Joukkueen rakennus kaudelle 2023–2024

  • 479 079
  • 3 268

SYL Aps67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Toronto,Real Madrid,Jaquars
No heh se kausi meni kyllä niin nappiin kaikki vaan loksahti ja se tunnelma "West" areenassa..ja oliko eka peli Hifkii vastaa kolme myllyy
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
HIFK:n tuoreimmissa ig-seuraajissa on muuten Ässien sopimuspakki Verneri Hellman, joka ei ole kuitenkaan tehnyt vielä liigadebyyttiään.

Tuollaista siirtohuhut ketjussa. Ei siis välttämättä koske vielä tätä vuotta, mutta olisiko Hellman ensi kaudeksi vaihtamassa maisemaa? Ei ole vielä saanut Ässiltä Liigassa näytönpaikkaa, joten siinä voi olla syy etsiä sitä muualta. Voi toki seurailla ihan huvikseenkin IFK:n ig:tä kuten tuhannet muutkin ihmiset...
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tulee muuten Hämeenaho olemaan iso palanen 23-24 kauden joukkuetta. Toivottavasti saadaan joukkueeseen oikeasti niitä ulkomaalaisia jotka kykenee tehoilemaan esim. juuri Hämeenahon kanssa. Kotimaisia tehomiehiä ei tällekään kaudelle Ässiin tulla saamaan, Ässät on varmaan yksi viimeisimpiä vaihtoehtoja kotimaisille pelaajille Liigassa. On kyennyt tehoilemaan, ja pelaamaan muutenkin fiksua peliä, ei mielellään mene sinne kulmiin nahjailemaan jossei ole pakko, mutta on siellä kulmissakin yllättävän vahva.

Heikkous on varmaan luistelu, mutta siitä huolimatta on pystynyt hyvin pelaamaan jo nyt Liigassa. Kun luistelua saadaan kehitettyä, tulee olemaan alati vaarallinen pelaaja jo 23-24 kaudella. Hieno nähdä tälläisiä Hämeenahon kaltaisia junioreita Ässissä, tuo pientä lohtua kun muu joukkue pelaa päin persettä.

Toinen mahdollinen murtautuja 23-24 kauden kokoonpanoon on P.Juhola, veikkaanpa vaan, että ajaa kyllä Knihtin ja Myllymaan ohi viimeistään tuolloin, ellei ajaisi jo nytkin jos saisi näytön paikkaa.

Harmi homma, että Ässät on kussut todella pahasti omiin muroihinsa, kotimaisia pelaajia ei Ässät kiinnosta sitten paskan vertaa, ja ulkomaalaisia haetaan vuodesta toiseen vuoden soppareilla ja näistäkään parhaita tuskin saadaan pidettyä.. :D
 
Viimeksi muokattu:

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tulee muuten Hämeenaho olemaan iso palanen 23-24 kauden joukkuetta. Toivottavasti saadaan joukkueeseen oikeasti niitä ulkomaalaisia jotka kykenee tehoilemaan esim. juuri Hämeenahon kanssa.

Toinen mahdollinen murtautuja 23-24 kauden kokoonpanoon on P.Juhola, veikkaanpa vaan, että ajaa kyllä Knihtin ja Myllymaan ohi viimeistään tuolloin, ellei ajaisi jo nytkin jos saisi näytön paikkaa.

Just nyt näyttää taas ihan kivalta, että Hämeenaholla on soppari parista seuraavasta kaudesta. On halunnut jäädä/seura on kyennyt tarjoamaan olosuhteet että halunnut sitoutua.

Sama juttu Juholan kohdalla. En sitten tiedä onko kuitenkin ollut parempi pelata isommassa roolissa U20, olisko se tuolla joukon jatkona hiihdellessä ja Liigapelejä vyölle kerätessä kehityskaari edennyt yhtään sen kummemmin. Toki, kautta on vielä jäljellä, jos rahkeet riittää niin miksei myöhemmissä vaiheissa.

Mielenkiintosta kyllä seurata. Juhola isokokoinen sentteri, kuinka hyväksi voi vielä kehittyäkään. Tai minkä roolin pelaajaksi. Myllymaa hieman eri lailla rakennettu, Knihti vielä mixiin. Treenikesän jälkeen ja harjotuspelien alkaessa loppukesästä 2023 saadaan viitteitä kuka on mitenkin kehittynyt ja millasista ruuduista pystyvät kilpailemaan.

Siinä on kuitenkin pieni ero saada se 10 Liigapeliä vyölle tai pelata pieniä minuutteja. Hyppy vakiokokoonpanoon ja henkisesti, fyysisesti, pelillisesti puskea se 40, 50, 60 matsia vaatii jo perustojen olevan kunnossa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä kausi nuorten osalta tärkeä, sitä peliaikaa ovat saaneet ja ensi kaudella ovat entistä parempia. Tämä osa-alue eli nuorten kehittäminen on onnistunut. Juhola olisi myös kiva nähdä liigassa.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No huh, nyt on kovat puheet piipussa, kun on vasta tämän vuoden marraskuun alku. Ei kait ensi kauden pelaajabudjettiakaan vielä varmuudella tiedä (kun tämänkin kauden budjetin määrästä ei tunnu olevan ihan tarkkaan selvyyttä), että onko tasan 2Meur vaiko jo jonkin verran yli

Toki ensi kautta pitää rakentaa jo nyt, etenkin tässä sikäli mahtavassa tilanteessa kun eri miehet vastaavat eri kausista, mutta jos nyt jo on siis huhujen mukaan laatu-ukkoa sainattu, niin huh sentään..

Olen myös kuullut Vuorisesta, että on tosiaan ensi kauden joukkuetta rakentanut täydellä tohinalla heti lokakuun alusta lähtien, ehkä jopa aikaisemminkin. Ja kyllä Vuorisella on noiden NHL- ja KHL-töidensä jäljiltä niin kova pelaajadata käytössä, että en yhtään ihmettele jos ja kun sieltä tulisi jopa yllättävän kovia rekrytointeja. Ässien pelaajabudjetti lienee ensi kaudella suunnilleen lukemissa 2,0-2,1 milj. €. Kyllä sillä summalla pitää saadakin jotain hyvää.

Tulevan kauden joukkueen osalta huippujuttu olisi kyllä Rubinin tai McCoshenin jatkopaperi. Mielenkiintoista on myös nähdä, että millaiseksi muodostuu valmennusryhmä eli ketkä ovat Härkälän apuvalmentajat. Sieltä on esimerkiksi RoKin Maso Lehtonen suuntaamassa liigaan, mutta Mestiksessä on myös muita potentiaalisia koutseja.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mielenkiintoista on myös nähdä, että millaiseksi muodostuu valmennusryhmä eli ketkä ovat Härkälän apuvalmentajat. Sieltä on esimerkiksi RoKin Maso Lehtonen suuntaamassa liigaan
No jos nyt tässä tauon kunniaksi ihan vähän pyörittelee ensi kautta, niin mistä on sellainen tieto kaivettu, että Maso Lehtonen olisi tulossa liigaan ensi kaudeksi? Pitäisin häntä nimittäin itse ennakkoon loistavana aisaparina Härkälälle, kyllä kait miehet ainakin jollain tasolla tuntenevatkin toinen toisensa.. olisivat lisäksi molemmat melkein samaa ikäluokkaa, eli uuden polven valmentajat ottaisivat vastuun

Ensi kauden hyökkäysosaston suhteen taas juuri eilen katselin, että siellähän on nyt jo verrattain täyttä. Ihan vaan jos/kun ajatellaan, että junnunelikko Viitala-Hämeenaho-Myllymaa-Knihti ovat ensi kaudella kaikki täysin pysyvissä rooleissa liigassa, sitten on konkarikolmikko Järvinen-Joensuu-Talaja, ja tähän päälle vielä Erholtz.. tuossa olisi siis ilman Graberin optiotakin jo valmiina 8/12 täysin pysyvää pelaavan kokoonpanon hyökkääjää, suunnilleen tällaisella jaolla

X1-X2-Hämeenaho
Erholtz-Järvinen-Viitala
Talaja-Myllymaa-X3/Knihti
Joensuu-X4-X3/Knihti

X4 olisi sitten kenties ensi kaudella Juhola?

Pointtina siis voi todeta rungon olevan niin hyvä, että tuohon olisi helppo Vuorisen tehdä sitten niitä kovan luokan täsmähakuja, joita tuossa eilen jo etäisesti sitten huhuiltiin..
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
X1-X2-Hämeenaho
Erholtz-Järvinen-Viitala
Talaja-Myllymaa-X3/Knihti
Joensuu-X4-X3/Knihti

X4 olisi sitten kenties ensi kaudella Juhola?

Pointtina siis voi todeta rungon olevan niin hyvä, että tuohon olisi helppo Vuorisen tehdä sitten niitä kovan luokan täsmähakuja, joita tuossa eilen jo etäisesti sitten huhuiltiin..
X1-X2-Hämeenaho
X3-X4-Erholtz
Talaja-Järvinen-Viitala
Joensuu-Juhola-Virtanen

Täksi kaudeksikin kuviteltiin, että Myllymaa / Juhola tai joku junnuista saisi tuon kolmossentterin paikan, mutta ei saanut ja hyvä niin. Myllymaalla ei riitä Liigaan nyt, enkä oikein näe itse, että riittäisi ensi kaudellakaan.
Luistelu ei riitä, kaksinkamppailut häviää. Peliäly ja pelinluku ihan hyvää, mutta ei tarpeeksi hyviä, jotta paikkaisi nuo heikkoudet. Sitten vielä kaiken lisäksi ollut Liigassa n. 37% aloittaja.

Knihtistä vähän samaa mieltä kun Myllymaasta, on fiksu pelaaja, ja ei tee paljoa virheitä, muttei paljoa tuotakaan hyökkäyspäähän. Heikohko luistelija ja todella heikko kaksinkamppailuissa. Kaksi maalia teki yhdessä matsissa, mutta nekin sai putata tyhjiin Virtasen syötöistä.

Uskon, että tuohon oikeaankin laitaan hankitaan joku pelaaja, tuskin lähdetään noin nuorella ja kokemattomalla oikealla laidalla liikkeelle. Virtanen nykyisillä otteillaan pelaa itselleen jatkosopimuksen.

Edelleen huutelen Nick Schilkeyn perään, 17 ottelua 16+8 Allsvenskanissa 7 pistettä enemmän mitä Scott Pooley on tehnyt. Varmasti herättänyt kiinnostusta SHL joukkueissa, ja voi olla jo myöhästä, jos hänet haluttaisiin hankkia. Schilkeyn joukkuekaveri Gerry Fitzegerald muistuttaa enemmän tai vähemmän Barachia, pienikokoinen, ja hyvä luistelija kuten Barach. Heikki Liedeskin sellainen pelaaja, jonka todellakin ottaisin joukkueeseen.

Toivottavasti Ässiltäkin kuultaisiin tauon aikana jostain sopimuksista. Vaikka jatkosopimuksista.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Matinpaloa on pyöritelty, katsotaan miten käy.

Sellanen no-brainer pieni/suuri sopimus olisi Jami Virtasen jatko. Ainakin näin tältä istumalta. Sopisi silloin tällöin pirskahtelevaksi energiseksi syvyyshyökkääjäksi. Oman kylän oma poika runkopelaajana. Toki, kilpailutilanteen mahdollisesti kiristyessä vaatii Virtaseltakin hienoista kehitystä tai ei ainakaan minkään tason taantumaa.

Karnarannalla on soppari, ollut tehokkain (Viitalan jälkeen) A:ssa. Kattellaan pystyykö kisaamaan ja mistä tontista.

Sitten tulee osasto Samuli Aaltonen. Vääntänyt Forssassa Mestistä. Onko ns. tutkalla vielä ja jonkinlaista suunnitelmaa, jääkö seuraan kilpailemaan pelipaikasta ja tuomaan kilpailutilannetta leveyspuolelle? Vai onko lipumassa Liigakiekon sivureunamille.

Eero Niemi. Pinna/peli pari kautta A:ssa. Vierailu U20 Leijonissa viime kaudella. Vasta tuli 20 mittariin. En oo nähny A:n matseja hirveästi eli en tiedä millä tasolla ja profiililla teutaroinut kuluvan kauden, miltä kehityskäyrä näyttää. Tuossa alkaa olemaan aika paljon nuorta miestä kilpailemassa tonteista, lukeutuuko Niemi sitten näihin.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mielenkiintoista on myös nähdä, että millaiseksi muodostuu valmennusryhmä eli ketkä ovat Härkälän apuvalmentajat. Sieltä on esimerkiksi RoKin Maso Lehtonen suuntaamassa liigaan, mutta Mestiksessä on myös muita potentiaalisia koutseja.
Jatketaan omat pojat kaavalla ja otetaan apuvalmentajaksi Jokerien U20 päävalmentaja Tero Määttä. Vuorisellekin tuttu mies.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Matinpaloa on pyöritelty, katsotaan miten käy.

Sellanen no-brainer pieni/suuri sopimus olisi Jami Virtasen jatko. Ainakin näin tältä istumalta. Sopisi silloin tällöin pirskahtelevaksi energiseksi syvyyshyökkääjäksi. Oman kylän oma poika runkopelaajana. Toki, kilpailutilanteen mahdollisesti kiristyessä vaatii Virtaseltakin hienoista kehitystä tai ei ainakaan minkään tason taantumaa.

Karnarannalla on soppari, ollut tehokkain (Viitalan jälkeen) A:ssa. Kattellaan pystyykö kisaamaan ja mistä tontista.

Sitten tulee osasto Samuli Aaltonen. Vääntänyt Forssassa Mestistä. Onko ns. tutkalla vielä ja jonkinlaista suunnitelmaa, jääkö seuraan kilpailemaan pelipaikasta ja tuomaan kilpailutilannetta leveyspuolelle? Vai onko lipumassa Liigakiekon sivureunamille.

Eero Niemi. Pinna/peli pari kautta A:ssa. Vierailu U20 Leijonissa viime kaudella. Vasta tuli 20 mittariin. En oo nähny A:n matseja hirveästi eli en tiedä millä tasolla ja profiililla teutaroinut kuluvan kauden, miltä kehityskäyrä näyttää. Tuossa alkaa olemaan aika paljon nuorta miestä kilpailemassa tonteista, lukeutuuko Niemi sitten näihin.
Noista Niemi ja Aaltonen olisi kiva nähdä liigassa tällä kaudella, mutta tuntuu siltä, että ilman muiden loukkaantumisia mahdollisuudet pienet. Tuo kaksikko pelannut liigassa aiemminkin ja ihan pirteästi pelasivat, jos nyt oikein muistan.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Härkälä ei oo vielä valmentanut päivääkään pääkoutsina, jos annetaan reilu mahdollisuus aluksi. Ei itselläkään mikään huikea luotto häneen ole, mutta ei vielä mietitä, ketä tilalle. Arvioidaan asiaa vuoden kuluttua.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Härkälä ei oo vielä valmentanut päivääkään pääkoutsina, jos annetaan reilu mahdollisuus aluksi. Ei itselläkään mikään huikea luotto häneen ole, mutta ei vielä mietitä, ketä tilalle. Arvioidaan asiaa vuoden kuluttua.

Ehkä prosessi olis voinut olla vähempi turbulenssinen, Härkälän kun pitäisi par'aikaa seistä jo penkin takana, mutta mitä luultavammin seurassa tehtiin fiksu päätös viime kauden jälkeen. Aika näyttää kääntyykö jopa Härkälän eduksi, vaiko ei.

Pitkän uran junnuissa, alasarjoissa, erityisesti Mestiksessä ja Liigajoukkuiden apurina (oli tosiaan Lukossa jo 2006-2008) tehnyt Pikkarainen sai tulikasteensa 2019 Selinin kenkimisten jälkeen IFK:ssa. Sitä riemua keski pari kautta, samoin näyttää käyvän Kerhossa nytten. En sitten tiedä onko seuraava osoitteensa jo tiedossa vai meneekö taas kattelemiseksi. Mutta eipä ollut Pikkarainenkaan vailla epäilyjä kun aloitti ja jostakinhan se on aloitettava. Hän toki starttasi melko kirkkaista valoista, heh.

Tai Maso Lehtonen joka vaikuttaa mielenkiintoiselta ja pätevältä haulta Kerhon penkin taakse. Mutta vähemmän Liigakokemusta hälläkin on penkin takana kuin Härkälällä. Ura kattaa 6 kautta Mestiksessä.

On kyse osaamisesta, persoonasta, joskus oikeasta ajotuksesta näitten noviisien ja omien poikien nostamisten suhteen. Tai onnistumisten suhteen. Härkälän tuleva onnistuminen on vielä hämärän peitossa, mutta kuten todettua, joskus siellä aikuisten altaassa uiminen on alotettava kuten kaikkien muidenkin. Ja tuo viime kausien visiitti Kokkolaan oli mielestäni ehdottoman tarpeellinen. Että pikkasen on kokemusta ja sietokyvyn kehittämistä vierailla mailla. Ehkäpä Ässien junnuputken läpikäynti ja viitisen vuotta Liiga-apurina 3-4 eri päävalmentajan alaisuudessa jotain on tieto/kokemuspankkiin on jättänytkin.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Jokainen päävalmentaja Liigassa aloittaa päävalmentamisen joskus, eikä hänellä silloin ole kokemusta kyseisestä hommasta. Jos tämä aina olisi hirvittävä uhkakuva, vaihtuvuus olisi lähellä nollaa. Juuri nyt kokeneita valmentajia on tullut remmiin takaisin, mutta tuossa oli vaihe, jolloin uusia otettiin paljon. Siinä voi sekä onnistua että epäonnistua, molemmista on esimerkkejä, ja tuota on hyvin vaikea etukäteen ennustaa, jälkiviisaista ei ole pulaa.

Ässissä, tuossa perinteisessä seurassa, on koitettu kokeneita ja jokainen enemmän tai vähemmän epäonnistunut, joten ehkäpä nyt on aika kokeilla muuta. Kivi tuli silloin 2011 Rautakallion takaa, ja sehän toimi. Tosin Kivi oli lähellä saada potkut jouluna 2012, mutta pelaajat legendan mukaan pelastivat hänet. Silloinhan tuli sitten mestaruus keväällä. Taas kysytään sitä kärsivällisyyttä.

Kärsivällisyys on nyt huonossa huudossa Ässissä, kun sitä uskottavuutta pitää kaudesta toiseen etsiä. Härkälän kannalta olisi hyvä uskottavuutta nyt saada tällä kaudella, niin pääsisi jatkamaan paineettomammassa tilassa. En lähde pitämään Härkälän tuloa minään uhkakuvana etukäteen, kaipa kaverissa jotain täytyy olla. Ainakin Kerttulasta, joka häntä on uralla eteenpäin ajanut.

Toivo elää myös siitä, että ensi kauden joukkue olisi nykyistä vahvempi, ja antaisi hyvät edellytykset menestykseen. Suurella mielenkiinnolla jo nyt odottaa, millaisia kortteja uusi urheilujohtaja pöytään lyö.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Harvassa on ne koutsit kun on Ässissä onnistuneet. Lähinnä viime vuosikymmeninä Tihonov, Toivola ja Kivi. Ja kahden viimeksi mainitunkin osalta sen mitskun vastapainoksi on ollut melkoista säätöä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tietty UJn pitää antaa koutsille riittävät työkalut menestykseen. Tää vastaavasti palautuu siihen et markkinointitiimin on kyettävä kasaamaan UJ:lle riittävä budjetti. Mopolla ei pidä lähtee moottoritielle.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Harvassa on ne koutsit kun on Ässissä onnistuneet. Lähinnä viime vuosikymmeninä Tihonov, Toivola ja Kivi. Ja kahden viimeksi mainitunkin osalta sen mitskun vastapainoksi on ollut melkoista säätöä.
Näin on ja noissakin oli pitkäjänteisyydellä merkityksensä. Jotenkin onnistuneisiin lisäisin Rautakallion ja Ahon, heidän aikoina kuitenkin tehtiin ryhtiliikkeet.
 

ilezi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näin on ja noissakin oli pitkäjänteisyydellä merkityksensä. Jotenkin onnistuneisiin lisäisin Rautakallion ja Ahon, heidän aikoina kuitenkin tehtiin ryhtiliikkeet.
Jotenkin onnistuneisiin voisi 1990-luvulta lisätä myös Ketolan ja Tammisen. Toki odotukset olivat silloin kovemmat ja molempien rupeamiin mahtui myös epäonnistumisia, mutta Ketola valmensi kuitenkin vuosikymmenen ainoan mitalin ja Tami innosti joukkueen parhaimmillaan hurjiin voittoputkiin.
 

Nigi

Jäsen
Vuorisen tärkein tehtävä ensikauden joukkueen rakennuksessa on saada sopimuksen alle kovan luokan ykkösmaalivahti. Eilistä peliä katsoessa kävi mielessä, että huonommalla veskarilla olisi voinut tulla tv’n ääressä paha mieli.

Rubinin jatko luonnollisesti olisi erittäin hieno juttu ja laittaisi check markin tuohon aiempaan kappaleeseen, mutta en hengitystäni pidättele hänen jatkosopimustaan odotellessa.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rubinin jatkoja sitä toivoisi, kuten myös Rohdinin. Rohdin on loistava pelaaja jossain 2-3 kentässä. Tosin ihan hirveän kallista sopimusta en tekisi. Barach on sentterinä hyvä, ja tehokas, pitäisin.

Eilisen vastustajan JYPin riveistä kelpaisi maalintekijä Gardiner, joka on monipuolistunut, pelannut AVtakin tällä kaudella. Christoffer myös, loistava maalineduspelaaja, ja vittumainen sellainen. Käsiäkin löytyy.

Vuorisen vanha tuttu Steve Moseskin kelpaisi. Pystyy ratkomaan yksin pelejä.

Sportin ruotsalaiskolmikosta Hjalmarsson - Holmström - Lööke ottaisin kenet tahansa Ässiin. Toki saattaa olla niin, että Hjalmarssonin jatko julkaistaan huomenna Sportiin kun joku sopimus sieltä tulee, ja Hjalmarssonin sopimuksella sitä mainostettiin.

Fantasy Roster:

"Tim Söderlund/Victor Stjernborg" - Järvinen - "Moses/Gardiner/Nick Schilkey"
Hämeenaho - Barach - Rohdin
Talaja - "Christoffer/Turgeon/X" - Erholtz
Joensuu - Juhola - Viitala

Määttä - "McCoshen/Matushkin"
"Keegan Lowe/Jerad Rosburg" - "Ben Finkelstein/Eero Teräväinen/Heimosalmi"
Viirret - Matinpalo
"Andrew Nielsen/Jalen Smereck/Laakso"

Rubin
Korhonen
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä Rohdinin jatkolapun toivominen hämmentää allekirjoittanutta. Kyseessä mahdollisesti kallein pelaaja tämän kauden patapakassa ja koko liigankin mittapuulla maksetut eurot per tehdyt pisteet mittarilla siellä ihan väärässä päässä kärjessä. Ässät löi tarjouskilpailussa Rohdinista Tepsin ja Jukurit ja maksaa ruotsalaiselle ihan oikeaa rahaa.

Lisäksi yksi huono kausi harvemmin tiputtaa hintalappua radikaalisti.

Itse toivon Rohdinille älyttömästi onnistumisia patapaidassa, mutta kauden päätteeksi antaisin Rohdinin mennä ja etsisin kuusinumeroisella palkkakuitilla oikeasti ykkösketjun tuloksentekijää.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tämä Rohdinin jatkolapun toivominen hämmentää allekirjoittanutta. Kyseessä mahdollisesti kallein pelaaja tämän kauden patapakassa ja koko liigankin mittapuulla maksetut eurot per tehdyt pisteet mittarilla siellä ihan väärässä päässä kärjessä. Ässät löi tarjouskilpailussa Rohdinista Tepsin ja Jukurit ja maksaa ruotsalaiselle ihan oikeaa rahaa.

Lisäksi yksi huono kausi harvemmin tiputtaa hintalappua radikaalisti.

Itse toivon Rohdinille älyttömästi onnistumisia patapaidassa, mutta kauden päätteeksi antaisin Rohdinin mennä ja etsisin kuusinumeroisella palkkakuitilla oikeasti ykkösketjun tuloksentekijää.

Tässä taitaa olla sellanen 'tehojaan/mainettaan parempi' ilmiö. Ittekin tykkäsin asenteestaan ja työmäärästään silloinkin kun tehoja ei tullutkaan eikä Ässien peli ollut vielä auennut. Edelleen tekee paljon asioita oikein, ei vähiten maalin edessä ja maskipelaamisessä, paiskii hommia tilanteessa kuin tilanteessa ja syö minuutteja.

Se on toki totta, että mikäli tehot laahaa niin ne rahat kannattaa sijottaa eri tavalla. Rikkaammat seurat voi lyödä rahaa ja peruslaatua kärjen taaksekin, Ässillä ei ole sitä luksusta. Toki, sitten jos tai kun joku päivä ollaan taas taistelemassa ihan kärkipäässä, jopa mestaruudesta niin kummasti auttaa ja helpottaa kun sitä laatua ja/tai piilevää potentiaalia on myös syvyyssuunnassa, hinta/laatusuhteista viis. 2013 tarvittiin Elon ja Brodinin piilevää läpilyöntiä, sitten taasen vaikkapa ratkasevassa finaalissa 4. ketjun laituripari oli Pihlman-Lähteenmäki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös