Joukkueen rakennus kaudelle 2020–2021

  • 277 678
  • 993

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
En ole seurannut pelejä kuin koosteet katsonut, mutta kyllä Pitkäsen maalissa yksi tärkeä osa oli Jokisen oikea-aikainen maski. Ei jäänyt Vehviläiselle mitään palaa, kun vetokin oli kohdallaan. Ja napakat nopeat kiekon siirrot oli Vartiaisella...
Toinen huomio kiinnittyi noihin voitettuihin aloituksiin. Onko koskaan ennen ollut Kalpan huonoimman aloittajan prosentti vähintään 50%?

Ja Puten kanssa samoilla linjoilla, että ehkä se Pitkänen yritetään pitää laidassa ja löytää 1. kentän keskushyökkääjä, jos niitä tänä vuonna olisi tarjolla. Mutta ei kyllä hirveästi saisi maksaa... tämähän se usein onnistuu, hyvä ja halpa siis tilaukseen... rapakon takaa saadaan niitä varmoja arpoja. : )
 

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karjalaisen mikkihiiret (23-24)
Ilves ilmoitti, että nuorten maailmanmestari Samuli Vainionpää saa etsiä itselleen uuden seuran. Oisko tässä sentteri KalPaan? Hirveästi en kuitenkaan pelaajasta tiedä mutta luulisin, että potentiaalia kuitenkin löytyy.

Luostarisen lähdettyä KalPa tarvitsee joka tapauksessa sentterin ja sentteristöllä Sebok-Räsänen-Vainionpää-Humaloja pärjäisi kyllä ja saisi neljä hyvää ketjua edelleen kasaan.

Tässä tilanteessa ei ole mahdollisuutta hankkia kovempaa nimeä ja tarvitaan kuitenkin pelaaja, joka pelaa kauden täällä loppuun.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Voitanee lopettaa Janne Keräsestä unelmointi tähän. Uusi osoite Vaasan sport! Tulee kyllä tärkeeseen rooliin heidän joukkueeseen ja saattaapa parhaimmillaan olla ns game changer. Ei sillä että kausi olis siellä alkanut erityisen huonosti ja tulee varmaan otteet paranemaan kun kotipelejäkin pääseevät pelaamaan.

Pakko muokata tähän loppuun vielä kun iltapulu pääsi kertomaan tuon ens maanantaina ilmoitettavan sopimuksen spoilerina niin seurasin huvikseen kommenttikenttää. Tapahtumahan on uutisoitu sanoin siirtopommi ja Keränen tähtihyökkääjä jota kommentoijat ei oikeen osta. Silti sanoisin että kyllä olis kelvannut niin kovasti itselleni että ei mitään. Se on vähän turhan pientä näille jotka seuraa änäriä tai kannattaa suomen top3 isoja joukkueita. En kykene silti vähättelemään tuotakaan satsausta ja panosta joka Keränen varmasti on parhaillaan esim Kalpan kokoselle seuralle. Koirat haukkuu karavaani kulkee.
 
Viimeksi muokattu:

Kultaranne#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
5.10.2020:

" - Tietysti harmittavaa, että emme saaneet hänen (Texierin) kaltaistaan huippupelaajaa meille KalPaan, mutta ymmärrämme tilanteen täysin ja haluamme tukea pelaajaa tällaisessakin tilanteessa kaikin keinoin. Tästä syystä olemme purkaneet lainasopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä. Lainasopimuksen purkamisen myötä seuraamme pelaajamarkkinoita aktiivisesti, Laine päättää."

Milloinkahan alkaa tapahtua?
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Niin pitkään kun yleisörajoitukset ovat voimassa, peli kulkee, Luostarisen ja Leskisen lähtöaikataulusta ei tiedetä eikä merkittäviä loukkaantumisia tule, en näe mitään tarvetta hankinnoille. Parempi säästää eurot siihen, että Luostarinen lähtee ja yrittää sitten löytää joku korvaaja Luostariselle. Tällä hetkellä rosterissa ei ole mitään akuuttia tarvetta vahvistuksille, sikäli mikäli Ruuttu palaa kehiin lähiaikoina. Mielestäni ainoastaan Könösen paikalle kaipaisi vahvistusta mutta hänenkin suorittamiseen tuntuu monet olevan tyytyväisiä.
 
Viimeksi muokattu:

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Vähän on ristiriitaset fiilikset tuohon pitäskö hankkia eikö pitäs hankkia kysymykseen. Mä luulin että nuo samaan aikaan Luostarisen ja kumppaneiden kanssa liittyneet vahvistukset liigaan olis olleet ne tän kauden the vahvistukset. Nyt kun katselee niin joka viikko satelee uusia suhteellisen kovia nimiä liigaan päin. Pelottaa melkein katsoa kuka seuraavaks. Pelicans ja tps ainakin saaneet mukavia uutisia. Käytin aikasemmin argumenttia "ollaan vahvoilla sitten kun änärimiehet lähtee kaikista joukkueista" mutta en tiedä voiko sitä enää käyttää. Jotain kiintiöitä on ilmeisesti tulossa joten osa saattaa hyvinkin jäädä ulos nhl joukkueista niin että kausi jatkuu täällä. Jo pelkästään Luostarisen lähteminen olis tuossa nykyjoukkueessa iso menetys varsinkin kun näyttää et kaikki ei tule terveenä kautta pysymään (Ruuttu kysymysmerkillä). Toivotaan et tää on enemmän sitä kun ehti jo tottua voittamiseen pitkien tuskallisten tarpomisien jälkeen eikä halua siitä tunteesta vielä luopua eikä mitään tyynen tunnustelua ennen myrskyä. Hajanainen pelitahti alkukaudella tekee oman osansa tähän epävarmuuteen kun seuraavia pelejä saa aina odotella viikkoa. Lähtisin silti vähän haistelemaan mahdollisuuksia vastata tuohon liigan tämän hetken kiihtyvään kilpavarusteluun.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Mielestäni KalPa tekee tällä hetkellä aivan oikein, kun ei lähde kilpalaulantaan mukaan. Perustelut:
1) Joukkue porskuttaa vahvassa myötätuulessa.
2) Pitkäaikaisloukkaantumisia ei toistaiseksi ole.
3) Tulevaisuus on täynnä taloudellisia epävarmuustekijöitä.
4) Markkinoilla on vielä kohtuullisen paljon tarjolla potentiaalisia pelimiehiä, ja tulee todennäköisesti olemaan vielä vuodenvaihteen jälkeenkin.
5) Osa NHL-lainoista saattaa hyvinkin jatkaa Euroopassa, vaikka kausi Pohjois-Amerikassa käynnistyisikin, koska joukkueiden kokoa (ainakin harjoitusleirien osalta) ollaan ilmeisesti rajoittamassa.
6) Joukkueen nykyinen rakenne tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ajaa maltilla sisään seuraavan sukupolven pelimiehiä.
 
Viimeksi muokattu:

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Vahvasti samaa mieltä edellisen nimimerkin kanssa. Tarvittaessa käydään sitten Iisalmessa, jossa on hyviä pelimiehiä eri pelipaikoille yllin kyllin ja osaavat pelitavankin valmiiksi. Knuutinen esim. stunttaisi täysin melkein joka ketjussa.
Tietysti, jos joku seuran oma pelimies olis palaamassa maailmalta, niin pitäisihän se sopimus sitten tehdä, vaikka vähän ylihintaan.
Italian sarjoista mm löytyisi yksi tuttu nimi, joka on iskenyt alkukaudella 3p/peli tahtiin.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Ei ole mitään syytä lähteä vielä ostoksille. Porskutellaan melkein liigan kärjessä, pakkeja on 8 kierrossa ja löytyy 2 hyvää maalivahtia. Hyökkääjiäkin on vielä riittänyt ja Iisalmesta voi lainata lähes liigatason taskuraketteja Sippalaa tai Juusolaa muutamaksi peliksi.
 

#1929#

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tänään tai huomenna tulossa kovemman luokan soppariuutisia hyökkääjästä. Torilla huastelivat tuommosia...
On varmasti mieluinen vahvistus kaikille lajia seuraaville...
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Tänään tai huomenna tulossa kovemman luokan soppariuutisia hyökkääjästä. Torilla huastelivat tuommosia...
On varmasti mieluinen vahvistus kaikille lajia seuraaville...
Nyt on uudella nimimerkillä ainakin lähteet kunnossa.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Tänään tai huomenna tulossa kovemman luokan soppariuutisia hyökkääjästä. Torilla huastelivat tuommosia...
On varmasti mieluinen vahvistus kaikille lajia seuraaville...
Kova on esiintulo eilen syntyneeltä nimimerkiltä palstalle. Eräs kukko täällä jo taannoin julkisesti mestattiin vääristä kiekunoista. Katsotaan tehdäänkö vuosinumerolle tilaa pölkylle vai jatkuuko matkasi tanssahdellen tähtien kanssa.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
@#1929# kuinka luotettavana pidät lähdettä asteikolla 1-5?
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Ei tuohon huomiseen nyt kauaa oo eikä ylihuomiseenkaan. Kaikki mitä meillä ei oo on normi tilanne ja kaikki mitä tulee on plussaa. Ajattelin eka että tässä on sekotettu kaks keltamustaa kun kupsille julkistettiin tänään valmentajan sopimus. Ootellaan ootellaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös