Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 28.07.2018 klo 15.39.

 1. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Miron arvoa ei välttämättä mitata pisteissä. Perkeleen ärsyttävä kaveri veljensä kanssa. Niitä on täällä Mestiksessä useampi vuosi katseltu, ja ne joko haluaa omaan joukkueeseen tai sit ne menee tunteisiin ja pahasti vastustajan paidassa. Kyllä tuosta Liiga-ukko vielä tulee.
   
  1stApril ja SammyRumour tykkäävät tästä.
 2. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Spinkit ovat huonoja puolustuspäässä, eikä Sakkekaan siinä mikään hyvä ole jos sellainen päivä sattuu. Eli en ihan aluksi näitä kolmea sijoittaisi samaan ketjuun.
   
  PataPaita67 tykkää tästä.
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jos Rekonen jatkaa samaa tehotonta pyörimistä niin toivottavasti Selinillä on munaa myös penkittää hänet vaikka huhujen mukaan nauttiikin melko hyvää palkkaa Ässissä. Itseasiassa uskon enemmän esimerkiksi Salmion tai jopa Appelin tehoiluun, kunhan vain pysyisivät terveenä.
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Kuten tuossa pari päivää sitten toinen toistamme kommentoimme, niin tosiaan on aivan mahdoton lähteä kasaamaan ketjuja sillä pieteetillä, että mikä on "ykkönen" ja mikä on "kolmonen" tai "nelonen". Nyt kun näitä ulkopuolelta tulevia pelipaikasta taistelevia hyökkääjiä tulee ovista ja ikkunoista sekä jatkosopimuksina että uusina kavereina (oikeasti pelkkä Kivelän tulo sekoitti pakkaa jo yksinään), niin viime kauden kavereista Salmio, Killinen, Rekonen, Kivenmäki ja Appelgren ovat kaikki pudonneet nyt jo sellaiseen tilanteeseen, että heistä kukaan ei voi olla varma edes mahtumisestaan pelaavaan kokoonpanoon. Salmio toki jos otetaan esille, niin hänhän on onnistuessaan valmis 30 pisteen pelaaja liigaan, mutta hänen kohdallaan se vaatii sen että joukkueella menee ainakin pääsääntöisesti hyvin. Rekonen on kyllä varmaan silti kaikkein eniten tulisilla hiilillä viime kauden järkyttävän mahalaskun jälkeen, ja kun nyt ensi kauden lähtötilanne tulee olemaan tämä. Killisellä tulee myös todella tiukkaa mahtua pelaamaan, kun viime kausi oli tynkä eikä hän päässyt oikein kunnolla vauhtiin ollenkaan. Ja pitää muistaa että näitä pelipaikasta kilpailevia hyökkääjiä on siis tulossa vieläkin lisää. Ollakseni rehellinen niin ainoat hyökkääjät jotka voinevat luvan kanssa olettaa olevansa automaattisesti kokoonpanossa aina kunnossa ollessaan ovat Salminen, Lähteenmäki, Tiivola ja Spinkit.. ja kommenttina viimeksi mainittuihin, niin veikkaan että kynnys pistää kaksoset (tai toinen heistä) poppareille on aika korkea, ei heitä katsomoon istumaan hankita. Ellei sitten ole kerta kaikkiaan pakkotilanne, että on haettava katsomosta vauhtia, kyllähän jopa suuri ja mahtava Zabo koki tämän kohtalon. Kylläkin muistaakseni hän taisi silloin olla katsomossa ihan 1-2 pelin ajan, en muista ihan ulkoa.. mutta kuitenkin

  Tämähän on käytännössä ainoa järkevä tapa, jolla tässä voidaan lähteä liikkeelle, nyt kun koko organisaatio joutaa hakemaan uuden vauhdin ihan pohjalta asti. Kerttula on kyllä saanut hienosti ja ammattimaisesti ajatuksesta kiinni..
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Lasken kyllä myös Kivenmäen ensi kaudella terveenä avauskokoonpanon "mieheksi". Potentiaali muiden ruokkimiseen on niin kova, että sitä pitää hyödyntää ja onhan poika ensi kaudella jo valmiimpi miesten peleihin kun tällä kaudella sai loppuvaiheessa hyvinkin paljon vastuuta sekä peliaikaa
   
 6. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Tämä joukkue ei voi määrästä huolimatta olla niin kallis että Salmisen paikka olisi mitenkään liipasimella tai Rynnäkseen ei riittäisi rahat.

  Paljon on pelaajia jo tullut, jos ei tule loukkaantumisia viime kausien tapaan tulee joillekin hyvin pitkä kausi penkillä ja katsomossa.
   
 7. Juomari Turmio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Charlestown Chiefs, MuSa
  Lainaus:
  Ai että jos on pojat rotta maineessa. Tuommoista tyyliä itse olen haikaillut jo jonkin aikaa Ässiin. Pientä iskua polkkareille, ylimääräistä hanskan hieromista, pientä piikittelyä kentällä...
   
  Punamusta tykkää tästä.
 8. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Noooo, on se toki näinkin, mutta sanoisin kyllä, että vaikea nähdä Salmiota tiputettavan rosterista. Sen verran tuo Mikko rutiinia ja puolustuspään osaamista tuohon kokemattomaan ryhmään. Mutta eihän sitä tiedä jos esim. jotkut vaivat vievät parhaan terän pelistä tai pelitapa ei ota istuakseen...aika näyttää. Ja kyllä Kivenmäkikin tuo aika paljon erikoisosaamista rosteriin, tuolla ei ihan liikaa pelintekijätaitureita ole.

  Mutta joo...itsekin tykkään asetelmasta, missä iso joukko nälkäisiä, työteliäitä ja hyvin liikkuvia pelaajia taistelee paikasta auringossa... Ja toivoisin näkeväni myös sitä ihan systemaattistakin rotaatiota, että se ei olisi aina joku rangaistus. Vaan ihan suunnitelmallista huilia joissakin kohtaa, että muutkin saa peliaikaa ja pystytään kenties jotenkin harjoittelemaan paremmin?
   
 9. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  No se on tosiaan tuo pikku-Mave siinä ja siinä onko satavarmasti kokoonpanossa aina, etenkin kun täytyy voida olettaa että hän ottaa tässä kesän aikana stepin tai kaksi eteenpäin, niin on siinä meillä silloin mahtava taitoniekka ensi kaudeksi, joka tuo myös hyvää erikoisosaamista. Pointiksi jää vain se, että se steppi on sitten myös otettava, ja juuri siksi en laske häntä aivan 100% varmaksi välttämään katsomoreissuja (tai A-junnu komennuksia), vaikka häntä nyt aikalailla varmana pelaavan kaverina varmasti voikin pitää..
   
 10. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihan villiä spekulointia.

  Lähteenmäki - Tiivola - Salminen
  Rekonen - Appelgren - Kivelä
  Killinen - Kivenmäki - Salmio
  Juhola - Mäkinen - Kulmala

  Taimi - Åkerström
  Marttinen - Stenqvist
  Salmela - Varttinen
  Peltomäki - Vuorisalo
  Matinmikko - Ketola
   
 11. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joukkueen rakennuksesta Kerttula avaa SK:ssa. Pääpointteja:
  - Kerttula uskoo Kivelän maalintekopotentiaaliin, mies saa aloittaa puhtaalta pöydältä
  - Mäkinen on turvallinen hankinta, joka antaa painetta sentteriosastolle
  - Spinkejä ei vahvisteta, "Olemme nyt julkaisseet kaikki ne sopimukset, jotka ovat julkaistavissa. Pelejä on vielä kesken, asioita on vielä kesken, Kerttula kommentoi."
  - Appelgrenin kanssa on puhuttu sentteriroolista
  - Kulmalalle paras paikka on keskellä ja hänestä on tarkoitus koulia sentteri
  - Atulla on hyviä kokemuksia nuorista senttereistä ja Kivenmäki aloittaa keskellä
  - Atte Mäkinen ei tule
  - Salmisen kanssa keskustellaan tällä viikolla, Marttisen tilanne auki
  - ilman sopimuksia oleville viime kauden ässäpelaajille ei ole jatkoja luvassa vaikka harjoitusringissä ovatkin Kotkaniemi, Sammalisto ja Laakso mukana
  - ei ole tarkoitus liikutella pelaajia koko ajan edestakaisin Liigan ja Mestiksen välillä
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2019 klo 20.37
  Punamusta tykkää tästä.
 12. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Muuten ihan hyvännäköiset koostumukset, mutta minun silmään tuo sentterikalusto näyttää heikolta. Jos tuolla sentteristöllä mennään, niin voitaisi perustaa voitettujen aloitusten ketju, jossa voitaisi juhlia jokaista voitettua aloitusta. Viime kaudella näiden jätkien aloitusprosentit olivat paremmuusjärjestyksessä seruaavat:
  1. Tiivola huimat 46,3%
  2. Kivenmäki 43,8%
  3.Appelgren 41,9%
  4Kulmala, josta siis tarkoitus koulia sentteri 31,8% Ässissä ja 37,5% Ifkssa.
  5.Kivelä 12,5%
  Mäkisen aloitustilastoja en osannut Mestiksen sivuilta hakea.

  Itken tätä samaa virttä, että Tiivola ei riitä ykkösen keskelle viime kauden näytöillä, mutta toivon olevani väärässä. Lisäksi toivon, ettei Saku Salmelaa tarvitsisi enää nähdä kentällä aloituskokoonpanossa kuin hätätilanteessa.
   
 13. passenger Jäsen

  Lainaus:
  Joku SJS50 on suoltanut täysin merkityksetöntä paskaa tänne kymmenen vuotta ja kun joku sanoo sen ääneen, niin moderaattorit herää sitten siihen. Hyvää työtä.
   
  Mikke73, SammyRumour, lumperi ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 14. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Salminen ja isolla todennäköisyydellä myös Marttinen katselevat muita työnantajia sopimustilanteistaan huolimatta. Jos kummallakaan olisi suurempia haluja jatkoon, niin tokihan ne olisi jo vahvistettu. Pitemmällä perspektiivillä on kokolailla turha odotella Niemen, Kuparisen ja/tai Joensuun paluuta patapaitaan ainakaan niin kauan kuin Kerttula asiaan pääsee vaikuttamaan. Parasta ennen päiväys on heidän kohdaltaan jo umpeutunut ja rekrypolitiikka suosii pelaajia jotka ovat vasta tulossa uransa huipulle. Ei jäähdyttelemään tulevia pelaajia olkoot kuinka "omia" tahansa. Sama pätenee myös Armiaan ja Haulaan. Kun heidän NHL-uransa on ohi, niin suunta on johonkin muualle kuin Pata-paitaan. Jepulla on vielä saumoja jos saa Änäristä kenkää parin vuoden sisään.
   
 15. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kuparinen voi vetää syksyllä Suomen Cuppia Karhussa...

  Muuta käyttöä ei Masalla enää Liigassa ole...
   
 16. Tuamas Jäsen

  Kuparinen jatkanee ulkomailla.
   
 17. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Itselle tuli Kivelän hankinnasta ensimmäisenä mieleen, että on Rekonen osa 2. Toivon todella olevani väärässä.
   
  korkki tykkää tästä.
 18. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Salmisen kanssa Kerttula keskustelee tällä viikolla. Salmisen pitää käyttää ulkomaan optio toukokuun aikana, jos aikoo ulkomaille siirtyä.

  Marttinen on Ässien harjoitusryhmässä ja tilanne ulkomaanoption osalta on auki. Kerttulan puheista voisi lehtijutun perusteella päätellä, ettei hän kovinkaan paljon usko Marttisen siirtoon ulkomaille.
   
 19. reaper78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HIFK
  Sinällään en ymmärrä SJS:n höpinöitä "Salmisen ja Marttisen" vahvistamisesta. He ovat molemmat sopimuspelaajia ja sitten kun optioaika umpeutuu, niin tilanne on vasta selvä. Mistäpä tuon tietää miten aktiivisesti oikeasti ovat etsimässä uutta paikkaa ulkomailta. Varsinkin Marttisen tapauksessa, kun hän on itse oma pelaaja-agenttinsa /managerinsa, ei niitä sopimustarjouksia ulkomailta varmaan ihan solkenaan pöydälle tipu.
   
 20. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Sakke tekee siis päätöksensä käytännössä hyvin pitkälle tällä viikolla, aivan kuten aiemmin täällä olleessa haastattelussa itsekin sanoi tekevänsä. Sen jälkeen jäädään sitten odottelemaan toukokuun loppuun asti enää sitä, lyökö jokin ulkomainen seura eteen jonkin täysin mottipäisen tarjouksen, mistä ei vain voi kieltäyty

  Lainaus:
  Minulle tuli eilen mieleen hiukan sama, mutta kylläkin positiivisesta näkökulmasta. Itse asiassa rohkeimmat voisivat asetella herroja samaan ketjuun boostaamaan toinen toisiaan. Kuten olen miljoona kertaa sanonut: Rekonen tarvitsee nyt kokonaan uuden startin, ja homman on lähdettävä oikeaan suuntaan välittömästi kun kausi alkaa. Siis aivan välittömästi, yhtään ei ole varaa mennä alussa pieleen, joten jokin kunnollinen kirittäjä olisi poikaa..
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Minäkään en kyllä usko Marttisen ulkomaille lähtöön. Epäilen, että saisi enää niin rahallisesti niin kovaa sopparia, että se houkuttelisi ja toisaalta hänellä on ensi kaudellakin todella iso rooli Ässien puolustuksessa. Saa vielä koulia esim. A.Varttista eteenpäin urallaan.
   
 22. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Antti Karjalaista on huhuttu Ässien maalivahdiksi, mutta Kainuun Sanomien jutussa hän itse poistaa itsensä Ässien maalivahtisuunnitelmista. Karjalainen tavoittelee ensi kaudella lisää peliaikaa Hpk:n ykkösmaalivahtina.

  Olisihan se ollut jokseenkin outoa, että Ässät ostaa Karjalaisen ulos sopimuksestaan.
   
 23. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Pikkulinnut laulavat edelleen Salmisen perhettä Helsinkiin. Näinkö Hifk kuitenkin ostaisi sopimuksen ulos? Voihan sitä silti Helsinkiin muuttaa ihan muuten vaan ja käydä Porissa töissä.
  Veskareiden kanssa tullaan ulos 2 viikon sisällä.

  .
   
 24. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Salminen oli niin hyvä pleijareissa, että uskon Pikkaraisen haluavan kovastikkin jatkaa Saken kanssa ensi kaudella. Mielellään itse hänet Ässissä näkisin, mutta Sakari voi paikata huomattavasti Ässien taloutta toisenkin kerran heti perään.
   
 25. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Armottoman ison aukon Sakke jättäisi lähtiessään, mutta vastaavasti sopimuksen purku ja säästöt palkassa vapauttaisi ison kasan massia joukkueen vahvistamiseen. Mielestäni homma on sikäli selvä, että jos Sakke itse haluaa muualle niin tervemenoa.
   
  Redhot ja Jan Koller tykkäävät tästä.