Jokerit - TPS Ti 15.2.2005

  • 8 470
  • 59

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Oululaiset provoporot on kivoja. <3

Pelistä sen verran, että Jokerit hoitaa tämän kotiin suurinumeroisesti. Ikijokeri on käännyttänyt mut siihen uskoon, että Jan Latvala todellakin on pelimies ja kaverin taitoja saadaan tänään(kin) ihailla hänen paukuttaessa armottomat 3+2-tehot, jotka eivät jätä selittelyille varaa. Jep, ei mulla muuta. Pelin jälkeen saan tulla syömään sanani, kun Latvala mussuttaa käytöskympin ja on kentällä jokaisen TPS-maalin aikana.
 

Tep

Jäsen
Jaaha, Lassila ja Nurminen poissa. Rautee esiintyy jälleen TPS-nutussa, fiilikset mulla "ihan kiva".

Karjalaiselle avautui näytönpaikka, jos menee yli kolme omiin niin Lassila pelannee maalissa heti tervehdyttyään. Jos taas Kake pelaa hyvin, saanee hän enemmän luottoa. Tumpille on hyvä saada pelejä alle ennen playoffeja, ja taitaapa mies olla ensi kauden ykkösvahtimmekin.

Pessimistinä kuitenkin tulosveikkaukseen 5-1, Latvala tekee ainakin yhden.
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos tästä pisteitä tulee, niin vois pelin jälkeen siteerata erästä ex-pääministeriä - "Ne tulivat täytenä yllätyksenä". Rosteri on todellakin hemmetin kapea eikä kestä Aallon lisäksi enää kärkipelaajien poissaoloja. Onneksi sentään nelonen näyttää nyt Rauteen paluun myötä paremmalta.

Onnistuneella puolustus -ja maalivahtipelillä on pienet tsäänssit, mutta.. 4-1. Toivottavasti jätkät yllättää kuitenkin positiivisesti ja näyttää narreille närhen munat.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Poissaoloista huolimatta on jotenkin kumman positiivinen fiilis päällä. Ilmeisesti kyseessä on vain maajoukkuetauon aiheuttamaa kutinaa, kun pelit taas alkavat.

Jokerit on tolkuttoman kova ja ollut jo pitkään minun listallani tuleva Suomen mestari. Jos jatkoajalle päästään, niin ilta on onnistunut.

Ja asiaan kuuluva lopputulosveikkaus :

Jokerit 2-1 TPS (jatkoajan jälkeen)

Tepsin maalin tekee Kip...Kip...Kiprusoff! Kaikkien lätkäkenttien alistaja! (lauletaan Tshingis Khanin sävelellä)
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Metropolit Jantusen passista, ylläri ylläri.

Tämähän se on unelmatilanne, että ennestäänkin, ah, niin leveästä hyökkäyskalustosta puuttuu joukkueen ykköstykki. Ja lisäksi tietenkin joukkueen tuki ja turva korvataan, ah, ei-niin-hyvin-pelanneella Karjalaisella.

Veikkaus: TPS pelaa tällä kaudella neljä playoffottelua, ah.

Miksi molaria vaihdettiin? Taktinen aikalisä?
 
Viimeksi muokattu:

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Grainger
Miksi molaria vaihdettiin? Taktinen aikalisä?
Karjalaisella ilmeisesti nivuset vinkuneet venytystilanteessa. Toivottavasti ei ole pahempi loukkaantuminen. No, Santanen saa nyt näyttää taitonsa ja hyvin kuulemma pelaakin! Tässäkö meidän uusi tulevaisuuden huippumolari?
 

Virén

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montréal Canadiens
Onnea jokerit

Onnea Jokereille arvokkaasta voitosta, joka tuli erittäin tiiviillä peliillä. Linja oli tyypillistä SM-Liigaa, jossa joukkue joka tekee yhden maalin saa 3 runkosarjan pistettä. Silti varmasti parempi voitti.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Johan meni veikkaukset päin persettä.. Mitäs Jokerit oikein uunoili, kun eivät yhtä maalia enempäää saaneet aikaan? stna,per...ttu.. vedot kusi..

Taidettiin sentään saada uusi ykkösveskari? Santanen ansaitsi kyllä tilaisuuden pelata seuraavan matsin.

K
 

Hattori Hanzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Stounifani
No, Santanen saa nyt näyttää taitonsa ja hyvin kuulemma pelaakin! Tässäkö meidän uusi tulevaisuuden huippumolari?

Kyllä. Santanen piti nollan. Jotain positiivista sentään. Mahtoiko muuten olla kaverin ensimmäinen kerta SM-liigassa torjujana? Luukkuvahtinahan Santanen on ainakin toiminut muutamaan otteeseen.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vikassa erässä olisi pitänyt peli tasoittaa. Paikkoja oli paljon, mutta huono viimeistely ja Thomasin huikea peli siivittivät Jokerit voittoon. Harmin paikka, koska olisi ollut oiva tilaisuus kaataa vajaallakin miehistöllä Jokerit jos onni olisi edes vähän ollut TPS:n puolella tänään. No ei se mitään, taistelu jatkuu ja torstaina kaatuu Ässät Turussa.
Maalivahti Santanen pelasi myös hyvin ja ansaitsee kehut. Karjalaiselle maali lirahti helposti etukulmasta kainalon alta. Kuulostaa liiankin tutulta.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Paikkoja oli kummallakin aika paljon, taisipa siinä ylärimat ja tolpatkin paukkua pitkin matsin. Santanen oli aika vakuuttava, vaikka onneakin oli mukana joissain tilanteissa. Kuitenkin vakuuttavaa peliä nuorelta kaverilta. Ja sitten Tim Thomas, mitä tästä miehestä voi enää sanoa? Kaikki tuntuu olevan jo sanottu, on se uskomaton jannu. Aika tylsä peli kuitenkin, pisteisiin pitää olla tyytyväinen. Kiitos Jokerit!
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Turpiin tuli sitten 1-0 vaikka radio selostuksen mukaan Tepsillä oli paikat tehdä parikin maalia, mutta kun ei onnistuta niin ei onnistuta. Alkaa tuo 1-0 tulos olemaan aika tuttua kauraa näissä matseissa tällä kaudella.

Karjalainen sitten valitettavasti loukkasi itseään eikä pystynyt jatkamaan peliä, mutta onneksi Santanen pelasi loistavasti maalilla ja torjui kaiken mahdollisen.

Tepsi tarvitsisi todellakin lisää tarkkuutta ja onnea noihin maalinteko yrityksiin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Sellainen peli tällä kertaa. Vähän väsynyttä oli kummankin joukkueen esitys, eritoten Jokereista paistoi väsymys maaottelutauon jälkeen! Käsittämätöntä. Tepsia tietenkin rassasi avainmiesten poissaolot, mutta aika tasapaksua vääntämistä kaiken kaikkiaan. Jokereilla oli paikkoja ratkaista ottelu kahdessa ekassa erässä vaikka kuinka monta kertaa, kolmannessa Tepsi sai aikaan pari painostusta. Santanen pelasi hyvin, Karjalainen imuroi ainokaisen.

Tepsin isokokoiset äijät nelosketjussa olivat mielenkiintoisia tuttavuuksia.

Rutiinivoitto Jokereille, paljon pitää vielä parantaa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Playoff-kiekkoa

Olipas se... (mikä olisi osuvin sana?), no sanotaanko niin, että Jokerit ja TPS esittivät Areenan yllättävän runsaslukuiselle yleisölle ennakkonäytöksen pudotuspeleistä: Tarkkaa puolustamista, ja vastaiskuja. TPS hallitsi kaksi viimeistä erää kiekollista peliä selvästi. Se painoi peliä vahvasti Jokerialueelle, mutta todella vaarallisiin paikkoihin TPS ei juurikaan päässyt. Ja loput hoiti, jälleen kerran ilmiömäisellä varmuudella, Thomas.
Vastoin toivomuksiani ennen peliä, Jokerit ei löytänyt liikettä. Peli jumittui usein jo TPS:n siniviivalle ja taitavasti hyökkäykset ohjattiin kulmaan. Pari pahaa Jokerit sai Santaselle luotua ja ne nuori mies hoiti loistavasti.
Silti, ilman Tim Thomasia olisi tänäänkin käynyt kylmät. Kyllä Masa on löytänyt oikean pelimerkin maalille. Toivottavasti vire jatkuu kauden loppuun.

Areenassa vallitsi läpi pelin unelias ilmapiiri. Todennäköisesti syynä tarkka keskialueen peli. Tuomari Kruus ei viheltänyt koukkuja ja kahvoja. Kolmannessa erässä tuntui, että Markulta olisi jäänyt pilli pukukoppiin.

Toivottavasti nämä joukkueet eivät kohtaa pudotuspeleissä, sillä niissä peleissä voisi viihdearvo olla aika alhainen...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Jykke1978
Karjalainen sitten valitettavasti loukkasi itseään eikä pystynyt jatkamaan peliä, mutta onneksi Santanen pelasi loistavasti maalilla ja torjui kaiken mahdollisen.
Loukkaantuminen tietenkin todella ikävä juttu, mutta onko jälleen niin, että Turusta löytyy seuraava huippuveskari ? Mitä itse selostusta kuuntelin, niin esimerkiksi kolmannen erän alussa Jokerit oli ampunut neljä kertaa muutaman sekunnin sisään. Ja sitten joku junnu (lue Santanen) ottaa ne kiinni. Ei välttämättä kuulu matsiketjuun, mutta jotakin Turussa tehdään oikein mv-rintamalla. Ei ole tosin valittamista meilläkään. ps. tule takaisin Jukka

Viestin lähetti Jykke1978
Tepsi tarvitsisi todellakin lisää tarkkuutta ja onnea noihin maalinteko yrityksiin.
Ja jälleen ei taida kommenttini kuulua tähän ketjuun, mutta onko tässä onnesta ja tarkkuudesta kyse. Olisin luullut, että Tepsiltä aina löytyy paalua lompakon pohjalta sen verran, että materiaali hoidetaan mestaruustaiston vaatimaan kuntoon. Olisiko tällä kaudella ensimmäinen kerta kun näin ei ole ? Tuuriin en jaksa uskoa radioselostuksesta huolimatta. Tehokas joukkue ja 60 minuuttia, kyllä siinä ajassa pitää maali tehdä vaikka millaista veskaria vastaan. (toki ymmärrän loukkaantumisten aiheuttamat ongelmat, niille ei kukaan muu kuin toimari voi yhtään mitään)

Otin nämä matsiketjussa esille siksi, että vaikka Thomas varmasti onkin huippuvahti, ei minun tuntemaani Tepsiä voi noin usein nollata edes hyvä veskari. Olisiko se sittenkin, että "jotain tarttis tehrä".
 

MustaEnkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Evolution
Santanen oli kyllä loistava! Verkkokalvolle on jäänyt varsinkin se filmipätkä missä jätkä torjuu 4 vaarallista laukausta saman hyökkäyksen aikana. Toki mies aiheutti hieman pulssin lisäystä "Lepplaxeillaan". Mutta missä niissä tilanteissa oli oma pakisto?

Hyvä taistelu (etenkin vajaalla rosterilla) josta olisi ansaittu kaksi pinnaa , mutta muna jäi käteen.

Thomasilta ei mikään erikoinen peli, mutta perusvarmuus ja itseluottamus oli kunnossa.

Muuten ilahdutti Hulkkosen pari pommia ja kultakypärä Kiprun päässä.
 

Zane

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsi oli parempi joukkue, tai sanotaan aktiivisempi, eikä jätkiä voi syyttää yrityksen puutteesta. Valitettavasti meillä ei ole maalintekijöitä, mikä ei ole pelaajien vika, vaan umpityperän seurajohdon.
Yritystä oli, mutta Jokerien "tapan kiekkoilun viihdearvon"-keskuspuolustus piti paikat vähissä ja laidoilla.
Santaselle täysi tunnustus. Harmi, että peli ratkesi Vykon ohi menneeseen perstaklaukseen.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti bozik
Loukkaantuminen tietenkin todella ikävä juttu, mutta onko jälleen niin, että Turusta löytyy seuraava huippuveskari ?

Santaselle ilman muuta vielä peliaikaa tällä kaudella! Lupaava alku ainakin.

Otin nämä matsiketjussa esille siksi, että vaikka Thomas varmasti onkin huippuvahti, ei minun tuntemaani Tepsiä voi noin usein nollata edes hyvä veskari. Olisiko se sittenkin, että "jotain tarttis tehrä".

Toki, koko kauden on huudettu snaipperin perään, mutta me saatiin Rautee. Oiva taidonnäyte meidän tj:mme kyvyistä.

TPS raha-asioista ei kai kukaan tiedä. Rahaa on tai ei ole. Muusta ei ole varmuutta kuin että hallituksen tj:llä sitä ainakin on.

Ihan ok suoritus, kun Nurminen, Alatalo ja Lassila oli pois, mutta vaikka nuo herratkin ovat paikalla niin näitä 1-0 tuloksia on nähty ihan liikaa.

Ei mitään, on Thomas todella hyvä maalivahti, mutta jotenkin laittaisin enemmän tuon TPSn jatkuvan nollaamisen Jokereiden puolustuksen piikkiin ja jonkinlainen usko TPSltä on tainut mennä maalintekoon Jokereia vastaan. Ei nyt että niitä käsiäkään maalintekoon niin hirveästi olisi...

Omituista, ettei Jokeritkaan ole pystynyt kuin yhteen maliin, mutta näiden joukkueiden en todellakaan toivoisi kohtaavan playoffseissa. Viihdearvo niissä peleissä taitaisi olla aika lähellä nollaa jo siksi että TPS häviäsi joka pelin 1-0 :-)
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viestin lähetti Morgoth



Ihan ok suoritus, kun Nurminen, Alatalo ja Lassila oli pois


Itse asiassa Alatalohan pelasi ja ihan kohtuullisesti väänsikin ykkösessä Sakun ja Vahan kanssa. Tehottomuus silti vaivaa koko joukkuetta. Taitoa kyllä on. Torstaina Ässiä vastaan olisi verkon syytä heilua. Oman pään peli on kohtuullisesti kuosissa. Jokerit teki yhden maalin kotiareenallaan, joten ei puolustuksen piikkiin ainakaan voi tappiota laittaa. Hyökkäsypään tehottomuuteen ja tietysti Thomasiin tänään kaaduttiin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Morgoth
Viihdearvo niissä peleissä taitaisi olla aika lähellä nollaa jo siksi että TPS häviäsi joka pelin 1-0 :-)
Minä tykkäisin, sehän tarkoittaisi sitä, että Jokerit jatkoon ja Palloseura lomille. I would love it ;)

Ja vielä jännityksenkin kannalta, minä nettiradion ääressä, kyseessä tärkeä matsi, ulkona keväinen puutarha, Jokerit-Tepsi ja tilanne 1-0. Jokerit jäähylle ja Tepsi myllyttää, selostaja huutaa Koivua ja sanoo että kohta tulee. Mulla kamat lentää kämpillä, jännitys on jumalaton, lopputulema Jokerit - Tps 1-0 ja joku avautuu että ei ollut viihdettä... ou kristus.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ottelussa oli neljä hyvää asiaa:

1. Santanen TPS:n maalilla (aivan maaginen Jokereiden neljässä pahassa paikassa)
2. Thomas Jokereiden maalilla (perusvarman loistava)
3. Jokerit sai kolme pistettä
4. Paikalla ollut yleisömäärä


Siinä ne positiiviset asiat olivatkin. Peli on tylsääkin tylsempi, vaikka jokunen maalitilanne olikin. Jokerit luisteli kuin tahmassa ja syöttöpeli on perussurkeaa puolin jos toisinkin. Lisäksi Jokereiden trappi alkaa vituttamaan yleisestikin. Taklauksia ottelussa ei nähty, vain muutama pieni pusunen. Tuomarointi oli perseestä, ukkoa sai estää ja koukkia lähes vanhaan tapaan.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Olipas höhhöä tämä tepsuttelu tänään. Jokerit oli kolmannessa erässä vähän jyrän alla, eikä hyökkääminen kiinnostanut ollenkaan. Kakkoserä oli harhasyöttöjen sinfoniaorkesterin huippuesitys, vaikka tarjosikin muutamia huippupaikkoja. Takaperin mentäessä todettakoon vielä, että ensimmäinen erä oli alkuun turkua ja vajaan kympin kohdalla jortsun pojat saivat vasta hippasen pelistä kiinni ja pääsivät maalipaikoille (vaikkakin Metro kävikin ajassa 7.37 laittamassa mustaa pussiin).

Odotetun vaisu peli tauon jälkeen (Jokerien pelit poikkeuksetta ovat). Hajahuomioita:
+ Böördiketjulla kulki välillä näyttävästi
+ Metro jälleen ratkaisijana, taasen pienestä raosta ratkaisu
+ TimppaTomppa, hyvällä veskarilla pomputkin menevät oikein kotijoukkueelle
+ Tepsin junnuveskari Santanen! Jäätävä suoritus kaverilta!
- Saku Koivu: mussun mussun joka paikassa, keskittyisi olennaiseen. Loistava pelaaja, mutta...
- Hanck, sama meno jatkuu matsista toiseen
- Jokerien 3. erä, pelaaminen on sallittu
- 2. erä: missä koordinoitu hyökkäyspeli?
- Tämän ottelun avaukset yleensä
- Kruusin salliva linja roikkumisen suhteen, peli olisi ansainnut edes vähän tiukemman linjan

Toivottavasti seuraava peli on jo eri maata, täytynee perjantaina raahautua katsomaan plyys-kohtaamista...
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Peli nyt oli taas, mitä oli, mutta tärkeimmät eli pisteet jäivät onneksi Jokereille. Tosin ei TPS:kään hyvin pelannut, paitsi vikassa erässä.
Antti Hulkkonen on kyllä saatava Jokereihin ensi kaudeksi, kivoja pommeja laitto muutaman tänäänkin. Tällasta on aina kiva katella, vaikka tänään kohteena olivatkin Jokeripelaajat.
Metro oli taas hyvä ja Thomas hoiti 14. nollapelinsä. Hirvitti kyllä hieman katella vikassa erässä Thomaksen peliä, kauheeta pomppimista puolelta toiselle ja aina piti mennä mailalla sohimaan maalin taakse. No kai sen noinkin voi tehdä.

Pelin parasta antia kyllä oli Santasen debyytti. Toivottavasti kaverista vielä kuullaan ja eiköhän kuullakin.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
TPS:n ja Jokereiden tämän kauden kohtaamiset ovat tähän mennessä tilastoiltaan seuraavat:

Turussa:
24.9 TPS-Jokerit 0-1
13.01 TPS-Jokerit 0-1
27.01 TPS-Jokerit 1-0

Helsingissä:
26.10 Jokerit-TPS 5-2
7.11 Jokerit-TPS 6-1
15.02 Jokerit-TPS 1-0

Pisteet menivät Helsinkiin 16-2. Maaliero on Jokereille 14-4. Palloseura teki varsinaisella peliajalla kolme maalia. 18 erää pelattu. TPS siis tarvinnut kaksi ottelua aikaa yhden maalin tekemiseen ka. Turussa tämäkään ei riitä vaan kotihallissamme onnistuimme pelaamaan kolme ottelua tekemättä varsinaisella peliajalla ollenkaan maaleja.

Jortikka on onnistunut nollaamaan palloseuran täysin. Numerot 6-0 kuvaavat tätä tilannetta parhaiten.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No pitihän se Timi nollan

Vaikka muuta ennakkoon väitinkin, tosin omien maalimääräkin jäi alhaisemmaksi kuin oletin, itseasiassa mikään muu kuin se että Jokerit voitti pelin oli ennakko-odotuksieni mukaista, oletin meinaan että Jokerit olisi ollut se joukkue joka määrää pelin tahdin vajaamiehistä, mutta Saku Koivun johtamaa, Tepsiä vastaan. Kuten Jukka Koivu sanoi niin TPS pelasi ennakkoasetelmiin nähden hyvän pelin vaikka hävisikin ja Jortikan tyytymättömyys Jokereiden peliin oli myös perusteltua sillä sen verran surkeaa sähläystä Jokereiden peli oli. No joka tapauksessa Jokerit voitti vaikka peliin jäi paljon parannettavaa, varsinkin hyökkäyksiin lähdöt oli aivan liian hitaita ja syötöt huonoja ja sen ansiosta Jokereiden hyökkäykset pääsääntöisesti pysähtyi jo keskialueelle ja jos päästiin hyökkäysalueelle niin sitten hyvistäkään paikoista ei viitsitty kokeilla Tepsin junnumaalivahdin taitoja.

Kaiken kaikkiaan varsin tyypillinen tauon jälkeinen peli, jossa ei liikaa hienouksia nähty. Tän kauden runkosarjassa TPS oli Jokereille varsin mukava pisteautomaatti, sillä Jokerit nappasi keskinäisissä kuudesta pelistä viisi voittoa ja yhden tappion jatkoajalla - ai kausi tossa edellä tiivistikin tuon tän kauden keskinäisten pelien tilanteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös