JoKP:n otteluiden ennakkoasetelmat, otteluseuranta ja jälkipuinti

  • 401 652
  • 4 171
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Luistin vaihteeksi kulkee, karvaus vastustajan päädyssä kovaa ja kuviot kunnossa, joten Karuvaara maalin edestä Kiekko-Pojat 4-3 johtoon Dvorakin nappisyötöstä.

Ps. Hermeksen selostaja on vaan jotenkin aina niin rasittava.
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tämä oli juuri sitä mitä tarvittiin sen Jokru-pelin jälkeen. Vaikka rehellisyyden nimissä saatiin jonkin verran hyvitystä vastustajan virheistä, niin se ei vie mitään pois meidän hyvältä peliltä. Haikoselle äkkiä sopimus ensi kaudeksi. Hyvä fysiikka, eikä pelitaidoissakaan valittamista.

Vaikka Kombella on ollut vähän hiljaisempaa, niin onneksi on löytynyt muitakin vastuunkantajia tehojen muodossa. Viimeiset 5 ottelua:

Karuvaara 4+4
Sedlacek 3+6

Erityismaininta Dvorakille kovasta duunista.
 
Tärkeä voitto, olimme 2 erän alusta lähtien parempi joukkue jäällä.
Haikonen todella hyvä! Enemmän junioreista tietävät, olisiko siellä muita kärkkymässä paikkaa, esim Matikaisen tilalla voisi kokeilla?

Sedlacek tulee tekemään ensikaudella kovaa tulosta, mikäli pelaa Joensuussa sopimuksensa mukaisesti. (Saa ottaa talteen!)
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Sedlacek tulee tekemään ensikaudella kovaa tulosta, mikäli pelaa Joensuussa sopimuksensa mukaisesti. (Saa ottaa talteen!)
Veikkaan ihan samaa ja on ehkä Komben jälkeen joukkueesta se kenet mieluiten haluaa nähdä myös ensi kaudella täällä. Dvorak olisi myös hyvä kiinnitys ensi kaudeksi, vaikkei mies sillä tavalla ainakaan vielä pisteillä mässäile.
 
Suosikkijoukkue
JoKP

Sieviläinen taas kerran käynyt hyvän jutun tekemässä seurasta ja Lipposesta. Kyllähän tässä kaikki viittaavat siihen, että valoisampi tulevaisuus siintää jo näköpiirissä ja päästään kohta puksuttamaan täydellä höyryllä vielä eteenpäin, kohti uusia tavoitteita.

Yksi tärkeimpiä anteja jutusta voisi nostaa, että taloudellisesti näköjään selvitään tästä kaudesta ulkoilmaottelujen ja Savonlinnassa pelatun ottelun turvin, kuin ihmeen kaupalla.

Pieni lainaus vielä jutusta, täälläkin monesti puhuttaneesta aiheesta:

– "Nyt suunnittelemme, mitä tarvitsemme tulevaisuudessa organisaatioon. Kaikki lähtee euroista, joten vahvistamme myyntiä. Lisäksi on saatava lisää valmentajia, somevastaava ja uudessa hallissa tapahtumavastaava."
Pitää palata itsekin vielä tähän lehtijuttuun. Kyllä täytyy nostaa hattua ja olla kiitollinen Lipposelle ja kumppaneille, että ovat luotsanneet laivaa ja pitäneet sen ylipäätään pinnalla. Viimeaikoina on varmasti kyselty rakkautta lajia kohtaan. Ymmärtääkseni kuitenkin pienellä puuhamiesten porukalla on hommia pyöritetty. Siinä on vaikea ottaa huomioon, suunnitella ja toteuttaa jokaista osa-aluetta viimeisen päälle.

Onneksi kentällä on homma toiminut odotettua paremmin ja siitä voisi positiivista virettä ammentaa. Hermes pelin jälkeen näin voi sanoa taas sanoa. Suora playoffpaikka on edelleen täysin mahdollinen.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
En ehtinyt katsoa eilen ottelua kokonaan, mutta sen huomasi kuitenkin, että olihan meidän peli eri näköistä, mitä viimeksi Jokereita vastaan. Toki vastuskin oli nyt helpompi, pelivaade ei ollut samalla tasolla, mutta pelit ja vastuksethan eivät ole veljeksiä keskenään ja tärkeät pisteet lähtivät mukaan. Mukavasti löytyi maalintekijöitä, kaikki maalit syntyivät eri pelaajien toimesta. Tänään turnee jatkuu Rovaniemellä, katsotaan illasta sitten, millaista vastusta ja peliä siellä on tarjolla. Saa nähdä näkyykö pelissä mitenkään, että meikäläisillä on pelit alla keskiviikolta sekä eiliseltä ja RoKi on taas pelannut viimeksi viikko sitten.
Sedlacek tulee tekemään ensikaudella kovaa tulosta, mikäli pelaa Joensuussa sopimuksensa mukaisesti. (Saa ottaa talteen!)
Näinhän se on, Sedlacek pelaa hyvää kautta ja tulevaa kautta kohden odotukset kasvavat entisestään. Sopimushan on jo ensi kaudesta ja toivottavasti hän sitten pelaa täällä, sillä ensi kausikin tulee olemaan meikäläisittäin joka tapauksessa enemmän tai vähemmän poikkeuskausi. Lisäksi jatkuva epävarmuus hallin valmistumisen tiimoilta vaikuttaa moniin asioihin. Ulkopuolisia muuttuvia tekijöitä riittää, niin seuran on hankala edetä asioissa ja suunnitella tulevaa, monet sovitut asiat tulevat varmastikin muuttumaan, jos tässä tilanteessa pystyy ylipäätään juurikaan sopimaan mitään. Pitää varautua myös siihen, että jo olemassa olevat sopimukset voivat muuttua sopimuspykälistä ja tilanteista riippuen. Hallin valmistumisen viivästymisellä sekä epävarmuustekijöillä on iso vaikutus, jos ei suoraan, niin sitten välillisesti lähes kaikkeen. Eiköhän kaupunki tiedote tässä ihan jo lähiaikoina siitä, missä mennään, syytä ainakin olisi.

Pistetään nyt tähän ketjuun, meikäläisittäin tuttu koutsi, Martikainen liittyisi ensi kaudella Jokereiden valmennustiimiin.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Ensimmäisen erän alun jälkeen ollaan jalalla koko ajan vähän perässä ja oma pää repeää toistaiseksi aika helposti RoKin paineessa. Böhm jäähylle.

Olipa nätti YV Kiekko-Pojilta ja Sedlacekin tykki lopulta lauloi tasoitusmaalin.

Hupijäähy tuomareilta Grönlundille erän loppuun.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Hyvä sisääntulo peliin, mutta RoKin avausmaalin myötä hallinta siirtyi isännille. Maali syntyi sinänsä harmittavasti, toki RoKi rakensi tilanteen, mutta meidän äijät itse sähelsi kiekon maaliin. Pelin edetessä pikkuhiljaa alettiin päästä taas ainakin osin peliin mukaan ja ylivoimalla sitten päästiin jo tasoihin. Toki RoKi oli hallitsevampi osapuoli, siitä kertoo jo torjunnatkin, RoKi 9 ja JoKP 20? Eka erä oli ajoittain aika fyysistä ja tunteetkin alkoivat välillä jo kuumeta, saa nähdä mitä toinen erä tarjoaa?

Olen sanonut jo joskus aiemminkin, että RoKin pelien selostaja on tehnyt hyvää ja ammattimaista taustatyötä vastustajan ja heidän pelaajien suhteen, samaa toivoisi meidän "kotiselostelijaltakin".
 

Johan On?

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Rokin Ryssä Sikorskin päätaklauksesta Niemiseen tulis arkkukomennus Lahes, kun tuomarit eivät kuin pikkukakkosella sikailusta palkinneet!

Tällaista sisältöä ei katsella hyvällä tällä palstalla. Käyttäjän tuotannon kokonaistaso jäi muutenkin täysin riittämättömäksi, joten sopimus on purettu.

Moderaattorit
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Pelistä jäi toisessa erässä jo paljon näkymättä kun ei ehtinyt vasta kuin katsomaan Hattusen johtomaalin 2-3:n. Sattuu ja tapahtuu matsi, aika avoimin ovin menty toistaiseksi. Tällä menolla päädytään jomman kumman joukkueen kaksinumeroisiin lukuihin.

Ja Isiguzo 3-4 ja ei mene pitkään kun Erkinjuntin hattutempulla tasan 4-4. Aikamoinen avoimien ovien ilta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös