JoKP 2022–2023

  • 151 941
  • 1 012

PasiTh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat/Kiekko-Pojat
Kiitoksia Kermannille ja onnea uudelle toimarille. Iso työmaa edessä ja olishan tässä hyvä saada vastuuta ja muuta jaettua mahdollisimman monelle.

Oliko muuten jossain tietoa mihin hommiin Kerman lähti? Ja oliko se julkinen tieto?
 

Eastoni

Jäsen
MegaSuper yllätys että Kupiainen valittiin työkkäristä tehtävään. Nyt JoKP on Kupiaisen näköinen, voitte katsoa nettiKarjalaisen sivuilta miltä näyttää uusi JokP.....
Mutta joo, Piiri pieni pyörii tosiaan. On samaa porukkaa, joka aikanaan Juniori Jokipoikien taustalla "hääri" ja kritisoi sen minkä kerkesi, kuitenkaan ei ollut ikinä itse valmis tekemään mitään konkreettista. Sai aikaan sen, että sen aikaiset vastuulliset saivat lähteä ja sai samalla oven avauksella omat kaverit töihin. Mitkä on tulokset sen jälkeen ollut, nimittäin juniori joukkueiden tulokset sarjoissa, pelaajamäärän kehitys yms??? Oksettaa!!
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Kupiainen: "Tästä on hyvä jatkaa määrätietoista työtä hyvällä yhteistyöllä kaikkien kiekkoihmisten kanssa Joensuulaisen ja koko Pohjois-Karjalaisen jääkiekon kehittämiseksi tulevina vuosina".

Virallisesti ei vielä puhuta Liigapaikasta tavoitteena, mutta olisihan se mukava viimeistään ennen ensi syksyn pelikauden alkua kuulla, että tavoite on olla vaikkapa 3 vuoden sisällä Liigassa. Vielä em. Kiekko-Poikien tavoite on toistaiseksi hyvin yleisellä tasolla vailla motivoivaa kärkeä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Mutta joo, Piiri pieni pyörii tosiaan. On samaa porukkaa, joka aikanaan Juniori Jokipoikien taustalla "hääri" ja kritisoi sen minkä kerkesi, kuitenkaan ei ollut ikinä itse valmis tekemään mitään konkreettista. Sai aikaan sen, että sen aikaiset vastuulliset saivat lähteä
Muistan tuon ajan hyvin, olin jo tuolloin seurajäsen. Tuolloinhan juuri toisiaan suojeleva ja muilta asioita pimittävä "pieni piiri" oli junnuseuran johdossa, mutta onneksi selvityksissä valkeni asioiden todellinen laita muille toimijoille ja sitten myös koko jäsenistölle, missä jamassa muun muassa seuran talous todellisuudessa tuolloin oli. Kupi oli julkisuudessa kenties näkyvimmin nostamassa esille epäkohtia, mutta taustalla "hääri" isompi porukka ja virallisten sääntömääräisten kokousten jälkeen myös lähes koko jäsenistö ja näin nämä vastuulliset, siis tämä varsinainen "pieni piiri" sai väistyä sivuun. Siitä lähtien asiat ovat edenneet monin tavoin parempaan suuntaan hallituksen eri kokoonpanoilla sekä muilla toimijoilla jäsenistön avulla ja tuella.

Harrastajamääriä tai joukkueiden menestymistä on sinänsä vaikea verrata vanhaan aikaan, sillä ajat sekä lajista ja seuroista riippumattomat asiat ovat muuttuneet rajusti, jotka vaikuttavat omalta osaltaan muun muassa harrastajamääriin monin paikoin ihan yleisellä tasolla. Myös sarjojen pelaamistavat ovat muuttuneet vuosien saatossa. Mutta, mikä tärkeintä palaajatuotanto on ollut hyvällä tasolla jo vuosia ja varsinkin viime vuosina seuran kasvatteja on esiintynyt useita eri ikäluokkien maajoukkueissa, ammattilaissarjoissa ja tietenkin myös omassa edustusjoukkueessa. Ja mikä myös on tärkeää, niin toimintomaksut eivät ole nousseet, vaikka seuraan onkin pystytty palkkaamaan lisää päätoimisia valmentajia ja monia muitakin taloudellisia panostuksia vaativia asioita on saatu vietyä eteenpäin.

Mutta joka tapauksessa voin sanoa läheltä nähneenä, kuten varmasti monet muutkin seurajäsenet, niin junnukiekko ja sitä kautta myös edustuskiekko saavat kiittää paljosta kaikkia näitä taustalla "hääriöitä", jotka nostivat epäkohdat tuolloin esiin ja ryhtyivät toimenpiteisiin.

By the way, Eastoni tai vaikkapa sincekin, jos teillä on kovina kritisoijina asiaan kuin asiaan esittää jotain konkreettisia parannusehdotuksia, niin liittykää vaikkapa junioriseuran kannattajajäseneksi, niin saatte äänenne ja ehdotuksenne paremmin kuuluviin.

Suomessa on ihan maanlaajuisesti pienet kiekkopiirit saati sitten Joensuussa tai muissa yksittäisissä kaupungeissa, niin onko teidän mielestä olemassa enää lainkaan ihmisiä, jotka saisivat olla tekemisissä toistensa kanssa ja toimia yhdessä jääkiekon parissa? Kiekkopiireissä kuitenkin lähes kaikki tuntevat jollain tapaa toisensa. ;)
 

Eastoni

Jäsen
By the way, Eastoni tai vaikkapa sincekin, jos teillä on kovina kritisoijina asiaan kuin asiaan esittää jotain konkreettisia parannusehdotuksia, niin liittykää vaikkapa junioriseuran kannattajajäseneksi, niin saatte äänenne ja ehdotuksenne paremmin kuuluviin.
Kritiikki on kehityksen alku, vai mitä. Kuulepas arvon Väärävaihto, satun tietämään tämän kaveriporukan, jonka lonkerot ovat nyt valitettavasti edustuskiekkoilunkin parissa (esim. hallituksessa ja TJ:nä). Sinun täällä kirjoitukset ja buffaukset ovat noloa luettavaa kaikkinensa, ovat olleet sitä koko vuoden. Ei tarvitse arvailla sinunkaan kirjoitusten tarkoitusperää. Mutta kukin tavallaan.

Niin ja olen kyllä kantanut oman korteni kekoon juniorikiekkoilun osalta ja kannatin heitä monessa pelissä talven aikana ja arvonnoissa yms. Ei se siitä jää kiinni. Se miten aikanaan meni nämä em. asiat eivät mahdu minun tai monenkaan muun käsitykseen. Se on fakta josta ette pääse eroon, piste. Ihmettelen edelleen kuka haluaa olla moisessa mukana.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Jatkakaa kaikki nokittelijat keskinäistä nokitteluanne yksityisviestein. Loputonta nokittelua vuodesta toiseen.
Juurikin näin, tämä on loputon suo, eikä lopu koskaan. Kritiikkiä tulee antaa, mutta harmittaa aina silloin, jos se perustuu vääriin tietoihin tai pelkästään olettamuksiin. Tällöin harmittaa kaikkien niiden palstalaisteen puolesta, jotka ovat jostakin yksittäisestä asiasta ainoastaan täältä luetun tiedon varassa, niin silloin saa asioista ja tapahtumista täysin väärän kuvan. Se on väärin kaikkia palstalaisia kohtaan, mutta myös aiheettomasti kritiikkiä ja haukkuja saaneita kohtaan. Jossain kulkee raja, mutta pyrin jatkossa ohittamaan näiden parin nimimerkin kirjoitukset kokonaan, niin eiköhän se nokittelu vähene ainakin omalta kohdalta. Kiitos ja anteeksi, hyvää vappua kaikille!
 

ÄrjyKarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat
Kireä tunnelma vaikuttaa olevan. Itsekkin olisin toivonut valitun henkilön tulevan ulkopuolelta tuoden uusia ajatuksia ja mahdollisesti verkostoja joita ei ole aikaisemmin ollut. Tässä valinnassa otettava huomioon myös hakijat, onko ylipäätään ollut vaihtoehtoja?
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kireä tunnelma vaikuttaa olevan. Itsekkin olisin toivonut valitun henkilön tulevan ulkopuolelta tuoden uusia ajatuksia ja mahdollisesti verkostoja joita ei ole aikaisemmin ollut.
Tunnelma taitaa olla kireä vain täällä palstalla, sillä ainakin mitä olen nyt ehtinyt kuulla kentältä ja mitä olen jutellut itse paikallisten kiekkovaikuttajien ja liikemaailman edustajien kesken, niin palaute uudesta toimarivalinnasta on ollut todellakin positiivista. Vaikka Kupi on ollut pitkään mukana joensuulaisessa kiekossa, niin hän tulee kuitenkin nyt mukaan täysin uuteen rooliin Golfin puolelta ja varmastikin tuo mukanaan myös uusia verkostoja, jotka eivät ole ennen olleet kiekossa mukana. Eikä nämä ennestään kiekosta tutut verkostot tietenkään, missään nimessä huono asia ole.
Ensi viikolla sitten pelaajauutisia päästään ruotimaan.
Alkuviikosta pitäisi jo tulla uutisia eetteriin!
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Karjalaisen verkkosivuilla on juttua JoKP:n pitkäaikaisesta huoltajasta Harri Puustisesta, joka toimii ainakin seuraavat kaksi kautta Jokereiden organisaatiossa. Tällä hetkellä hän huoltaa U20 joukkuetta. KHL oli osaltaan houkuttelemassa Puustista Jokereihin, mutta käynnissä oleva sota vaikutti myös Jokerien edustukseen, joka jätti KHL-liigan. Puustinen kommentoi siirtoaan: - Jokerit tarjosi minulle päävastuuta nuorten joukkueessa sekä mahdollisuutta työskennellä myös KHL-joukkueessa. KHL tietysti kiinnosti minua, ja olisihan se tuonut lisämaustetta työhön. Oli mahdollista, että olisin päässyt näkemään pelireissuilla Venäjääkin.

Onhan Jokerit varmasti hieno kokemus ja mahdollisuus edetä huoltajana uusille urille. Harri oli toiminut jo kolmantena huoltajana Suomen maajoukkueessa Joensuussa pelatussa maaottelussa. Jutussa käy myös ilmi, että Harrin veli, entinen Jokipoikien pelaaja Heikki Puustinen asuu myös Helsingissä toimien nykyään personal trainerina ja fysiikkavalmentajana. Harri on pirun mukava tyyppi ja aina valmis auttamaan, jos jotain apua hallilla tarvitsi. Ei muuta kuin kaikkea hyvää ja tsemppiä uuteen pestiin! :)
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Alkuviikosta palstatietojen mukaan pitäisi tulla ensimmäiset tiedot Kiekko-Poikien tulevan kauden pelaajistosta. Itse mietiskelin playoffskokemusten perusteella, että ainakin seuraavat kehitettävät asiat pitäisi ottaa huomioon joukkueen tulevissa sopimuksissa.

Syvyys: Kiekko-Pojilla oli kauteen lähdettäessä periaatteessa neljä täyttä kenttää, mutta kun loukkaantumiset ja sairastumiset puskivat päälle, niin ei ollut juurikaan pelaajia mistä ammentaa perusrosterin ulkopuolelta, lähinnä tilannetta paikattiin omilla junnuilla, lainapelaajilla tai sitten pelattiin vain pienemmällä rosterilla. Pelipaine oli kova niillä, jotka olivat säilyneet ehjinä/terveinä, joka taas varmaan verotti kauden mittaan joidenkin pelaajien suorituksia playoffs peleissä koska eivät olleet aiemman kovan pelipaineen takia fyysisesti ja vireydeltään täysin absoluuttisessa iskussa. Lisäksi esim. nuori neloskenttä oli alkukaudesta aika lapanen, mutta kauden mittaan Korjus-Hattunen-Taskula/Sivonen kehittyi kyllä hyvin. Tältä osin itse toivoisin kuitenkin astetta valmiimpia pelaajia joukkueeseen, jos taloustilanne sen sallii. Tavallaan pitäisi kauteen lähtiessä olla Mestikseen laadukasta pelaajistoa/reserviä ainakin viiteen tasapainoisesti pelaavaan kenttään.

Kovuus: Joukkueessa ei ollut tarpeeksi sellaista kokoa ja kovaluisen ilkeää karheuttta, jota tarvitaan kulmapaineissa sekä muutenkin tuomaan vääntövoimaa joukkueeseen. Tämä korostui etenkin playoffseissa kun esim. Kuiri & Pennanen & Jeskanen & Siironen & Lehikoinen olivat kauden aikana paljon loukkaantuneina, osin myös playoffseissa. Neloskenttä oli tässä suhteessa kevyt vaikka esim. Korjus kyllä kamppaili pienestä koostaan huolimatta kovaa. Maalinedustalle kaivattiin pakistoon lisää ilkeää kovuutta runsaiden loukkaantumisten takia, mutta koska sitä ei reservissä juurikaan ollut, niin hieman pehmeäksi jäi siltä osin kausi nimenomaan playoffseissa RoKia vastaan.

Pakisto: Ei oikeastaan lisättävää, sillä oli paras pitkään aikaan. Oli vain huonoa tuuria siinä, että sille tuli niin paljon loukkaantumisia kauden mittaan. Moni pakki kasvoi kauden aikana, kasvukärjessä Koponen ja Heiskari.

Sentterit: Etenkin kiekolliset sentterit ovat kullanarvoisia, mutta toki kalliita. Joukkueen hyökkäys elää sentterien kautta. Kiekko-Pojilla Werbik oli loistava haku, Siironen myös erinomaisen työteliäs ja alkukaudesta hyvä vaikka loukkaantumiset vaivasivat paljon kuten Kuiriakin, joka kiekollisena aika huono, mutta raatajasentterinä hyvä. Hattunen kehittyi hyvin, mutta oli alkukaudesta vielä näkymätön. Lisää pitäisi saada joukkueeseen hyvää kiekollista sentteripeliä mieluummin yhdistettynä kovuuteen, mutta nämä pelaajat taitavat pelata muualla kuin Mestiksessä. Tässä on Martikaisella & Lipposella haastetta.

Maalintekijät: Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee maalintekijöitä, jotka ratkovat paikasta kuin paikasta pelejä. Kiekko-Pojilla etenkin Tammela, Miller ja Werbik vastasivat hyvin huutoon. Siinä on suuri haaste löytää paikkaajat, jos kaikki lähtevät muille maille. Saman verran vähintään, mieluummin tuplasti pitäisi saada laajuutta maalintekoon.

Maalivahdit: Nikkinen/Lehikoinen tandemi oli hyvä ja ei välttämättä este Mestis mestaruudelle, mutta loukkaantumiset veivät terää kauden aikana. Jatkoon molemmat.

Asennepelaajat: Kaikilta pelaajilta Martikainen varmasti odottaa 100%, mieluummin 110% asennetta joka pelissä. Kiekko-Pojissa esim. Brygger, Siironen ja Korjus vetivät joka pelin alusta loppuun täysillä, mutta Luusuaniemen tapaisia pelaajia joukkue ei enää kaipaa yhtään jatkossa. Pari Bryggeriä lisää ei olisi pahitteeksi.

Ulkomaan avut: Jännä nähdä jatkaako kumpikaan erinomainen ulkomaan apu, kenties Miller, mutta saa nähdä. Karafiat tuskin saa jatkoa. Ulkomaan avut tuovat paljon väriä joukkueeseen ja katsojia katsomoon, jos osaavat pelata ja sikäli duo Werbik-Miller oli nappiosuma. Odotellaan toista nappiosumaa.

Tämmöisiä toiveita katsomon puolelta, mutta saa nähdä mitä on opittu joukkueen rakenteesta kauden mittaan ja etenkin playoffs peleistä sekä miten riittää riihikuivaa pelaajahankintoihin. Jos Liigaan tähdätään, niin ensi kaudella pitäisi jo pystyä toivottavasti pelaamaan Mestiksen playoffsien loppuottelussa ja sitä paikkaa ei saavuteta ilman kaikilta osin tasapainoista, laadukasta ja syvyyttä sisältävää rosteria. Toivottavasti laadukasta scouttaustyötä on jo tehty etukäteen pitkin edellistä kautta.
 
Viimeksi muokattu:

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Huomenna putkahtaa 15 pelaajan sopparit. Hyvä määrä näin kerralla.
Mites siellä Joensuussa menee sopimukset. Saavatko pelaajat palkkaa myös kesän ajalta, eli treenaavatko yhdessä? Olen ollut siinä käsityksessä, että kesäisin monella on joku toinen leipätyö. Meinaan vaan sitä, että 15 pelaajan rinki tässä vaiheessa enteilee vahvaa joukkuetta jo alkukaudeksi, kun yhteinen sävel on ehtinyt löytymään. Kohtuuttoman hyvä tilanne näin kilpailijan näkökulmasta..
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Mites siellä Joensuussa menee sopimukset. Saavatko pelaajat palkkaa myös kesän ajalta,
Ei taideta Mestiksessä juurikaan missään kesällä varsinaisesti joukkueina treenata. Sopimuksethan ovat yleensä mallia elokuusta huhti/toukokuuhun. Ketterä ilmeisesti treenaa joukkueena kesäisinkin, kuten Liigaporukatkin, mutta muulla taidetaan mennä enemmän omatoimisten treenien kautta. Toki paikkakuntalaiset pelaajat voivat vetää yhdessä treenejä, mutta muualta tulevat pelaajat saapuvat yleensä sitten ennen kauden alkua. Alkukesästä seuroilla on yleensä jotain testejä ja "ryhmäytymistä".

15 sopparia on hyvä nippu, sillähän muodostaa helposti jo joukkueen rungon.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Jatkosopimukset Joensuun Kiekko-Poikiin on tehnyt maalivahti Kasper Lehikoinen. Puolustajista joukkueessa jatkavat Miika Heiskari, Ville Puhakka, Toivo Pennanen ja Ville Räsänen. Hyökkääjistä jatkosopimuksen on tehnyt Joel Kerkkänen, Aatu Luusuaniemi, Jonne Brygger, Niko Kuiri, Miska Hattunen, Julius Korjus, Ville Sivonen ja Jani Taskula.

Lisäksi Imatran Ketterän A-nuorissa ja Mestiksessä menneellä kaudella pelannut joensuulainen Valtteri Kekarainen, 22, on tehnyt sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Rightin puolen hyökkääjä teki päättyneellä kaudella U20 SM-sarjassa 19 ottelussa 9+10=19 tehopistettä. Mestis otteluita hänelle kertyi Ketterän edustuksessa kolme ottelua. Toisena uutena pelaajana joukkueeseen liittyy voimahyökkääjä Julius Vesaaja Pelicansin U20 joukkueesta. Vesaaja tuo joukkueeseen kovuutta ja kamppailu voimaa.

No niin sieltä tärähti kerralla useita jatkosoppareita ja pari uuttakin samaan syssyyn, joista toki Kekarainen on ennestään tuttu pelaaja Juniori Jokipojista. Hienoa, että jatkajia on noinkin paljon, juuri sitähän täälläkin palstalla toivottiin, ettei vaihtuvuus olisi kovin suurta. Ensi viikolla tulee sitten lisää uusia soppareita. Nyt julkistetun rungon päälle on hyvä rakentaa ensi kauden joukkuetta.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Jatkosopimukset Joensuun Kiekko-Poikiin on tehnyt maalivahti Kasper Lehikoinen. Puolustajista joukkueessa jatkavat Miika Heiskari, Ville Puhakka, Toivo Pennanen ja Ville Räsänen. Hyökkääjistä jatkosopimuksen on tehnyt Joel Kerkkänen, Aatu Luusuaniemi, Jonne Brygger, Niko Kuiri, Miska Hattunen, Julius Korjus, Ville Sivonen ja Jani Taskula.

Lisäksi Imatran Ketterän A-nuorissa ja Mestiksessä menneellä kaudella pelannut joensuulainen Valtteri Kekarainen, 22, on tehnyt sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Rightin puolen hyökkääjä teki päättyneellä kaudella U20 SM-sarjassa 19 ottelussa 9+10=19 tehopistettä. Mestis otteluita hänelle kertyi Ketterän edustuksessa kolme ottelua. Toisena uutena pelaajana joukkueeseen liittyy voimahyökkääjä Julius Vesaaja Pelicansin U20 joukkueesta. Vesaaja tuo joukkueeseen kovuutta ja kamppailu voimaa.

No niin sieltä tärähti kerralla useita jatkosoppareita ja pari uuttakin samaan syssyyn, joista toki Kekarainen on ennestään tuttu pelaaja Juniori Jokipojista. Hienoa, että jatkajia on noinkin paljon, juuri sitähän täälläkin palstalla toivottiin, ettei vaihtuvuus olisi kovin suurta. Ensi viikolla tulee sitten lisää uusia soppareita. Nyt julkistetun rungon päälle on hyvä rakentaa ensi kauden joukkuetta.

Hyvä kun perusrunko on kasassa, tosin lähes kaikki kärkipelaajat vielä puuttuvat, mutta niitä katsottaneen aina kauden alkuun saakka. Toivottavasti tulee kuitenkin joitakin kausikortteja myyviä kärkipelaajien julkistuksia tyyliin Siironen + ulkkarit vielä ennen kesän alkua, muuten jää hieman väljähtänyt fiilis julkistuksista.

"Suuresti ihailemani" Luusuaniemi sai jatkosopparin, joka hämmästyttää koska ei selvästikään ole mikään himotreenaaja ja oli kertakaikkisen huono playoffseissa. Ei riitä, että on hyvä pukukoppipelaaja, pitäisi olla hyvä myös jäällä, mutta ilahduttavaa toki olisi, jos saisi itsensä loistofittiin ennen kauden alkua, sillä potentiaalia on edelleen vaikka mihin. Silti, ihmetyttää.

Odotellaan mielenkiinnolla ensi viikon jatkojulkistuksia ja vielä mahdollisesti ennen kesää sekä jääkauden alkua. Sitten lopulta nähdään mennäänkö edelleen tarkan euron budjetin ehdoillla vaiko saadaanko sponsseja tarpeeksi, että voidaan palkata muutamia vetovoimaisia kärkipelaajia, niitä ylikylän äijiä koti- tai ulkomailta Werbikin & Millerin tyyliin.
 
Viimeksi muokattu:

PasiTh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat/Kiekko-Pojat
Hienoa että runko pysyy kasassa. Tässä on kuitenki tähtäin selkeästi myös 2023 vuodessa.

Minä taas olen iloinen Luusuaniemen jatkosta. Oli kuitenki meidän ykköspyssyjä runkosarjassa ja potentiaalia on vielä valtavasti lunastamatta. Toki playoffseissa oli koko joukkue ihmeellisen vaisu mut ainahan siellä voi olla jotain loukkaantumisia mitä me ei tiedetä. Toivoin kovasti jatkoa hänelle.
 

Alikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Boston
Siinähän sitä runkoa nyt on mihin jatkaa rakentamista.

Lehikoiselle kaveriksi tasavahva kilpailija ja hyvä kilpailutilanne päälle. En uskaltaisi lähteä Lehikoinen ykkösenä kauteen, vaikka hyvin pelasikin tällä kaudella.

Nyt julkaistuista pakeista kaikki lähtökohtaisesti top6 kalustoa. Räsänen saisi kestää ehjänä niin näkisi todellisen tason. Puhakka paransi selvästi alkukaudesta ja toiseen kauteen lähtö varmasti helpompi sen myötä.

Nyt julkaistuista hyökkääjistä saa hyvän pohjan 2-4 ketjuihin. Luusuaniemellä uusi kesä aikaa saada fysiikkaa korjattua.

X/Lehikoinen

Heiskari - X
Pennanen - Räsänen
Puhakka - X

X - X - X
Kerkkänen - Kuiri - X
Brygger - X - Luusuaniemi
Taskula - Hattunen - Korjus

Sivonen
Kekarainen
Vesaaja
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Toivottavasti tulee kuitenkin joitakin kausikortteja myyviä kärkipelaajien julkistuksia tyyliin Siironen + ulkkarit vielä ennen kesän alkua,
No ensi viikollahan julkistuksia tulee jo lisää. Eihän kaikkia soppareita kannata kerralla julkistaa, joten eiköhän sieltä tipu soppareita jatkossa pikkuhiljaa, niin pysyy kiekko tapetilla. Kyllä ainakin minusta tuossa on jo kaksi tyyliin Siironen pelaajaa, Kerkkänen ja Brygger. Hieno juttu, että jatkavat täällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös