Jokinen ja työsulku

  • 142 712
  • 584

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oltsun pelinumerona tulee toimimaan vähintäänkin mielenkiintoinen 84. Aloittanee laidassa Lassen kentässä, Rudi toisella laidalla.
Joukkue saattaa kuulemma vielä muuttua, tilannetta kartoitetaan koko ajan.
Tälläistä siis suoraan tilaisuudesta.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Tervetuloa kotiin Olli!

Mitä tähän muuta tarvitsee sanoa. Hyvää työtä myös Penalta etenkin, kun itse hautasin haaveet Ollin paluusta,kun tuo SSK-soppari julkaistiin. Ollin kohdalla ei voi puhua mistään muusta kuin SM-liigan parhaasta pelaajasta. Vielä kerran lämpimästi tervetuloa O.J.!!

Muita ei todellakaan oo.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Voisko HIFK pelata vielä useamman pelin Turussa että näkis livenä Ollin oppivuodet...
Mites Raumal ja Porissa vielä niitä otteluita on?
Kyllä mä ainakin olen jo tyytyväinen ja Pena on todellakin pistäny nappulaa menemään, mutta mitä sillä väliä "elämä on kallista".
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Ai että. Päällikkööö! 84=8+4=12. Tämä Jokisen suusta. Lydeä ilmeisesti vielä mietitään, 50-50 mahdollisuus uusiin vahvistuksiin vielä.
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetuloa Päällikkö!

Nyt tuli kyllä todella mieluinen vahvistus. Peli on näyttänyt maistuvan Sveitsissä ja Ruotsissakin siihen malliin, että tehopisteitä voi luottavaisin mielin odottaa myös täällä.

En tiedä miten Maddenin lähtö ja OJ:n tulo linkittyvät toisiinsa, mutta jos niillä on tekemistä keskenään, niin hemmetin hyvä, että se amerikanvanukas ymmärsi pakata laukkunsa. Mun kirjoissa OJ on ainakin Suomen kaukaloissa monta luokkaa kovempi peluri.

Tuntuu Föönin hillopurkit olevan pohjattomia. Nyt jos kenelläkään on pokkaa tulla sanomaan, että The Pena ei ole tehnyt kaikkia mahdollisia temppuja mestaruuden metsästyksessä, niin voi syöksyä vaikka sementtiin. Turha enää vinkua mistään golfin peluusta, kun muut rakentavat joukkuetta. Homma on kyllä hoidettu niin hienosti Föönin taholta, että vastuu menestyksestä siirtyy kokonaisuudessaan pelaajille ja valmentajille.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Hienoa, että OJ tuli Suomeen ja IFK:hon takaisin. Kotimaiset tähdet on parasta mitä tämä kausi tuo tullessaan, pytyn lisäksi tietenkin :) Tuskin OJ 2-sentteriksi alkaa eli ykkönen on lie Pärssinen - OJ - Kuhta, Harkins saa pyöritellä tehoja 2-kentässä ja yv:ssä Pirjetän ja Ruudun kans? Saas nähdä miten tulessa oleva Pirjetä reagoi hitaaseen sentteriin, koska ei nyt mikään raketti itsekään ole.

Mutta loistava vahvistus, tietenki jos Laaksonen tulee, 2-ketju vois olla Laaksonen - Pirjetä - Ruutu, ja Harkins vois juoda sponsorin tuotteita VIP-aitioissa. Muilla laitureilla ei ole käyttöä juuri tämän tapaisille syötöille.
 

punainen#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, A.C.MILAN, PHILADELPHIA FLYERS
TERVETULOA OLLI KOTIIN!!!!!

KYLLÄ ELÄMÄ ON IHANAA!!!!!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Loistavaa, että Olli tuli! Tervetuloa takaisin, Päällikkö.

Nyt on sitten kaveri, joka keväällä tekee sen mestaruusmaalin.

Nyt Pena Harkinsille kenkää samoin tein, kaveri oli eilen niin surkea surffari, että nyt kun OJ on kehissä, voi Harksin pistää kiertoon.

Vapautuneella ulkomaalaispaikalla voisi hommata esim. Frank Banhamin SaiPasta (ja signata samantien seuraavaksi kaudeksi) tai jonkun muun pelikuntoisen kanukkihyökkääjän.

Kattellaan, mutta kiitos taas tästä. OJ is back!
 
Onnittelut IFK:lle..

IFK jatkaa mielenkiintoisien pelaajien hankkimista: nyt maailmalla aikuistunut Jokinen liittyy suurten persoonien joukkueeseen.

Olen suoraan sanottuna kateellinen, miten mielenkiintoinen joukkue IFK:lla tällä kaudella on. On Rudyä, on Zidlickyä ja Vokounia, Karalahtea sekä Pärssistä (kunhan saa pelituntuman takaisin) ja porukkaa valmentaa vielä menestynein suomalaisvalmentaja koskaan. Näin asiat pitäisi hoitaa meilläkinpäin, mutta minkäs teet kun on pieni talousalue ja vähän rahaa.

Mutta toivon menestystä IFK:lle tällä kaudella, ja toivotaan, että panostus joukkueeseen hankkimalla faneille ja kiekkoyleisölle mielenkiintoisia pelaajia maksaa itsensä takaisin Kanada-maljan muodossa. Talousvaikeuksissa olevan jaskavilenien täyttämässä liigassa IFK on varsinainen piristys, josta maksaa täyden pääsylipun hinnan minä päivänä hyvänsä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Bueno Pena!

Niin sitä pitää ja nyt tuli mixullekin joulu? Itse odotin myös pakkiosaston ja/tai valmennuksen sektoreille nimiä. Mutta kyllähän ne ehtii.

Päällikkö is back Tiistaina hallille!
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Olli!

Onhan tämä ollut lähes varmaa, mutta aina kannattaa odottaa varmistusta. Tämä on kyllä superloistava homma. Vielä kun IFK tarjoaa loppukauden kausaria eli 7 peliä 5 hinnalla, niin eiköhän ole tunnelmaa hallissa riittämiin.

Tiistainakin halliin!
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Onnittelut omastakin puolesta, Jokinen on pelannut koko ajan ja vielä varsin kovilla tehoilla, joten miehestä on varmasti ns. välitön apu jengille. Huomattavasti fiksumpaa kun raahata pelaamattomia ja epävarmoja amerikan jannuja ja Olli ei varmaan tunne ikävää, vaikka lunta sataisikin ja baseballia ei tule telkkarista. Mielenkiintoiseksi menee mitä muita nimiä on vielä liigaan tulossa. HIFK nosti joka tapauksessa omia menestymismahdollisuuksiaan reilusti. 1.2 on varmasti normaalia runsaammin mielenkiintoa paikallismatsissa.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Viestin lähetti Juuba
Kuopioonko?

Päätit sitten lainata juuri minun viestiä, vaikka olen oikein lainausmerkit laittanut. Jep, jep!

Mielenkiintoista nähdä miten O.J sopii laitaan. Lasse jakelee, O.J maalaa ja Jakke tekee tilaa. Toki maalinteko onnistuu muiltakin. Tämä ketju lienee jäällä, kun tarvitaan tärkeitä aloituksia...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Onnittelut IFK:lle..

Viestin lähetti AntZa
Eipä se HIFK pahemmin voittoa tee, mutta hyvä että pääomaa löytyy.

Viestin lähetti Juuba

quote:Viestin lähetti -BR-
TERVETULOA "KOTIIN" PÄÄLLIKKÖ!!!

Kuopioonko?

WAY TO PENA JA HIFK! Koirat räksyttää ja karavaani kulkee! PS. Mikä on kuopio?
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Re: Re: Re: Onnittelut IFK:lle..

Viestin lähetti JHag
WAY TO PENA JA HIFK! Koirat räksyttää ja karavaani kulkee! PS. Mikä on kuopio?

Way to Pena? Tie Penan luo/Penaksi?
 
Viimeksi muokattu:

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti Thornton

Joukkue saattaa kuulemma vielä muuttua, tilannetta kartoitetaan koko ajan.
Tälläistä siis suoraan tilaisuudesta.


Onnittelut.
HIK ohitti juuri Karpat rankingissa kertaheitolla ja reilusti
Jokerit-HIFK finalit ovat askeleen lahempana.


Kettu pihlajanmarjoista: happamia
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Onnittelut IFK:lle..

Viestin lähetti Master Chief
Way to Pena?

Tässä tarkoitetaan ilmeisesti tietä Penaan eli peräreikää. Sitä en tiedä miten se liittyy Jokisen siirtoon, mutta veikkaan että Jukka Kajava ja Jukka Kajavan mieltymykset liittyvät jollain tavalla asiaan.

Jokisen hankinta taitaa olla se puuttuva palanen mestaruusjahdin mahdollistamiseksi. Toisaalta Harkinsin pitää saada pelinsä kulkemaan jotta Ifk voisi loppuun saakka mennä.
Tässä olisi vielä reilu vuorokausi aikaa saada Harkins kaupaksi ja näin ollen saada hänen tilalleen vaikkapa se snaipperi.

Nyt Pena tarjoaa Aralle pakettia ja työkaluja joilla mestaruus on täysin mahdollinen. Pena on tehnyt työnsä enemmän kuin hyvin näiden lockout-vahvistusten suhteen.
Täytyy toivoa että työsulku kestää. Ifkin jengihän on noin niinkuin muuten koottu päin vittua viime kesänä. Mitäs se tässä tilanteessa haittaa kun työsulku on vielä päällä, mutta jos........
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tervetuloa päällikkö! Olihan tämä siirto "tiedossa" jo etukäteen, mutta viimeiseen asti sitä jaksoi kuitenkin pelätä siirron kariutumista. Pena on tällä kaudella kyllä nämä lock-out asiat hoitanut hyvin (mistäs Pena olisi voinut tietää, että Madden on kermaperse?). Jos NHL nyt alkaa, niin minkäs sille voi? Yrittänyttä ei panna ja ilman vonkaamista harvemmin saa. Ja Ollihan saattaa jopa jatkaa vaikka NHL alkaisi. Maalivahtiongelma kyllä tuolloin leviäsi reisille. Kaikesta huolimatta jollekin voisi antaa kenkää...
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Johannes
Puusilmä-logiikalla on pakko todeta, että veljet valmistelevat meitä siihen, ettei me saada lockout-vahvistuksia. Kaikki on vaikeaa. Niin aina. : )

Toivon, että emme näe Tuomoa, Jarkkoa, Marekia tai Ollia jossain toisessa SM-liigan joukkueessa, jos vakuutus-, vero- ym. syyt tekevät pelaamisen HIFK:ssa mahdottomaksi työsulun aikana.

HIFK:n touhusta puuttuu kokonaan iloinen, viihdyttävä riskinotto. Seura hoitaa asioitaan niin varman päälle, että alkaa haukotuttaa. Tehkää jotain iloisen typerää ja palkatkaa meille Tuomo Ruutu työsulun ajaksi, hinnalla millä hyvänsä. Kiitos jo etukäteen.

Tämä on vain yksi monista kirjoituksista, joita olisi voinut lainata.
Syksyllä oli pessimismi / realismi ja tietämys valttia. Oli kaikenlaista verotuksiin liittyvää sekä huikeat vakuutusmaksut, jotka estävät NHL-pelaajien tulon sm-liigaan.

Onneksi matkalla on jotakin tapahtunut. Ehkä The Pena kävi ja luki juuri "Johanneksen" kirjoituksen syyskuussa ja ryhtyi hommiin.
Joku "uhkasi" puhkaista Penan autosta renkaat mikäli OJ pelaa Bluesissa ja joku toinen lupasi taas tarjota illallisen The Penalle mikäli joukkueeseen tulle Rudy, Zidi...

Kivaa ja viihteellistä jääkiekkokautta ollaan eletty. Ja jatkoa seuraa.
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Onnittelut sinne viralliseen sawon pääkaupunkiin!;) Ifk:n mestaruutta odotan.Olisi tuo Jokinen kelvannut Kalpaankin vaikka kova joukkue muuten kasassa jo on :)
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onnitellaan täälläkin. Hieno homma, Jokinen on tämän hetken parhaimpia suomalaishyökkääjiä ja tällä hetkellä taatusti esim. Tuomo Ruutua parempi pelaaja. Loistojuttu Ollin näkeminen taas livenä!

Way to Pena todellakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös