. Nyt vielä tämä..Hohhoijaa.
Muistan kuinka vitutti Melametsä, Arima ja Laitinen. Silloin kyse oli sentään vain ja ainoastaan siitä, että Jokereilla ei ollut fyrkkaa tapella rikkaan naapurin kanssa, nyt on toisin ja silti...Lind huhu palautti nuo muistot ikävällä tavalla mieleen ja anteeksi hänen siirtymistään ei Virmanen/Hjallis/Summanen/kuka hyvänsä saa millään. Vituttaa...Suunnattomasti.

Olisivat perkele edes julkaisseet sopparin jo viime viikolla, niin olisin voinut vetää kausariin menneet fyrkat huomenna kurkusta alas Saksa -matsin yhteydessä. Olisivat ainakin menneet hyvään tarkoitukseen itselleni, eikä tälle helvetin apinalle. Johto ulos vaan. Omistajilla ja asioista päättävillä on vastuu faneja kohtaan. Heillä on rahat kiinni, mutta Jokerit on meidän joukkue, ei heidän, vaikka puikoissa ovatkin. Paskaa vaan sataa päälle jatkuvalla syötöllä, vitun mulkut!

Onneksi on fudis!
 

Rehtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa / Ilves
Mikeeee!

Tosi kypsää!!!! :D :D :D :D
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haha hah. Taas yks huhu. Ei huolta Mike ja co.. Benkku on yrittänyt monenlaista mutta vielä ei mitään onnistumisia ole ilmaantunut. JL kohtuu hintaan tuntuisi aivan liian hyvältä kaappaukselta tällä hetkellä. Eiköhän tämä huhu ole huippunsa saavuttanut.
 

Hexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki pitää muistaa, että Lintu on Montrealin omaisuutta 15.6.2001 asti. Sitä ennen emme kuule sopimuksesta, ellei Montreal niin halua...
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuitti tulee ennemmin tai myöhemmin...

...jos se ei tule heti se tulee myöhemmin mutta joskus se tulee joka tapauksessa! (lainaus Ikalta)

Ei voi kyllä muuta sanoa,että kyllä on hiukan hymyilyttänyt eräiden henkilöiden vaahtoaminen linnun tapauksesta. Eihän tuossa asiassa taida olla vielä mitään faktaa olemassakaan (valitettavasti) joten turha tässä on kenenkään vetää poroja sieraimeen.

Sen verran kuitenkin myönnän,että ajatus on varsin houkutteleva tulevia paikallismatseja ajatellen sillä kummassakin joukkueessa pelaa joukkueidensa ikonit väärissä paidoissa niin tuloksena on kyllä melkoinen sota. Ja ah miten mukavaa olisi kuitata viimekauden avuspelin T.Ruudun 3+0 tehot vaikka linnun 2+3 tehoilla Villen jäädessä tehoihin0+1! Mutta ennen kuin tässä sen enempiä hehkuttelemaan niin odotellaan odotellaan!
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kaiken järjen mukaan Lind siirtyy HIFK:hon.

Banham (Blues) --> Jokerit
Caloun (HIFK) --> Blues
Peltonen (HIFK) --> Jokerit

Lind (Jokerit) --> HIFK

Pitäähän HIFK:n saada myös jotain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös