Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien juniorit 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 27.04.2012 klo 19.35.

 1. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Kylläpä vain, mielenkiintoinen pelaaja. On pelannut osan kautta myös B-junnujen matkassa.

  A hävisi HIFK:ille 2-4, joka ei ole huono tulos vaikka tappio tulikin. Terävin kärki ei ollut A:n mukana, kun edustuksessa on melkoista vajetta. Seuraavaksi vastaan Kärpät, pitänee mennä kattomaan miltä näyttää.
   
 2. mainio Jäsen

  Lainaus:
  Kaudella 2002-2003 on viimeksi Jokipo-junnut olleet kaikki A:sta C:hen SM-sarjatasolla. 87-syntyneet c-ikäluokka, 86-85-syntyneet b ja 84-82-syntyneet a.
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kyllähän tämä on nyt surkuhupaisaa mutta tiedossa ollut asia- nääs rosterin kapeus tuolla A-junnuissakin. Nyt tänään Kärppiä vastaan on jouduttu lyömään B-junnujen hyökkääjä Sami Repo pakiksi?

  Kovasti on sattunut loukkaantumisia edustukseen ja A-nuoriin samaan aikaan.

  Edit: No ei siellä B:ssäkään ole pakkeja. B nuoret lähtee Mestiskarsinnan viimeiseen peliin kokoonpanojen mukaan viidellä puolustajalla. Jokipoikien C:n ja K-Laserin viimeisessä Sm-sarjan karsintaottelussa on merkattu Jokipojille seitsemän puolustajaa? Omituista. Ottelu on juuri päättynyt Jokipoikien 7-4 voittoon. Kapeaa on nyt kokoonpanojen suhteen joka tasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2012 klo 15.12
 4. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Paluu voittokantaan tapahtui tänään, kun junnut voitti Jokerit kotona tiukan taiston jälkeen rankkareilla 4-3. Paukku palasi pelaamaan loukkaantumisen jälkeen ja se näkyi kyllä heti: kaksi maalia ottelun alkuun antoi hyvät lähtökohdat pisteiden saannille tänään. Vaikealta tosin näytti jo kolmannessa erässä, joten kahteen pinnaan pitää olla tyytyväinen.

  Joukkueeseen kaipaillaan kyllä lisää voimaa, Uski on edelleen poissa ja Jormanainen sekä Hämäläinen edustuksen mukana. B-junnuista mukana on nyt ollut Toni Jalovaara, joka mahtuu kyllä hyvin tuohon joukkueeseen. Pieni ja hyvä käsistään, sekä omaa tarvittavaa röyhkeyttä kiekon kanssa. Siinä on tulevaisuuden pelimies selvästi.

  Muutoksiakin on tullut, Tsekki Kilnar on laitettu tovi sitten kotiin kasvamaan ja hänen tilalleen on hankittu turkulaislähtöinen Kalle Moisio. Hyvä lisä tuohon joukkueeseen. Teki ekassa matsissaan maalin ja teki myös tänään voittomaalin rankkareissa.

  Maaleja ollaan päästetty liikaa, eniten koko liigassa, mutta omakin osumatarkkuun on ollut kohtuullinen. Viimeistä edellisenä kuitenkin nytten sarjassa ja viime ajat ovat olleet vaikeita. Eiköhän se tuosta helpota kuitenkin kun joukkue on jossain vaiheessa terveenä liikenteessä.
   
 5. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  A-junnut palasivat voittoihin tauon jälkeen, kun Vierumäellä viikonloppuna kaatui Saipa ja Jokerit, Blues oli puolestaan liian kova. Uski on palannut loukkaantumisensa jälkeen takaisin kehiin ja sitä tuo joukkue on kaivannutkin. Jospa tuo suunta tuosta muuttuisi vähän parempaan suuntaan taas.

  C:n pelit SM:ssä eivät ole sitten alkaneet mairittelevasti, viisi matsia takana ja kaikissa tullut pataan.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt se on sitten varmaa, Jokipoikien A, B ja C on kaikki Sm-liigassa!! Koskas viimeksi vai ei koskaan?

  Ikävän sävyn sai tuo A-liigan kesken sarjan muuttama karsintasääntö, jolla suojellaan Pelicansia ja Saipaa, jotka olisi karsintaan joutuessaan ja hävitessään voineet tippua. Ja tämä edellinen sääntö tuotiin sarjaan viime kauden jälkeen ja muutettiin sitten siis nyt kesken kauden!!! Alunperinhän piti pelata karsintasarja. Ei harmita itsemme puolesta vaan koko Suomen kiekkoilun yleensä. Jokipojista en ole huolissaan, vaikka todennäköisesti joudutaan karsimaan. Tasoero mestikseen on kumminkin vähintään ennallaan edellisestä kaudesta ja joensuulaisten otteet ei nyt mitään aivan heikommasta päästä ole olleet Sm-Liigassa.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kausi alkaa kääntymään hiljalleen (onnellista)loppua kohti ja kaikki junnumme jatkaa näillä näkymin Liigakiekkoa. A-Nuoret johtaa Sm-Liigakarsintaa voitoin 2-0, C ja B- nuoret on varmistanut paikkansa ensikauden Sm-alkusarjaan.

  A-Nuorien rosteri kaipaa kyllä rebuildingin. Nyt jouduttiin haalimaan kokoonpanoon lähes kuka vaan tuli, mutta vaikea tilanne oli tiedossa jo kauteen lähdettäessä. Kauden positiivisin löytö oli ehdottomasti maalivahti Tadeas Galansky. Toivottavasti jatkaa Joensuussa. B:stä olisi tarjolla useampikin nouseva kyky, mutta aika näyttää ovatko valmiita hyppäämään tuohon kovaan nuorten Liigaan. Mielenkiintoista on seurata kuinka A:n joukkuetta lähdetään rakentamaan.

  Positiivinen vilkaisu ensikauteen(kin):

  A Sm-Liiga
  B Sm-Liiga
  C Sm-Liiga

  Tästä on hyvä jatkaa tulevaisuuden rakentamista. Toivottavasti junnuja alkaa nousemaan aikanaan myös edustuksen käyttöön.
   
 8. A-piste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
  Peukku ylöspäin teidän juniorityölle! A:ssa me menemme vähän edellä, mutta B - ja C -junnut ovat teillä luokkaa kovempia. Pari viikkoa sitten katselin hetken aikaa Sportin ja Jokipoikien C -junnujen peliä, ja kyllä teidän junnut tarjosivat kylmää kyytiä. Haasteellista on säilyttää SM -liigataso joka junnuikäluokan kohdalla, mutta tämä on se oikea tie rakentaa menestyvää edustusjoukkuetta.
   
 9. Warre Jäsen

  Jo vain, onnea Ärjyjen A-pentueelle sarjapaikan säilyttämisestä! Nyt näyttää tulevaisuus paljon valoisammalta. Toivottavasti emoseura pysyy tolpillaan pienestä peräpään ajoittaisesta halvauksesta riippumatta.
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Laitetaan nyt tänne vielä sellainen huomio, että Jokipoikien Jesse Paukun* kausi jatkuu edelleen näyttöjä antaessa U 20 maajoukkueen mukana Slovakiassa. Tehojakin on löytynyt maajoukkueessakin. Joukkueen päävalmentajana toimii Mikko Haapakoski.

  * pelaajatilastot eliteprospects.com