Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
osallistuminen ja tyhjentyminen
Onko mahdollista että Pietroniron taannoin loukkaantunut polvi ei olekaan vielä täysin pelikunnossa? Pelasi joo Ässä-matsin, mutta pelasiko kuitenkin puoliterveenä hieman liian aikaisin, kokeillakseen ja antaakseen edes vähän näyttöjä ...
 
Viimeksi muokattu:
Olipa kerran potentiaali ...

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Nyt oli toivottua tiedotusta tullut loukeista; Saarelainen sivussa 6viikkoa, Nieminen n. viikon ja Lahtinen jo jäillä.Edit. Tästä voi päätellä ettei Pietronirolla ole mitään loukkia? Ei mene kyllä jakeluun miksei ole pelaavassa kokoonpanossa.
 
Viimeksi muokattu:

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
Edit. Tästä voi päätellä ettei Pietronirolla ole mitään loukkia? Ei mene kyllä jakeluun miksei ole pelaavassa kokoonpanossa.
Ei kyllä mene minullakaan. Pietroniro on joka kerta kentällä ollessaan antanut kaikkensa. Ollut välillä jopa meidän parhaita pakkeja. Kolmikosta Kinnunen Pynnönen Pietroniro Matteo on vakuuttanut eniten. Myös miehen fyysinen peli on omaa luokkansa. Ässät-pelissä jakoi todella hienoja taklauksia.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joukkueen tärkein puolustaja sivussa liki koko kauden ja nyt kapteeni ja tärkein yksittäinen pelaaja loppukolmanneksen sivussa. On huikeaa tuuria kerrassaan näiden loukkaantumisten kanssa taas.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
Hienoa taas jos EHT höntsät verottaa yhden miehen pois rosterista. Toisaalta tuplavahinko jos/ kun ei pystyisi pelaamaan eikä mene kaupaksikaan siitä syystä. Musesta olis voinut saadakkin vielä jotain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy