Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jokipoikien juniorit 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 27.04.2012 klo 19.35.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Täällä seuratkaamme junnujemme tulevaa kautta ja tietysti suurin mielenkiinto kohdistuu A-junnujen liigakauteen.

  Jokipoikien A-nuorten joukkue. Suluissa uusien tulokkaiden viimekautinen seura:

  MV Paavo Hölsä
  MV Tadeas Galansky (Saginaw Spirit OHL)
  MV Timo Niemi


  P Jari Lievonen
  P Samuli Hietala
  P Samuli Hoskonen
  P Lauri Jokinen (KooKoo)
  P Joni Muranen
  P Markus Pietarinen
  P Artturi Rouhiainen
  P Mitro Tiainen
  P Oskari Hämäläinen (Lukko)

  H Teemu Holttinen
  H Joonas Hyttinen
  H Riku Jalovaara
  H Toni Jalovaara
  H Teemu Juvonen (Eno Jets)
  H Benjamin Laurinkari
  H Jyri Laasonen
  H Jesse Muranen
  H Niklas Mäki (TPS)
  H Jesse Paukku
  H Taneli Pietarila (Kärpät)
  H Kasimir Puruskainen
  H Tuomas Rahunen
  H Joel Ruotanen
  H Erkka Sjöblom
  H Oula Uski
  H Eric Strieska (Saipa) ps. ensimmäinen saksalainen Jokipo?
  H Artturi Ylönen

  Joukkueeseen liittyy siis jossain vaiheessa maalivahti Timo Niemi ja edustuksen kanssa harjoittelevat. Samoin varmasti on tyrkyllä myöhemmässä vaiheessa liigajoukkueiden junnujoukkueista lisää pelaajia.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2012 klo 18.00
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien A-junnut on jo aloittanut harjoituspelikautensa. Huomenna olisi ensiesiintyminen mehtimäellä ja vastustajaksi saapuu Saipa. Otteluun on vapaapääsy.

  jokipojat.com

  Käykäähän katsastamassa millaisia poikasia siellä kirmaa.
   
 3. Lainaus:
  Huomennahan se on mehtimäkikausi taas avattava. Saas nähdä joko pojat on "parhaalla" kokoonpanolla liikenteessä, kun kuopiossa oltiin 3-4 ketjun voimin + b-junnut, eikä maalillakaan ollut ykköskassarit. Turpaanhan sieltä tuli että rapsahti, ekassa pelissä 7-1 ja toisessa 7-5.

  Mutta mielenkiinnolla huomista odottelen kun on tullut suht paljon uusia sällejä porukkaan ulkoa ja ilmeisesti vielä paria pelaajaa haetaan rinkiin.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Yritin kaivella Jokipoikien A-junnujen harjoituspelien tuloksia. Synkkää menoahan tuo on ollut. Positiivisena asiana kumminkin, että maaleja on tehty mutta omissa ropisee kiitettävästi. Luotto valmentaja Mika Martikaiseen on kumminkin kohdillaan, että saa tiivistettyä tuota pakkaa kauden edetessä.

  Kalpa - Jokipojat 7-1
  Kalpa - Jokipojat 7-5
  Jokipojat- Saipa 4-7
  IPK - Jokipojat ?
  Ketterä (Suomi-Sarja/ edustus) - Jokipojat 4-7
  Ilves - Jokipojat 4-3
  Tappara - Jokipojat 5-2

  Päivittäkää jos on muita tuloksia/pelejä tiedossa.

  Joukkueeseen on tullut joitain pelaajia myöskin muualta, viimeisimpänä TPS:stä kookas hyökkääjä Niklas Mäki. Toivottavasti jostain löytyisi puolustukseen apuja myös.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien A-junnut voitti keskiviikkona Saipan-A:n 3-4 rankkareiden jälkeen. Suhteellisen tärkeä voitto henkisesti viimeisestä harjoituspelistä.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nuorten Sm-liigan säännöt

  A-Sm:n säännöt karsintojen osalta muuttuu.

  NUORTEN SM-LIIGA
  Pelataan 16 joukkueen kaksinkertainen sarja sekä neljässä neljän joukkueen lohkossa nelinkertaiset välisarjat. Lisäksi jokainen joukkue osallistuu kahteen turnaukseen (2x3 ott). Sarjassa pelataan näin olleen yhteensä 48 ottelua. Kymmenen parasta pelaa playoff-ottelut. Villi kortti –kierroksella kohtaavat 7.-10. ja 8.-9. paras kolmesta –järjestelmällä. Puolivälierissä pelataan otteluparein 1.-VK2., 2.-VK1., 3.-6. ja 4.-5. Välierissä parhaiten sijoittunut kohtaa huonoimmin sijoittuneen ja toiseksi paras toiseksi huonoimmin sijoittuneen. Voittajat loppuotteluun, häviäjät yksiosaiseen pronssiotteluun. Kaikki loput playoff-ottelut pelataan paras viidestä -järjestelmällä ja kotietu on aina runkosarjassa paremmin sijoittuneella.

  Karsintasarjaan joutuvat Mestisseurojen joukkueet (mikäli sijoittuneet sijoille 11.-16.) sekä kaksi huonointa liigaseuran joukkuetta. Liigaseuran joukkue voi myös pudota sarjasta, mikäli on neljän viimeisen kauden aikana kolmatta kertaa neljän viimeisen liigaseuran joukossa.


  Lähde (Finhockey)

  Liigajoukkueista Pelicans ja Saipa voi pudota.

  Myös nuorten Mestiksen osalta hommat muuttuu. Karsintasarja pelataan kahdessa lohkossa kaksinkertaisena sarjana (28o), joista kummankin neljä parasta Mestikseen. Mestiksen 1 ja 2 liigakarsintasarjaan. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa nähdään edustuksessakin sitten vastaavaa karsintasysteemiä Liigan ja Mestiksen välille....
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien A-nuoret on saanut riveihinsä todella mielenkiintoisen uuden tulokkaan OHL:stä. Maalivahti (193cm) Tadeas Galansky (eliteprospects)

  Lisäksi Lukosta saapuu 191cm puolustaja Oskari Hämäläinen (eliteprospects). Osku on päässyt kokeilemaan viime kaudella maajoukkueessakin siipiä, joten ilmeisesti potentiaalia on olemassa.

  Tuo uusi tsekkimolari voi olla löytö!
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  A-Junnujen aloitus Kalpaa vastaan oli tappiosta huolimatta lupauksia herättävä. Joukkue on hallinnut peliä ajoittain selvästikin. Rutiinia ja kokemusta vaan lisää, niin sieltä niitä voittoja alkaa tulemaan.

  A-junnujen valmentajan Mika Martikaisen haastattelu (Jokipojat.com)

  Muista junnuista voisi mainita seurattavaksi aikaisemmin esille tuomani 13v puolustajan Urho Vaakanaisen. Poikanen on kasvanut vuodessa pituutta lisää n.5cm ja painoakin tullut 10kg. Tämän huippulupauksen mitat nyt 180cm 72kg. Urho aloittaneen pelit jopa B-junnujen kanssa. Onko tässä kasvamassa jopa NHL-varaus? Aikaista sanoa mutta sillä tiellä viellä ollaan....Uskon B-nuorten joukkueen olevan Sm-alempaan loppusarjaan taistelevien joukossa. Jonne Wälkky ja Nemo Huhta tulee olemaan hirmuisessa vedossa tällä kaudella. Joukkuetta valmentaa Ari "Turbo" Aaltonen.

  C-juniorit aloittaa kautensa C-Sm karsinnassa. Joukkuetta valmentaa Mika Kupiainen.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2012 klo 11.57
 9. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  No niin ensimmäinen voitto nuorille on nyt tosiasia ja se tuli Pelicanssin kustannuksella. Tilastojen perusteella nuoret ärjyt ovat tulleet kunnon ryminällä otteluun ja eka erä ollut tehokasta pyöritystä. Ensimmäisen erän jälkeen peli 3-0. Toinen erä ilmeisesti ollut vieraiden, mutta Niemen Timo näyttänyt parastaan torjunut yhdessä erässä peräti 15 kertaa.

  Jäädäänpä odottelemaan kommentteja paikan päällä olleilta.

  Onnea pisteistä pikkuÄrjyt.
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tiukka on pelitahti A:n Sm-liigassa. Tänään Jokipojat reissaa Jypin vieraaksi joka voitti eilen Kalpan 4-3. Jokipoikien OHL:stä saapunut maalivahti Tadeas Galansky tekee debyytin tänään. Kovaan paikkaan joutuu tämä jättiläinen. Eilen raporttien mukaan Jokipojilla hiukan hapotti jo kolmannessa erässä ja kaiken lisäksi joutuvat vielä reissaamaan, kun Jyp taas pelasi eilisenkin matsin kotonaan. Toivottavasti numerot pysyy siedettävinä äärimmäisen kovaa vastustajaa vastaan.
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien A hävisi eilen Jypille 3-1. Jokipojat tuntuisi pysyvän peleissä hyvin mukana, mutta leveydessä ja kokemuksessa ollaan vielä perässä. Eilinenkin peli ratkesi erikoistilanteisiin Jypin tehdessä 2 maalia Yv:llä ja yhden Av:lla. Tasakentällisin Jokipojat pysyy kaikkien mukana, josta kertoo niukat - merkit pelaajilla. Uusi pikkuÄrjy maalivahti Tadeas Galansky otti kiekot kiinni debyytissään mukavalla 92,5% varmuudella.
  Pitäisi vaan saada Jesse Paukku ja mielellään myöskin Oula Uski A:n käyttöön että saataisiin leveyttä hyökkäykseen. Jokipoikien sijoitus sarjataulukossa on nyt 10, joten tavoitteessa ollaan.

  Seuraavaksi kohdataan sarjajumbo Kärpät raksilassa ja suvereenisti aloittanut Blues mehtimäellä.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  C-Junnut on aloittanut mainiosti ikäluokkansa Sm-Karsintasarjan. Tänään voitto irtosi Jypistä lukemin 4-2. Huippulupaus puolustaja Urho Vaakanainen pelasi kauden ensimmäisen pelinsä ja tuloksena olikin sitten hattutemppu.....Jokipojat on voittanut molemmat pelaamansa ottelut.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien A-junnut jatkaa kotonaan voittamattomana. Eilen tuli harmittava 2-1 tappio sarjan hännillä olleelle Kärpille, mutta tänään sitten upotettiin hirmuisen hyvin aloittanut Blues mehtimäellä 4-1. Jokipoikien Jesse Paukku palasi aivotärähdyksen jäljiltä viikonloppuna peleihin A-Junnujen mukana. Teki Jokipoikien ainoan maalin Oulussa ja tänään sitten rävähti kolme lisää. Hyvin siis on toipunut loukkaantumisestaan. Tadeas Galansky pelasi tänäänkin maalilla ja onkin osoittautumassa todella lupaavaksi molariksi. Pojan saldo on nyt kolmen matsin jälkeen Pm 2,02 94,74%. Yleisöä oli Blues pelissä yli 500!
   
 14. Lainaus:
  Tadeas kyllä on ainakin allekirjoittaneen vakuuttanut otteillaan. Iso sälli (195/89) ja liikkuu erittäin hyvin. Muutenkin erittäin varma kiekon kanssa, ei pomputtele sen kummemmin, toki mailapelissä olisi vielä parantamisen varaa. Mutta joka tapauksessa vaikuttaa erinomaiselta hankinnalta, ja näkisin myös mielelläni tulevaisuudessa (ensi kaudella) edustuksenkin ringissä.

  Mutta tästä on hyvä jatkaa, Blues on kyllä erittäin kova päänahka ja varmasti pojat saa itseluottamusta tästä pelistä. Ensi viikonloppuna sit kaksi kotimatsia, lauantaina Sport ja sunnuntaina Ässät, toivottavasti pysytään vieläkin kotona voittamattomina.
   
 15. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Kyllä. Itselle oli tänään ensimmäinen A:n matsi tällä kaudella ja kehua pitää maalivahtia kuten koko joukkuettakin. Yhtään ei kumarrella ja pelirohkeutta piisaa kyllä. Tadeakselle pitkää sopimusta kouraan, on paljolti Voldenin oloinen torjunnoissaan. Lukee peliä hyvin.

  Paukun ohella silmään pisti Hämäläinen, tervetuloa vaan Raumalta tänne Susirajalle, isot minuutit on luvassa isolle kaverille, enkä ihmettelisi vaikka nähtäisiin edustuksessakin käymässä. Lievonen taisi pelata kauden ekan matsinsa tänään? Paukun AV-maali oli kyllä komea, kuka sen vedon olisi kiinni saanut - ei kukaan.

  Noilla otteilla pojat tulee taistelemaan kelvollisista sijoista pitkässä sarjassa, hienoa!
   
 16. Lainaus:
  Aika surkuhupaisa juttu, kun Jokipoikien A-junnujen yleisökeskiarvo (467) on suurempi kuin JYP-Akatemian, Peliittojen ja LeKin Mestis-joukkueiden yleisökeskiarvot.
   
 17. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta kysyn että onko ulkomailta tai muualta Suomesta tullut kuinka paljon vahvistuksia jengiin? Ihan hyvin on Jokipojatkin sarjan aloittanut. Sarja on kuitenkin helvetin pitkä ja pitkiin tappioputkiin ei ole varaa .
   
 18. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tuoltahan nuo ois ylhäältä luettavissa, mutta laitetaan vielä uus versio:

  Viimekauden jälkeen muualta tulleita:
  MV Tadeas Galansky (CZE)

  P Lauri Jokinen (KooKoo I-div)
  P Lauri Vanninen (Hokki A II-div)
  P Oskari Hämäläinen (Lukko A Sm)


  H Taneli Pietarila (Kärpät B Sm)
  H Niklas Mäki (Tps A Sm)
  H Teemu Juvonen (Eno Jets) (aikaisemmin Jokipo juniori)
  H Eric Strieska (GER)(Saipa) (ei tosin ole pelannu yhtään matsia eikä näy edes pelinumeroa Jokipoikien kotisivuilla.

  Nämä siis otettu Jokipoikien kotisivuilta. Saa täydennellä kuka osaa.
   
 19. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Tottahan tuo on, että sarja on pitkä. Tässä vaiheessa pojat on hyvällä tiellä.

  Koko pelaajiston laajuutta en kylläkään osaa tarkkaan sanoa, sillä seuran sivut ei liene ihan ajantasalla näiden kanssa. Mutta jos katsoo eilistä kokoonpanoa, niin ulkojoensuulaiset olivat:

  MV Galansky
  KH Niklas Mäki
  P Oskari Hämäläinen
  LH Taneli Pietarila

  Näistä kolme ensimmäistä on ainakin selkeästi vahvistuksia, mm. Hämäläinen on pelannut U20 maajoukkueessa. Pietarilaa en osannut katsoakaan sen ihmeemmin eilen.

  Noiden lisäksi Timo Niemi voitaneen laskea uudeksi tulokkaaksi, vaikka Joensuussa viime kaudella olikin edustuksen mukana, tosin loukkaantuneena. Mutta tällä kaudella saa peliaikaa junnuissa.

  Aika hyvällä omavaraisuudella tuolla ollaan liikkeellä, mutta totta on se, että joukkue on ainakin vielä melko kapea. Avausviestin listauksesta en ole ihan varma onko vielä miten kohdillaan, mutta on siinä ainakin nimiä jotka ei ole esiintyneet toistaiseksi peleissä. Ja ainakin tuo Jari Lievonen puuttuu kokonaan seuran sivuilta, pelaa numerolla 8.
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Avausviesti on nyt päivitetty ja joukkueen kokoonpano on aika jetsulleen.

  Muutamia pointteja muutamasta uudesta pelaajasta.

  Niklas Mäki- vuosia TPS:n kapteenistoa. Johtavapelaaja kopissa, ei mässäile pisteillä.

  Oskari Hämäläinen- TuTo kasvatti, joka debytoi viime kaudella U20- maajoukkueessa.

  Tadeas Galansky- Draftattu 1 kierroksella numerolla 33 CHL:n Saginaw Spiritiin. Jo tämä kertoo aikamoisesta potentiaalista mitä tässä Tsekissä on nähty. Pelasi vuodesta 2009 OHL:ssä kyseisessä seurassa. Olisiko tässä Salakin mantelinperijä edustukselle?
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2012 klo 17.17
 21. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Viikonloppu A-junnujen osalta taputeltu. Saldo oli loppuviimein aika laiha, sillä 1 pinna kahdesta kotipelistä on vähänlaisesti. Tämän päivän kamppailua en ollut näkemässä, mutta saldona 0-1 tappio Ässille. Eilen Sport vei isomman pistepotin jatkoajan turvin.

  Onnistujia viikonlopussa piisasi pikkuÄrjyissä, eikä päätä ole syytä laittaa pensaaseen. Joukkue pelaa kyllä ennakkoluulottamasti ja tähän saakka kaikki matsit olisi ollut myös voitettavissa, ainakin tilastojen mukaan.

  Niemi pelannut tänään, Galansky pelasi eilen hyvän matsin taas. Maalivahtiosasto on kyllä kunnossa. Pakeista ehdottomasti näkyvin on ollut Hämäläinen, toki Muranenkin ollut kiekollisessa roolissa esillä. Hämäläinen pelasi Sportia vastaan yli 30min ja tänäänkin 23+ min, saanee jossain vaiheessa kautta näyttöpaikan edustukseen jos siellä tulee vajaata.

  Laitetaan vielä tähän samaan, että C-nuoret jatkaa SM-karsinnassa puhtaalla pelillä kaadettuaan viikonloppuna Kärpät ja RoKin vieraissa.

  B-nuoret omassa divarilohkossaan näköjään kolmantena, kolme peliä siellä vasta takana. Tuo Jonnenkin aikaisemmin mainitsema Urho Vaakanainen pelaa molemmissa, C:ssä ja B:ssä. Tästä junnusta pitäisi saada pidettyä kiinni, hänet on huomattu liigaorganisaatioissa myös jo aikaisemmin ja on takuulla tarkkailun alla.
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2012 klo 18.05
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien A-junnujen pelit on sujunut ailahtelevasti. Eilen saatiin onneksi ilahduttava jatkoaikavoitto Kalpasta lukemin 2-1. Sarjataulukossa ollaan sijalla 13. Maaleja joukkue tekee yllättävän paljon vrt. huippujoukkueisiin kuten Jokerit.

  Junnut on saanut jälleen uuden lupaavan Tsekin joukkueeseen. Tällä kertaa hyökkääjän Ales Kilnarin. Tämäkin junnu on käväissyt tällä kaudella pelaamassa WHL-sarjaa Vancouver Giants joukkueessa. Takana on myös Tsekin junnumaajoukkue pelejäkin.

  Kovasti on tulijaa tuolta suunnasta Jokipoikiin. Pääasia on että A-nuoret saa lisää leveyttä kalustoonsa.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Karsintasarjat alkaa edetä loppuaan. C-junnuilla on nyt kaksi hirmuista peliä edessä C-nuorten SM-karsintasarjassa, tänään Kalpaa vastaan Kuopiossa ja huomenna K-Laser kotona. K-Laser ja JYP pelaa parhaillaan vastakkain ja tilanne on 2-0. Kyllä tulee hirmuinen loppu ja onhan se karmaiseva pettymys jos Jokipojat pullahtaa tuosta vielä Mestikseen....

  C:n sarjataulukko:

  Kärpät 8 17
  JYP 8 14
  Jokipojat 8 14
  K-Laser 8 12
  -----------------------------
  KalPa 8 12

  B-Junnut nyt on jyrännyt itsensä odotusten mukaisesti Mestikseen karsintasarjasta murskaavalla maalisuhteella 65-18. Varsinkin viimeisimmät ottelut on ollut aika pelailua. Itse Mestiksen alkusarjan jälkeen on siis mahdollisuus tänä vuonna nousta vielä liigapeleihinkin...

  Nyt vaan kun kaikki menisi nappiin, niin olisihan se aika nasulia nähdä tänä kautena jopa kaikki Jokipoikien junnut A:sta C:hen SM-sarjoissaan....Tähän on vaan vielä todella pitkä ja kuoppainen matka.
   
 24. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Jatkoaikavoitto Kuopiosta varmisti C-junnujen paikan pääsarjaan! Huominen K-Laser ottelu on siis lähinnä muodollisuus, etenkin kun keskinäiset pelit eivät seuraa pisteinä mukaan varsinaiseen sarjaan?

  Lainaus:
  Jos B-pojat jatkavat tuolla tyylillä, niin historiallinen tilanne Jokipoikien kannalta on tosiasia. Ei tainnut edes kaudella 2000-01 olla B ja C-junnut SM-sarjassa A.n tapaan?

  Historian kirjat esiin.
   
 25. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllä! C-junnut on SM-sarjassa. Ja joukkue on kaiken lisäksi hyvä ja lahjakas, ei tullut sarjapaikka heikon lohkon ansiosta. Tänään nousi suuret tulevaisuuden tähdet esiin. Juuri U-16 maajoukkueeseen noussut hyökkääjä Teemu Väyrynen tekaisi tehot 1+1. Nuorukainen pelasi vain neljäottelua summaten pojot 3+6. Ikää Teemulla 15v ja vartta löytyy kunnioitettavat 181cm. Raamit on kunnossa. Samoin se todellinen talentti Puolustaja Urho Vaakanainen tekaisi pojot 1+1. HUOM! 13v. Vaakanainen ei pelannut myöskään kuin neljä peliä, mutta taulussa on puolustajalle kunnioitettavat tehot 4+2. Vaakanaisen lämäri on luja! En voi olla ylistämättä tätä lasta, joka pelaa 2-3v vanhempien seassa ja vastassa on Kärppää, Jyppiä, Kalpaa ja lämäri laulaa vaan :D Upin nimi löytyy varmasti scouttien papereista.

  B-junnut pelasi toiseksi viimeisen karsintalohkon pelinsä upottamalla SaPKon 15-4. Viimeisimmät tulokset 10-1, 19-2, 11-2 ja tämän päiväinen......Hyökkääjä Sami Eklund 9 peliä tehot 19+12, Nemo Huhta 12+19.

  Itse uskon lujasti siihen että Ari Turbo "Miron Isä" Aaltosen johdolla B-junnut raivaa tiensä alempaan Sm-loppusarjaan.

  Hyvältä näyttää meno junioreissa!