Joukkueen rakennus kaudelle 2022–2023

  • 669 765
  • 5 116

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Tuo jatkuvuus on kyllä naurettava idea, jos puhutaan tämän kauden pelaajistosta. Jos oltaisiin liigan keskikastissa, jatkuvuus olisi hyvästä ja runkoon tärkeitä kiinnityksiä tulevaisuuteen varmasti olisi toiveissa. Mutta kylmä totuus on se, että junnuja ja muutamaa logolle pelaavaa kaveria lukuunottamatta tuolla jatkumolla ei saavuteta yhtään mitään. Jos tosissaan joukkue kahden valmentajan kanssa ei pääse jumbosijaa ylemmäs, niin totta helvetissä pelaajiston täytyy vaihtua lähes kokonaan. Karri on kuitenkin kultaisen kannun valmentanut Poriin, mutta työkalut on kasa haluttomia löysiä kesälomia odottavia hiihtelijöitä. Ja tästä pitää palkita jatkuvuudella?

Suorastaan oksettavaa, miten Kärki liukuu selkä suorana illasta toiseen C rinnuksissa, kun Appeli, joka ei nyt ole mitään muuta kun 4. Ketjun työmies, mutta aina täydellä sydämmellä mukana, takoo maalejakin vielä muun panostuksen päälle. Todellinen kapteeni ei luovuta jumalauta lokakuussa!! Pakisto taas huhheijaa, Määttä ja Heimosalmi toivottavasti ainoat nimet jotka ensi kauden rosterista löytyy, mutta selvää on jatkuvuuden nimissä, että liigan ylivoimaisesti surkein pakisto palkitaan useammalla jatkolla. Jos tuohon tulee joku 1 hankinta niin aivan sama, ei riitä millään! Ja sitten päälle vielä mv kaksikkoa hahmotellaan Söde-Korhonen niin karkelot on taattu. Omissa soi niin että heikompaa hirvittää.

Ps. Ja ne ketkä täällä toivottavasti vahvassa humalatilassa tai vitsillä "hyvän karvauspelaamisen" myötä jatkaisivat Lindsteenin reippaasti 100k päälle olevaa sopparia, josta on maannut saikulla lähes koko ajan ja kärkiketjun mieheksi hänestä ei ikipäivänä ole, niin Kerttula lähettää peukut tälle sekoilulle, sopii arvoihin!
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Luulisi, että herralla nimeltä Karri Kivi on paljonkin sanottavaa, ketkä Ässissä ensi kaudella jatkavat. Tai on ollut, jos jatkoja on jo tehty. Onhan hänellä nyt ollut jo paljon aikaa tutustua pelaajiin ja päätellä, josko heistä on ensi kaudella hyötyä. Erikoiselta tuntuisi, jos jatkoja tehtäisiin, vaikka Kivi olisi vastaan. Näin ollen täytyy lähteä siitä, että jatkajilla on puolto Kiveltä.

Hermostuttavaa on, kun jatkoista ei mitään tiedoteta, ja voidaan keuhkota hirveästi aivan turhasta kun näin on. Kuten sanottu, uskon Seväsen ja Matinpalon jatkoihin ja Viitalan option käyttöön (tai pitempäänkin sopimukseen), kaikki muu on toistaiseksi auki.

Luulisi, että runkosarjan päätyttyä sentään jotain edes aikatauluista tiedotetaan.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Luulisi, että herralla nimeltä Karri Kivi on paljonkin sanottavaa, ketkä Ässissä ensi kaudella jatkavat. Tai on ollut, jos jatkoja on jo tehty. Onhan hänellä nyt ollut jo paljon aikaa tutustua pelaajiin ja päätellä, josko heistä on ensi kaudella hyötyä. Erikoiselta tuntuisi, jos jatkoja tehtäisiin, vaikka Kivi olisi vastaan. Näin ollen täytyy lähteä siitä, että jatkajilla on puolto Kiveltä.

Hermostuttavaa on, kun jatkoista ei mitään tiedoteta, ja voidaan keuhkota hirveästi aivan turhasta kun näin on. Kuten sanottu, uskon Seväsen ja Matinpalon jatkoihin ja Viitalan option käyttöön (tai pitempäänkin sopimukseen), kaikki muu on toistaiseksi auki.

Luulisi, että runkosarjan päätyttyä sentään jotain edes aikatauluista tiedotetaan.

Kerttula, Kivi ja Takko ovat rakentaneet tulevaa joukkuetta yhdessä jo hyvän tovin. Oletan, että kun Ässien runkosarja päättyy, niin aika pian julkaistaan jatkoja ja nuorten pelaajien sopimuksia. Toivon todella, että joukosta löytyy esimerkiksi nimet Hämeenaho ja Viirret.

Ulkopuolelta tulevien sopimusten julkaisu kestää sitten pidemmän aikaa. Jos Joensuu palaa patapaitaan, niin se julkaisu on sitten oma special case.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tampereella tunnetaan Ilves-paniikki, olisiko nyt palstalla meneillään keväinen Ässäpaniikki joukkueen rakentamisen suhteen - johon nyt toki löytyy perusteensa vaikkapa kuluvan kauden mahalaskun jälkeen.

Mitenhän Timo Riihentupa muotoili asian syyskesällä koskien Selinin jatkoa sopimuksen loppuun. Että ennusmerkit on jo olemassa ja on enemmän hävittävää kuin voitettavaa. Lisäks heitti jonkun markkina-bisnesmalli taka-ajatuksen, joka karkeasti tarkoitti miten asiaa myydään ja miltä asiat näyttää ulospäin.

Esim. en tiedä yhtään mikä Söderströmin tilanne on tai on ollut. Tai millasen kehityshypyn Korhonen saattaisi ottaa. Mutta ilmassa on ennakkoon ennusmerkkejä, epävarmuustekijöitä ja näyttää ulospäin riskialttiilta. Aika paljon hävittävää.

Toki, kovia ratkasuja täytyy tehdä joskus paineen allakin, tietty riskinottokyky kuuluu asiaan, ehkä heillä on parempaa tietoa. Mutta noin lähtökohtasesti duo Söderström-Korhonen kuulostaisi sellaiselta, että riskinhallinta on koetuksella.

Mutta tietysti sittenhän se nähdään kun maalivahtivalinnat on oikeassa maailmassa tehty.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Eilistä peliä kun katselin, niin kyllä siellä osa jatkamattomista pelaajista näyttää ihan hyviltä osa taas ei, kunhan vaan sopiva rooli löytyisi.
Ässillä on vaan vähän rajoitetusti niitä pienempiä rooleja vapaana.

Hiukan omia arvioita näistä sopimuksettomista alaketjujen välimallin jätkistä ja mahdollisen jatkon järkevyyttä.

Lindstenillä eilenkin hyvä peli, on parantanut kun saanut pelejä alle. On myös väläytellyt pelisilmää jo aiemminkin.
Olisi ollut hieno nähdä mies täydessä kunnossa Ässissä ja veikkaan, että täälläkin olisi eri ääni kellossa.
Lindsten nykytilanteessa ei itseään voi enää hinnoitella kärkikenttien mieheksi ja ehkä hänen kantiltaan olisi hyvä hakea jollain vuoden halvemmalla sopparilla uutta nostetta uralleen.
Tilanne on Lindstenin kohdalla siinä mielessä hankala, että nelosessa on hankala mitään suurta nostetta helposti hakea, mutta toisaalta kolmosen laiturin paikka on ihan max mitä miehelle lähtökohtaisesti voisi kaavailla.
Se, että onko jatkosopimuksen arvoinen on vaikea arvioida kun ei totuutta loukkaantumisista tai poissaoloista tiedä.
Ulkopuolisena vaikuttaisi liian isolta riskiltä loukkaantumishistorian kanssa, vaikka omaa myös hyviä ominaisuuksia ja eväät siihen, että rahoille saisi vastinettakin.
Jos mies johonkin Ässien kannalta suht "riskittömään" palkkaan ja rooliin suostuisi, niin kyllä Lindstenin soppariin nimen pistäisin ennen kuin Pihlajamäen.

Appelgren on vastuuta saadessaan pistänyt maaliverkkoja tötterölle, mutta on muutenkin "ihan" hyvän näköistä tekemistä.
Olen vähän sitä mieltä, että miehestä on vähän väkisin koitettu leipoa jotain puolustavaa sentteriä, kun ominaisuudet tulisi paremmin käyttöön laidalla.
Appeli tuli Hermeksestä 26 maalin miehenä ja lähes piste per peli tahtia pelanneena ja mielestäni on viime kausina nimenomaan väläytellyt sitäkin puolta itsestään, mutta rooli ja jatkuvasti vaihtuvine laitureineen ei ole ihan helpoin paikka tehoilla.
Appelgren olisi voinut olla isommassa roolissa tehokkaampikin ja luultavasti pystyisi nelosessakin tasaisempaan suorittamiseen tehojen suhteen, jos saisi pelata pidemmät pätkät samojen kavereiden kanssa.
Appeli olisi suhteellisen riskitön nelosen puurtaja, mielummin laidalla kuin keskellä, on vähän hajuton ja väritön näille väkivaltaosaston miehille, mutta tunnollisena puurtajana sellainen näkymätön taistelija myös niinä tehottomina päivinäkin.
Jatkon suhteen, en näe, että kehittyisi hirveästi enää, ikääkin jo jonkin verran, mutta nykytasokin varmaan riittäisi nelosessa tekemään näkymätöntä duunia.
Parempiakin on varmaan tarjolla, joten hinnalla on merkitystä.
Onko omista junnuista Aaltosen lisäksi haastajaa, jos ajattelisi laiturin paikkaa tai sentterin, sellaista jolle neloskentässä pelaamisesta olisi merkittävää hyötyä?

Moutrey on oikeastaan koko kauden pikkuhiljaa parantanut peliään, mutta suurin steppi tullut loppukaudesta kun selkeästi on tunnetta tullut peliin.
Yrittäminen ja kamppailupelaaminen on aika erinäiköistä mitä se oli alkukaudesta.
Moutrey olisi aika hyvä nelosen laidan roolipelaaja, AV vastuuta ja ehkä kun oikeat pelit alkaisivat niin sitä tunnetta löytyisi vielä napsun lisää ja sitäkautta miehen läsnäolo voisi vastustajissakin pientä kunnioitusta herättää.
Nick pelaa suoraviivaista peliä ja ajoittain antaa hyviä syöttöjäkin, mutta omaa myös kohtuullisen laukauksen.
Ihan sellainen nelosketjun pelaajan ominaisuudet eikä ole mikään vanhakaan vielä.
Nickissä voisi olla eväitä nelosen roolipelaajaksi, vähän samantyylinen kaikinpuolin kuin Appelgrenkin, ehkä jopa tuon pienen rouheuden vuoksi mitä Moutreylta alkanut löytymään niin kallistuisin häneen ennen Appelia.

Lisätään tähän listaan vielä Pihlajamäki, jolle en näe mitään järkeä laskea paikkaa vakikokoonpanossa.
Voisi olla reservipelaajana mukana tuuraamassa tyyliin nelosen loukkeja ja voisi olla käyttökelpoinen palanen, jos tosipeleihin joskus päästään.

Se mikä ensi kaudeksi pitäisi saada vähemmällä on tämä ketjuralli, myös alempien ketjujen osalta.
Sitä on nyt harrastettu 3 kautta luvattoman paljon, ei se auta kenenkään tekemistä, jos jatkuvasti pelaajat vaihtuvat milloin mistäkin syystä. Viitalaa pompotettu ykkösestä neloseen, samoin Virtasta, Knihtiä.
Loukkeja tulee niille ei voi mitään, mutta olisi hyvä saada pidettyä muutokset mahdollisimman pieninä ja varsinkin niin, että ei nyt ihan minkä vaan roolin pelaajia heitellä mihin vaan pelipaikalle.

Junnujen suhteen, jos sinne 3 paikkaa löytyy niin olisi hyvä mahdollisesti 4. hyökkäyksestä.
Kolmoseen tulee Myllymaalle ainakin paikka ja Viitalalle varmaan löytyy paikka kolmesta kärkiketjusta.
Virtanen olisi myös mielenkiintoinen alaketjuihin ja Aaltonenkin sinnen neloseen.
Knihti, Karnaranta ja Niemi ehkä mestiksestä hakemaan peliaikaa ainakin alkuun. Toki harkkapelit sitten näyttävät mitä kesän aikana on tapahtunut.
Knihdillä on kyllä eväät myös Liigarinkiin, mutta jollei joku Ruuttu lähde ulkomaille, niin ei oikein löydy paikkoja ilman loukkeja.
Karnaranta tarvitsee miesten pelejä alleen, jotta oppii vääntämään aikuisten kanssa eväät on ja mielestäni ihan potentiaalinen pikku väkkärä.
Niemi aikamoinen kyssäri.
Oliko hyökkäyksessä muita?
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Oliko hyökkäyksessä muita?

Onhan siellä täysin kirjoittamaton kortti eli P.Juhola. Hänellä on kokoa enemmän kuin näillä muilla Ässäjunnuhyökkääjillä ja sitä kautta ehkä isoin mahdollisuus päästä joskus Liigaa kovempiin sarjoihin, jos siis saa otettua tarpeelliset stepit ja kasvatettua voima-/luistelutasot miesten pelien vaatimalle tasolle.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onhan siellä täysin kirjoittamaton kortti eli P.Juhola. Hänellä on kokoa enemmän kuin näillä muilla Ässäjunnuhyökkääjillä ja sitä kautta ehkä isoin mahdollisuus päästä joskus Liigaa kovempiin sarjoihin, jos siis saa otettua tarpeelliset stepit ja kasvatettua voima-/luistelutasot miesten pelien vaatimalle tasolle.

Juhola on kyllä todellinen lupaus, jonka ura voi viedä ihan Pohjois-Amerikkaan asti. Ässien kanssa sopimus aina vuoteen 2025 asti. Lisäksi on tietysti U18-maajoukkueen pelaaja Lenni Hämeenaho, joka on ilmeisimmin lahjakkain näistä junnuista.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Juhola on kyllä todellinen lupaus, jonka ura voi viedä ihan Pohjois-Amerikkaan asti. Ässien kanssa sopimus aina vuoteen 2025 asti. Lisäksi on tietysti U18-maajoukkueen pelaaja Lenni Hämeenaho, joka on ilmeisimmin lahjakkain näistä junnuista.

Just mietein tuossa viikolla, että pantataanko julkasua kauden jälkeen, agentti pitää neuvottelut vielä avoinna, vai kenties neuvottelut jo päädyssä ja valinta siirtyä muualle.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Just mietein tuossa viikolla, että pantataanko julkasua kauden jälkeen, agentti pitää neuvottelut vielä avoinna, vai kenties neuvottelut jo päädyssä ja valinta siirtyä muualle.

Näistä vaihtoehdoista kallistun siihen, että Hämeenahon kanssa Ässät on tehnyt sopimuksen jo aikoja sitten eli syksyllä. Eli sitä pantataan kauden jälkeiseen julkaisemiseen. Kerttulahan lupasi jo alkusyksystä, että jossain vaiheessa tullaan ulos Ässien uuden strategian osalta. Ja se strategia liittyy juuri omien nuorten kasvattamiseen liigajoukkueen rungoksi. Hämeenaho on juniorimyllyn kirkkain lupaus, joten johtuisiko tästä.

Lisäksi en ole kuullut yhtään mitään huhua siitä, että joku muu liigaseura olisi hankkinut Hämeenahon. Enhän minä nyt tietenkään kaikkea tiedä, mutta tämä hiljaisuus tarkoittanee sitä, että Hämeenahon kanssa on jo sopimus olemassa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Poikkeuksellisen paljon on ensi kaudeksi nuoria tarjolla ylös. Kaikki eivät voi pelata samaan aikaan mutta pitäisi vapauttaa rahoja täsmähankintojen tekemiseen, kun ihan joka tontille ja varsinkin rotaatioon ei tarvitse ulkoa tuoda mattimöttösiä.

Mietin vain, että pitäisikö ensi kaudella heitä ajaa reilusti sisään ja katsoa mihin se riittää. Tuskin alle 50p jäätäisiin
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ks

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Näistä vaihtoehdoista kallistun siihen, että Hämeenahon kanssa Ässät on tehnyt sopimuksen jo aikoja sitten eli syksyllä. Eli sitä pantataan kauden jälkeiseen julkaisemiseen. Kerttulahan lupasi jo alkusyksystä, että jossain vaiheessa tullaan ulos Ässien uuden strategian osalta. Ja se strategia liittyy juuri omien nuorten kasvattamiseen liigajoukkueen rungoksi. Hämeenaho on juniorimyllyn kirkkain lupaus, joten johtuisiko tästä.

Lisäksi en ole kuullut yhtään mitään huhua siitä, että joku muu liigaseura olisi hankkinut Hämeenahon. Enhän minä nyt tietenkään kaikkea tiedä, mutta tämä hiljaisuus tarkoittanee sitä, että Hämeenahon kanssa on jo sopimus olemassa.

Saattaa olla. Hyvinkin.

Jotenkin takaraivossa kuitenkin, että jonkinlainen nippu nuoria on jo kiinnitetty, eikä kaikkia saa pidettyä koskaan, että sikäli julkaisemattomuus hieman arveluuttaa. Mutta katsellaan.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Onhan siellä täysin kirjoittamaton kortti eli P.Juhola. Hänellä on kokoa enemmän kuin näillä muilla Ässäjunnuhyökkääjillä ja sitä kautta ehkä isoin mahdollisuus päästä joskus Liigaa kovempiin sarjoihin, jos siis saa otettua tarpeelliset stepit ja kasvatettua voima-/luistelutasot miesten pelien vaatimalle tasolle.
No tietenkin, unohtui täysin.
Häntä tarjoilin jossain kohtaa nelosen keskelle jo ensi kaudeksi.
Jotenkin sopivasti pitäisi nuoruutta ja kokemusta pystyä yhdistelemään.

En tiedä onko liian aikaista jo Juholaa kaavailla vakiokokoonpanoon, toki harkkakausi varmaan näyttää sen.
Mielenkiintoista nähdä millä tavoin junnut sisään ajetaan.

Myllymaa tällä kaudella reilu 20 peliä.
Juholalle vähän samanlainen mahdollisuus vähintään pitäisi löytää.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Saattaa olla. Hyvinkin.

Jotenkin takaraivossa kuitenkin, että jonkinlainen nippu nuoria on jo kiinnitetty, eikä kaikkia saa pidettyä koskaan, että sikäli julkaisemattomuus hieman arveluuttaa. Mutta katsellaan.

Tosiasia on tosiaan se, että välttämättä kaikkia ei saada pidettyä. Mutta kun ajattelee, että ketkä juniorilupaukset Ässät on jo saanut kiinnitettyä, niin tulevaisuus näyttää valoisammalta. Varmat sopimukset ovat seuraavilla (suluissa sopimuksen päättymisvaihe):

Rasmus Korhonen (2023)

Rami Määttä (2024)
Aleksi Heimosalmi (2024, Carolina?)
Eemeli Virtanen (2023+1)

Feetu Knihti (2024)
Kalle Myllymaa (2024)
Patrik Juhola (2025)
Jami Virtanen (2023)
Samuli Aaltonen (2023+1)

Kun nyt tuota listaa katsoo, niin kyllä täytyy sanoa ihan aiheesta, että ainakin tässä asiassa toimisto on tehnyt ihan saatanan hyvää duunia. Kerttula on saanut liigajoukkueen osalta ihan aiheesta kuraa niskaansa, mutta nuorten pelaajien sitouttaminen seuraan on onnistunut hyvin.

Lisäksi edellämainittujen junnujen lisäksi Leevi Viitalalla on ensi kaudesta seuran optio, jonka käytöstä ei ole vielä ilmoitettu. Lisäksi liigasopimuksia voivat saada vielä ainakin osa seuraavista:

Lenni Hämeenaho
Valtteri Viirret
Verneri Hellman
Eero Niemi
Valtteri Karnaranta

Luulisin, että näistä Karnaranta ja Niemi eivät pelaa Ässissä ensi kaudella.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Suosittelen nyt ottamaan Ässien U20 porukan tarkan silmän alle. Sarjassa alkaa tosipelit ja meidän tulevien vuosien runko (toivottavasti) on siellä edustettuna.

Runkosarjan peleille ei U20 sarjassa lopulta hirveää painoarvoa kannata antaa. Pelit ja joukkueet muuttuu kovemmiksi keväällä, kun näitä pelaajia tulee edustuksesta mukaan kuten Ässissä.

Toivottavasti pojat menevät päätyyn asti. Paljon on siihen tekemistä silti, mutta mahdollista.

Ensi kaudella uskon tuosta porukasta olevan mukana edustuksessa n. 4-5 pelaajaa per peli.

Hyviä aihioita on, mutta ei valmiita Liigapelureita. Hirveä määrä työtä edessä, että homma realisoituu.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuo jatkuvuus on kyllä naurettava idea, jos puhutaan tämän kauden pelaajistosta. Jos oltaisiin liigan keskikastissa, jatkuvuus olisi hyvästä ja runkoon tärkeitä kiinnityksiä tulevaisuuteen varmasti olisi toiveissa. Mutta kylmä totuus on se, että junnuja ja muutamaa logolle pelaavaa kaveria lukuunottamatta tuolla jatkumolla ei saavuteta yhtään mitään. Jos tosissaan joukkue kahden valmentajan kanssa ei pääse jumbosijaa ylemmäs, niin totta helvetissä pelaajiston täytyy vaihtua lähes kokonaan. Karri on kuitenkin kultaisen kannun valmentanut Poriin, mutta työkalut on kasa haluttomia löysiä kesälomia odottavia hiihtelijöitä. Ja tästä pitää palkita jatkuvuudella?

Suorastaan oksettavaa, miten Kärki liukuu selkä suorana illasta toiseen C rinnuksissa, kun Appeli, joka ei nyt ole mitään muuta kun 4. Ketjun työmies, mutta aina täydellä sydämmellä mukana, takoo maalejakin vielä muun panostuksen päälle. Todellinen kapteeni ei luovuta jumalauta lokakuussa!! Pakisto taas huhheijaa, Määttä ja Heimosalmi toivottavasti ainoat nimet jotka ensi kauden rosterista löytyy, mutta selvää on jatkuvuuden nimissä, että liigan ylivoimaisesti surkein pakisto palkitaan useammalla jatkolla. Jos tuohon tulee joku 1 hankinta niin aivan sama, ei riitä millään! Ja sitten päälle vielä mv kaksikkoa hahmotellaan Söde-Korhonen niin karkelot on taattu. Omissa soi niin että heikompaa hirvittää.

Ps. Ja ne ketkä täällä toivottavasti vahvassa humalatilassa tai vitsillä "hyvän karvauspelaamisen" myötä jatkaisivat Lindsteenin reippaasti 100k päälle olevaa sopparia, josta on maannut saikulla lähes koko ajan ja kärkiketjun mieheksi hänestä ei ikipäivänä ole, niin Kerttula lähettää peukut tälle sekoilulle, sopii arvoihin!
Täydellistä faktaa, kiitos. Eipä tuohon juurikaan ole lisättävää. Siitä on helppo poimia kokonaisuuden ongelmat. Kärki ei millään mittapuulla ole soveltunut johtavaan rooliin saatika kapteeniksi, säälittävä veto Porissa. Ensi kaudella JJ sentään on Kuparisen jälkeen ensimmäinen uskottava kapteeni, ellei niin ihmettelen.
Appelista sen verran, että taas on kevät ja hänellä kulkee, ei tarkoita sitä, että saa jatkaa Ässissä. Jos noin kymmenen peliä näyttää auttavasti liiga kiekkoilijalta, niin ei mitään käyttöä enää.
Näitä jatkumo pelaajia, ei tarvita yhtä ainoaa Porissa. Siellä on suurin osa ollut selviytymässä kentällä ja pelkästään töissä, tuottamatta yhtään mitään joukkueelle.
Muutos toivottavasti tehdään, että saadaan Ässistä liigatason joukkue jo pikku hiljaa. Pelkästään nuoret eivät tietenkään riitä, eikä heidän kehityksensä varaan kannata liiaksi laskea, joten tällöin ainoa tapa nostaa joukkuetta sarjassa on hoitaa sinne oikeita ammattilaisia, joita illasta toiseen voi kuormittaa ja tiedetään heidän tekevän tulosta. Perus pilareiden on syytä olla kunnossa, jos joku floppaa, niin tulos on sen mukaista.
Södeä en ykköseksi jättäisi. Mikään ei tue sitä, että mies olisi koko kauden kunnossa.
Kummasti Salminen on myöskin viime peleissä näyttänyt paremmalta, ei jatkoon. Taikina on taikina ja uskoakseni mies pelailee viimeisiä liiga pelejä, ainakin Porissa. Oli varmaan muutakin mielessä, mut hyvää vkl ny.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tänään taitaa olla kauden viimeinen kotipeli. Oliskohan tänään paikka tiedottaa jotain positiivista ensi kauden suhteen? Voitto Sportista olisi myös hyvä tähän loppuun. Aika hiljaista on ollut tiedotusrintamalla jo pitkän ajan..
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään taitaa olla kauden viimeinen kotipeli. Oliskohan tänään paikka tiedottaa jotain positiivista ensi kauden suhteen? Voitto Sportista olisi myös hyvä tähän loppuun. Aika hiljaista on ollut tiedotusrintamalla jo pitkän ajan..
Voitto olis hieno päätös kotona. Tiedottamisesta sen verran, et tämä ”Pata ei pysähdy” ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Aika seisonutta on ollut pian kymmenen vuotta. Jotain varmaan tarttis tehdä, ettei seuraavat kymmenen mene samaan kaavaan.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Näin unta et kesän aikana Kiveltä viedään päävalmentajan natsat pois ja itse VPK tulee kaikella auktoriteetillaan päävalmentajaksi. Sitten ei kenelläkään selkä suoristu ennen päätössummeria.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Näin unta et kesän aikana Kiveltä viedään päävalmentajan natsat pois ja itse VPK tulee kaikella auktoriteetillaan päävalmentajaksi. Sitten ei kenelläkään selkä suoristu ennen päätössummeria.

Eikös sekin ole jo nähty? Kesken JYP ottelun TJ VPK antoi valmentaja VPKlle kenkää. Voi kun sinäkin ymmärtäisit, että nykyään jääkiekkovalmentajalta pitää löytyä muutakin, kun pelkkä auktoriteetti. Tottakai sekin pitää olla, mutta huutamisen ja meuhkaamisen aika on auttamatta ohi. Auktoriteetin täytyy olla luontaista, muun laisen pelaajat aistivat.(En väitä, etteikö VPKlla olisi) mutta Tammisten ja Jortikoitten aika on auttamatta ohi.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Täydellistä faktaa, kiitos. Eipä tuohon juurikaan ole lisättävää. Siitä on helppo poimia kokonaisuuden ongelmat. Kärki ei millään mittapuulla ole soveltunut johtavaan rooliin saatika kapteeniksi, säälittävä veto Porissa. Ensi kaudella JJ sentään on Kuparisen jälkeen ensimmäinen uskottava kapteeni, ellei niin ihmettelen.
Appelista sen verran, että taas on kevät ja hänellä kulkee, ei tarkoita sitä, että saa jatkaa Ässissä. Jos noin kymmenen peliä näyttää auttavasti liiga kiekkoilijalta, niin ei mitään käyttöä enää.
Näitä jatkumo pelaajia, ei tarvita yhtä ainoaa Porissa. Siellä on suurin osa ollut selviytymässä kentällä ja pelkästään töissä, tuottamatta yhtään mitään joukkueelle.
Muutos toivottavasti tehdään, että saadaan Ässistä liigatason joukkue jo pikku hiljaa. Pelkästään nuoret eivät tietenkään riitä, eikä heidän kehityksensä varaan kannata liiaksi laskea, joten tällöin ainoa tapa nostaa joukkuetta sarjassa on hoitaa sinne oikeita ammattilaisia, joita illasta toiseen voi kuormittaa ja tiedetään heidän tekevän tulosta. Perus pilareiden on syytä olla kunnossa, jos joku floppaa, niin tulos on sen mukaista.
Södeä en ykköseksi jättäisi. Mikään ei tue sitä, että mies olisi koko kauden kunnossa.
Kummasti Salminen on myöskin viime peleissä näyttänyt paremmalta, ei jatkoon. Taikina on taikina ja uskoakseni mies pelailee viimeisiä liiga pelejä, ainakin Porissa. Oli varmaan muutakin mielessä, mut hyvää vkl ny.

Olen samaa mieltä ja eri mieltä.
Samaa mieltä kärkiosaamisesta.
Ensi kaudella ykkösketjun pitää myös kentällä näyttää ykkösketjulta ja pitää pystyä se vastustajan voittamaan myös omalla alueella.
Vaihtuvuutta tosiaan pitää tulla ja nimenomaan sinne kärkiosastolle.
Ässät antoi aivan liikaa anteeksi kärkiketjuja vastaan ja siitä kertoo jo kärkiketjujen äijien teholukemat, pl. Erholtz, joka hienosti selvisi plussalla, vaikka Barach jäikin reilusti pakkaselle.

Mielestäni vahvistusta pitäisi saada siis niin ykkös kuin kakkosketjuunkin.
Joensuu - Barach - Erholtz voisi olla riittävä kakkosketju, Joensuu toisi kamppailuvoimaa molempiin päihin, Barachin hyvät otteet hyökkäyspäässä pitää saada pidettyä ja samalla oman pään pelaamista parannettua.

Sitten taas eri mieltä siitä, että nelosketjun Appelgrenillä ei olisi mitään käyttöä.
Ensinnäkin mitä roolia miehelle kaavailtaisiin, jos jatkoja tehtäisiin, mitä olisi tarjolla tilalle.
Appeli pystynyt ja pystyy 5vs5 pelissä pelaamaan sitä nollanollaa ja luultavasti paremmin, jos pelaajat vierellä ei vaihtuisi joka pelissä.
Jos ei mitään selkeästi parempaa budjettiin mahtuvaa ole tarjolla, niin en tyrmäisi Appelinkaan jatkoa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
U20 maali- ja pistetykki Viitalan pitää ensi kaudella löytyä ainakin kauden alussa kahdesta ekasta ketjusta. Kolmoseen ja neloseen tuntuu olevan tunkua, kun lähestulkoon kaikkia pelaajia sinne ennakkoon kaavaillaan.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
U20 maali- ja pistetykki Viitalan pitää ensi kaudella löytyä ainakin kauden alussa kahdesta ekasta ketjusta. Kolmoseen ja neloseen tuntuu olevan tunkua, kun lähestulkoon kaikkia pelaajia sinne ennakkoon kaavaillaan.
Olen samaa mieltä. Viitala vaan laukomaan sinne myös ylivoimaan hyvästä tarjoilusta niin tulosta tulee. Se hyvä tarjoilu täytyy kanssa olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös