Joukkueen rakennus kaudelle 2011-2012

  • 263 419
  • 934

senilix

Jäsen
Täällä on ollut puhetta liigaan mahdollisesti tyrkyllä olevasta nuoremmasta polvesta, tässä lyhyesti tilastoja viime kaudelta runkosarjoista.

Jesse Virtanen, mestis 13.0+8=8, 0,61/ottelu, +6, A 24.2+15=17, 0,71/ottelu, +23
Risto Mattila, A 42.13+17=30, 0,71/ottelu, +7
Charles Bertrand, mestis 21.8+6=14, 0,67/ottelu, -1, A 26.18+26=44, 1,69/ottelu, +17
Jere Laaksonen mestis 33.11+6=17, 0,52/ottelu, -10, A 19.11+14=25, 1,32/ottelu, +8
Vili Palola A 37.6+13=19, 0,51/ottelu, -7
Aki Kangasmäki mestis 31.14+8=22, 0,71/ottelu, +10

Ei näistä ihmeempiä johtopäätöksiä voi vetää. Mielenkiintoisia ovat kuitenkin Virtasen +/--saldo sekä mestiksessä että A:ssa ja Kangasmäen vastaava mestiksessä. Mattila on ollut "tehokas" molemmissa päissä.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voipi olla, että kirjoittelen ihan väärään ketjuun, mutta heitän nyt yhden ajatuksen joukkueen rakennuksesta. Näen joukkueeseen kuuluvan myös valmentajat, joten tämä yksinäinen ajatus tässä. Viimeiset kolme vuotta on rakenneltu, osteltu, ehkä jopa "kasvateltu" joukkuetta, mutta onko meillä ollut muulloin oikeasti JOUKKUE kasassa muulloin kuin viimekauden alussa? Siis pelaajat tekevät pyyteetöntä työtä toistensa eteen, kaveria kannustetaan tilanteessa kuin tilanteessa ja henkisesti ollaan vahvoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. No, edellisen kauden alussa ainakin tuo henkisyys paistoi läpi jokaisen tekemisestä koska onnistumisia oli tullut liukuhihnalta. Juna puksutti hienosti eteenpäin, kunnes epäonnistumisia alkoi tulemaan. Henkisen kantin ja väärän kunnonajoituksen lopputulokset nähtiin sitten runkosarjan lopussa ja erityisesti poffeissa.

Runkosarjan viimeisellä osuudella 2011 huhuiltiin kovasti valmentajan vaihtumisesta. Itse tähän en uskonut ja pikku vedonkin arvon palstaveljen huhuiluista voitin. No, odotetaan nyt kuitenkin, sillä veto koski että valmentaako Suikkanen kaudella 2011-12 Lukkoa, joten ehkä ei pidä nuolaista koskaan ennen kuin tipahtaa, sillä kauttahan ei ole vielä pelattu. Toki todennäköisyydet on jo melko olemattomat, mutta eipä ennustella ennen kuin se kuuluisa daami lauleskelee. Edelleenkään tähän en kuitenkaan usko.

Mutta pitkä virsi ja asiaan. Missä vaiheessa me saataisiin JOUKKUEEN rakentaja ja keskivertoa parempi rosteri yhdistettyä? Siis puolustusta lukuunottamatta, niin kyllähän meillä oli tällä kaudella yksi parhaimmista rostereista. Vai olenko väärässä? Jos rosteri oli keskimääräistä parempi, niin mistä aiheutuivat tällä kaudella nämä täysin käsittämättömät heilahtelut pelistä toiseen, tai erästä toiseen? Wiikman varmasti aiheutti alkukaudesta omia sydämentykytyksiä joukkueelle, mutta ei nuo ailahtelut aivan täysin hävinneet joukkueesta Nortin tultua luukulle. Tasoittuivat ehkä koska nyt luukulla oli hyvä ja tasaisesti pelaava maalivahti, joka joissain tilaisuuksissa antoi mahdollisuuden joukkueen voittaa. Ehkä ymmärrän edelleen pelistä liian vähän ja olen väärässä.

Jotkin pelaajat toki menestyvät vain paremmin toisessa pelisysteemissä ja toisenlaisessa joukkuekemiassa, joten kaikista vain ei ole onnistujiksi jokaisessa joukkueessa. Silti hieman ihmetyttää esim. viimekauden ja tämän kauden epäonnistujat -> onnistujat / omalle tasolleen palaajat esim. Virtala (TPS) ja Wiikman (Ilves) + muut. Näyttöpaikkoja annettiin, mutta osattiinko henkistä puolta kasvattaa / tukea hädän hetkellä? Lisäksi ihmetyttää matkan varrella muutkin pois lähteneet / yhteistyössä sopimuksen purkaneet. Toki mukana oli aika erikoisia hankintoja, mutta muutamat lähtötapaukset ihmetyttävät. Virtalan kommentit mediassa voivat toki olla toimittajan täysin asiayhteydestä temmattuja tai jopa keksittyjä. Itsekin olen vastaavaan tilanteeseen median kanssa joutunut useammin kuin kerran. En mikään kestojulkkis tms. ole mutta kyllähän nuo maakuntalehdetkin paljon haastatteluja tekevät ja voi olla, että maakuntalehdissä nuo jutun tekijät ovat syystä maakuntalehdissä. Mutta on noita ylilyöntejä tullut nähtyä ihan maailmanluokan journalismista. Mutta takaisin asiaan. Tähän soppaan heittäisin eräänkin lähtijän tarinan johon liittyi alkoholi, pieni laiva ja ehkä omat henkilökohtaiset epäonnistumiset. Ja nämä kun eivät ole ainoita tässä kolmen vuoden aikana, niin jälleen ihmetyttää.

Tästä kaikesta yritän vetää yhteenvetona, onko meillä sittenkään oikeat henkilöt joukkueen peräsimessä? Tai valitaanko vääriä henkilöitä joukkueeseen joukkueen peräsimessä olevan henkilön heikkoa johtajuutta pönkittämään? Siis tarkoitan, että etteikö henkisiä johtajia joukkueeseen voida ottaa, koska peräsimessä olevien oma henkinen kantti ei riitä käsittelemään näitä pelaajia ja johtaja <-> johdettava asetelman pelätään kääntyvä väärinpäin? Vai kuka tätä palettia oikeasti johtaa? Jotenkin vain tuntuu olevan johtajuus hukassa joukkueessa. Vai onko se johtajuus hukassa koko organisaatiossa ja kirjoitan ihan väärään ketjuun?
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Karu totuus on se etta lukolla on vain 1 puolustaja talla hetkella (Aalto) jonka voi kuvitella mestaruudesta pelaavan jengin neljan parhaan pakin joukkoon.
Et ole tainnut nähdä Lukon pelejä tänä vuonna kun tällaista kirjoitat? Aallosta samaa mieltä, mutta kyllä Honkaheimo olisi missä tahansa joukkueessa ns. varmistavana pakkina joko ykkös- tai kakkosparissa. Kyllä Otto ansaitsee otteillaan ensi kaudella joko 1. tai 2.-parin pelipaikan ja sen 22 minuuttia keskimääräistä peliaikaa sekä kapteenin nauhan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Et ole tainnut nähdä Lukon pelejä tänä vuonna kun tällaista kirjoitat? Aallosta samaa mieltä, mutta kyllä Honkaheimo olisi missä tahansa joukkueessa ns. varmistavana pakkina joko ykkös- tai kakkosparissa. Kyllä Otto ansaitsee otteillaan ensi kaudella joko 1. tai 2.-parin pelipaikan ja sen 22 minuuttia keskimääräistä peliaikaa sekä kapteenin nauhan.

Olet oikeassa siin etten ole nahnyt paikan paalla yhtaan pelia. Toivottavasti olet oikeassa kaikessa muussakin. Kylla Otto kapteenin nauhan ansaitsee, siita samaa mielta.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Södertäljen Linus Videll olisi myös erittäin hyvä haku. Luultavasti kallis kaveri mutta rahaa Lukolla pitäisi olla varsinkin kun mestaruutta haetaan nyt tosissaan.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Statsien puolesta näyttäisi hyvältä Morrin tai Tukosen korvaajalta (jos siis epämääräiset huhut Tukosen leikkauksesta ja pitkästä toipumisesta pitävät paikkansa). Mikä mahtaa olla kiinnostus siirtyä tänne? Voisi osaavan sentterin ja Erkinjuntin kanssa olla aika vaarallinen ketju. Tosin ei taida halukkuutta löytyä.
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
Ensinnäkin en tiedä mihin ketjuun olisi voinut tämän laittaa, mutta laitetaas tänne..

Surullisena seuraan Tps-johdon perseilyä logo asiassa. Ei voi kuin ihmetellä miksi kaikki perinteet täytyy tappaa?

Nyt olisi Lukon korkea aika laittaa perinteet kunniaan. "Juhlakausi" (75v) tulossa, huhuina kaikkien aikojen suurin pelaajabudjetti (toivottavasti saataisi edes pari omaa poikaa takaisin kotiin ("Heikkinen" ,"Niskala",KANADA MALJA) ja tavoitteena mestaruus. Penkin takana oman kylän poika valmentamassa ja hyvin todennäköisesti viimeistä kauttaan liigassa.

Toivoisin ensimmäiseksi uuteen kauteen lähdettäessä Lukon johdon (Rajala, Mokka ja kumppanit) nyt laittavan PERINTEET kunniaan. Joukkueemme nimi on Rauman LUKKO ei Rauman kettu. Värimme ovat sinikeltaiset, eivät sinivalkoiset. Rakkaan jäähallimme nimi on Äijänsuon Areena, eikä mikään kivikylän makkarahalli. Me emme tarvitse Kivikylän rahoja ensikaudeksi, olemme silti SM-Liigan ylivoimaisesti varakkain joukkue, emme se "pikkuseura", jonka tavoitteet ovat 6 joukossa, vaan vain ja ainoastaan mestaruus.

Toivoisin kaikkia Rauman Lukkoa rakastavia vaatimaan näitä pieniä muutoksia ensikaudeksi ja siitä eteenpäin.

*Vanha, ainut ja oikea Lukko-logo takaisin.
*Paidan värit kotikaukalossa siniseksi ja vieraskaukalossa keltaiseksi.
*Jäähallin nimi takaisin siksi miksi se kuuluu, eli Äijänsuon Arenaksi

Nämä eivät ole isoja muutoksia tehtäväksi, mutta sitäkin arvokkaampia raumalaisille. Pallo on heitetty Lukon johdolle, mitä teette sen hyväksi?
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nimettömän kanssa samaa mieltä logosta ja väreistä, mutta tuo hallin nimi on minulle se ja sama. Vaikka oven yläpuolella lukisi Tuksun Tuhtitupa niin Äijänsuolla olen aina käynyt ja tulen aina käymään. Niin varmasti monet muutkin tekevät.

Logosta ei oikein jaksa enää edes purnata. Mitäs se herroja kiinnostaa vaikka kansanäänestys tehtäisiin. Lehväslukko tulee ennemmin tai myöhemmin takaisin, pyyntöjä on ollut useita, ei vain nyt toimi.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Södertäljen Linus Videll olisi myös erittäin hyvä haku. Luultavasti kallis kaveri mutta rahaa Lukolla pitäisi olla varsinkin kun mestaruutta haetaan nyt tosissaan.

Hyvältä näyttäisi kyllä ainakin statsien ja miehen mittojen perusteella. Onkos tämä ihan oikea huhu jolle on jotain pohjaakin, vai ihan vaan oma "fantasiahaku"?
 

Panosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota Wild, Kalle Sahlstedt
Me emme tarvitse Kivikylän rahoja ensikaudeksi, olemme silti SM-Liigan ylivoimaisesti varakkain joukkue

Tällä asenteella kun lähdetään hommia vetämään niin on äkkiä perseauki, oli RTK tai ei.
Kaikki raha on tervetullutta.. toki perinteitä ei rahalla saa ja noista logo/paita asioista olen kanssasi täysin samaa mieltä.

e. Jotta ei menisi täysin offtopic, niin tuo Videll vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta nimeltä. Onko kaveri ilmoittanut halunsa siirtyä muihin sarjoihin vai mistä tälläinen löytyi? Aika tyytyväiseltä vaikuttaa Södertäljeen kun siellä on koko uransa kiekkoillut.
 
Viimeksi muokattu:

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko takaisin paitaan, ehdottomasti. Onko se sitten lehväslukko, joku vanhempi versio tai vaikkapa joku kokonaan uusi, sillä ei ole suurempaa väliä. Kunhan vaan kettu häipyy paidoista. Valkoiseen vieraspaitaan on jo tottunut, mutta kyllähän keltainen se oikea on. Ei kuitenkaan se kusenkeltainen, vaan ehkäpä joku kullankeltainen?

Äijänsuon markkinointinimellä ei sen suurempaa merkitystä itselleni ole.
 
Nimettömältä hyviä pointteja. Ehdottomasti Lukko paitaan ja sinikeltaiset värit! Hallin nimellä ei itselleni ole niin isoa väliä. Aina olen sitä Äijänsuoksi sanonut ja tulen aina sanomaankin.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Me emme tarvitse Kivikylän rahoja ensikaudeksi, olemme silti SM-Liigan ylivoimaisesti varakkain joukkue, emme se "pikkuseura", jonka tavoitteet ovat 6 joukossa, vaan vain ja ainoastaan mestaruus.
Eipä ole Lukko enää kauan mikään varakas joukkue, mikäli ruvetaan sponsoreille ilmoittamaan, että emme tarvitse teidän hikisiä rahojanne. Aloitetaankin vielä Kivikylästä, mikä tuskin on kovin pienillä panoksilla liikkeellä.

Mikäli samalla tavalla jatketaan, niin paidatkin voisivat olla mainoksettomat, ollaanhan kuitenkin varakkain joukkue. Lisäksi Äijänsuo arenan laidoista ja jäästäkin voisi poistaa suurimman osan rumista mainoksista.

Ja simsalabin, saadaankin oikeasti olla innoissan siitä, että Raumalla pelataan liigaa ja 6. sija on mestaruus. Näillä toimenpiteillä päästään äkkiä tähän ihannetilaan.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuo nyt olisi ihan helvetinmoista typeryyttä kieltäytyä niistä rahoista jotka tuo hallin nimen myynti tuo tullessaan. Ei Lukko niin rikas seura ole että pystyisi haistattamaan vitut sponsoreille ja menemään pelkästään RTK:n rahoilla. Tai ainakaan se ei välttämättä ole kovin pitkä tie jos sille lähdetään. Sillä ei ole mitään merkitystä mikä se hallin virallinen nimi on, koska kaikkien mielessä se on silti Äijänsuo ja pysyy Äijänsuona.

Siitä olen kyllä samaa mieltä, ja moneen kertaan ilmoittanutkin mielipiteeni asiasta, että Lukko-nimisen seuran logona pitää olla lukko eikä kettu. Väreillä ei niin suurta merkitystä kunhan ne sininen ja keltainen pysyy jotenkin mukana. Minun puolestani toinen paita voi olla edelleen valkoinen.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvältä näyttäisi kyllä ainakin statsien ja miehen mittojen perusteella. Onkos tämä ihan oikea huhu jolle on jotain pohjaakin, vai ihan vaan oma "fantasiahaku"?

Tämä ei ole huhu vaan lähinnä omaa pohdintaa. Videll on lähdössä Södertäljestä ja uskon Lukon halutessaan pystyvän kilpailemaan herrasta, jos ei ole menossa KHL:ään. Tämän tason miehiä ei ole paljon vapaana, joten luulisi kiinnostavan.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Noi ruotsalaiset harvoin kyllä tulee riemusta kiljuen Suomeen... Vaikka täältä saisi enemmän kuin ruotsista(epätodennäköistä) jää suuri osa mieluummin silti kotimaahansa. Ja ryssänmaalta saa kuitenkin tuplat.
 
Videll olisi mielestäni erinomaisen hyvä haku rakkaasta naapurista.
Halvaksi ei Linus-herra tulisi. Mutta kuten sanonta kuuluu: "Halvalla saa harvoin jne."

Scouttailin AHL-miehiä pelipaikoille, joihin Lukko kipeimmin kaipaa vahvistusta. Sentteri- ja puolustusosastolle. Mielenkiintoisia nimiä; pelimiehiä, joista useimmilla sopimus päättyy tähän kevääseen. Muutamia AHL-miehiä oli pakko pudottaa, koska status oli ns. liian kova liigaan.
Puhdasta fantasiaa, mutta varmasti ainakin muutama nimi on Eurooppaan pelaajia tarjoavien agenttien listoilla.
Mutta, kuten Keskusta sanoo - Asiaa(n)!

Tässä listaa mielenkiintoisista pelimiehistä sentterin tontille:
Jared Ross, Ben Walter, Brad Moran, Travis Morin, Mike Zigomanis, Paul Szczechura, Corey Elkins, Marco Rosa, Chad Kolarik, Jeremy Colliton

Ja puolustukseen kiekollista voimaa:
Andre Benoit, Marc Flood, Mark Matheson, Brian Fahey, Maxime Fortunus, Dan Spang, Corey Potter, Steve Wagner, Sean Sullivan

Muutama kovan statuksen pelaaja on rajattu pois. Mukana ukkoja, jotka saattaisi olla houkuteltavissa Eurooppaan, Suomeen ja Raumalle. Iän, tilastojen, profiilin ja ns. perstuntuman perusteella.
Brian Salcidon nimi oli jo esillä ja kelpaa minun Lukkooni komeasti. Ja loput kaksi pohjoisamerikanapua tältä listalta ?!
Erityisesti hyökkäyksen vaihtuvuus tullee olemaan ISO.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Ansiokas lista. Sallinet varmaan että lisäsin kaikkiin suoran linkin tilastoihin.

Jared Rossia ja konsonanttihirviötä ollaan tosin huhuissa viemässä Saksaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos Becksi.
Elitserienissä parin kauden aikana hyvää jälkeä tehnyt B.Moran ja Brideportissa samaan aikaan(lähes identtistä jälkeä tehden) K.McLeanin kanssa pelannut B.Walter olisivat meikäläisen ykköshaut listaukseni sentteriosastolta.
Ross olisi todella mielenkiintoinen nimi Raumalle. Pienikokoinen kaveri, joka ominaisuuksiltaan vaikuttaa Tim Stapletonilta. Mutta Saksaan matkalla? Europpaan anyways.
Täytyy varmaan listata vielä muutama potentiaalinen laituri. Silläkin osastolla saattaa aueta muutama paikka kärkiketjuista...

Tässä laituriosastolle AHL-käsiä & jalkoja & pelisilmiä:
Chad Wiseman, Ryan Keller, Michael Ryan, Jacob Micflikier, Jeremy Williams, David Van der Gulik, Derek Nesbitt, Mathieu Beaudoin, Alexandre Picard
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Ensinnäkin en tiedä mihin ketjuun olisi voinut tämän laittaa, mutta laitetaas tänne..

Surullisena seuraan Tps-johdon perseilyä logo asiassa. Ei voi kuin ihmetellä miksi kaikki perinteet täytyy tappaa?

Nyt olisi Lukon korkea aika laittaa perinteet kunniaan. "Juhlakausi" (75v) tulossa, huhuina kaikkien aikojen suurin pelaajabudjetti (toivottavasti saataisi edes pari omaa poikaa takaisin kotiin ("Heikkinen" ,"Niskala",KANADA MALJA) ja tavoitteena mestaruus. Penkin takana oman kylän poika valmentamassa ja hyvin todennäköisesti viimeistä kauttaan liigassa.

Toivoisin ensimmäiseksi uuteen kauteen lähdettäessä Lukon johdon (Rajala, Mokka ja kumppanit) nyt laittavan PERINTEET kunniaan. Joukkueemme nimi on Rauman LUKKO ei Rauman kettu. Värimme ovat sinikeltaiset, eivät sinivalkoiset. Rakkaan jäähallimme nimi on Äijänsuon Areena, eikä mikään kivikylän makkarahalli. Me emme tarvitse Kivikylän rahoja ensikaudeksi, olemme silti SM-Liigan ylivoimaisesti varakkain joukkue, emme se "pikkuseura", jonka tavoitteet ovat 6 joukossa, vaan vain ja ainoastaan mestaruus.

Toivoisin kaikkia Rauman Lukkoa rakastavia vaatimaan näitä pieniä muutoksia ensikaudeksi ja siitä eteenpäin.

*Vanha, ainut ja oikea Lukko-logo takaisin.
*Paidan värit kotikaukalossa siniseksi ja vieraskaukalossa keltaiseksi.
*Jäähallin nimi takaisin siksi miksi se kuuluu, eli Äijänsuon Arenaksi

Nämä eivät ole isoja muutoksia tehtäväksi, mutta sitäkin arvokkaampia raumalaisille. Pallo on heitetty Lukon johdolle, mitä teette sen hyväksi?

Tässä on vahva ehdokas vuoden 2011 postaukseksi. Perinteet kunniaan.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Tässä listaa mielenkiintoisista pelimiehistä sentterin tontille:
Jared Ross, Ben Walter, Brad Moran, Travis Morin, Mike Zigomanis, Paul Szczechura, Corey Elkins, Marco Rosa, Chad Kolarik, Jeremy Colliton

Tuohon listaan lisäisin vielä Jamie Johnson( Eliteprospects.com - Jamie Johnson) joka on tulossa Eurooppaan. (linkki vie herran tilastoihin)
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
Eikö Lukko ollut tämän herran perässä jo 2 vuotta sitten? Ailahteleva pelaaja ja siinä mielessä riskihankinta.

Toivottavasti ei tule pelaamaan Lukossa. McLeanin saappaat aivan liian isot täytettäviksi, Lindgrenistä on edes turha puhua samassa lauseessa ja alempiin kenttiin ei mitään järkeä miestä ostaa.
 

Zeke

Jäsen
Vielä kerran logo

Toivoisin ensimmäiseksi uuteen kauteen lähdettäessä Lukon johdon (Rajala, Mokka ja kumppanit) nyt laittavan PERINTEET kunniaan. Joukkueemme nimi on Rauman LUKKO ei Rauman kettu.
Toivoisin kaikkia Rauman Lukkoa rakastavia vaatimaan näitä pieniä muutoksia ensikaudeksi ja siitä eteenpäin.

*Vanha, ainut ja oikea Lukko-logo takaisin.

Eikö tästä logo-asiasta voitaisi jo olla vähän aikaa hiljaa, ja keskittyä olennaiseen, eli pelaajiin ja peliin. Logo ei yhtään peliä ja pelaajia paranna tai huononna. Ja sitä paitsi ne, jotka eivät ymmärrä mistä kettu on logoon lähtöisin, voivat miettiä Lukon historiaa ja kytköstä Rauma-Repolaan. Siinähä se kettu tulee esille jo Lukon ammoisessa perustamisvaiheessa.

Ja ne jotka sinnikkäästi vänkäävät, että joukkue on Rauman Lukko eikä Rauma Kettu, niin mitä siitä sitten? Ei logon ja nimen pidä olla sama, vai pelaako liigassa mm. Jyväskylän Hurrikaani? Lappeenrannan Sateliitit? Hämeenlinnan Ritarit? Helsingin tai Kuopion Kilvet? Porin Padat? Ei minustakaan. Ja kettu on hyvä ja sopiva logo suomalaiselle jääkiekkojoukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös