Joni Puurula TPS:n maalin suulle

  • 19 914
  • 120

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin minun kuin aikamonen faninkin mielestä Karjalainen on ollut yksi Tepsin parhaita pelaajia alkukaudella.

Totuus on kuitenkin, että Jortikka on ollut kaikkea muuta kuin tyytyväinen Tuomon alkukauden otteluihin. Ainakin niin Jokeri ja HIFK -pelien jälkeen tuli kommentteja, että olisi ihan kiva jos veskari ottaisi edes joskus koppeja ja Jokerit pelin haastattelussa totesi myös, että kun meidän maalivahti on torjuntilastoissa sijoilla 10-12 niin yleensä joukkueenkin sijoitus suurinpiirtein sama ja eivät nämä tilastot pitkät juoksussa valehtele.

Elikkä tuntuisi siltä, että Puurula hankittiin suunnitelmissa ainakin ykkösveskariksi ja tullee saamaan useammankin mahdollisuuden koska Tuomo on Jortsun silmissä jo katsottu eikä hänestä ole pitemmän päälle ykkösveskariksi Hannun silmissä.

Jonista sen verran, että niinkuin monet Hämeenlinnalaiset ovat todenneetkin pelaa Joni aina välillä maagisiakin otteluita ja sitten menee taas tosi helppoja. Tulee ihan Lassila mieleen. No se, että pystyy huipputorjontoihin ja huippuotteluihin kertoo sen, että maalivahdin peruspeli on hyvällä tasolla ja suurin ongelma on korvien välissä. Joten tämän asian kanssa lienee Upilla olevan suurin työsarka Jonin kanssa edessä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten minä en ole edes yllättynyt. Keskinkertaisuuksia keskinkertaisuuksien perään ja seuraavaksi Jokke hoitaa Paukkuseen takaisin puolustukseen ja Rauteen Aallon korvaajaksi.

Meillä tosi mielenkiintoinen joukkue...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Rallar kirjoitti:
Voiskos joku ry:läinen kertoa mistä tulee lyhennys HJ?
Tuoltahan se ilmenee jo edellisestä viestistäni. Huikea (vai oliko se Huikee?) Jamppa on siis kyseessä. Etymologia on tosin meikäläiselle hieman hakusessa. Peliesityksistä se ei ainakaan voi tulla.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Rallar kirjoitti:
Voiskos joku ry:läinen kertoa mistä tulee lyhennys HJ?

Huikea Jamppa.

Onnea HJ:lle Tepsiin ja onnea myös turkulaisille, jotka saavat nyt nauttia sarjan kiistatta viihdyttävämmästä kassarista. Wallinheimostakaan ei ole vastusta HJ:n rinnalla tuossa kategoriassa. Täysin toinen asia sitten taas on, onko se viihdyttävyys hyvä vai huono asia.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Ossi kirjoitti:
Peliesityksistä se ei ainakaan voi tulla.

Tulee. Juontaa Puurulan päiviin FPS:ssa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noose kirjoitti:
Tulee. Juontaa Puurulan päiviin FPS:ssa.

Eikös Puurulalla tosiaan ollut FPS:n aikana pelejä, joissa kaveri napsi yli 50 kiekkoa kiinni illan aikana ja pelasi näin pisteitä FPS:lle ihan yksinään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Noose kirjoitti:
Tulee. Juontaa Puurulan päiviin FPS:ssa.
No olenhan minäkin salibandyn firmaliigassa lähes ohittamaton, mutta se(kään) ei johdu minun hyvyydestäni.

Tuolla toisessa ketjussa kyseltiin Jonin ominaisuuksista, joten hieman voisin omia mielikuviani kertoilla. Jonin vahvuuksiin kuuluu rajaton itseluottamus. Omasta mielestään on aina täysin suvereeni ykkönen joukkueessaan. Jos valmennusjohto ei olekaan jostain syystä samaa mieltä, alkaa kiukuttelu. Pelillisesti Jonin vahvin puoli on mielestäni liikkuminen. Käsi tai jalka ilmestyy kiekon eteen välillä kuin tyhjästä ja mitä epätoivoisimmista asennoista. Ja sitten kun vire on päällä, mikään ei uppoa. Mutta kuten on moneen kertaan sanottu, hyvän ja huonon päivän - tai jopa hetken - ero on katastrofaalinen. Mailapeli on (huono) vitsi ja siniviivaroikut uppoavat jostain kumman syystä tasaisin väliajoin. Viihdearvo on sitten taas toisaalta melko korkea.

Nähkää ja hämmästykää!
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
On vai off?

Jepjep, Puurula siis taas tositoimiin TPS:n väreissä. Joni tarvitsee hyvän lähdön tai sitten on taas uhkana, että homma menee samanlaiseksi kuin Hämeenlinnassa. Viime aikoina Kerhossa pelatessaan HJ:n itseluottamus oli ihan nollissa, pelaajat pelkäsivät silminnähden jokaisessa tilanteessa ja yleisökin oli jatkuvasti kauhuissaan. Toisin sanoen, edellytykset pelata Kerhossa olivat lopussa.

Nyt sitten uusi mahdollisuus TPS:ssa, toivottavasti onnistuu. Puurulassa on edelleen ainesta huipulle.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Taas yksi pettymys tälle vuosituhannelle, niitä kun on plakkarissa jo muutamasata. Vahvistusta toki tämän tason joukkue tarvitsee joka helvetin alueelle mutta kyllä tämä munkin mielestä oli enemmänkin keskinkertaisen turha homma.
Tästä kaverista on mullekin jäänyt mieleen lähinnä irstaat maila-orgiat eikä mitään sen kummempaa. Oliskohan tämä Jokkelta joku "haista sää Upi vittu!" -juttu ,mikäli hän on Ylösenkin kanssa nykyään sukset ristissä.

En tiedä muuten onko esim Juha Jokiharjulla seuraa, jollei ole niin siitä meille hyökkääjä. Soitto vaan Ruissalon sulovileneille ja halpa hintalappu päälle, niin liigapaikka on saletti.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Ossi kirjoitti:
Mutta kuten on moneen kertaan sanottu, hyvän ja huonon päivän - tai jopa hetken - ero on katastrofaalinen.
Näistä meillä on tällä vuosituhannella paljon kokemusta ja joka alueella, joten tervetuloa porukkaan!
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noose kirjoitti:
Huikea Jamppa.

Onnea HJ:lle Tepsiin ja onnea myös turkulaisille, jotka saavat nyt nauttia sarjan kiistatta viihdyttävämmästä kassarista.
Ja minä kun luulin, että se HJ tarkoittaa Hannu Jortikkaa... No, ihminen on erehtyväinen ja lehmä märehtiväinen.

En minäkään voi muuta kuin olla ihan äimänkäkenä tämän hankinnan edessä. Onkohan Upilta kysytty asiaa lainkaan? Kyllä tämä hiljaiseksi vetää karskimmankin miehen. Ei me kuitenkaan ensimmäiseksi sitä vahvistusta tarvita sinne maalin tilkkeeksi. 2 kpl puolustajia nyt heti ja 2 kpl hyökkääjiä ovat ne ensimmäiset toiveet. Vaihtoehtona olisi 4 kpl pakkeja, niin saataisiin Eronen ja Batman pihalle.

Toivottavasti tuolle Puuruselle ei tarvitse palkkaa maksaa.
 

Morgoth

Jäsen
Että tämmöinen hankinta tällä kertaa... Saatiin ilmeisesti uusi Lassilla - välillä torjutaan kaikki ja välillä ei mitään? Toivottavasti Siperia olisi poistanut Puurulasta tämän imuri-ominaisuuden.

Yritetään ollaan positiivisia, ainakin Karjalaisen ja Puurulan välille tulee kilpailua ja toivottavasti Upi saa Puurulasta mahdollisen potentiaalin kaivettua ulos.

Sanomattomaksi veti tämän hankinta, mutta katsotaan. Annetaan miehelle mahdollisuus.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Noose kirjoitti:
Huikea Jamppa.

Niin, tuo nimitys taisi tulla niissä yksissä Play Offseissa, kun Joni omilla suorituksillaan valtasi ykkösmaalivahdin paikan Mika Pietilältä. Sittemmin tuo HJ tarkoitti lähinnä Haikeaa Jumppaa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ossi kirjoitti:
Tuolla toisessa ketjussa kyseltiin Jonin ominaisuuksista, joten hieman voisin omia mielikuviani kertoilla. Jonin vahvuuksiin kuuluu rajaton itseluottamus. Omasta mielestään on aina täysin suvereeni ykkönen joukkueessaan. Jos valmennusjohto ei olekaan jostain syystä samaa mieltä, alkaa kiukuttelu.

Kiitoksia analyysistä, olen kyllä suht ihmeissäni siitä että mitä tuon kaltainen mies tekee Jortikan valmentamassa joukkueessa. Jos/kun näet tuo kuvailusi ja muiden laajasti raportoimat tasaisuusongelmat sekä pakolliset imaisut jatkuvat, niin Jonin on syytä tottua siihen että korvissa on tinnitusta vielä kansaneläkkeelle jäädessä. Ei auta myöskään kiukuttelu Jore-sedälle. Ei käsitä tätä hankintaa, no annetaan tilaisuus ja haukutaan vasta sitten tarvittaessa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Onnea vaan etelään maalivahdin sainauksesta. Oisko Siperia opettanut Puurulaa ja nykyään ei tulisi ensimmäistäkään notkahdusta? Antakaahan kaverin näyttää kykynsä.

Asia kaksi, poimittuna kirjoituksen keskeltä.

champselyse kirjoitti:
Vaihtoehtona olisi 4 kpl pakkeja, niin saataisiin Eronen ja Batman pihalle.

Seis ja heti. Yhtään pakkia ette enää ulosta rosteristanne, ennen kuin Lukon puolustajatilanne on normalisoitunut. Kyllä niiden osoitteen tietäisi.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Helkkarin mukava nähdä kaveri taas täällä, mukavampi kyllä ettei Kerhon paidassa. Onkohan oppinut uusia kikkoja?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Se on totta jotta pitää kaverille, antaa mahdollisuus ennenkuin ampuu alas, mutta mutta. Jonkun aikaa tässä nauranu kun lukenut tätä ketjua, ei hirveesti mairittele nuo tekstit. Kyllä taitaa tää singnaus olla taas Joken helemi, eikös muka oikeesti löytyny jostain ahl/ohl/juniorisarjat jotain veskaria joka ois vähän koettanu, voe elämä.

Totta kai minä toivon jotta Puurula intoutuu hyvään peliin, mutta epäily herää kun jokke on siirron takana, ei se tee hyviä siirtoja... vai onko jokke kaiken takana?
 

Kliz

Jäsen
Hmm, ensin kun kuulin Puurulan tulosta niin oli hieman negatiiviset fiilikset. Nyt kuitenkin Tepsillä ei ole selkeää ykköskassaria ja molemmat varmasti haluavat pelata paljon pelejä. Harjoituksissa molemmat tietysti antavat kaikkensa ja jos pelissä floppaa niin toinen veska pelaa varmasti seuraavan pelin joten munauksiin ei ole kummallakaan varaa. Nyt alkukaudesta jos Karjalainen olisi munaillut jotain niin enpä usko, että seuraavassa pelissä Santanen olisi maaliin laitettu.

Tervetuloa Joni!
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olkku kirjoitti:
Asia kaksi, poimittuna kirjoituksen keskeltä.



Seis ja heti. Yhtään pakkia ette enää ulosta rosteristanne, ennen kuin Lukon puolustajatilanne on normalisoitunut. Kyllä niiden osoitteen tietäisi.
Kirvoitti kyllä minun huumorilihakset äärimmilleen tämä kommentti. Emmehän me toki rakasta naapuria noin paljon pahalla ajattelisi. Iiefkoohon minä heitä tarkoitin...
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ole jortsun valinta ei...

tämä Puurola siis. Herää kysymys, että kauanko Jortsu jaksaa tepsissä, kun seurajohto on tasoa öööö huono.
 

Birchman

Jäsen
Ja lähde tähän oli? Ja ei kelpaa mikään oma visio. Mistä sitä tietää vaikka Jortsu olisi itse halunnut juuri Puurulan tapaisen nuoren veskarin tänne?
 

Hulk Hogan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
jaahas että Joni Puurula tepsiin. Sanotaanko näin että mielestäni vahvistus tuli sille osa-alueelle johon sitä vähiten kaivattiin. Itse muistan Jonin samanlaisena kuin useimmat, elikkä vähän ailahtelevana kassarina. Yhtenä päivänä hän torjuu kaiken mahdollisen ja mahdottomankin ja toisena taas päästää helppojakin maaleja. Mutta ei niin pahaa jottei jotain hyvääkin. Ainakin tämä hankinta osoittaa että jollain musta-valkotakilla henki pihisee Ruissalon puolella. Lisäksi Joni tuo kaivattua kilpailua maalivahtiosastolle. Toivottavasti tämä innoittaa kummankin kassarin kovaan kilpailuun mikä siten EHKÄ parantaa maalivahtien peliesityksiä.... mutta kuten sanottua, ehkä mielummin pakkiosastolle se vahvistus olisi ollut parempi....näin ensi hätään
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onpas täällä nyt negatiivista sakkia liikenteessä. Ei tuo Puurulan signaaminen saanut minussakaan aikaan mitään riemun kiljahduksia, mutta nytpähän saatiin ainakin tasavertainen kilpailija Karjalaiselle. Se pelaa kummalla peli kulkee, eikä kaikki vastuu ole enää Karjalaisen harteilla. Puurulalla on potentiaalia, ja toivottavasti se tulee lopullisesti esiin Ylösen opein. Maalinsuu on siis tällä hetkellä "kunnossa". Toivottavasti seuraavaksi tulee lisäystä puolustusrintamalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös