JoKP:n otteluiden ennakkoasetelmat, otteluseuranta ja jälkipuinti

  • 402 255
  • 4 171

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kusy tekee paluun ja Villanen siirtyy neloseen Matikaisen tilalle, jolla ei vielä valitettavasti fysiikka riitä kovassa pleijaritemmossa. Ensi kaudella on sitten Matikaisen vuoro. Hermeksellä Kokko maalissa.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Heh, pikkumies Gatiyatov on pelipäällä kun taklaa koko ajan.

Jälleen kerran, Kiekko-Poikien puolustus on ihan paperia, etenkin Romppanen ollut pelin alussa täysin hukassa. Ei vaan saa valmentajat puolustuspeliä millään tavalla pitävään kuntoon. Luottaako joukkue Ahopellon torjuntoihin niin paljon? Aika vitsi tuo Kiekko-Poikien puolustuspeli, toistaiseksi.

Myös ihan turhia jäähyjä otettiin aluksi melkein kuin liukuhihnalta.

Toisen erän lopuksi Koposen mailan katkeaminen kesken kiekon kuljetuksen kuvasti hyvin Kiekko-Poikien peliä. Sellaista kummallista puolitehoista tekemistä, toistaiseksi suurin intohimo ja taistelu voittamisesta puuttuu.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Aika vitsi tuo Kiekko-Poikien puolustuspeli, toistaiseksi.
Paljon on tullut henkilökohtaisia virheitä molempien joukkueiden pelaajille ja se on näkynyt varsinkin puolustuspäässä. Hermes on on ollut tehokkaampi paikoissaan. Peli on ollut lukuisien virheiden sävyttämää puolin ja toisin, ihmeen helposti joukkueet pääsevät välillä maalipaikoille. Toivotaan, että vika erään äijiltä löytyy tiikerin silmää.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Toivotaan, että vika erään äijiltä löytyy tiikerin silmää.
Taskulalta löytyi, 2-3. Jokohan Kiekko-Pojat vihdoin syttyisivät tähän peliin?

Sitten Taskulasta antisankari. 2+2 min ja 5 sekuntia jäähystä, 2-4. Kiekko-Pojat sössii tämän kotipelin kyllä totaalisesti ellei napista kääntäen tapahdu ihmemuutosta.

Eh, Komben maila taitaa olla tehty kumista. Kusy on kyllä kaukana joukkuepelaajasta.

Hermes pelannut pelin kyllä fiksusti ja joukkueen valmennus hakannut 100-0 Karjalainen & Rämö kaksikon.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tuomareilta aika helpot, mutta toisaalta ansaitut jäähyt ottelun alussa veivät pohjan Kiekko-Poikien peliltä. Mutta eivät ne ratkaisseet ottelua vaan surkea puolustuspeli oikeastaan läpi ottelun.

Valmennuskaksikolle iso karvainen pyllistys siitä, että eivät onnistuneet tsemppaamaan joukkuetta tärkeään kotipeliin. Siitä alan olla varma, että valmennuskaksikko ei todellakaan osaa puolustuspeliä koska se on ollut oikeastaan koko kauden enemmän tai vähemmän hukassa. Nyt tökki jo hyökkäyspelikin läpi ottelun.

Tulee jotenkin fiilis, että valmennuskaksikon pitäisi siirtyä joukkueen valmentamisessa teorioista enemmän käytäntöön. Kiekko-Pojista ei oikeastaan voi vapauttaa ketään pelituloksesta, kaikki meni syrjälleen tässä ottelussa. Tosin Ahopellolle synninpäästö, sillä jäi ihan liian yksin maalilla. Jospa se sitten siitä taas vieraspelissä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Hermes pelannut pelin kyllä fiksusti
Hermes kyllä voitti ansaitusti kiitos tehokkaamman viimeistelyn, mutta tänään kaukalossa oli kaksi joukkuetta, joista kumpikaan ei pelannut fiksusti, varsinkaan puolustanut. Molemmilla oli hetkensä, mutta myös avoimet ovet ja syöttöpeli oli puolin ja toisin onnetonta. Harmi ettei pystytty tänään lähelläkään normaaliin omaan peliin ja voitto meni kaverille. No sarjassa tulee näköjään vieraista voitot, niin otetaan seuraava peli sitten taas meille.
 

Onza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Pojat, Calgary Flames
Hyvähän se ois jossain vaiheessa kotonakin voittaa, kun yli 1800 henkeä oli tänäänkin hallissa.. Jotenkin puuttuu puolustamisesta se jämäkkyys kokonaan, annetaan pelaajien purjehtia välistä läpi eikä edes yritetä taklata jne. Etenkin toinen maali oli ihan naurettava, kukaan ei tehnyt mitään kun kaveri ajoi maalille kulmasta.
Eikä kyllä osuttu maalipuiden väliin tänään, näyttikin liian hyvältä kun ensimmäinen laukaus koko pelissä meni maaliin :D
Noh, tiistaina se on mentävä taas hallille ihmettelemään, toivottavasti reissussa saataisiin taas voitto.
 

friikki otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kävinpähän taas pitkästä aikaa.

Tuolla puolustamisella ei kyllä kovin kauaa kausi jatku. Ukkoa vapaana siellä ja täällä. Maalivahtikaan ei pahemmin vakuuttanut. Näytti koko ajan sellaista lievää epävarmuutta olevan tekemisessä.

Ulkomaalaiskenttä ei omasta mielestä toimi kokonaisuutena Kusy oli jotenkin vaisu. Silleltä muutama maailmanluokan passi ja muutenkin ihan pirteällä päällä. Mutta se kolmas ulkki oli ihan lapanen, ei jatkoon.

Liigassa saa roikkua ja rikkoa ihan liikaakin ilman sanktioita. Mutta ei tuo tuomaritoiminta Mestiksessäkään vakuuta. Omasta mielestä aika heppoinen oli eka jäähy. Sitten vähän ajan päästä päivänselvä kamppi jäi viheltämättä. Lopussa vielä löydettiin yhteisestä kahakasta Kotijoukkueella jäähy, vaikka kaikki löi vähän kaikkea. Maalivahdille sitten saatiin arvottua 10 min. henk. kohtaista, ilman että joukkue kärsii ollenkaan. Aika hölmö sääntö, mikä lie olikaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Itseäni ehkä eniten Kiekko-Pojissa puolustuksen lisäksi on huolestuttanut tietty "hengettömyys". Joukkue ei ole yhtenäinen ja siitä ei välity sellainen vahva yhteishenki, että mennään joukkueena vaikka läpi harmaan kiven. Yksilöllisesti sellaisia pelaajia kyllä on, mutta ei yhtenäisenä joukkueena.

Olisiko Kiekko-Pojat sitten jo liian muukalaislegioona ulkomaalaisineen vai mistä kiikastaa, mutta tuolla materiaalilla ja hyvällä yhteishengellä pitäisi aidosti kamppailla tällä kaudella mestaruudesta. Materiaalin puolesta siihen olisi kaikki mahdollisuudet, mutta sellainen viimeinen puristus ja pelillinen steppi joukkueena jää ikään kuin puuttumaan. Ihan erilaista peliä kuin esim. Ketterä vs. KooVee sarjassa, jossa joka kiekosta tapellaan kuin henki olisi siitä kiinni. Jotain on kyllä poskellaan joukkueessa nimenomaan yhtenäisenä joukkueena.
 

welldone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, JoKP, rautaliiga, Bruins, Napoli
Tämä sarja olisi jo ohi, mutta Hermes antanut siimaa pitämällä Kokon penkillä. Voitti maalivahtien kamppailun 100-0. Ahopellon edellis pelin tuuri ohi. Siinä pelissä kiekot osui häneen. Ei hän mikään maaginen ollut, vaan onnekas. Kokkolan hieman pienempi kaukalo antaa jokipojille pienen edun ja helpottaa puolustamista. Kotona Hermeksen suorat hyökkäykset tuottaajatkuvasti ongelmia. Jokp ei eväitä samanlaiseen peliin löydy.
Tuomareiden tekeminen herättää tunteita syystäkin. Yhtään jäähyä ei jäänyt viheltämättä, mutta liikaa niitä vihellettiin. Lähinnä Hyvärinen epäonnistui ja vihelsi mitä sattuu. eka erässä ensimmäinen jäähy huitomisesta oli "ok", mutta herra löysi kaksi lisää.
Pelin ratkaisi tilanne jossa linjatuomarilta tuli tieto Taskulan korkeasta mailasta. Jos Vieressä seisonut Väkeväinen olisi ollut hereillä tilanne olisi ollut 2+2min ja toinen jäähy kampista olisi jäänyt tulematta, kun peli olisi vihelletty poikki ennen sitä. Heti tullut yv-maali ratkaisi pelin. Molemmat herrat liikkuu ylimielisesti ja jauhaako toinen vielä suu auki purkkaa?
Huomenna on pakko voittaa, koska muuten sarja menee 2-4 hermekselle.
Jospa valmennus heräisi edes siltä osin, että maalivahti vaihtuu ja sen kautta oman maalin edessä pelaaminen helpottuu, kun on maalivahti joka hallitsee kakkoskiekot ja osaa ohjata suorat vedot nurkkiin.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Jospa valmennus heräisi edes siltä osin, että maalivahti vaihtuu ja sen kautta oman maalin edessä pelaaminen helpottuu, kun on maalivahti joka hallitsee kakkoskiekot ja osaa ohjata suorat vedot nurkkiin.
Ahopelto kaipaa lepoa jo henkisestikin ja Kokkolassa Lindroos maaliin. Ja puolustuspeli vaikka inhorealistisesti puolustaen kuntoon, aina viisi miestä alhaalla. Kaikki yltiöpäinen ylihyökkääminen kuriin ja Kokkolan peliin yhteisellä teemalla, että kaikki kiekot omassa päädyssä "syödään" mustelmista välittämättä. Luistelua ja taitoa joukkueesta löytyy vaikka kuinka paljon sen voittavan maalin tekoon, sillä paikkoja avautuu varmasti kunhan vain ensin hoidetaan kärsivällisesti se oma pääty.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Voittojen ollessa tasan homma lähtee taas kerran ikään kuin alusta, mutta pelejä on vain jäljellä vähemmän. Äijät lähtivät iltapäivästä hallilta kohti seuraavaa näytöstä ja toivotaan, että sarja jatkuu vierasvoittojen merkeissä ja, jos mennään seitsemänteen peliin asti samalla kaavalla, niin silloinhan JoKP menee jatkoon! ;)

Mitä olen jutellut tuttujen kiekkoihmisten kanssa, niin monet ovat olleet yllättyneitä, miten vaisuja ottelusarjan ottelut ovat kuitenkin olleet tasoltaan, eikä pudotuspelihenkeä ole juurikaan näkynyt kaukalossa ajoittaisia hetkiä enemmän. Molemmat joukkueet ovat osin alisuorittaneet runkosarjan odotuksiin nähden ja yksittäisille pelaajille on tullut paljon räikeitä henkilökohtaisia virheitä. Omaan silmään sarjan kolmas ottelu on ollut tähän mennessä tasokkain, mutta toivotaan, että ne parhaat ovat vielä edessä.

Tässä ketjussa porukka keskittyy lähinnä JoKP:n esityksiin ja niissä riittää parannettavaa, mutta samojen ongelmien kanssa näyttää painivan myös Hermes. Välillä tulee kaverillekin käsittämättömiä mokia niin joukkueena kuin yksilöinäkin. Sarja on on ollut tasainen, sen voi viedä kumpi tahansa ja tiistaina sitten jompi kumpi on eka kertaa pakkovoiton edessä.

Molemmat valmentajat antoivat eilen pelin jälkeen hyvät haastattelut, tässä poimintoja Simon kommenteista:

– Täytyy sanoa, että oliko latausta yli vai ali, mutta vääriin asioihin meni fokus. Hyvä startti, maali siihen ja sitten kolme huonoa jäähyä, kolme huonosti puolustettua kamppailutilannetta ja vastustajalle kolme maalia. Nää on hienoja pelejä, koko ajan pitäs olla fokus hetkessä, ei auta vetää puolittain.

Simolta kysytään Hermeksen toisesta maalista:

- Valmius puuttui, eihän siinä olisi tarvinnut muuta kuin laittaa kiekko pois. Kiima tapella yksittäinen tilanne, olla oikealla puolella ja pelata, siinä meillä on vielä oppimista, henkisen kasvun paikka. Mutta tää sarja on just siinä tilanteessa, missä se kuuluu tässä vaiheessa kahden tasaisen joukkueen välillä ollakin. Se peli ja jänne pelata, mitä yksilö saa revittyä tonne vaihdosta toiseen, koska pienistä asioista tulee eroja ja niissä pitää pystyä olemaan voittavalla puolella.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Molemmat valmentajat antoivat eilen pelin jälkeen hyvät haastattelut, tässä poimintoja Simon kommenteista...........
Simo voisi kyllä enemmän kommentoida tuota oman pään surkeaa puolustuspeliä sen sijaan, että heittää liiba-laabaa ihan muista asioista. Toimittaja olisi voinut kysyä simppelisti, että miksi Kiekko-Poikien pakkipeli ei ole toiminut playoffs peleissä kuten sen pitäisi toimia? Mielenkiinnolla kuuntelisin mitä Simolla on tähän voittavan pelin olennaiseen osatekijään sanottavaa kun se ei ole ollut tiiviin optimaalista oikein vielä yhdessäkään Hermes pelissä. Mikä pakkipelissä oikein mättää?
 
Viimeksi muokattu:

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Simo voisi kyllä enemmän kommentoida tuota oman pään surkeaa puolustuspeliä sen sijaan, että heittää liiba-laabaa ihan muista asioista.
Eikös se sitä nimenomaan kommentoinut. "Kolme huonosti puolustettua kamppailutilannetta". Ja niistähän ne maalit tuli. Ekassa koko viisikko oli jollain tapaa kuistilla, toisessa Romppanen pehmeä ja kolmannessa Taskula laidan vieressä pehmeä.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Eikös se sitä nimenomaan kommentoinut. "Kolme huonosti puolustettua kamppailutilannetta". Ja niistähän ne maalit tuli. Ekassa koko viisikko oli jollain tapaa kuistilla, toisessa Romppanen pehmeä ja kolmannessa Taskula laidan vieressä pehmeä.
Jeps, noteerasin kommentin, mutta odotin enemmän kommenttia ylipäätään kaikin puolin hajanaisesta oman pään pelistä. Huonosti puolustettu kamppailutilanne on yksittäinen menetetty tilanne, mutta kokonaisuutena pakkipeli ei ole toiminut lainkaan luotettavalla tavalla.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Kiekko-Poikien puolustus aiheuttaa vielä ottelun aikana sydänkohtauksen.

Pari jäähyä Hermekselle on kyllä jäänyt tuomareilta viheltämättä.

Meriläinen 1-0. Hienoa peliä neloskentältä. Näyttävät muille neppailija "tuhertajille" mallia.

Selvä pitkä Hermekselle, mutta ei vihellystä.

Hyvin ovat Kiekko-Pojat päässeet pelin sisälle. Samaan malliin ottelun loppuun saakka.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Se oli kylläkin ykköskenttä, Meriläinen pelaa Kerkkäsen paikalla, mutta kyllä hyvää vääntöä ja palkintona maali.
Tippuiko Kerkkänen vai oliko ykkönen tullut jo sisään ilman Kerkkästä? Katsoin vain Mestiksen sivulta kentät ja automaattioletus, että Meriläisen mukana muu nelonen oli kehissä.
 

LoneWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mihin me Kerkkästä ja Lusikkaa tarvitaan kun meillä on Meriläinen? Äijä pelaa itelleen ens kaudellekin paikkaa ykkösketjusta. Mutta turhan paljon tasoitusta annetaan taas näin 11 hyökkääjällä pelatessa. Toivottavasti jalkaa riittää ottelun loppuun asti.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tuomarit suosivat kyllä kotijoukkuetta himppasen liikaa, oli siellä jo useampi paikka tähän mennessä viheltää Hermeksellekin jäähy. Joo kiitti vaan tuomarit. 1-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös