Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: PELATAANKO VAI EI!?
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Dear Alex:

As a lifelong KalPa fan, I’m disgusted by your cowardly decision to give up. You QUIT on:
• Kuopio
• Your Coaches
• All of Your Teammates
• Yourself
• Every KalPa fan

I hope that I NEVER have to see U in a Black & Yellow Sweater with the spoked “K” Again!Vähän huonoon paikkaan heitetty vitsi. Vitsi kai tämän pitäisi olla?
 
Suosikkijoukkue
Old time hockey, Hamilton Mustangs
Dear Alex:

As a lifelong KalPa fan, I’m disgusted by your cowardly decision to give up. You QUIT on:
• Kuopio
• Your Coaches
• All of Your Teammates
• Yourself
• Every KalPa fan

I hope that I NEVER have to see U in a Black & Yellow Sweater with the spoked “K” Again!Weird flex but ok. Vähän toki cringee 'satiiria', mutta jokainen käsittelee asioita omalla tyylillään.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kyllähän Texierin puuttuminen tekee ison loven rosteriin, mutta tervey/perhe ennen mitään muuta.

Kentälliset varmaan ovat sitten ilman Texua mallia:

Könönen-Sebok-Kantola
Pitkänen-Räsänen-Klemetti
Aaltonen-Luostarinen-Ruuttu
Jokinen-Humaloja-Vartiainen

Ei nyt huonolta näytä tuokaan, mutta kyllähän Texier olisi ollut yksi Liigan parhaita hyökkääjiä meilläkin pelatessaan.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
En tiedä mitä tilastot sanovat asiasta, mutta omaan silmään on näyttänyt siltä, että KalPa on alkanut enemmän hakemaan vetoja viivasta maalille ohjauksille / Kantolalle.

Itse pidän tuosta taktiikasta sillä sitähän lätkä kliseisesti kaikessa yksinkertaisuudessaan on. Toimita kiekkoa maalille jne.

Mielessäni käväisi semmoinen, että nyt jos tuollaista pelityyliä on alettu enemmän käyttämään niin tarvitaan myös rooliin sopivia pelaajia. Meillä on jo tällä hetkellä Liigan paras maalinedushärkkijä - Kantola. Vapaana olisi kuitenkin myös hankittavaksi muuan Zach Budish.

Edellinen kausi oli häneltä heikohko, mutta niin oli myös koko joukkueelta. Budish on/oli kuitenkin Kantolan ohella yksi parhaista alallaan Liigassa. Iälläkään häntä ei ole pilattu ja näin ajateltuna olisi maukasta, että KalPassa pelaisi kaksi vittumaista ronkkijaa joille voidaan toimittaa kiekkoa maalille tai ovat vain muuten siellä vaikeuttamassa vastustajan puolustuksen työskentelyä.

Miltäs kuulostaisi?
 
(engl. Maniac, 1980)

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kale
Miltäs kuulostaisi?
Kuulostaisihan se erittäin hyvältä, mutta haluaisin että nyt säästettäisiin rahaa ja Luostarisen lähdön jälkeen hankittaisiin sentteri korvaajaksi. Pitkänen on pelannut alkukauden ja myös harjotuspelit hyvin laiturina ja paljon enemmän saa irti kuin sentterinä. Tärkeää olisi, että saisi sitten Luostarisen lähdön jälkeen jatkaa laiturina.
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
En ole seurannut pelejä kuin koosteet katsonut, mutta kyllä Pitkäsen maalissa yksi tärkeä osa oli Jokisen oikea-aikainen maski. Ei jäänyt Vehviläiselle mitään palaa, kun vetokin oli kohdallaan. Ja napakat nopeat kiekon siirrot oli Vartiaisella...
Toinen huomio kiinnittyi noihin voitettuihin aloituksiin. Onko koskaan ennen ollut Kalpan huonoimman aloittajan prosentti vähintään 50%?

Ja Puten kanssa samoilla linjoilla, että ehkä se Pitkänen yritetään pitää laidassa ja löytää 1. kentän keskushyökkääjä, jos niitä tänä vuonna olisi tarjolla. Mutta ei kyllä hirveästi saisi maksaa... tämähän se usein onnistuu, hyvä ja halpa siis tilaukseen... rapakon takaa saadaan niitä varmoja arpoja. : )
 
Positiivista ajattelua ja turhia toiveita

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kale
Ilves ilmoitti, että nuorten maailmanmestari Samuli Vainionpää saa etsiä itselleen uuden seuran. Oisko tässä sentteri KalPaan? Hirveästi en kuitenkaan pelaajasta tiedä mutta luulisin, että potentiaalia kuitenkin löytyy.

Luostarisen lähdettyä KalPa tarvitsee joka tapauksessa sentterin ja sentteristöllä Sebok-Räsänen-Vainionpää-Humaloja pärjäisi kyllä ja saisi neljä hyvää ketjua edelleen kasaan.

Tässä tilanteessa ei ole mahdollisuutta hankkia kovempaa nimeä ja tarvitaan kuitenkin pelaaja, joka pelaa kauden täällä loppuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy