DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Niin, en mä muistanu, että Filppulalla oli kahden vuoden lappu Detroitiin. Filppula pelaa muutenkin niin puolustavaa roolia heikossa joukkueessa, ettei siitä mitään sateentekijää Jokereihin saisi. Sen takia 2-3 -ketjuun. Ja hänkin on jo ikäloppu.

SKA:n kohdalla tilanne voi aina myös olla se, että haluavatko pitää? Haluaako pelaajat jatkaa? Mitä Jokerit voisi tarjota? Kyllä mä luulen, että mikäli Jokerit kykenisi miljoonan ykkössentterille tarjoamaan ja maksamaan, niin pelaaminen Suomessa voi alkaa hyvinkin paljon kiinnostamaan. Vaikka siitä nyt veroja vähän enemmän meniskin. Kyllhän sitä porukka menee Torontoon pelaamaan NHL:ssä vaikka Floridassakin ois mahis.
Realismi pitää silti muistaa. Vaikka Filppulalla ei olisi pahvia ensikaudesta, luuletko oikeasti että kaveri lähtee kiertämään siperiaa vuodeksi jollain 250ke lapulla? (Jos kerran kolmossentteristä puhutaan)?

Lehterä on pelannut senverta hyvin SKA:ssa (on jopa A) että eiköhän mies Pietarissa pidetä.

Aaltonen on tosiaan Vitjaziin lukittu vaikka Jokerit pystyisi sen 1me miehelle tarjoamaan. Vitjaz ei kultakimpaleestaan luovu (verrattavissä siihen että Jokerit luopuisi vapaaehtoisesti Nellistä)

Kemppainen taas ei ole ykkössentteritasoa. UFAssa laidoilta löyty Hartikainen ja Omark. Sibirissä ennen UFAa vain 23pts/60o ja nyt SKA:ssa ei vakuuta.

Fakta on siinä että realistisesti Jokerit saa naarattua A) AHL-arpoja ala Nelli/Jensen. B) Liigastaroja jolla ei rahkeet riitä änäriin (sillähetkellä) a la Haapala/Mäenalanen. C) Jäähdyttelijöitä joiden taso on jyrkässä laskussa a la Konna/A. Niemi. D) vakaita KHL-jyriä ilman tähtiloistoa a la Savinainen/Norman tai E) Omia kasvatteja ulkomaa/maakuntakierroksen jälkeen a la Leppä/Kivistö/Eronen

Lehterän ja Aaltosen kaltaisia KHL-tähtipelaajia on aivan turha edes haikailla ellei sieltä löydy jotain TODELLA hyvää syytä miksi Suomi > Ulkomaat kuten Lepän kaksoset.

Lehtonen on sitten se poikkeus joka vahvistaa säännön, tosin sielläkin on änärikortti katsomatta, saattaa löytää itsensä kategoria B:stä
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pitäisi varmaan perustaa ketju jo tulevalle kaudelle, mutta mennään nyt tänne ketjun jatkoksi.

Selkeästi jengi haluaa nuorentaa Jokereita ja se on ihan OK. Mä katsoisin tarkalla silmällä seuraavia pelaajia:

Aleksi Saarela (AHL/NHL)
Julius Nättinen (Liiga/JYP)
Kalle Kossila (AHL/NHL)
Eetu Tuulola (AHL/NHL)
Otto Koivula (AHL/NHL)

Veeti Vainio (Liiga/SaiPa)
Vili Saarijärvi (AHL/NHL)
Robin Salo (Liiga/SaiPa)
Tarmo Reunanen (Liiga/AHL)

Yhteinen nimittäjä: Jokerien varaama pelaaja. Vaikka KHL:n varaussysteemistä onkin jo luovuttu, niin Jokerit omistaa silti noiden pelaajien oikeudet, enkä pidä mitenkään mahdottomana, että parin vuoden sisään useampi tuon listan pelaajista pelaa meillä.

Ajatellaan, että seuraava kolmikko ei NHL:ään pääse, niin kasassa voisi olla aika hemmetin kova ketju:

Saarela - Nättinen - Koivula

Olisi kokoa, olisi taitoa, olisi vauhtia, olisi nuoruutta ja olisi maalintekotaitoa.
 
VÄLIKAUSI!
Niin onhan omat pojat projekti ihan jees olla olemassa mutta ei suunta voi olla se että Ruusunen, Sandvik, Bau tyyliset kaverit lähtevät naapuriin.
Jokerien pitäisi olla houkutteleva vaihtoehto myös muualta tuleville ja jos huhujen mukaan Hjalliksen junnuhalli hanke etenee tähän voisi tulla hyvä lisä.
Ymmärtääkseni Sandvik ja Ruusunen lähtivät naapuriin, ja Kolleihin, koska eivät saaneet paikkaa Jokereiden A-junnuista. Nyt pelaavat kuitenkin IFK:n B-junnuissa. Bau siirtyi sinne Viikingeistä, eikä voida puhua superlupauksesta. Pelannut enemmän C:ssä kuin B:ssä.

Nuorten liigan pistepörssiä johtava taskukokoinen B-Junnu Juuso Mäenpää on myös potentiaalisimpia ammattipelaajia, keitä A-junnuissa tällä hetkellä pelaa. Muutama lisäsentti hänelle vielä pituutta lisää olisi kuin laittaisi rahaa pankkiin
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän välit Kekäläiseen nyt vaikka näin aluksi ole sen verran kunnossa, että sieltä voisi kysellä / kuulostella lupaavia jannuja joita tänne siirtyminen voisi kiinnostaa.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Niemi ja Kontiola. Näissä veljeksissä lienee miljoona kiinni, mutta esitykset ovat juuri sellaisia, joita voisi odottaa 35v jäähdyttelijöiltä.
 
JE SUIS ILVES

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@gcz_ lisää tuohon Grant ja Moses. Toki nuorempia mutta yhtä hyödyllisiä. Grant vetää omissa aivan miten sattuu ja ei saa yv-aikaa. Tulee Platt mieleen jonka Marjamäki pisti koirankoppiin viime kaudella.
 
Tää jengi on tässä!

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se että Grant ei saa yv-aikaa ei ole hänen syytään. Tämän lisäksi Grantilla on +- tilastoissa +6, jengin toiseksi paras lukema (Haapala #1, +7). Toki Grantilla pisteitä vaan 2+2 13 otteluun, mutta olemattomalla YV-ajalla.

En sitä sano, että Grant olisi mitenkään minkäänsorttinen Jeesus, mutta pelaa se silti oikein - vaikka hitaalta ja riskialttiilta näyttäkin tasaisin väliajoin...
 
don't grow up... it's a trap!

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Senators, Erik Karlsson
Se että Grant ei saa yv-aikaa ei ole hänen syytään. Tämän lisäksi Grantilla on +- tilastoissa +6, jengin toiseksi paras lukema (Haapala #1, +7). Toki Grantilla pisteitä vaan 2+2 13 otteluun, mutta olemattomalla YV-ajalla.

En sitä sano, että Grant olisi mitenkään minkäänsorttinen Jeesus, mutta pelaa se silti oikein - vaikka hitaalta ja riskialttiilta näyttäkin tasaisin väliajoin...
Kyllä.

Alex Grant on ollut jäällä tasakentällisin ainoastaan neljä kertaa, kun omissa on kolissut.

Kivistö 14
Lepistö 12
Lehtonen 10
Lauridsen 8
Eronen 6
Lööv 5
Grant 4

Lauridsenilla 8 ottelua. Muilla 12-14. Ei Grant minunkaan mielestä missään nimessä huono ole ollut, vaikka potentiaalia parempaan onkin. Teemu Eroselle samalla myös propsit. On ollut todella positiivinen yllätys ihan ensimmäisestä pelistä alkaen. Ajattelin Erosen olevan eniten virheitä tekevä pakki, mutta päinvastoin Eronen on ollut tasaisen varma läpi alkukauden.

Hyökkääjistä paistaa ikävästi maalintekijöiden vähyys. Jensenin loukkaantuminen oli valtava takaisku. Mosesin ja Mäenalaisen on nostettava tasoa. Kapteeni Regin on saanut jälleen paljon kritiikkiä, mutta Viasatilla sivuttiin asiaa mielestäni hyvin toisen erän lopussa A-J Niemen toimesta. Regin ei ole enään joukkueen 1. sentteri ja pistepörssin kärkinimi, vaan vastustajan kärkipelaajia vastaan pelaava puolustava sentteri. Sen roolin Regin on mielestäni hoitanut hyvin. Toivoisin Haapala-Regin-Savinainen & Joensuu-Pihlström-Anttila kentille aikaa. Molemmissa kentissä olisi potentiaalia. O'Neilin kenttä pelaa aina vähintään kelvollisella tasolla, mutta jostain pitäisi saada veturi sille neljännelle kentälle, kun Kontiola on varjojen mailla.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Ymmärtääkseni Sandvik ja Ruusunen lähtivät naapuriin, ja Kolleihin, koska eivät saaneet paikkaa Jokereiden A-junnuista. Nyt pelaavat kuitenkin IFK:n B-junnuissa.
Treenaavat HIFKn An mukana ja eilen parivaljakkona Eetu Kukan kanssa ykkösketjussa.
Kundeille tehtiin selkeä suunnitelma millä vetävät mm ekstrana Lambertin faijan vetämät taitojäät.
Se tuleeko pojista mitään on toinen juttu ikää on kuitenkin vielä vähän mutta ei näitä vaan saisi sattua.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muistelen et Myttynen pelas viime vuonna alkukaudesta jopa yvtä Riikassa. Sen jälkeen paljoa muista mut eipä valitettavasti ole mitään annettavaa ainakaan tällä hetkellä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Nythän ois Niemelle ja Kontiolalle kaveri tuohon Suurin pudottaja - reeniryhmään, kun ilmeisen isossa kunnossa kauteen tullut Maione saanut kenkää Kunlunista.

Henkilöstökuluissakin säästäisi, kun tämä laihdutusporukka jo valmiiksi löytyy niin sama treenari voi helposti ottaa porukkaan yhden kaverin lisää.

Esteeksi voinee kyllä nousta kaverin liian nuori ikä eikä sovi ikärakenteltaan tähän nykyiseen reeniporukkaan.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Nyt kun kovasti ehdotellaan hyökkääjiä Myttysen tilalle niin oma vahva fiilis on että puolustava pakki tarvitaan. Nyt meillä on vain Lauridsen. Räsästä ei selkeästi ole KHL-tasolle. Ainakaan vielä. Vantaa on sopiva paikka pelata. Pelko on että kevään peleissä Ertsi, Lehtonen jää köykäisiksi omassa päässä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Nyt kun kovasti ehdotellaan hyökkääjiä Myttysen tilalle niin oma vahva fiilis on että puolustava pakki tarvitaan. Nyt meillä on vain Lauridsen.
Laskisin myös Kivistön puolustavaksi pakiksi. Mutta mikäli jostain seurasta löytyy tarjolle hyvin luisteleva, kohtalaiset kädet omaava ja vääntövoimainen pakki, niin ilman muuta tänne vain. Pakistossa ei ole käytännössä yhtään kilpailua tällä hetkellä, eikä Vantaan poikiakaan uskalleta laittaa kentälle.
 
Pöö
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hakanpäällä yksisuuntainen lappu.
Juu, tän viestin olisi Letkujäbä voinut varmaan laittaa tuonne ensi kautta koskevaan ketjuun. Tosi harmi jos Hakanpäälle ei nyt aukea paikkaa a) ylhäältä tai b) edes farmista. Luulisi, ettei kesä ole mennyt ihan ryyppäillessä, kun taskussa on uran ensimmäinen 1-suuntainen NHL-soppari.
 
VÄLIKAUSI!

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Juu jotenki mennyt ohi tää soppari. Oletin vaan olleen kaksisuuntaisen. Ja hätäilin faktoja tarkistamatta. :) Eli tää kausi mennään varmaan Hakanpään osalta vaikeasti ellei jotain tapahdu.
 
Atte Ohtamaata, kun tänne on huhuiltu niin miettikääpä ajatusta, kun pudotuspeleissä on peliä jäljellä 40s, aloitus omasta päästä ja Jokerit johtaa maalilla. Kentällä Ohtamaa-Lauridsen pakkipari ja hyökkäyksessä Savinainen-Regin-Anttila.

Tuleeko yksikään laukaus läpi?
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Juu, tän viestin olisi Letkujäbä voinut varmaan laittaa tuonne ensi kautta koskevaan ketjuun.
Mulla kävi mielessä, että voisiko tuolla olla jotain vammaa tai vastaavaa? Ei pelaamisen estävää, vaan sitä pahemmin haittaavaa. Mies on jo Pohjois-Amerikan kaukaloissa käynyt, joten luulisi vaatimustason olevan tiedossa. Uransa viime kaudet Hakanpää on kuullut perusteella tehnyt aivan valtavasti duunia kehittymisensä eteen, joten tuntuisi hullulta vetää vuosien duuni alas viemäristä siinä vaiheessa, kun sopimuksen osalta on niin lähellä paikkaa auringossa kuin vain voi olla. Mä voisin ymmärtää paskan valmistautumisen, jos hän olisi ns. lahjoilla päässyt tuonne kokeilemaan kovan työn sijaan tai ei tietäisi mihin on menossa. Ja jos pelkkään massiin homma kaatuu, niin luulisi tuota lappua enemmän saavan käteen massia vaikka Venäjältä.

Vaikea uskoa, että parina viime kautena nähty Hakanpää ei muka kunnossa ollessaan taistelisi realistisesti paikasta tuossa Ducksin pakistossa. Mutta kieltämättä jos San Diegossakaan ei homma suju, niin jotain on pielessä ja pahasti. Mutta kuten sannoit, ensi kauden ketjuun sopivaa kamaa kaikilla tavoin: markkina-arvo alas venäläisten silmissä, loppukaudesta ja kesästä paikat kondikseen ja kaudeksi 2020-21 dominoimaan Ilmalan jäitä isännän ottein. Siitä minä nauttisin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vakavasti, mielenkiintoista nähdä reagoiko Kurri miten joukkueen puutteisiin vielä tällä kaudella?
Pakko on. Ja nimenomaan vahvistaa hyökkäystä. Pakko Kurrinkin on jo nähdä, että Kontiolasta ei ole mihinkään. Nyt vielä jos uuteen elämään herännyt Regin loukkaantui, ei ole yksinkertaisesti muuta mahdollisuutta kun vahvistaa hyökkäystä. Ja se on tehtävä isolla rahalla.

Petri Kontiola. Suurin vitsi Jokereissa vuosikausiin! Järjetön hutilaukaus. Vielä ei ole myöhäistä, toimi Kurri!
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Jos Regin tippuu eikä sairastuvalta saada apuja niin nähdäänkö Eetu Mäen debyytti isoissa valoissa. Toki Marjamäeltä voi odottaa vaikka Kontiolan laidassa pelaamassa Eemeli Räsäsen
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikävää jos Regin tippui pidemmäksi aikaa kun oli juuri pääsemässä vauhtiin.
Jos Kurri ymmärtää mistään mitään niin uusien pelaajien raahaaminen ei auta yhtään mitään, jollei valmennukseen tehdä muutoksia ja mikään ei viittaa siihen että sinne tehtäisiin.

Reginiä lähtisin korvaamaan vain jos loukki on yli 2kk.

Hankintalistaa jos pitäisi tehdä niin priot olisi:
1. Uusi 1mv 2.Iso puolustava pakki 3.Nopeaan peliin kykenevä sentteri
 
Tää jengi on tässä!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy