Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien juniorit 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 22.05.2013 klo 18.11.

 1. Lainaus:
  Erittäin positiivisia uutisia, piiiitkästä pitkästä aikaa. Kynä on kyllä sellainen persoona ja esimerkin näyttäjä, että tässä kaupassa ei kyllä häviäijiä ole Joensuussa. Sen verran miehellä on tietotaitoa ja varmasti jakaa sitä muiden ikäluokkien valmentajille. Erittäin iso käsi niille paikallisille yrittäjille, jotka mahdollistivat Kyllösen paluun Joensuuhun.
   
 2. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Juurikin näin. Luin tuon paperiversion jutun aiheesta ja siellä oli myös mainittuna, että on nimenomaan tarkoituskin, että Kyllönen kouluttaa samalla paikallisia valmentajia. Tämä on kyllä hieno homma! Sopimus oli mallia 2+1.
   
 3. Knowhow73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Valitettavasti näyttää siltä että Kyllönen saa aloittaa urakkansa Mestiksestä. Tällä hetkellä B- ja C-junnut tippumassa Sm-sarjasta. Todella huono juttu! Tosin nuoremmissakin riittää työsarkaa...
   
 4. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Nyt olisi kullan arvoista säilyttää A- nuorten SM- Liiga paikka, Blues-Akatemiahan sieltä vastaan näköjään tulee. Tarvitaan myös edustuksesta ne pelaajat, ketkä sarjaa pystyy vielä pelaamaan. Katsojia on aina ollut nuorten peleissä, tietysti nyt on kato käynyt, kun on tullut pataan melkein joka ottelussa, mutta karsintoihin luulisi katsojienkin löytävän ja se olisi tärkeää.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vaikka edustuksen tekeminen on mitä on, niin toivotaan jatkossa kaiken tarmon kohdistuvan junnuihin. Kyllönen, we trust!

  Hienosti pojat taistelee. Ei se divarin kärjen ja Sm-Sarjan heittopussin tasoero kumminkaan ihan valtava ole. Nuorten Sm-liigan ja Mestiksen kylläkin.

  Voitot on nyt A-nuorten liigakarsinnassa 1-1. Jokipojat nappasi kotiedun takaisin voittamalla illalla Akatemian vl 3-4.

  Pientä tunnetta edes jossain sarjassa kevääseen!

  Tsemiä poijaat!
   
 6. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Hieno ja tärkeä voitto Espoosta. Kotietu on tosiaan pelaamalla voitettu takaisin, nyt pojat näyttäkää, että Karjalasta kajahtaa seuraavassa kotiottelussa/ottelusarjassa.

  Seurajohtokin voisi miettiä, jos vaikka yhden vahvistuksen saisi edustuksesta ja silloin erikoistilannepelaaminen tuottaisi paremmin tulosta.
   
 7. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  A-junnarit ja edustus on molemmat Hikijoki Oy:n alla. Jos Oy:lle tulee konkka, miten käy a-junnareiden? Useamman satasen maksu/pelaaja/kk ei riitä rahoittamaan emoyhtiön hommia edelleenkään. Liigapaikka jos säilyy pelillisesti, mutta emoyhtiö tekee kuprut, miten homma jatkuu?
   
 8. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Ei tarkoita sitä, että A-junnut menettäisi paikan Liigassa. Edellyttää tietysti sitä että voittavat karsinnat. Sitten jos konkurssi tulee, niin jääkiekkoliiton kanssa on neuvoteltava paikasta, mutta luulisin että saavat jatkaa.

  Tietysti liitolle on osoitettava se, että on taloudellisesti varaa pelata Liigaa. Joensuusta kyllä A-junnuille rahoitus löytyy, mikäli Liiga paikka on.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Askeleen lähempänä on A-nuorten liigapaikan säilyttäminen, kun akatemia espoosta kaatui tänään numeroin 4-1.

  Synkkä kausi A:lla on kääntynyt voittoputkeen. Toivotaan nyt ensiksi, että paikka pelataan ja sitten vasta ajatuksia tulevaan (kabinettiin maantavalla). Itse toivon, että Liigassa A pelaa jatkossakin vaikka kallista on, koska Liigan ja Mestiksen tasoero on niin valtava. Jotain kertonee tämä karsintakin, kun koko kauden on tullut tukkaan oikein kunnolla Liigassa ja nyt sitten Mestistä suvereenisti hallinnut espoon poppoo ei tämän enempää tiukille laita..
   
 10. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Hieno voitto ja antaa voimia/uskoa, että paikka Liigassa voidaan lunastaa seuraavassa ottelussa. Tosiaan on todella tärkeää säilyttää Liigapaikka, sillä nuorten Mestis on tasoeroltaan todella kaukana Liigasta.

  Oikeastaan koko seuran ykkösprioriteetti täytyisi olla A- junnujen Liigapaikan säilyttäminen. Se antaa monille junioreille, jotka pelaavat nuoremissa ikäluokissa, ihan erillaisen lisäpotkun/mahdollisuuden tulevaisuuteen. Kyllöselläkin olisi tärkeä "kulmakivi" mihin nojata, kun tekee arvokasta työtä Joesuulaisen juniorityön eteen.
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  A-nuorten kausi päättyi onnellisesti ja Liigapaikka säilytettiin otteluvoitoin 3-1.

  Nyt lapio käteen ja töihin. Tämä kausi unholaan ja asiat selväksi ripeästi.
   
 12. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Onneksi olkoon pojat ja valmennusjohto+huoltajat+ muu taustaporukka/yhteistyökumppanit.

  Joensuulaisen jääkiekon kannalta todella iso asia, että pelataan ensi vuonnakin SM-liigaa ja jo kolmatta vuotta putkeen. Kyllä sieltä pikkuhiljaa alkaa kasvaa pelaajia aikuisten peleihin ja Liigan ero "Mestikseen" on todella todella ISO!

  KIITOS POJAT!....Teidän ansiosta Joensuulaisella jääkiekolla on aidosti tulevaisuutta.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien A-nuoria kuluneen kauden valmentanut Risto Kurkinen siirtyy valmentamaan Jyp-A:ta.

  Uutinen (yle.fi)

  Toivottavasti Jokipoikien A-nuoret saa uuden valmentajan ennen elokuuta.
   
 14. apulais-GM Jäsen

  Joo ihan hienoa kun säilyi SM-sarjan paikka Aassa, tulee niin paljon kovia pelejä ja niitä on mielenkiintoista seurata. Samoin hyvä sarjasysteemi on B- ja C-nuorissa, saavat paljon pelejä vaikka joukkue ei kuuluisikaan esim. 10 tai 12 parhaan joukkoon.
  Mutta on se jotenkin hämmentävää ja mieltä kuohuttavaa miten tuli turpaan tuossa kauden aikana. Jossakin vaiheessa A ja B olivat pelanneet 25-26 peliä ja kummallakin 1 voitto.

  Sekin on hämmentävää, miten 14-vuotias pakenee sinne "etelä-Suomeen" vaikka olisihan tuota peliaikaa ja harjoituksia ollut tarjolla kasiluokkalaiselle Joensuussakin. Ei tuo Jokipojat nyt mikään pahin hellhole suomalaisella kiekkokartalla ole, sen ymmärtäisin jos Mikkeliin tai Savonlinnaan ei innostaisi jäädä. Mutta ihan jäätävää lahjakkuutta (ja varhaiskypsyyttä) osoittanut, todella mielenkiintoista seurailla mitä tapahtuu seuraavien 4-7 vuoden aikana.

  Sitä onkin tullut ihmeteltyä, miten Kuopiosta tulee Kapanen, Jokinen ja Timonen, Savonlinnasta Leino, Rask ja Myllys, Lappeenrannasta Skriko, Aalto ja Nokelainen ja Viitakoski. Joensuusta puolestaan on maailmalle ponnistaneet Kaijomaat ja Pauli Piippo.
  Ehkä Vaakanainen voisi olla ensimmäinen isompi tähti Joensuusta.
   
 15. Knowhow73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  "Sekin on hämmentävää, miten 14-vuotias pakenee sinne "etelä-Suomeen" vaikka olisihan tuota peliaikaa ja harjoituksia ollut tarjolla kasiluokkalaiselle Joensuussakin. Ei tuo Jokipojat nyt mikään pahin hellhole suomalaisella kiekkokartalla ole, sen ymmärtäisin jos Mikkeliin tai Savonlinnaan ei innostaisi jäädä."

  Oisko niin että muualla on laadukkaampia treenejä ja pelejä tarjolla? Ei ole Joensuu tällä hetkellä kovin houkutteleva vaihtoehto, ennen kuin katsotaan saako Kyllönen tehtyä taikojaan... Ärjypolkukin on tällä hetkellä täysi vitsi...
   
 16. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Joensuussa on helvetin hyvät mahdollisuuset tehdä vaikka Suomen top-kymmenen juniorityötä ja pelata kärkikahinoissa vähintään Mestistä. Siihen on vain ja ainoastaan yksi "lääke"!....Seuraan täytyy saada vakavarainen omistajaporras/omistaja, joka kuittaa jokaikisen puupennin ja laittaa vielä yhteistyössä kaupungin kanssa hallin päivitettyyn kuntoon. Rahaa hallin senaaraamiseen menee 300.000-500.000 euroa ja mahdollinen uusi taho joutuu/saa maksaa varmasti puolet tästä.

  Joensuussa olisi todellinen buumi jääkiekossa, mikäli se saa uudet kasvot. 20 vuotta on moni kiihkeä fani/yhteistyökuppani/muu sidosryhmä odottanut epätoivoisena uutta tulemista. Joensuussa on valmiit fanit, riittävä talouspohja pelata vaikka Liigaa plus merkkisellä menestyksellä, sekä urheilullisesti.

  Sen verran on tietoa, että pari megaluokan liikemiestä voisi periaatteessa olla vaikka haluja ainakin tutkailla asiaa, jos niitä olisi näistä "myyntimiehistä" joku älynnyt kysyä ja kokonaisvaltaisesti hyvin valmisteltuna esitellyt tuotteen nimeltä Jokipojat. Vanha ihan oikea Brändi, joka osaavissa käsissä olisi menestyvä organisaatio.

  Huomenna klo.10.00 on virallinen tiedoitussessio, joka valaisee pitkälti seuran tulevaisuutta. On sellainen kutina, että jotain yllätyksen omaista positiivista yllätystä pukkaa.
   
 17. apulais-GM Jäsen

  Lainaus:
  Harvallapa Mestis-seuralla on noinkin hyvä tilanne junioreissa. Ja jotakin kertoo sekin, kun tilausta uudelle kaksirataiselle hallille todellakin olisi, ja jos sellainen joskus tulee, niin se olisi erittäin iso asia. Sitä kyllä ihmettelen, eikö 3 kaukaloa riitä alkuunkaan, kun onhan Kontiolahden jäähalli olemassa.

  Samaan syssyyn voisi hämmästyneenä hämmästellä miten Lappeenrannassa on liikaa jäähalleja. Rauhan kylpylän kaukalo on melko tyhjillään, ja lisäksi siellä on arvottu että pitäisikö se Joutsenon halli nyt rakentaa vaikka sitä ei tarvitakaan, kun silleen aikoinaan luvattiin kuntaliitossuhmurointien tuiskeessa.
  Ja siis Lappeenrannassa on 1+2 kaukaloa.
   
 18. Knowhow73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Saadaan Joensuuhun B-junnuihin ensikaudeksi Suomen Mestari ! Markku Kyllönen luotsasi Jokerit mestaruuteen... :) Onnea Kyltsi!
   
 19. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Väkisinkin pieni kateus iskee näitä juttuja lukiessa. Kajaanissa Mestis-joukkue, kaikki harrasteporukat, taitoluistelijat ja kiekkojunnut saavat tyytyä yhteen kaukaloon. Köyhää on Nälkämaalla teihin verrattuna.