muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Kyllä! C-junnut on SM-sarjassa. Ja joukkue on kaiken lisäksi hyvä ja lahjakas, ei tullut sarjapaikka heikon lohkon ansiosta. Tänään nousi suuret tulevaisuuden tähdet esiin. Juuri U-16 maajoukkueeseen noussut hyökkääjä Teemu Väyrynen tekaisi tehot 1+1. Nuorukainen pelasi vain neljäottelua summaten pojot 3+6. Ikää Teemulla 15v ja vartta löytyy kunnioitettavat 181cm. Raamit on kunnossa.
Kylläpä vain, mielenkiintoinen pelaaja. On pelannut osan kautta myös B-junnujen matkassa.

A hävisi HIFK:ille 2-4, joka ei ole huono tulos vaikka tappio tulikin. Terävin kärki ei ollut A:n mukana, kun edustuksessa on melkoista vajetta. Seuraavaksi vastaan Kärpät, pitänee mennä kattomaan miltä näyttää.
 
..SILLE!

mainio

Jäsen
Jos B-pojat jatkavat tuolla tyylillä, niin historiallinen tilanne Jokipoikien kannalta on tosiasia. Ei tainnut edes kaudella 2000-01 olla B ja C-junnut SM-sarjassa A.n tapaan
Historian kirjat esiin.
Kaudella 2002-2003 on viimeksi Jokipo-junnut olleet kaikki A:sta C:hen SM-sarjatasolla. 87-syntyneet c-ikäluokka, 86-85-syntyneet b ja 84-82-syntyneet a.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Terävin kärki ei ollut A:n mukana, kun edustuksessa on melkoista vajetta. Seuraavaksi vastaan Kärpät, pitänee mennä kattomaan miltä näyttää.
Kyllähän tämä on nyt surkuhupaisaa mutta tiedossa ollut asia- nääs rosterin kapeus tuolla A-junnuissakin. Nyt tänään Kärppiä vastaan on jouduttu lyömään B-junnujen hyökkääjä Sami Repo pakiksi?

Kovasti on sattunut loukkaantumisia edustukseen ja A-nuoriin samaan aikaan.

Edit: No ei siellä B:ssäkään ole pakkeja. B nuoret lähtee Mestiskarsinnan viimeiseen peliin kokoonpanojen mukaan viidellä puolustajalla. Jokipoikien C:n ja K-Laserin viimeisessä Sm-sarjan karsintaottelussa on merkattu Jokipojille seitsemän puolustajaa? Omituista. Ottelu on juuri päättynyt Jokipoikien 7-4 voittoon. Kapeaa on nyt kokoonpanojen suhteen joka tasolla.
 
Viimeksi muokattu:

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Paluu voittokantaan tapahtui tänään, kun junnut voitti Jokerit kotona tiukan taiston jälkeen rankkareilla 4-3. Paukku palasi pelaamaan loukkaantumisen jälkeen ja se näkyi kyllä heti: kaksi maalia ottelun alkuun antoi hyvät lähtökohdat pisteiden saannille tänään. Vaikealta tosin näytti jo kolmannessa erässä, joten kahteen pinnaan pitää olla tyytyväinen.

Joukkueeseen kaipaillaan kyllä lisää voimaa, Uski on edelleen poissa ja Jormanainen sekä Hämäläinen edustuksen mukana. B-junnuista mukana on nyt ollut Toni Jalovaara, joka mahtuu kyllä hyvin tuohon joukkueeseen. Pieni ja hyvä käsistään, sekä omaa tarvittavaa röyhkeyttä kiekon kanssa. Siinä on tulevaisuuden pelimies selvästi.

Muutoksiakin on tullut, Tsekki Kilnar on laitettu tovi sitten kotiin kasvamaan ja hänen tilalleen on hankittu turkulaislähtöinen Kalle Moisio. Hyvä lisä tuohon joukkueeseen. Teki ekassa matsissaan maalin ja teki myös tänään voittomaalin rankkareissa.

Maaleja ollaan päästetty liikaa, eniten koko liigassa, mutta omakin osumatarkkuun on ollut kohtuullinen. Viimeistä edellisenä kuitenkin nytten sarjassa ja viime ajat ovat olleet vaikeita. Eiköhän se tuosta helpota kuitenkin kun joukkue on jossain vaiheessa terveenä liikenteessä.
 
..SILLE!

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
A-junnut palasivat voittoihin tauon jälkeen, kun Vierumäellä viikonloppuna kaatui Saipa ja Jokerit, Blues oli puolestaan liian kova. Uski on palannut loukkaantumisensa jälkeen takaisin kehiin ja sitä tuo joukkue on kaivannutkin. Jospa tuo suunta tuosta muuttuisi vähän parempaan suuntaan taas.

C:n pelit SM:ssä eivät ole sitten alkaneet mairittelevasti, viisi matsia takana ja kaikissa tullut pataan.
 
..SILLE!

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Nyt se on sitten varmaa, Jokipoikien A, B ja C on kaikki Sm-liigassa!! Koskas viimeksi vai ei koskaan?

Ikävän sävyn sai tuo A-liigan kesken sarjan muuttama karsintasääntö, jolla suojellaan Pelicansia ja Saipaa, jotka olisi karsintaan joutuessaan ja hävitessään voineet tippua. Ja tämä edellinen sääntö tuotiin sarjaan viime kauden jälkeen ja muutettiin sitten siis nyt kesken kauden!!! Alunperinhän piti pelata karsintasarja. Ei harmita itsemme puolesta vaan koko Suomen kiekkoilun yleensä. Jokipojista en ole huolissaan, vaikka todennäköisesti joudutaan karsimaan. Tasoero mestikseen on kumminkin vähintään ennallaan edellisestä kaudesta ja joensuulaisten otteet ei nyt mitään aivan heikommasta päästä ole olleet Sm-Liigassa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kausi alkaa kääntymään hiljalleen (onnellista)loppua kohti ja kaikki junnumme jatkaa näillä näkymin Liigakiekkoa. A-Nuoret johtaa Sm-Liigakarsintaa voitoin 2-0, C ja B- nuoret on varmistanut paikkansa ensikauden Sm-alkusarjaan.

A-Nuorien rosteri kaipaa kyllä rebuildingin. Nyt jouduttiin haalimaan kokoonpanoon lähes kuka vaan tuli, mutta vaikea tilanne oli tiedossa jo kauteen lähdettäessä. Kauden positiivisin löytö oli ehdottomasti maalivahti Tadeas Galansky. Toivottavasti jatkaa Joensuussa. B:stä olisi tarjolla useampikin nouseva kyky, mutta aika näyttää ovatko valmiita hyppäämään tuohon kovaan nuorten Liigaan. Mielenkiintoista on seurata kuinka A:n joukkuetta lähdetään rakentamaan.

Positiivinen vilkaisu ensikauteen(kin):

A Sm-Liiga
B Sm-Liiga
C Sm-Liiga

Tästä on hyvä jatkaa tulevaisuuden rakentamista. Toivottavasti junnuja alkaa nousemaan aikanaan myös edustuksen käyttöön.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Peukku ylöspäin teidän juniorityölle! A:ssa me menemme vähän edellä, mutta B - ja C -junnut ovat teillä luokkaa kovempia. Pari viikkoa sitten katselin hetken aikaa Sportin ja Jokipoikien C -junnujen peliä, ja kyllä teidän junnut tarjosivat kylmää kyytiä. Haasteellista on säilyttää SM -liigataso joka junnuikäluokan kohdalla, mutta tämä on se oikea tie rakentaa menestyvää edustusjoukkuetta.
 
0.38, 63.43, 61.52, 68.16, 44.34 - Raimo Brax, Kari Teräväinen, Kim Nabb, Robin Bergman, Matti-Pekka Pelkonen

Warre

Jäsen
Jo vain, onnea Ärjyjen A-pentueelle sarjapaikan säilyttämisestä! Nyt näyttää tulevaisuus paljon valoisammalta. Toivottavasti emoseura pysyy tolpillaan pienestä peräpään ajoittaisesta halvauksesta riippumatta.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Laitetaan nyt tänne vielä sellainen huomio, että Jokipoikien Jesse Paukun* kausi jatkuu edelleen näyttöjä antaessa U 20 maajoukkueen mukana Slovakiassa. Tehojakin on löytynyt maajoukkueessakin. Joukkueen päävalmentajana toimii Mikko Haapakoski.

* pelaajatilastot eliteprospects.com
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy