Joukkueen rakennus kaudelle 2023–2024

  • 477 792
  • 3 268

RedPower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät // Habs // Carolina Hurricanes
Otan vähän kiinni tämän gategorian alla ja myös 24-25 mietiskelyyn.Jesse sanoi kurvissa että Ässät on pelaajabudjetilla sijalla 11 tänä vuonna. Nyt meidän esityksemme ovat olleet TOP6 ja pelattu kolmannes runkosarjasta.

Miten tämä yhtälö on mahdollista meidän Liigassa? Raha tietysti kiinnostaa pelaajia ja myös muut arvot, mitä meillä ilmeisesti on tarjota, koska olemme pystyneet rakentamaan näin monipuolisen joukkueen.


Mitkä voisivat olla niitä muita arvoja kuin raha,jolla saamme imuvoimaa Porin Ässiin? No tämähän on helppo rasti,tietysti Hulluimmat Fanit.

Mutta jos palaamme jäänpinnalle ja alamme listaamaan asioita, millä muilla kuin rahalla me pystymme vakuuttamaan näitä tämänkin vuoden kärkihankintoja,että heidän kannattaisi tehdä sopimus Ässiin tai mahdollisesti jopa jatkosopimus.

  • Valmennus on modernin pelin ajantasalla, joka korostaa kiekollista, luisteluvoimaista kiekon nopeaa siirtoa.
  • Fysiö/valmennus vähän peliaikaan suhteutettuna poissaoloja peliaikaan nähden verrokkina koko pelaajamateriaaliin. (sivuhuomautus,Hero Mali oli huippu fysio Ässissä, nyt Hifk samassa pestissä ja kuinka pitkä oli heidän saikkulista, eihän se Malin vika ole ja hän varmasti laittaa pelaajat kuntoon kevääksi)
  • Porin Isomäki Arena, on ajantasalla oleva paikka suorittaa ja harjoitella omaa ammattiaan kuten myös Katinkurun lenkkipolkuineen.
  • Seuran talous on myös tärkeä asia, varsinkin ulkomailta mahdollisesti Poriin suunnitteleville.
  • Yksi Ässien kilpailuvaltti suuremmilla pelaajabudjeteilla toimivia seuroja silmällä pitäen, ovat pelaajien asuntojen vuokrahinnat Porissa.Tämäkin on se yksi etuus Ässissä, että saa tasokkaan jopa vähän valikoida jokimaisemaa tai Rubinin tyylistä asuntoa.Asunto ja viihtyvyys kaupungissa on tietysti tärkeä kokonaisuus varsinkin kun meidän kaamos iskee.Kyllä siinä ehkä joku miettii silloin sitä, keski-euroopan tarjousta.
  • Satakunnan luonto on monipuolinen ja eipä ole Porista pitkä matka merelle ja esim,Yyteriin ja eläinrannallekin, jossa ehkä JD:kin koiransa kanssa viihtyy.Samoin kuin Graber hänkin ilmeisesti lataa akkuja luonnon voimin.MD harrastaa myös kalastamista,mutta mahtaako Satakunnan siiat hänelle riittää? Se jäänee nähtäväksi.
  • Lefebvre myös perheensä kanssa toivottavasti viihtyvät rauhallisessa ympäristössä.
  • Kuten myös hyvä löytö, Fabre,jolla kahden vuoden sopimus.
Onhan meillä nyt paljonkin vetovoimaa ja sellaisia asioita,miksi seuraavaa leveliä hakevat potentiaaliset pelaajat tulevat juuri meille.Me ehkä saamme noukittua maailmalta juuri ne,ehkä jo vähän maailmaa nähneet pelaajat,jotka arvostavat myös hyvää elämää,pelaajauran rinnalla.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hieman olen huolestunut Ässien tilanteesta U20 kisojen aikana. Ikonen vaikuttaa ainakin olevan selkeästi väärä mies korvaamaan Hämeenahoa.

Kisojen aikana on paljon pisteitä jaossa.
 

Nigi

Jäsen
Hieman olen huolestunut Ässien tilanteesta U20 kisojen aikana. Ikonen vaikuttaa ainakin olevan selkeästi väärä mies korvaamaan Hämeenahoa.

Kisojen aikana on paljon pisteitä jaossa.

Joku täällä siitä aiemmin mainitsikin, oliko 8 peliä, jotka Hämeenaho missaa kisojen takia?

Samaa olen itsekin sanonut, ei toimi ykkösen peli lainkaan Ikosen kanssa. Maalintekijää huutaa ykköskenttä, kun Lenni on poissa. Davidssonia itse kokeilisin siinä. E. Vähän epäilen, että uutta pelaajaa enää sisään tulisi laituriosastolle.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuosta taattua laatua ja ratkaisuvoimaa halvalla.

Tuossa Kerttulan kaudella Kristiania muistaakseni tarjottiin Ässiin, mutta Ässä-yhteisö ei ollut tähän silloin valmis. Tomi Haulan firma on ainakin joskus hoitanut hänen asioitaan. Olisko ensi kaudessa uusi mahdollisuus. Ei välttämättä halpa kaveri.

Pospisil olisi äärimmäisen viihdyttävä pelaaja monella tavalla. Pystyy ratkomaan pelejä sekä omille että vieraille jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Osaa tehdä maaleja, mutta sytytyslanka on alan lyhyimpiä. Haluaisin nähdä Jessen ja Krisun kehityskeskustelun joukkueen arvoista.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tuosta taattua laatua ja ratkaisuvoimaa halvalla.
Olisi liian hyvää Ässille. Herättää tunteita puolin ja toisin. Pitkän aikaa Ässiin pääsyn ensivaatimus on väritön harmaus. Jesse on ainoa poikkeus, mutta sekin vain koska on oma kasvatti. Tosin Pospisil olisi Jesse 10x tuossa suun soitossa ja ylilyönneissä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pospisililta löytyy parit mm-kisat ja yhdet olympialaiset muutaman vuoden sisään eli tekemisen tasoa löytyy. Mikä sitten SaiPassa tökkikään ja mikä on suunta uralla juuri nyt?

Tietysti on mennyt ryvettymään jo Lukko-paidassa ja mielellään etittäis ne omat pospisilit, mutta ehkä se nykyaikana on liian suuri vaade. Jäähyjen tasapainon lisäksi pitääkö kysellä hinta/laatusuhteen perään.
 

Polvitasku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei mitään pospiliä! Ikuisesti jäänyt ne filmit ja tuomareille kitinät elämään verkkokalvoille. Ihan pelimies, mutta mieluummin vaikka 6-0 turpiin kuin moista kitinämoottoria kehiin.

Jotain me kuitenkin tarvitaan. Materiaalin köykäisyys on käynyt selväksi. Mielestäni enemmänkin tarvitaan joku peliä hyvin rytmittävä peluri ettei mene ihan puskemiseksi. Graber ja Järvinen ainoita jotka pysyy rohkeasti kiekossa pitäen samalla silmät auki. Maalintekoon ei auta tilastot, nykyiset raapii kyllä ne tarvittavat maalit, kunhan saadaan ensin pelin rakenne kuntoon. Vauhtia riittää vaan ei malttia.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiko toisi selkeästi lisää voimaa, suoraviivaisuutta ja maalintekoa hyökkäykseen, jota sieltä roppa kaupalla uupuu. Balsamia haavoihin sanon minä, ihan pässihän se on mut jäällä ollessa sattuu ja tapahtuu ihan joka kerta. Laukaus liigassa huippu luokkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös