Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien juniorit 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 22.05.2013 klo 18.11.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien juniorit aloittaa kautensa seuraavasti:

  A- nuoret Sm-Liiga
  B- nuoret Sm-Liiga alkusarja
  C- nuoret Sm-Liiga alkusarja

  A:n joukkueessa on tapahtunut muutoksia. Edellisten kausien valmentaja Mika Martikainen jatkaa juniori/valmennuspäällikkönä. Uusi valmentaja on Vesa-Matti Kaskinen ja joukkueenjohtaja Jukka Huhta.

  Kesäharjoitteluryhmä:

  MV
  Toni Tervonen
  Akseli Uotila

  P
  Samu Lintunen
  Juhana Kallio
  Joni Muranen
  Akseli Rouhiainen
  Artturi Rouhiainen
  Henry Torn
  Hannes Tuomainen
  Joonas Väyrynen
  Jonne Wälkky

  H
  Sami Eklund
  Teemu Holttinen
  Nemo Huhta
  Toni Jalovaara
  Teemu-Pekka Jokinen
  Teemu Juvonen
  Joni Kaverinen
  Jere Keränen
  Jyri Laasonen
  Jesse Muranen
  Teemu Nissinen
  Taneli Pietarila
  Kasimir Puruskainen
  Niclas Ruotsalainen
  Juuso Sahlman
  Erkka Sjöblom
  Ville Sorsa
  Artturi Ylönen
  Kalle Väänänen

  Näistä mielenkiintoisin on uusi maalivahti Akseli Uotila joka tulee HIFK:sta. Muuten tuo ryhmä on Jokipoikien ja maakunnan tuotantoa. Suurimmat lupaukset lienee hyökkääjät Nemo Huhta, joka teki B-nuorten Mestiksessä 26 peliin tehot 31+38 ja Sami Eklund, joka puolestaan paukutti 26 otteluun 43 maalia ja pelasi myös B-nuorten Sm-sarjaa yli piste/peli. Täytyy tutkia joukkuetta vielä.

  Ja B-Nuorten kesäryhmä:


  Maalivahdit:

  Sami Kosunen
  Antti Makkonen
  Juho Ratilainen

  Puolustajat:

  Aleksi Nykänen
  Aappo Mustonen
  Dustin Ketzler
  Santeri Koponen
  Lasse Kekäläinen
  Topi Pennanen
  Wiljami Kupiainen
  Janne Sutinen
  Ilari Kaasinen
  Jonne Wälkky


  Hyökkääjät:

  Jere Keränen
  Niko Kuiri
  Teemu Lahtinen
  Aapo Jukola
  Pekka Tuovinen
  Jesse Laasonen
  Ville Sorsa
  Atte Hyttinen
  Werneri Sjöblom
  Arttu Ikäläinen
  Visa Viinijoki
  Arttu Kilpeläinen
  Miika Naumanen
  Samuel Vidgren
  Arttu Ikäläinen
  Lauri Piironen
  Miika Kinnunen
  Jimi Aavikko
  Kenta Mustonen

  Vastuuvalmentaja: Ari "Turbo" Aaltonen
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2013 klo 18.25
 2. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Ja se mikä on harmillista joensuulaisen junnukiekkoilun kannalta on, että isoimmat lupaukset lähtevät edelleen pois, kohti suurempia ympyröitä. Tämä on toki ymmärrettävää, mutta silti.. Ymmärtääkseni ainakin Urho Vaakanainen on lähtenyt Bluesin junnuihin. Taisi olla tapetilla joku toinenkin menijä.

  Silti: hyvää duunia siellä on tehty nyt pitkäjänteisesti!
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vaakanaista hiukan haeskelin ja tietysti pelko oli, että mahdollinen tulevaisuuden NHL-varaus kaapataan isompaan seuraan. MUTTA, hei...14v! Onhan tuo helvetin aikaista lähteä stadin valoihin irti perheen arjesta. Iso riski pelaajan kannalta ja röyhkeää imuttelua Liigaseuralta. Ahneelle voi tulla äkkiä paskainen loppu. Vaakanaisella taisi olla aika rikkonainen kausikin alla.

  Hyökkääjä Teemu Väyrynen (16v) on toinen Bluesiin siirtynyt.

  Saa olla erimieltä, mutta v*tuttaahan tuo ja toivottavasti tälläinen saadaan tulevaisuudessa estettyä.
   
 4. IceTool Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs ja Marlies
  Lainaus:
  Tiedän sen verran Vaakanaisen tilanteesta, että koko perhe muuttaa mukana ettei 14-vuotiaan nuorenmiehen tänne yksin tarvitse muuttaa. Olisihan se todella liian aikaista yksin muuttaa pois perheen luota Joensuusta Espoon valoihin. Ja tottakai kannattaa lähteä jo ajoissa jos on mahdollista niinkuin tässä tilanteessa on ja kehittyä vielä paremmaksi pelaajaksi liigaseurassa. En siis väitä etteikö Joensuussa voisi hyvin kehittyä, mutta näen sen paljon paremmaksi vaihtoehdoksi kehittyä paremmaksi pelaajaksi liigaseurassa.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vaikka se perhe mukana onkin, niin paikkakunnan vaihto 14-vuotiaalle on merkittävä muutos elämässä. Koulun vaihto ja kaveripiirin jättäminen sekä uuden verkoston rakentaminen on iso juttu.

  Onnea matkaan toki. Urho Vaakanainen on scouttien papereissa todella korkealla. Toivottavasti päästään tulevaisuudessa tuulettelemaan toista joensuulaista NHL-Draftin saanutta kasvattia.
   
 6. IceTool Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs ja Marlies
  Lainaus:
  No joo, mutta hyvinhän Miro Aaltonen on tännepäin sopeutunut vaikka muutti 16-vuotiaana yksin tänne. Oli Aaltosellakin edessä koulun vaihto, kaveripiirin jättäminen sekä uuden verkoston rakentaminen silloin ja näyttää Mirolla menevän todella hyvin. Uskon Vaakanaisen sopeutuvan ihan yhtä hyvin tänne kun on vieläpä Mamma kotona tekemässä ruuat valmiiksi ja Isä viemässä poikaa treeneihin.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Päivitetään sen verran tätä avausviestiäni, että Jokipoikien A-nuorten joukkueella ei ole tällä hetkellä päävalmentajaa....Tämä Kaskinen toimi tehtävässä juhannukseen asti ja nyt siis hommat on auki.
   
 8. Warre Jäsen

  Olenko minä ainoa, joka kuuli ylen paikallisuutisissa (radiossa 16:30) juttua A-junnujen uudesta päävalmentajasta? Jos nyt en ihan harhoissa ollut, niin A-pentueen valmennukseen tulee Risto Kurkinen.

  (normaalisti tässä kohdin olisi linkki uutiseen)
   
 9. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Lainaus:
  Pahoittelen huutelua vieraisiin pöytiin, mutta Areena-tallenteen perusteella kuulit aivan oikein (5 minuutin kohdalla).
   
 10. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Ei mitään, istu alas vaan. Piirakat on kohta valmiit ja arvon vieras löytänee sen pullon sieltä pöydän jalan vierestä. Kiitos linkistä.

  Jokusen hetken kerkesin illalla viettää internetissä varmistaakseni sen mitä kuulin. Ihmettelen vaan, miksei mikään muu media tai edes seuran omat sivut vielä ole uutista julkaissut. Omasta mielestäni ylittänee uutiskynnyksen yhdellä loikalla, mutta näin lomakautena ei näköjään asiasta tarvitse isoilla kirjaimilla haastella.

  Eliteprospect-sivuston mukaan näyttää olevan medän Pentin vanha tuttu(no hei, ketäpä ei Pentti tuntisi), Riston ja Pentin urat ovat kohdanneet parisenkymmentä vuotta sitten maajoukkuetasolla. Jos kaveri onnistuu pitämään pestinsä koko kauden ja pystyy myös omalla panoksellaan hoitamaan junnut sarjassa, niin nähtäneenkö Risto jopa edustusjoukkueen peräsimessä kaudella 2014-15, kunhan Haapakosken sopimus loppuu?
   
 11. Knowhow73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Oishan se hyvä jos lahjakkaat pelaajat saisi pidettyä Jokipojissa mutta jos Isot seurat tarjoavat sopparia ja paremmat puitteet kehittyä niin minkäs teet...
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jospa tulevaisuudessa tulisi jotain parannusta. Juniorimylly jauhaa kumminkin tasaiseen nuorten maajoukkueisiin pelaajia vaikka niitä on poistunut pieneltä paikkakunnalta muualle runsaasti.

  Viimeisimmät leireilijät:

  U20 Hyökkääjä Jesse Paukku
  U18 -
  U17 Jokipoikien kasvatit ja nyt liigajoukkueissa Petrus Palmu ja Teemu Väyrynen
  U16 hyökkääjä Niko Kuiri

  Sellainen jännä näissä junnuissakin on aina havaita, että kuten Bluesin Miro Aaltonen on nykyisin "Bluesin kasvatti" ihan pelaaja-agenttien suullakin...Äkkiä se unohtuu missä ne pohjat on rakennettu. Kasvattaja ei koskaan saa riittävää kunnioitusta tai korvausta tekemästään työstä. Mitähän Jokipojat on saanut Miro Aaltosesta tai Janne Juvosesta? Kuinka suuria kasvattajakorvaukset ovat? Ne maksetaan kun pelaaja on pelannut 6/30/90 liigapeliä tai saa NHL-varauksen. Kait Jokipojat on se joka saa kasvattajakorvauksen näistä junnuistaan vai miten tämä menee?

  Löysin tälläistä tietoa:

  Kasvattajakorvaus: NHL varaus/ muu 40 000€
  Liigapelejä väh. 6 ottelua 30 000€

  Noilla laskuilla Jokipoikien pitäisi netota 80 000+ 60 000€ Juvosella ja Aaltosella. Näinköhän?
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2013 klo 10.48
 13. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Kilpailusääntöjen mukaan kasvattajakorvaus määräytyy seuraavasti alle 23-vuotiaana pelattujen SM-liigaotteluiden mukaan (maalivahdeilla huomioidaan vain pelaavana maalivahtina pelatut ottelut):

  6 ottelua = 5 000 €
  30 ottelua = + 10 000 €
  90 ottelua = + 15 000 €
  U18 MM-joukkueeseen kuuluminen = + 2 500 €
  U20 MM-joukkueeseen kuuluminen = + 5 000 €
  (Huomioidaan vain yksi edustus/ikäluokka)
  NHL:n 1. kierroksen varus = + 45 000 €
  NHL:n 2-3. kierroksen varaus = + 20 000 €
  NHL:n muun kierroksen varaus = + 10 000 €


  Eli jos oikein tulkitsen, niin noiden mukaan esim. Juvosesta korvauksia tulisi 5 000 € pelatuista SM-liigaotteluista + U20 MM 5 000 € + NHL-varaus 10 000 €, yhteensä 20 000 €. Ja kaiken lisäksihän Juvonen on Enon Jetsin kasvatti, en ole varma saako Jetskin muutaman prosentin noista korvauksista.

  Korvaukset Aaltosesta saman logiikan mukaan olisi 15 000 € liigapeleistä + U18 MM 2 500 € + U20 MM 5 000 € + NHL-varaus 10 000 €, yhteensä 32 500 €.

  Jokipojat voisi netota kyseisten herrojen ansiosta vielä yhteensä 40 000 € lisää jos molemmat saavat 90 pelattua ottelua täyteen ennen 23 ikävuotta.


  edit. laskuvirhe paholainen
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2013 klo 17.27
 14. Knowhow73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  A-junnut sai Saipalta turpiin oikein kunnolla, 11-4. Ei näytä hyvältä... Mistä parempia ukkoja A - junnuihin? Häntäpää ei pärjää vauhdissa eikä kovuudessa... B:stä ei ois vara nostaa ketään. Eikun verkot vesille!
   
 15. Lombardi18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
  Maksaako nuo A-junnujen pelien liput paljon? Jos vaikka tänään raahautuisi katselemaan junnujen peliä.
   
 16. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vähän myöhäsä tulee vastaus, mutta ehkä kerkesit sen jo jostain löytämään muualtakin nohevana miehenä.. Vitosella näyttäs sisään pääsevän noihin peleihin. Uutuutena muuten se, että Punamustille myytävällä fanikausarilla pääsee myös A:n pelit katsomaan.
   
 17. Buffalo_1988 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Miten voi olla mahdollista että Jokipoikien A-junnut on hävinnyt 25 peliä 26:sta? Kuitenkin pelannut jo pitkään nuorten liigaa.
   
 18. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Pitkään ja pitkään, toista kauttaan.

  Viime kaudella kasassa oli ihan nimekäs jengi ja joka matsissa pystyivät taistelemaan kunniakkaasti, mutta silti olivat melko ylivoimaisesti jumboja. Nyt ei ole nimekästä jengiä eivätkä pysty oikeastaan taistelemaankaan -> tulos on tämä.

  Ja tuon ainoan voittonsakin saivat kabinettipäätöksellä, kun KalPa peluutti edustuskelvotonta pelaajaa.
   
 19. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Onnittelut, Jokipojat otti tänään kauden ensimmäisen voittonsa pelaamalla, kun Lukko kaatui 4-3 rankkareissa. Yleisömäärät näköjään pudonneet aika radikaalisti, sillä eikö Jokipojat ennen vetänyt melkein eniten katsojia Nuorten Sm:ssä?
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jälleen Jokipoikien juniorityö nostaa päätään maailmalla. Kiitettävää tekemistä Mestisjoukkueelta ja toivottavasti saisi joskus ansaitsemaansa huomiota enemmän.

  Niko Kuiri oli U-16 maajoukkueen kapteeni Sveitsissä ja joukkueen paras pistemies. Jokohan on Bluesista tullut kosiskeluja kun sinne on kaikki kärkijunnumme lähiaikoina siirtynyt?

  U-17 maajoukkueen Petrus Palmu on Jokipoikien kasvatti myös, pelaa nyt Jokereissa. Valittiin Kanadassa pelatun Mac´s Tournamentin MVP:ksi, turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

  Kuinkahan muuten on Urho Vaakanaisen Espoon valloitus alkanut? Ei ole poikasesta kuulunut mitään siirtymisen jälkeen. Toivottavasti ei tullut vikatikkiä siirtyä liian aikaisin ja yksi maan lupaavimman pakin käyrä ala laskuun.
   
 21. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Lehterä ainakin hehkutti Vaakanaista Sveitsipelin ennakossa/katkolla siihen malliin että ei liene hätää.
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Olikin jo tilastot päivittynyt. Pelannut B:ssä SM-alkusarjaa 30 peliä, tehoin 8+19 ja C:ssä pari peliä yli piste/peli tahtia. Varsin tehokasta edelleen tekeminen. Fyysinen ja tekee tulosta myös hyökkäyspäässä, varsin kokonaisvaltainen pakki tulossa. Matka jatkuu kohti NHL-varausta.
   
 23. Knowhow73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:

  Hyvä että Jokipo junnut pärjää kovissa peleissä. Noissa kv-peleissä mitataan se todellinen taso. Vaakanainen on tosiaan vakiinnuttanut paikkansa Bluesin ykkösketjussa ja Bluesissa myös Teemu Väyrynen pelaa vahvasti, nyt tosin loukkaantuneena. Mielenkiintoista myös nähdä minnepäin Kuiri siirtyy ensikaudeksi. Palmu on edelleen ikäluokkansa ehdotonta kärkeä. Seuraavana lupauksena pitäisin -99 Eemeli Räsästä. Pituutta ainakin löytyy ja hyvä laukaus.
   
 24. Knowhow73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
 25. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat