Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2009–2010

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Namupassi, 24.03.2009 klo 13.08.

 1. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Onkos Jokipojilta lähdössä Tampereelle jonkin sortin faniporukkaa viikon päästä katsomaan kuinkas sitä jääkiekkoa oikein pelataan? :)
   
 2. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kyllähän sitä Punamustat jälleen matkan järjestää. Pitäähän se varmaan itsekin tulla tarkastamaan Ilveksen kotimatsien kuuluisan HUIKEA tunnelma..
   
 3. URM-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, URM
 4. Moosehead Jäsen

  Lainaus:
  Niin hieno valmentaja kuin Pikkarainen onkin taitaa miehellä ollä syytä hankkiutua jonkinsorttiselle vihanhallinta kurssille. On oikein, että eletään tunteella, mutta jatkuva yliläikkyminen ei pitkässä juoksussa ole hyvästä.
   
 5. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Jaaha, Pikkarainen ei sitten näköjään enää tämän kauden jälkeen Joensuussa jatka. Harmi, uuden valmentajan etsimisessä on aina omat haasteensa.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojatko muka väritön seura?

  Nyt alkaa pukkaamaan shittiä jo ehkä hiukkasen liikaakin ja tottakai, Karjalainen jatkaa perseilyn päätähtenä. Jokipojat on nyt sitten paskattu ylhäältä alas. Hieno mestaruus, hieno kevät silti.

  Minne tämä kaikki johtaa? 2 divariin vai sm-liigaan?

  Piken lähtö ei harmita koska kolmas vuosi olisi ollut jo raskas. Mistäs sitten korvaaja? Ahola?

  Karsinnat menetti jo makunsa, voipi tulla turpaan sielläkin kunnolla- jollekin.
   
 7. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Jokipojathan yrittää ottaa kovasti samanlaista roolia kuin mitä meidän Sportti on jo tässä pidemmän aikaa harrastanut. Aina "konkurssiuhista" valmentajan sekoiluihn asti :)

  Mitähän se Pikkarainen nyt noin on mennyt mestaruusjuhlien aikana toimittajalle hermostumaan? Kenties jotain vanhoja kalavelkoja...
   
 8. Namupassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Leijonat, NHL
  Lainaus:
  Valitettavasti täytyy olla samaa mieltä. Kiitos Iltasanomien ja Karjalaisen "vähän" yliampuvan uutisoinnin ainakin minulla "mestaruushuuma" vaihtui suureksi vitutukseksi. Etenkin Karjalaisen toiminta ihmetyttää kaikista eniten, huh huh.

  No jospa se alkaisi hymyilyttämään kun Ipa saapuu Mehtimäelle. Hienoa nähdä vielä ainakin 2 kertaa mestaruusjoukkue Pikellä höystettynä tositoimissa!
   
 9. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Se kausi oli siinä.

  Mahtava kausi näin omin silmin, ei voi muuta todeta. Kiitos joukkue ja kaikki kanssaveljet palstalla, hallilla ja milloin missäkin. Nyt voi olla ylpeä tästä hommasta, parin vuoden projekti kantoi kaunista hedelmää!
   
 10. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Ei voi kuin kompata tätä kaikkea.

  Mahtava kausi, toisaalta henkisesti aika raskaskin. Tietenkin päällimmäisenä on ilo siitä, että joukkue ylitti taas kerran itsensä. Näytönpaikkoja on varmasti luvassa useammalle kaverille, ja näille jätkille sen totisesti suo.

  Toisaalta tietenkin huolettaa seuran tulevaisuus, sekä se, että mihin tämä sarja on ylipäätään menossa.

  Noh, noiden pohtimiseen riittää kyllä aikaa, turha niitä on nyt murehtia. Mukava on aloittaa loma, kun ilmassa on jo selkeästi sitä kesän tuntua.

  Kiitokset minultakin koko joukkueelle, kuten myös kaikille kanssafaneille, sekä täällä keskusteluihin osallistuneille.

  Muumijo, lauantaina rillataan. :)
   
 11. Simppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Samaten kiitos joukkueelle ja kanssafaneille. Ollut kyllä mahtavat kaksi kautta. Toivotaan että homma jatkuu, ei voi odottaa että näin loistokkaana, mutta kärkipäässä kuiteskin. Parin kolmen vuoden päästä taas taisteluun karsinnasta mukaan. Kiitos tosiaan jengille ja ystäville katsomoissa :)
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kiitos itsenikin puolesta kaikille palstaveljille ja siskoille, sekä tietysti päätähdelle, mestismestareille, kaudesta 2009-2010!

  Huoli on kova täälläkin tulevaisuudesta, mutta luottoa on edelleen siihen että homma on hallinnassa kuten ovat sanoneet sen olevan. Palataan asiaan kun uuden valmentajan nimi ja uutiset jatkosuunnitelmista tulee julki.

  PunaMusta vaikenee hetkeksi, mutta vain hetkeksi....

  Pike floppaa jukureissa.
   
 13. moonshainrider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
  Onnittelut Mestiksen voittoon, ja ihan ok setti karsinnassa vaikka sitä tyypillistä pakkipulaa näin mestis seuran loppupeleissä olikin! Mahtaa varmaan jäädä hampaankoloon ja uusi yritys ens vuonna. Toivon ettei kohtaa samanlainen "post karsinta"- syndrooma mitä meille pohjanmaalla kävi viime vuonna, mutta olen melko varma ettei tällaista saippuaoopperaa muille tapahdu. Tavataan ens vuonna toivon mukaan ;)

  edit: Niin ja hyvä kun finaaliottelut ja karsinnat lähetettiin joko streaminä tai telkkarista.