Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 28.07.2018 klo 15.39.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Kärki on lähtenyt kahdesti maailmalle parin vuoden sisään, sopimus Ässien kanssa purettiin tulevasta kaudesta, mutta siitä huolimatta hän palaisi saman tien takaisin?

  Hieman kaukaa haetulta vaikuttais, näin äkkiseltään.
   
 2. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sopimuksen purkuhan ei välttämättä ole ollut Ässien tai Japin tahto. Voi olla, että tämä vaatimus on tullut Sveitsistä. Ei sillä, että minäkään uskoisin Japin tänne suuntaavan, mutta mitään sen erikoisempaa sähläystä noissa sopimuskuvioissa ei ole, että ne kertoisivat jostakin.

  Tiiä vaikka Japi tekis syksyllä kuukauden tai parin pahvin Ässiin jos ei oo siihen mennessä uutta kotia löytynyt. Pojan kannalta vähän huolestuttaa, että miten mahtaa mennä kesäreenit kun on ilman joukkuetta?
   
 3. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Mies ainakin on Porissa, tänään nähty kaupan pihassa ;)
   
 4. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Päivän SK:sta:
  Pelaajabudjetista käytetty nyt 1,63milj.€. Pelaajabudjetti alustavasti 1,8milj.€, pelivaraa mahdollisesti olemassa ja lisäbudjettia reagointiin saattaa tarvittaessa tulla myöhemmin.

  Ainakin kaksi hyökkääjää Kerttulan ostoslistalla, joista toinen kärkiketjuihin.
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Voidaanko tästä vetää johtopäätös, että Sakken palkka oli maks. 170 000 €?
   
 6. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Ei.
   
 7. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo, ei varmaan voidakaan. Ei Kerttula silti vaikuta kaverille, jolta heti alkuunsa karkaisi budjetti lapasesta. Ehkä Sakken poistuminen ei sitten ollut ihan valtaisa yllätys?
   
 8. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Korpisalon jäljiltä 14 sopimusta joihin meni 1,15 milj. € ja nyt 28 sopimusta joihin mennyt 1,63 milj. €. Mielenkiinnolla odotan mitä Kerttula tulevaisuudessa saa aikaan.

  Veikkaan, että ennen kautta tulee mies kärkikenttiin ja kokemusta alakenttiin.
   
 9. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Rohkenen väittää ettei Salmisen poistuminen ollut yllätys kuin muutamalle kannattajalle. Eihän mitkään järkisyyt puoltaneet pelaamista Ässissä ja Salmisen todennäköisellä palkansäästöllä on varmasti mahdollista saada parikin hyvää pelaajaa Ässiin. Mahtaisiko Kerttulalla olla viisarit Ruotsiin päin? Kyllä sielläkin on pelimiehiä vielä vapaana.
   
 10. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kertoisitko lisätietoja tästä? Siis millä järkisyillä Ässien ei kannata palkata hyvää pelaajaa, mutta muiden joukkueiden ilmeisesti kannattaa? Miten nämä järkisyyt ovat muuttuneet kahteen viime kauteen nähden?
   
  korkki tykkää tästä.
 11. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  On muuten mielenkiintoinen vertailu tuo Korpisalo-Kerttula, koska rahaa on nyt mennyt Kerttulalla vain 500k enemmän, mutta pelaajia on kaksinkertainen määrä. Sanoin aiemmin, että tuossa joukkueessa noin 12 edullisinta kaveria maksavat yhdessä varmaan sen noin 500k. Eli tämä porukka juuri tekee tuon erotuksen budjettiin ja takaa samalla sen, että pelaajia on kaksinkertainen määrä Korpisalon aikaan verrattuna

  Mielenkiinnolla odotellaan sitä kärkiketjujen hankintaa, eli Saken korvaajaa.. varaa on vielä vaikka 100k palkkatason hankintaan, ja siltikin jää ainakin hiukan pelivaraa, koska se toinen hyökkääjähankinta menee varmasti tuonne "aikalailla ilmainen" -osastolle..
   
 12. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Puhuin Sakari Salmisesta ja hänen mahdollisesta pelaamisesta Ässissä. Olen perustellut jo aikaisemmin tässä samaisessa ketjussa, miksi en uskonut Salmisen Ässissä pelaavan ja silloin minulle naurettiin. Salmisen kommentit kuitenkin olivat hyvinkin samankaltaisia, mitä ennustelin.

  Ylläolevassa viestissäni en sanonut, etteikö Ässien kannattaisi palkata hyviä pelaajia, en edes käsitä miksi sait moisen kuvan siitä? Sanoin, että säästöillä Salmisen palkasta on varmaan mahdollista hankkia pari ihan hyvää pelimiestä.

  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2019 klo 08.58
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Siellä on nyt jo toista kymmentä ihan hyvää pelimiestä. Huippuosaamista ei ole lainkaan. Saas ny nähä sit kuinka hyviä pelimiehiä 170 000€ saa ja kuinka monta. Ja on hyvin eri asia sanoa, että Sakken siirrolle ulkomaille on joku motiivi / järkisyy, kuin sanoa että pelaamiselle Ässissä ei ole MITÄÄN järkisyitä... Vaikka kaveri on just pelannut meillä kaks vuotta.
   
 14. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Ei kai Salmisesta tarvitse jauhaa enempää, kun ei tulevaan joukkueeseen kuulu.

  Kerttula on saanut kasattua pienellä rahalla monta pelaajasopimusta, niin en usko 170k olevan este hankkia kärkiosaamista. Salmisen tasoista pelaajaa tuskin tulee, mutta eipä noita ole kärkiseuroja lukuunottamatta muihinkaan joukkueisiin siirtynyt. Joku Samuel Bucek on mielestäni erinomainen hankinta kärkipelaajaksi. Ei varmasti kallis, mutta potentiaalia on pilvin pimein ja näyttöjä jo ihan pääsarjasta, vaikkakin Slovakiasta. Se kelpaako Bucekin tapainen nimi kärkipelaajaksi kannattajille, onkin toinen tarina.
   
 15. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai tuo noin mene? Korpisalo 14 pelaajaa 1.15 milj. € - Salminen. Kerttula 15 pelaajaa 1.63 milj. € - 1.15 milj. € + Salmisen osuus. Eikö tuossa kaava?

  Veikkaan siis, että Kerttulalla mennyt näihin 15 sopimukseen noin 700k€.
   
 16. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tässäkö tosiaan on nämä Ruuhkiksen kuuluisat järkisyyt, joiden takia hän TIESI jo aikoja sitten, että Sakke ei pelaa ensi kaudella Ässissä? Järkisyy 1. Ässien talousvaikeudet. Järkisyy 2. Salminen haluaa menestyä ja siksi vaihtoi Porin Örebrohon...

  Kyllä sieltä Ruuhkiksen pikku alitajunnasta tuntuu jälleen kerran puskevan se Lukkofani esille... ja ihan hyvä niin. Mutta joo, ei tarvitse enää Sakkesta jauhaa tässä ketjussa.
   
  korkki tykkää tästä.
 17. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Minä en näin aamutuimaan mitään kaavoja tässä ajatellut, nuo olivat siis vain omia mutuilujani. Joukkueessa on kuitenkin mukana paljon todella halpoja pelaajia. Eli siis mihinkään tarkkoihin summiin ei pysty ottamaan kantaa, mutta kunhan nyt laskeskelin miten niitä pelaajia voi olla kaksinkertainen määrä, vaikka rahaa on mennyt vain tuo 500k enemmän

  Kerttulan tilannekatsaus osa II muuten tullut juuri linjoille Ässien kotisivuilla, itsellä se juuri tuossa pyörii..
   
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Kun jäi noin viime tinkaan lähtönsä, olis kai voinut taipua toiseenkin suuntaan.

  Mutta ihan kaikki merkit

  - ilmoituksensa halusta pelata vielä joskus ulkomailla

  - ikä, pari parhaista pelivuosista tuli käytettyä jo Suomessa, eikä jäljellä enää rajattomasti

  - ulkomaanoptio sopimuksen viimeisestä kaudesta, eli Ässiin ei tultu jäädäkseen

  - Ässien tilanne, saapui mitalipeleistä haaveilevaan jengiin, ei lähtenyt sellaisesta

  Kaikista näkökulmista looginen ratkaisu.
   
  Via Dolorosa tykkää tästä.
 19. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mielenkiinnolla odotan myös itse, miten joukkuetta rakennetaan kuluvan kauden jälkeen. Tulevan kauden jälkeen sopimukset loppuvat ainakin Tiivolalta, Rekoselta, Marttiselta ja Lähteenmäeltä, jos eivät tee jatkosopimusta.

  Sopimuksia on tällä hetkellä 28. Tilannekatsauksessa Kerttula totesi, että lopullinen pelaajamäärä tulee olemaan yli 30. Hyökkääjiä on tulossa vielä ainakin kaksi.
   
 20. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  No enpä tiedä oikein mihin ketjuun kuuluu, mutta kai se jollakin tapaa sitä joukkueen rakennusta on. Uudet päivitetyt pelaajien strategiset mitat ovat Ässien sivuilla. Ei enää tarvitse miettiä, kuka on porukan pienin tällä hetkellä. Senteissä Hirvonen ja kiloissa Kivenmäki.
   
 21. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Niinpä näytti olevan, siellä on nimittäin myös mm. Stenqvistille tullut kaksi senttiä lisää pituutta..
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tulossa on siis kärkiketjun hyökkääjä ja leveyshankinta. Jälkimmäisen toivoisi olevan danielbrodinmainen nopea ja fyysinen energia-/voimahyökkääjä
   
 23. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Ruotsista vapautui juuri isokokoinen right puolen hyökkääjä Olle Liss. Olisiko hän "Salmisen korvaaja"
  Viime kausi vaikea, mutta edelliskaudella yli piste per peli SHL:ssä ja pääsi pukemaan myös Ruotsin maajoukkuepaidan.

  Olle Liss at eliteprospects.com
   
 24. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Siirtynee Itävaltaan Dornbirneriin.
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ässätoimisto aloittaa nyt lomat. Jossei ihmeitä tapahdu niin seuraavat pelaajauutiset saadaan ulos elokuussa
   
  korkki tykkää tästä.