Joukkueen rakennus kaudelle 2021–2022

  • 524 323
  • 3 600

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Selinin, Martikaisen, Arvosen ja Rosendahlin sopimukset ovat kaikki katkolla keväällä 2022.

Mielelläni olisin nähnyt jo nyt uutta verta apuvalmennuksessa, siis Turusen lisäksi, mutta ymmärrän kyllä että ensi kausi vedetään Selinin kanssa samoilla naamoilla. Sitten kaudelle 2022-23 kokonaan uudet ukot penkin taakse ja uusi projekti voi käynnistyä
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Mielelläni olisin nähnyt jo nyt uutta verta apuvalmennuksessa, siis Turusen lisäksi, mutta ymmärrän kyllä että ensi kausi vedetään Selinin kanssa samoilla naamoilla. Sitten kaudelle 2022-23 kokonaan uudet ukot penkin taakse ja uusi projekti voi käynnistyä

Samaa mieltä valmennuksen osalta.

Jotenkin näkisin kuitenkin niin, että valmennuksen vaihto ei tarkoitattaisi uuden projektin aloittamista, vaan jatketaan kehitystä siihen mihin edellinen valmennus on jäänyt.
Atu toimii ensi kauden projektissa mukana ja joku muu mahdollisesti jatkaa projektissa sen jälkeen.
Focuksen pitää olla kauempana kuin valmentajan sopimuksen päättymispäivä ja sen pitää olla seuran luoma ei valmennuksen.

Varsinkin edellisellä kaudella selvästi näkyi panostukset urheilulliseen puoleen, joka tälle kaudelle otti vahvasti takapakkia "keskenkuntoisten" pelaajien takia, nyt palkatun Turusen liittyminen joukkueeseen, vain alleviivaa mielestäni sitä missä kohtaa Ässät menee.

Eli näen, että ensi kaudella mennään vielä vahvasti urheilullisuuden sekä yksilöiden kehitystä tukevien toimintatapojen luomisella.
Pelitavallisesti Atun tehtävä olisi saada Ässät toteuttamaan jonkinlaista perusajatusta nykyjääkiekosta, jonka pohjilta seuraava valmennus sitten jatkaisi sen kehittämistä, ehkä syventyisi enemmän peluuttamiseen ym..
Toinen mikä pitäisi saada opetettua mitä se voittaminen vaatii ;), eli käytännössä saada joukkueen työmoraali korkeaksi, niin päivittäisessä tekemisessä kuin otteluissakin.

Jotta projektista saataisiin hyötyä, ei pelkkä Turusen pidempi sopimus auta, vaan kyllä pitää aina löytyä pelaajia, joiden sopimukset vievät sitä moraalia eteenpäin valmennuksenkin vaihtuessa ja tietenkin myös tuovat opittuja asioita kentälle.
Toivottavasti siis julkaistavissa sopimuksissa on sopivan hyviä runko/rooli pelaajien, jotka on saatu sitoutettua vähintään kahden vuoden suoralla sopimuksella tai seuran optiolla.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Kasvot tietysti kuluvat ajan myötä, mutta pelkän vaihtamisen takia ei kannata vaihtamaan ruveta. Tämä pieleen mennyt koronakausi sotkee ajatuksia. Ei Ässät pelkillä uusien projektien jatkuvalla aloittamisella tule 20-luvulla pärjäämään.

Tietysti se, miten ensi kausi menee vaikuttaa kaikkeen, koska korona katkaisi meneillään olevan kehitystyön, ainakin edustusjoukkueen osalta. Koko valmennustiimin uusiminen ei voi olla mikään järkevä tavoite, mutta siihen voidaan joutua. Mielellään uusi valmennus voisi jatkaa hyvistä lähtökohdista, eikä taas aloittamaan jotain "uutta" huonoista lähtökohdista.

Jos koronakausi jotain opetti, niin sen, että joukkueen varhain koonneet seurat ja "ryhmäytymisen" heti aloittaneet pärjäsivät hyvin. Se on luonnollista ja niin sen pitääkin olla. Myös Ässissä jo ensi kaudella.

Ässien vaihtuvuus tullee olemaan suuri ja siinä on vielä lisää haastetta ensi kaudelle.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Haluaisin vielä tarttua joukkueen roolitukseen.

Viime vuosina roolitus on vaikuttanut olevan aika paljon sitä, että pelaaja on kärkikenttien pelaaja, alakenttien pelaaja tai siltä väliltä.
Käytännössä siksi kentällisetkin ovat olleet aika vaikeita hahmottaa etukäteen ja tuntunut, että miten vaan fantasiahahmotellut ketjuja niin mahdollisuuksia on liian monia, jotka vaikuttavat yhtä hyviltä/huonoilta.

Nykyinen valmennuskaan ei edes ekalla kaudellaan ketjuja ihan helposti saanut lukkoon, vaan ruletti pyöri syyskaudella aika paljonkin.
Vähän sellainen ajatus, että jos joukkueen rakenne on kasaamisvaiheessa kohdallaan niin palaset ikäänkuin loksahtelisivat isommalta osaltaan paikoilleen jopa jatkismanagerointi tasolla?

Pelaajat ovat nykyään monipuolisempia kuin ennen ja varmaan osittain johtuu siitäkin, ei ole niin paljon tarvetta hakea eri tyylisiä pelaajia, koska kaikki pystyvät paremmin vähän kaikkeen ja tasoerot ovat perusasioissa pienempiä?
Joten isoin ero taitaa tulla miten pelaaja suorittaa kentällä ollessaan, saako helposti fiiliksen päälle, työmoraali on joillakin vaan korkeampi kuin toisilla ym. seikkoja jotka kentällä näkyvät.

Jäänyt siis kaipaamaan sellaista Lähteenmäki/Savinainen tyylistä puolustavaa kärkilaituria, joka tekee hommia, taklaa ja tekee pisteitäkin siinä samassa. Nostaisi omalla tekemisellään intensiteettiä ja työmoraalia.

Vähän sellainen ajatus oli, että Lindsten olisi sen tyylinen pelaaja voinut olla, mutta jäi kyllä rajusti piippuun.
Ensi kaudeksi Juhola olisi sellainen jonka haluaisin nostaa tässä yhteydessä ylös, ei välttämättä kärkikenttiin vielä, mutta sellaiseksi kentän yhteen sitovaksi pelaajaksi esim. kolmoseen muutaman taitavan pelaajan kanssa.
Toinen on Aaltonen, joka herätti omaa kiinnostustani hyvillä otteille.
Molemmat olisivat hyviä aihioita pidempiaikaisiksi runkopelaajiksi, jos pysyvät terveenä ja pystyvät jatkamaan energistä peliä.
Juhola jos saisi vielä hivenen agressiivisuutta lisää, niin aineksia olisi todelliseksi kulttipelaajaksi.

Toinen mikä jäi loppupeleissä puuttumaan niin sellainen perus nopea ja vahva voimahyökkääjä, joka ajaa suoraviivaisesti maalille ja menee nimenomaan sota alueelle. Olisi varsinkin Ässien suhteellisen paljon vastahyökkäyksiin perustuvaan peliin sopiva palanen.
Kivelä alkoi loppukaudesta hiukan jo näyttämään siltä, mutta tehot jäivät piippuun.

Se mikä noita kahta edellämainittua pelaajatyyppiä yhdistää on se, että herättelevät omilla suorituksillaan muunkin joukkueen.

Viime kauden joukkueesta löytyi paperilla rutkasti taitoa ja pelintekokykyä sekä maalintekovoimaakin, mutta ehkä joukkueesta tuli hyökkäyksen osalta liian yksipuolinen.

Näillä näkymin se kärkikenttä muodostunee Tiivolan ja Salmisen ympärille.
Salminen (pelintekijä,maalintekijä) - Tiivola (puolustava, pystyy myös tekemään peliä) - Eli käytännössä toiseen laitaan joku laadukas voimahyökkääjä, maalintekijä, joka menee maalille, mutta omaa myös laukauksen, unohtamatta puolustuspeliä.

Yhdestä kentästä olisi hyvä löytyä hyvä puolustava sentteri ja hyvä puolustava laituri,mutta mielummin hiukan kokeneempia pelureita. Kentällisen pitäisi ottaa vastuuta ottelun loppuhetkistä, AV:sta yms.

Kaksi muuta kenttää olisivat niitä missä nuoria kiekollisia tai potentiaalisia pelureita.
Suurin vastuu pisteiden teosta olisi ykkösen harteilla ja toisen kokeneemman kentän harteilla olisi puolustussuuntaan se suurin vastuu, mutta näissä kentissä olisi sitten sitä potentiaalia antaa tukea, mieluiten molempiin suuntiin.
Eli pari puolustavampaan rooliin sopivaa työteliästä pelaajaa, jotka tekevät ketjukavereiden pelaamisesta helpompaa.
Sen jälkeen vaan sitten maalintekovoimaa ja pelintekokykyä.

Ykköspari, selkeä kärkipari.
Kova kanukki, jolla hyvä laukaus ja ei ota taka askelia (voi olla muun maalainenkin) ja toinen kiekollisempi, joka tukee hyökkäyksiä nousuilla ja tekee peliä, mutta molempien pitää olla hyviä liikkumaan.
Kakkosparissa sitten roolitukset voivat olla vähän vastaavat, mutta hiukan huonommilla ominaisuuksilla, ehkä enemmän potentiaalia, kuin varmoja tapauksia.
Kolmosparissa, mielummin joku hyvä pakki puolustussuuntaan ja toiseen laitaan nuorta kiekollista pakkia opettelemaan.
Seiskapakkina/13 hyökkääjänä olisi hyvä olla myös puolustava pakki, jolle vastuuta AV:lla ja ehkä jopa sellainen ketä tarpeen tullen pystyy pelaamaan vaikka hyökkääjänä. Todellinen rooli pelaaja, jolle riittää pienempi peliaika, mutta hoitaa sen kunnolla ja mutisematta.
Äärettömän tärkeää on, että pakiston liike on hyvällä tasolla ja mielellään pystytään liikkumaan myös kiekko lavassa.

Olen myös vähän sitä mieltä, että isoa reserviä on turha pitää pelkän rotaation takia, jos tulee isompia loukkaantumisia, niin junnuista pitää nostaa rohkeasti äijiä ylös, koska se on merkkinä junnuille, että tekevät hyvää työtä.
Jos ei löydy tai sillä aiheutetaan liikaa hallaa junnujoukkeelle pitkällä tähtäimellä, niin sitten matoa koukkuun ja täydennystä vaikka mestiksestä.

Taas tuli pitkä teksti, mutta en oikein osaa nimillä enkä EP scouttauksilla spekuloida ja vaikka huhuja jonkin verran onkin liikkeellä, niin spekuloidaan tällä tavalla miltä toivoisin joukkueen näyttävän ensi kauden osalta.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kotisivuilla tietoa joukkueen rakennuksesta:

- mahdollisesti käytetyistä optioista tiedotetaan lisää lähiviikkojen aikana.
- joukkueen runko alkaa muodostua kokeneempien suomalaisten pelaajien ja nuorten omien kasvattien ympärille. Joukkueeseen tulee myös ulkomaalaisia.
- joukkueen runko on tarkoitus saada kasaan hyvissä ajoin kevään ja kesän aikana.
- Ässät tiedottaa 29.4 - 14.5 arkipäivinä jatkosopimukset sekä uudet julkaisukelpoiset sopimukset. Ensi kauden sopimustilanne päivitetään julkaisujen yhteydessä.
- joukkue kokoontuu ja aloittaa harjoittelun 17.5

Pandemian takia Ässät ei esittänyt viime syyskauden aikana tarjouksia yhdellekään ammattilaispelaajalle kaudesta 21-22. Budjettiraami seuralta tuli 22. joulukuuta, minkä turvin tulevan kauden joukkueen rakennus alkoi tammikuun alussa.

Yhteisesti oli kuitenkin sovittu, että Ässät varmistaa jo syyskaudella junioripelaajien sopimukset niiden U20-joukkueen pelaajien kanssa, jotka halusivat sitoutua Ässiin ja joilla on mahdollisuus nousta liigajoukkueeseen kauden 21-22 aikana. Liigajoukkueen ammattipelaajien kanssa neuvottelut aloitettiin tammikuussa 2021.

Jos nyt tuota tiedotetta tulkitsen, niin odotettavissa on siis aika paljon sopimusuutisia seuraavan runsaan kahden viikon aikana. Lisäksi myöhemmin tulevat ne sopimukset, joita ei herrojen pelaamisen takia vielä voi ilmoittaa. Lisäksi tuon tiedotteen mukaan joukkue täydentyy kesän aikana vielä. Hyvää on se, että nyt joukkue ollaan saamassa aiemmin kasaan. Omiin nuoriin panostaminen on myös hyvä juttu, mutta jännä nähdä että ketkä nuoret nyt ovat sitoutuneet Ässiin. Mielenkiintoista tuossa on juuri kokeneempien suomalaispelaajien hankinnat. Sieltä tulee varmasti pari todellista yllätysnimeä.
 
Viimeksi muokattu:

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
"Lisäksi yhdellä pelaajalla on optio ulkomaille siirtymisestä ja Ässillä oli optiot kaudesta 2021 – 2022 kahden pelaajan kanssa"

Tarkoitetaanko tällä ulkomaan optiolla Tiivolaa, joka yllä mainittiin jo vaiko jotain pelaajaa kenen nimeä ei ole meillä tiedossa? Itseäni hieman hämmensi, mutta jos joku sai paremmin selvää voisi tyhmemmälle jakaa tietonsa.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
"Lisäksi yhdellä pelaajalla on optio ulkomaille siirtymisestä ja Ässillä oli optiot kaudesta 2021 – 2022 kahden pelaajan kanssa"

Tarkoitetaanko tällä ulkomaan optiolla Tiivolaa, joka yllä mainittiin jo vaiko jotain pelaajaa kenen nimeä ei ole meillä tiedossa? Itseäni hieman hämmensi, mutta jos joku sai paremmin selvää voisi tyhmemmälle jakaa tietonsa.

Uskoisin, että tuo ulkomaan optio liittyy Tiivolaan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
- Ässät tiedottaa 29.4 - 14.5 arkipäivinä jatkosopimukset sekä uudet julkaisukelpoiset sopimukset. Ensi kauden sopimustilanne päivitetään julkaisujen yhteydessä.

Jos nyt tuota tiedotetta tulkitsen, niin odotettavissa on siis aika paljon sopimusuutisia seuraavan runsaan kahden viikon aikana. Lisäksi myöhemmin tulevat ne sopimukset, joita ei herrojen pelaamisen takia vielä voi ilmoittaa.

Varmastikin tulkitset oikein. Tuon voi ihan suoraan lukea niin, että noiden päivien aikana julkaistaisiin yksi(?) sopimus joka arkipäivä, joukossa ollen siis sekä jatkosopimuksia että nyt tässä vaiheessa julkaisukelpoisia uusia sopimuksia. Tuolla aikavälillä on 12 arkipäivää.. mielenkiinto saadaan tällä taktiikalla pidettyä hyvin yllä, kun päivätkin kerrottiin jo valmiiksi etukäteen
 

ElMaccone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa, sympatiat HIFK ja Chigaco
"Koostuu kokeneista suomalaisista pelaajista sekä omista junnuista." Tai noin suurinpiirtein.
Mitä tarkoittaa tuo "kokeneista" pelaajista? Vanhin huhuttu pelaaja on vain 28-vuotias Ruuttu.
Jatkaako kenties Appelgren, Järvinen yms?

Edit: Vainiolle vissiin kirjoitettu jatko
 
Viimeksi muokattu:

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
"Koostuu kokeneista suomalaisista pelaajista sekä omista junnuista." Tai noin suurinpiirtein.
Mitä tarkoittaa tuo "kokeneista" pelaajista? Vanhin huhuttu pelaaja on vain 28-vuotias Ruuttu.
Jatkaako kenties Appelgren, Järvinen yms?

Edit: Vainiolle vissiin kirjoitettu jatko

Kokeneita pelaajia ovat esimerkiksi Tiivola ja Salminen. En lähtökohtaisesti usko Vainion tai Järvisen sopimuksiin. Siellä on vapailla markkinoilla esimerkiksi pelaajia kuten Arttu Ilomäki, Janne Keränen, Jarkko Malinen, Jan-Mikael Järvinen, Mikko Kousa ja kumppanit. Kohtahan näitä sopimuksia aletaan julkaista.
 

ElMaccone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa, sympatiat HIFK ja Chigaco
Kokeneita pelaajia ovat esimerkiksi Tiivola ja Salminen. En lähtökohtaisesti usko Vainion tai Järvisen sopimuksiin. Siellä on vapailla markkinoilla esimerkiksi pelaajia kuten Arttu Ilomäki, Janne Keränen, Jarkko Malinen, Jan-Mikael Järvinen, Mikko Kousa ja kumppanit. Kohtahan näitä sopimuksia aletaan julkaista.
En kyllä itse toivo, että Vainiolle olisi jatkoa tehty.
Yksi työkaveri vain kertoi, että Vainiolle olisi tehty jatko, mutta itse olen vielä epäileväinen.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vainio on niin Selinin "näköinen" pelaaja, joten veikkaan että hänelle on jatko tehty. Vainiolle peukku täältä..
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
”Vanhoista sopimuksista tulevalle kaudelle jatkui Valtteri Pihlajamäen sopimus. Lisäksi kevätkaudella Ässät julkaisi Peter Tiivolan (optio ulkomaille siirtymisestä) sekä Sakari Salmisen jatkosopimukset.

Lisäksi yhdellä pelaajalla on optio ulkomaille siirtymisestä ja Ässillä oli optiot kaudesta 2021 – 2022 kahden pelaajan kanssa.”

Tulkitsen/veikkaan että Lindstenillä on ulkomaanoptio, mutta mun laskujen mukaan Ässillä pitäisi olla optiot kolmen eikä kahden pelaajan kanssa, Matinmikko, Kivelä ja Walli.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivon ja uskon, että kun jatkosopimusten yhteydessä puhutaan joukkueen rakentumisesta mm. omien junnujen ympärille, viitataan tässä varsinkin Määttään ja Heimonsalmeen. Toki sieltä soppareista varmaankin löytyy myös Viitala ja Aaltonen.

Määttä ja Heimonsalmi tulee tulevalla kaudella vahvistamaan Ässiä, JOS vain valmennus osaa heitä roolittaa ja peluuttaa oikein.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Toivon ja uskon, että kun jatkosopimusten yhteydessä puhutaan joukkueen rakentumisesta mm. omien junnujen ympärille, viitataan tässä varsinkin Määttään ja Heimonsalmeen. Toki sieltä soppareista varmaankin löytyy myös Viitala ja Aaltonen.

Määttä ja Heimonsalmi tulee tulevalla kaudella vahvistamaan Ässiä, JOS vain valmennus osaa heitä roolittaa ja peluuttaa oikein.

Itse asiassa nyt kun tiedetään, että tästä päivästä alkaen seuraavien reilun kahden viikon ajan julkaistaan sopimuksia joka arkipäivä, niin järkevä peliliike olisi julkaista kerralla junnuosaston sopimukset. Tänään tulee se ensimmäinen jatko (edelleen lienee Söde), mutta esimerkiksi sitten huomenna vapun kunniaksi junnut yhtenä ryppäänä. Toisi vain mukavaa näköalaa ja jatkuvuutta..

Kerttulan mukaan sopimuksia olisi siis 19 kappaletta. Jos se pitää paikkansa ja meillä on nyt tiedossa 12 arkipäivän jakso jonka aikana sopimuksia julkaistaan, niin silloinhan yksi sopimus per päivä tahti ei riitä..
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Itse asiassa nyt kun tiedetään, että tästä päivästä alkaen seuraavien reilun kahden viikon ajan julkaistaan sopimuksia joka arkipäivä, niin järkevä peliliike olisi julkaista kerralla junnuosaston sopimukset. Tänään tulee se ensimmäinen jatko (edelleen lienee Söde), mutta esimerkiksi sitten huomenna vapun kunniaksi junnut yhtenä ryppäänä. Toisi vain mukavaa näköalaa ja jatkuvuutta..

Kerttulan mukaan sopimuksia olisi siis 19 kappaletta. Jos se pitää paikkansa ja meillä on nyt tiedossa 12 arkipäivän jakso jonka aikana sopimuksia julkaistaan, niin silloinhan yksi sopimus per päivä tahti ei riitä..

Jos tänään tulee joku yksi tärkeä jatkosopimus, niin mielestäni Heimosalmen pitkä jatkosopimus olisi seuran kannalta isompi juttu kuin Söderströmin jatko, vaikka Linuksen jatko on tietenkin myös hyvä juttu. Siis tietysti jos Heimosalmi on tehnyt sopimuksen Ässiin, koska siitä ei ole tällä hetkellä mitään varmuutta. Nuoriso-osaston sopimuksiin luulisi kuuluvan Heimosalmen lisäksi ainakin Korhonen, Määttä, Viitala, Aaltonen, Karnaranta ja Niemi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mikähän mahtaa olla markkinointiosaston strategia sopimusten julkistamisissa?

Startataanko marginaalipelaajien sijasta kulmapalalla tyyliin Söderström? Tai kapteeni Appelgren? Mika Niemi ja uusi tuleminen? Vaikka Heimosalmi jäisikin Poriin niin olisiko nyt otollisin hetki julkaisuun?
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mikähän mahtaa olla markkinointiosaston strategia sopimusten julkistamisissa?

Startataanko marginaalipelaajien sijasta kulmapalalla tyyliin Söderström? Tai kapteeni Appelgren? Mika Niemi ja uusi tuleminen? Vaikka Heimosalmi jäisikin Poriin niin olisiko nyt otollisin hetki julkaisuun?

Heimosalmen mahdollisen sopimuksen julkaisu olisi ajoitukseltaan täydellinen juuri tänään. Viime yönä upea soolomaali nuorten kisoissa ja muutenkin hyvät otteet ovat luoneet tietynlaista hypeä kaverin ympärille.
 

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
Mikähän mahtaa olla markkinointiosaston strategia sopimusten julkistamisissa?

Startataanko marginaalipelaajien sijasta kulmapalalla tyyliin Söderström? Tai kapteeni Appelgren? Mika Niemi ja uusi tuleminen? Vaikka Heimosalmi jäisikin Poriin niin olisiko nyt otollisin hetki julkaisuun?
Hyviä pohdintoja. Itse kallistun melkeinpä siihen että se on joko Söderström taikka merkittävä junnusoppari jolla aloitetaan. En millään jaksa uskoa kapteeni / Niemi lähestymiseen.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Heimosalmen mahdollisen sopimuksen julkaisu olisi ajoitukseltaan täydellinen juuri tänään. Viime yönä upea soolomaali nuorten kisoissa ja muutenkin hyvät otteet ovat luoneet tietynlaista hypeä kaverin ympärille.

Tavallaan joo. Sitten jos jotain suunnitelmia on tehty jo aiemmin niin kuinka jouhevasti ne muuttuis lennosta? Tai mikä olisi tahtotila julkaisuille kesken kisojen? Jos nyt siis mitään nimiä on edes paperissa.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyviä pohdintoja. Itse kallistun melkeinpä siihen että se on joko Söderström taikka merkittävä junnusoppari jolla aloitetaan. En millään jaksa uskoa kapteeni / Niemi lähestymiseen.

Samoilla linjoilla eli joku suhteellisen kova jatkosopimus on tulossa. Söderströmin luulee moni, mutta joku juniorisopimus olisi myös kova juttu. Joku Stenqvist tietysti olisi jytky, vaikkei kovin todennäköinen.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Mikähän mahtaa olla markkinointiosaston strategia sopimusten julkistamisissa?

Startataanko marginaalipelaajien sijasta kulmapalalla tyyliin Söderström? Tai kapteeni Appelgren? Mika Niemi ja uusi tuleminen? Vaikka Heimosalmi jäisikin Poriin niin olisiko nyt otollisin hetki julkaisuun?
Julkaisuajankohdan sopivuudesta en tiedä, mutta Heimosalmen sopimus olisi se kaikkein tärkein juttu. Hänen kehitystään patapaidassa olisi hienoa seurata. Kaiken pettymyksen ja masennuksen keskellä olisi edes jotain mistä iloita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös