Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Onkos Jokipojilta lähdössä Tampereelle jonkin sortin faniporukkaa viikon päästä katsomaan kuinkas sitä jääkiekkoa oikein pelataan? :)
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Onkos Jokipojilta lähdössä Tampereelle jonkin sortin faniporukkaa viikon päästä katsomaan kuinkas sitä jääkiekkoa oikein pelataan? :)
Kyllähän sitä Punamustat jälleen matkan järjestää. Pitäähän se varmaan itsekin tulla tarkastamaan Ilveksen kotimatsien kuuluisan HUIKEA tunnelma..
 
"Yleisö haluaa karsintapelejä, mutta olemme valmiit maksamaan sen hinnan, jotta voimme kehittää Liigaa entisestään." -Kimmo Rannisto

Moosehead

Jäsen
"Nyt on Markulla vähän hakusessa tämä linja." - Jari Korhonen Radio JKL:n lähetys Ässät - JYP 14.2.2009

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jaaha, Pikkarainen ei sitten näköjään enää tämän kauden jälkeen Joensuussa jatka. Harmi, uuden valmentajan etsimisessä on aina omat haasteensa.
 
Don't poke the bear!

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojatko muka väritön seura?

Nyt alkaa pukkaamaan shittiä jo ehkä hiukkasen liikaakin ja tottakai, Karjalainen jatkaa perseilyn päätähtenä. Jokipojat on nyt sitten paskattu ylhäältä alas. Hieno mestaruus, hieno kevät silti.

Minne tämä kaikki johtaa? 2 divariin vai sm-liigaan?

Piken lähtö ei harmita koska kolmas vuosi olisi ollut jo raskas. Mistäs sitten korvaaja? Ahola?

Karsinnat menetti jo makunsa, voipi tulla turpaan sielläkin kunnolla- jollekin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Jokipojathan yrittää ottaa kovasti samanlaista roolia kuin mitä meidän Sportti on jo tässä pidemmän aikaa harrastanut. Aina "konkurssiuhista" valmentajan sekoiluihn asti :)

Mitähän se Pikkarainen nyt noin on mennyt mestaruusjuhlien aikana toimittajalle hermostumaan? Kenties jotain vanhoja kalavelkoja...
 

Namupassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Leijonat, NHL
Nyt alkaa pukkaamaan shittiä jo ehkä hiukkasen liikaakin ja tottakai, Karjalainen jatkaa perseilyn päätähtenä. Jokipojat on nyt sitten paskattu ylhäältä alas
Valitettavasti täytyy olla samaa mieltä. Kiitos Iltasanomien ja Karjalaisen "vähän" yliampuvan uutisoinnin ainakin minulla "mestaruushuuma" vaihtui suureksi vitutukseksi. Etenkin Karjalaisen toiminta ihmetyttää kaikista eniten, huh huh.

No jospa se alkaisi hymyilyttämään kun Ipa saapuu Mehtimäelle. Hienoa nähdä vielä ainakin 2 kertaa mestaruusjoukkue Pikellä höystettynä tositoimissa!
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Se kausi oli siinä.

Mahtava kausi näin omin silmin, ei voi muuta todeta. Kiitos joukkue ja kaikki kanssaveljet palstalla, hallilla ja milloin missäkin. Nyt voi olla ylpeä tästä hommasta, parin vuoden projekti kantoi kaunista hedelmää!
 
..SILLE!

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Se kausi oli siinä.
Ei voi kuin kompata tätä kaikkea.

Mahtava kausi, toisaalta henkisesti aika raskaskin. Tietenkin päällimmäisenä on ilo siitä, että joukkue ylitti taas kerran itsensä. Näytönpaikkoja on varmasti luvassa useammalle kaverille, ja näille jätkille sen totisesti suo.

Toisaalta tietenkin huolettaa seuran tulevaisuus, sekä se, että mihin tämä sarja on ylipäätään menossa.

Noh, noiden pohtimiseen riittää kyllä aikaa, turha niitä on nyt murehtia. Mukava on aloittaa loma, kun ilmassa on jo selkeästi sitä kesän tuntua.

Kiitokset minultakin koko joukkueelle, kuten myös kaikille kanssafaneille, sekä täällä keskusteluihin osallistuneille.

Muumijo, lauantaina rillataan. :)
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Simppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Samaten kiitos joukkueelle ja kanssafaneille. Ollut kyllä mahtavat kaksi kautta. Toivotaan että homma jatkuu, ei voi odottaa että näin loistokkaana, mutta kärkipäässä kuiteskin. Parin kolmen vuoden päästä taas taisteluun karsinnasta mukaan. Kiitos tosiaan jengille ja ystäville katsomoissa :)
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kiitos itsenikin puolesta kaikille palstaveljille ja siskoille, sekä tietysti päätähdelle, mestismestareille, kaudesta 2009-2010!

Huoli on kova täälläkin tulevaisuudesta, mutta luottoa on edelleen siihen että homma on hallinnassa kuten ovat sanoneet sen olevan. Palataan asiaan kun uuden valmentajan nimi ja uutiset jatkosuunnitelmista tulee julki.

PunaMusta vaikenee hetkeksi, mutta vain hetkeksi....

Pike floppaa jukureissa.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Onnittelut Mestiksen voittoon, ja ihan ok setti karsinnassa vaikka sitä tyypillistä pakkipulaa näin mestis seuran loppupeleissä olikin! Mahtaa varmaan jäädä hampaankoloon ja uusi yritys ens vuonna. Toivon ettei kohtaa samanlainen "post karsinta"- syndrooma mitä meille pohjanmaalla kävi viime vuonna, mutta olen melko varma ettei tällaista saippuaoopperaa muille tapahdu. Tavataan ens vuonna toivon mukaan ;)

edit: Niin ja hyvä kun finaaliottelut ja karsinnat lähetettiin joko streaminä tai telkkarista.
 
'If you want to kill yourself, do it, save everybody the fucking hassle. Or get your shit together.'"

Trent reznor
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy