Jokerit takaisin Liigaan?

  • 347 173
  • 2 038

Silppuri

Jäsen
Siellä on Sämpylät ja ties mitkä Keisarit sen kahdeksan vuotta kertoneet, kuinka Liiga on paska, Suomi on paska, pelintaso paskaa ja seuraaminen loppuisi jos Liigan palataan, samalla kun Venäjällä kaikki on niin hienoa ja mahtavaa ja ennenkaikkea pelintaso huikeaa ja jopa vanha kunnon Pietarin SKA:kin käy Areenalla, niin mitä vittua sitä edes itkemään, jos tälläinen paskasarja ei ottanutkaan suurta ja mahtavaa Jokereita takaisin.
Palokan sämpylän itku on musiikkia korvilleni
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Uskottava rahoitus ja taustat pitää olla kunnossa se on selvä. Miten uskottavalla pohjalla liigan oma talous tai seurat operoi se on toinen juttu. Tai miten uskottavalla taloudella Mestiksessä operoidaan on ihan oma lukunsa.

Harmi sinänsä et tässä nyt menee osittain hyvä momentum ohi joka Tampereen vedolla on liigaan muodostunut. Vaikka osa faneista tai seuroistakaan ei Jokereita kaipaa niin Jokerien ja Kiekko Espoon paluu liigaan voitaisiin tehdä myös urheilullisin perustein jos siihen uskallettaisiin lähteä. Mutta pahoin pelkään että liiga käpertyy entistä tiukemmin suojelemaan omia taloudellisia intressejään. Jos riskinä on kaatuminen liigaputoamisen seurauksena niin tottakai saavutettuja etuja suojellaan.

Mikä toisikaan paremmin eloa suomalaiseen kiekkoiluun kuin nousukarsinnat joissa peräkkäisinä vuosina ensin Kiekko Espoo ja sitten Jokerit yrittäisi paluuta liigakartalle? Sen sijaan että päätös nuijitaan pöytään taloudellisin perustein pikkupäissään kabinetin saunaillassa.

Tässä ois oiva mahdollisuus isommalle muutoksellekin kuin vain Jokerit.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerit ja Selänne tiputti Kärpät divariin, 11 vuotta kesti se reissu ja sitten takaisin liigaan... PELLAAMALLA. Se vaatii nöyryyttä ja määrätietoista tekemistä. Se luo pohjan menestykselle ja kulttuurille. Jokereiden kannalta hyvä että tämä ratkaisu pidemmällä tähtäimellä.
Jos joitakin tahoja on uskominen niin nyt 33 vuotta myöhemmin IFK ja Selänne pudotti Jokerit divariin. Aika kova temppu Teemulta, pakko myöntää.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tätä ei kyllä voi kun ihmetellä myös. Sarjasta lähdettiin sentterit pystyssä, kerrottiin isommista ympyröistä ja naurettiin kuolevalle liigalle kun suuri ja mahtava Jokerit hyppää itään. Kaikkia maailman sopimuksia rikki, siltoja poltettiin ja suhmurointia suuntaan ja toiseen.

KHL-taipaleen aikana vittuilu sitten vain kiihtyi ja liigalle ei juuri arvoa annettu. Jotkut jopa iloitsivat liigan laskusuunnasta ja kovasti nauratti kun asiat paremmin rajan toisella puolen.

Sitten osui paska tuulettimeen ja nyt samalla valtaistuimella toivotaan, että liiga ottaa avosylin vastaan. Ei todellakaan mitään erivapauksia. Jos jotain niin pitäisi olla vaikeampi reitti Jokereilla kuin vaikka Kiekko-Espoolla, joka on tehnyt pitkään töitä asian eteen.

Ja edelleen, niille KHL-taipaleen vastustajille, pitkään liigapaluuta odottaville Jokerifaneille jaksamista. Mutta tuolta Jokerit&KHL ketjusta voi jokainen päänaukoja ottaa nyt vaan sen lakin nätisti kouraan ja olla aika nöyrää poikaa ja odottaa ihan rauhassa. Erivapauksien aika on ohi.

Ei hallia, ei pelaajia, ei yhtään mitään. Veritahroja, likaista rahaa ja pari kassia fanikamoja. Siinäpä saalis itämaan retkeltä. Ja sitten odotetaan jotain helpompia reittejä liigaan ja itketään kun "Yhyy yhyy liiga lupasi yhyy yhyy"

Voi itku.

Jep. Ja kaikesta huolimatta Liiga olisi ilmeisesti tullut vastaan, jos Narrien kytkökset maailman persereikään olisi oikeasti katkaistu ja
lähdetty luomaan Jokereita puhtaalta pöydältä ilman harkimoita ja kurreja.

Nyt tämä meni juuri oikein. Ei mitään tekemistä tuolla pelleporukalla Liigassa niin kauan, kun paskasakki pyörii kuvioissa mukana.

Toivottavasti Tepsi on Tapparan ja Hifkin lisäksi ollut myös vastaan tätä vitun pelleilyä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tämä nyt erikoista, että Liiga tekee tällaisen ratkaisun kaksi kuukautta ennen alkuperäistä liigalisenssin hakemisen takarajaa. Liiga on aiemmin puolustellut ummehtunutta suljettua sarjajärjestelmäänsä sillä, että kaikilla potentiaalisilla seuroilla on mahdollisuus anoa Liigapaikkaa. Nyt kun vuosien tauon jälkeen näitä Liigaan tosissaan pyrkiviä seuroja on, Liiga vetää tylysti maton jalkojen alta kesken hakuajan.
Samaa mieltä. Ihme touhua. Herne on mennyt nenään sen sijaan, että pohdittaisiin mahdollisuuksia saada yksi iso seura lisää sarjaan. Ei tällaisesta määräajan ennenaikaisesta sulkemisesta oikein muuta johtopäätöstä voi tehdä. Ummehtuneisuus jatkuu ja sen kruununa voi aikanaan olla 17 joukkueen suljettu sarja. No joo, ehkä osa seuroista tekee ison ratkaisun ennen sitä.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
kukaan oikea HIFK-fani yli 30 v ei allekirjoita tätä.
Höpöphöpö. Se Jokerit, mikä monilla elää muistoissa kuoli / tapettiin tuossa noin vuosikymmen sitten ja sen jälkeiset tapahtumat jätti sen verran pahan maun suuhun, että ikävä ei ole. Ja todella moni vanhemman polven HIFK-fani tämän allekirjoittaa. Mut sellaista se elämä on, mitäs läksitte - kikkeliskokkelis. Onhan siinä lisäksi pientä ironiaa, että sama henkilö, joka nosti Jokerit viimeisimpään kukoistukseen ja myöhemmin myös tuhosi seuran myymällä sen rybyille, on/oli itse alkujaan HIFKn kannattaja.
 

Drag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo & Tappara
Sitten osui paska tuulettimeen ja nyt samalla valtaistuimella toivotaan, että liiga ottaa avosylin vastaan. Ei todellakaan mitään erivapauksia. Jos jotain niin pitäisi olla vaikeampi reitti Jokereilla kuin vaikka Kiekko-Espoolla, joka on tehnyt pitkään töitä asian eteen.
Oikeudenmukainen skenaario olisi se, jossa Jokerit aloittaa Suomi-sarjasta, pelaa Pirkkolan jäähallissa 300 hengen yleisölle, ykkösketju on Virtanen-Mähönen-Möttönen ja pääsponsorit Reiskan Kone ja Pelti sekä Liisan Kukka ja Hautaus. Harkimoita, Kurria ja venäläisiä ei päästetä 1000 km säteelle seurasta, katsomoonkin ikuinen porttikielto. Kestää monta pitkää vuotta, mutta jos onnistuvat joskus nousemaan Liigaan se olisi tehty rehellisellä työllä ja ilman ryssien verirahoja, Harkimoiden petkutuksia tai umpikorruptoituneen Kummolan konjakinhuuruista kabinettivaikuttamista. Mutta ensimmäista kertaa vuosikausiin seuralla ja faneilla olisi jotain mistä voisi olla ylpeä, rehellistä ja suoraselkäistä tekemistä. Kukaties jopa mahdollisuus joskus voittaa jokin sarja, mitä KHL:ssä ei koskaan ollut.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Samaa mieltä. Ihme touhua. Herne on mennyt nenään sen sijaan, että pohdittaisiin mahdollisuuksia saada yksi iso seura lisää sarjaan.
Toistan kysymykseni: Mitä vittua sä nyt selität? Jokereille oli annettu aivan täydet mahdollisuudet hoitaa paluu Liigaan kunnialla ja siellä jopa oli olemassa porukka jonka kanssa olisi voitu neuvotteluja käydä, mutta tämä ei sitten vastaavasti Jokerit RY:lle sopinut ja koko homma levisi käsille. Mahdollisuus oli, mutta Jokerit päätti itse suhmuroida ja toimia jonkun ihmeellisen savuverhon takana "mysteerirahoittajan" kanssa, joten ihan itse asian mokasivat.

Ei tällaisesta määräajan ennenaikaisesta sulkemisesta oikein muuta johtopäätöstä voi tehdä.
Niin siis määräaika oli olemassa sinne lokakuun loppuun jättää uskottava hakemus, mutta Jokereiden toiminta paljastui jo tässä vaiheessa sellaiseksi pelleilyksi että Liigan toimistolla päätettiin toimia ryhdikkäästi ja ilmoittaa että teidät on nyt nähty, palataan asiaan kun on jotain konkreettista esittää. Nyt ei ollut. Kiitos ja hyvästi.

Ummehtuneisuus jatkuu ja sen kruununa voi aikanaan olla 17 joukkueen suljettu sarja. No joo, ehkä osa seuroista tekee ison ratkaisun ennen sitä.
En mä oikein ymmärrä mitä sä tällä haet. Kyllä Jokerit varmasti pääsee mukaan jos he osaavat joskus hoitaa tämän paluun siten että toiminta on kaikille avointa ja rehellistä. Nyt se ei ollut kumpaakaan.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Samaa mieltä. Ihme touhua. Herne on mennyt nenään sen sijaan, että pohdittaisiin mahdollisuuksia saada yksi iso seura lisää sarjaan. Ei tällaisesta määräajan ennenaikaisesta sulkemisesta oikein muuta johtopäätöstä voi tehdä. Ummehtuneisuus jatkuu ja sen kruununa voi aikanaan olla 17 joukkueen suljettu sarja. No joo, ehkä osa seuroista tekee ison ratkaisun ennen sitä.

Eli heti ensi kaudeksi 16 joukkuetta olisi helvetin hieno asia, mutta muutaman vuoden päästä kenties 16 tai 17 jengin liiga on taas ummehtuneisuutta. Ohituskaista on siis ihan fine jos joskus 10-20 vuotta sitten on ollut suuri joukkue? Nykyinen seura on vain nimi ilman suuruutta, pelaajia tai edes hallia.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Niinkuin eilen kirjoitin, niin olisin toivonut Jokereita Liigaan ja toivon edelleen, mutta "hinnalla millä hyvänsä" se ei voi tapahtua ja kun tässä nyt viikkokaudet toimittajat eri mediataloista ovat olleet enemmän kiinnostuneita tästä Jokerit sekasotkusta, kuin alkavasta Liiga kaudesta, niin mielestäni täysin perustelua puhaltaa peli poikki. Meinaa ilman sitä oltaisiin varmaan lokakuun loppuun asti ihmetelty päivittäin erilaisia käänteitä, tästä huippusalaisesta projektista ja sitten jos kokonaisuus olisi paljastunut täysin olemattomaksi, niin olisi vielä jokunen kuukausi varmaan sitten kuultu "mysteeriomistajan" itkua, että miten niin ei kelvattu?

No nyt Jokereille on sitten käytännössä annettu aikaa vuosi lisää saada asiansa järjestykseen ja kaikki tämä sekoilu on myös heijastevaikutuksineen aiheuttanut sen, että siitä ulkomaan pykälästä luovuttiin, eli Jokerit teki tämän kyllä ihan itse itselleen.

Mutta eihän tossa nyt sitten auta muuta, kuin Jokerit intoilijoiden lähteä rakentamaan hommaa uusiksi ja Mestis näkökulmasta katsoen. Vaikka kiekkoliitosta viestitettiin, että Mestikseen tarvitaan samalla tavalla lisenssiä, kuin Liigaankin ja että yhteydet KHL aikaan katkaistava. Niin on otettava huomioon myös se, että Jokereiden U20 joukkue sai ilmeisesti ihan äskettäin luvan jatkaa junnusarjassa, kun toiminta oli viety Kurrin firmasta firmaan, jossa Joel Harkimolla on jonkinlainen rooli. Eli jos tuo kelpaa kiekkoliitolle U20 joukkueen osalta, niin pitäisihän sen silloin kelvata myös edustusjoukkueen osalta?

Ja kun siellä myös kunniapuheenjohtaja otti asiaan kantaa, niin pitäisikö Mestiksen nyt sitten käsitellä uusi tilanne ikäänkuin nopeutetussa järjestyksessä ja pyrkiä siihen, että Jokerit voitaisiin ottaa mukaan Mestikseen jo tälle alkavalle kaudelle, jos Jokerit vaan saa pelaajia ja pelipaikan kuntoon. Eivät toki voi siinä onnistua nyt heti Mestis kauden alkuun, mutta koska korona aikana on jo totuttu siihen, että runkosarja sijoitukset katsotaan pisteiden sijaan pistekeskiarvoilla, niin Jokerithan voisi (jos saisivat tosiaan asiansa kuntoon) tulla osaksi Mestistä vaikka kauden puolivälissä ja pelata ikäänkuin puolikkaan runkosarjan. Sitten pudotuspeleihin mukaan, jos keskimääräiset pisteet sellaiseen oikeuttaa.

Kun Jokereilla ei kuitenkaan varmaan ole tarkoitusta olla Mestiksessä kovin monta kautta, niin olisiko Mestiksen kannalta järkevää yrittää valjastaa se Jokereiden mahdollisesti tuoma potentiaali käyttöön jo tälle kaudelle, että saisivat maksimit irti joukkueesta niin kauan, kuin heillä Mestis taivalta kestäisi?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Et ymmärrä näkökulmaani ollenkaan. Ristiriitaa ei ole. Minä näen Jokerit Jokereina. Jokerit oli Jokerit ennen KHL:ää ja Jokerit on Jokerit myös KHL:n jälkeen. Jokerit ei ole tippunut, eikä sen tarvitse nousta, vaan palata paikalleen yhdeksi Suomen pääsarjan suurista. Sen pitäisi olla iloinen asia kaikille liigaseuroille, myös Jukureille. Se hyödyttää kaikkia. Kertakaikkisen ihmeellistä katkeruutta nämä Mestishöpötykset.
Katkerat Mestishöpötykset taitaa sitten toteutua, JOS Jokerit hyväksytään Mestikseen. Jokerit se on Mestis-Jokeritkin?
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Samaa mieltä. Ihme touhua. Herne on mennyt nenään sen sijaan, että pohdittaisiin mahdollisuuksia saada yksi iso seura lisää sarjaan. Ei tällaisesta määräajan ennenaikaisesta sulkemisesta oikein muuta johtopäätöstä voi tehdä. Ummehtuneisuus jatkuu ja sen kruununa voi aikanaan olla 17 joukkueen suljettu sarja. No joo, ehkä osa seuroista tekee ison ratkaisun ennen sitä.

Ei nykyinen Jokerit ole enää mitään, pl. suuri fanikunta. Muuten seura on vain muisto menneisyydestä. Ei Jokereista voi puhua suurena seurana. Heillä on nimi, mutta kaikki muu puuttuu. Vai meinasitko, että Jokerit rakentaa uskottavan yrityksen parissa kuukaudessa?

Liiga laittoi oven kiinni, koska Jokereilla ei ole MITÄÄN paitsi nimi. Jokaisella mestiksen seurallakin on tällä hetkellä asiat paremmin kuin Jokereilla
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestistä on annettu rikepiste.
Katkerat Mestishöpötykset taitaa sitten toteutua, JOS Jokerit hyväksytään Mestikseen. Jokerit se on Mestis-Jokeritkin?
En saa kiinni tästä?
Mitä vittua sä nyt selität?

Toistan kysymykseni: Mitä vittua sä nyt selität?
Asiallista pittääpi kielenkäyttö olla, jos meinaa minun kanssa keskustella.

Ei nykyinen Jokerit ole enää mitään, pl. suuri fanikunta.
Tuo on massiivisen huikea pohja kera Suomen suurimman talousalueen ja toimivan junioriorganisaation.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensi kerralla uusi yritys niin, ettei nimet 'Harkimo' ja 'Kummola' nouse paluun yhteydessä millään muotoa esille. Sen verran sitkeästi tosin tuntuvat olevan sidottuja Jokeri-kuvioihin, että voi vaatia herrojen siirtymistä ajasta ikuisuuteen ennen kuin tuo on mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Viestistä on annettu rikepiste.
Asiallista pittääpi kielenkäyttö olla, jos meinaa minun kanssa keskustella.
Ai jumalauta :D päivän paras. McTorso ohjeistaa muita palstakäyttäytymisen suhteen. Onneksi itselläsi on näissä keskusteluissa ainoastaan sellainen tapa että kirjoitat yhtä, tarkoitat toista ja kohta sanot vielä kolmatta. Virheitäsi et myönnä ja koskaan et vastaa sellaisiin viesteihin joissa sinun jo valmiiksi läpimädät argumentit ammutaan aivan täyteen reikiä. Ja tapasi mukaan nappaat viestistä jonkun itsellesi sopivan lainauksen ja vastaat ainoastaan siihen, kuten juuri esim. nytkin teit. Tämähän se on suorastaan laadukasta keskustelua, mutta hui kauhia kun joku sattuu kiroilemaan. Äkkiä jalkapuuhun.

Joo, ei liity ketjun aiheeseen ja jos tästä nyt tulee pelikieltoa tai rikepiste (kolmas vuoden sisään eli viikon kakku luvassa) niin otan kaikki sanktiot vastaan oikein mielelläni.

EDIT:

Ja en tosiaan odottanutkaan että mitään muuta tuohon viestiini edes vastaisit, joten ihan hyvä lopettaa taas tältä erää tähän.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ensi kerralla uusi yritys niin, ettei nimet 'Harkimo' ja 'Kummola' nouse paluun yhteydessä millään muotoa esille. Sen verran sitkeästi tosin tuntuvat olevan sidottuja Jokeri-kuvioihin, että voi vaatia herrojen siirtymistä iästä ikuisuuteen ennen kuin tuo on mahdollista.
Juuri näin, kukaan ei torpannut Jokereilta yhtään mitään, vaan tuttu kööri muni asiansa ihan itse. Taas.

Vituttaa muuten, että Kummola ei ole kantanut mitään vastuuta Jokerien KHL- katastrofista. Seniilihän päätti asian käytännössä aivan yksin ohittaen kaikki asianosaiset ja päättävät elimet. Vain tehdäkseen hyvä veli- palveluksia bisneskaverilleen.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin onhan tavallaan erikoista, että ensin ilmoitetaan lokakuun lopusta kriittisenä päivämääränä ja yhtäkkiä se olikin elokuun loppu.

Mutta sikäli ymmärrän liigapäättäjiä, kun tuo Jokereiden omistajasekoilu alkoi viedä pääasiallisen mediahuomion ja parin viikon (luulisin?) kuluttua pitäisi saada aikaiseksi kova rummutus liigan alkamisesta niin olisihan se näin ulkoa katsoen aika koomista, kun pääotsikot ja keskustelu pyörisi bulvaani Jollen ympärillä arvuutellen kuka siellä taustalla paskaa rauhoittaa.

Silti naurattaa tää miten alkuun selkeää oli lokakuun loppu deadlinena ja miten myös Mestiksen ulkopuolelta voi liigaan tulla jos on sieltä joskus lähtenyt. Noh eipä ennenkään sillä mestiksen voitolla ole niin ollut merkitystä jos liigan osakkaat ovat kokeneet sen potentiaalisen nousijan tuovan lisää arvoa liigalle eli voihan niitä kriteerejä muuttaa sen mukaan mikä sillä hetkellä hyvältä tuntuu.

Paras tilanne olisi muuttaa koko järjestelmä siihen, että olisi 10 joukkueen liiga ja sen alla 10 joukkueen divari josta 1-2 nousisi/putoaisi vuosittain. Mutta silloin joku saipa ei voisi kesken kauden luopua pelaajistaan, kun kausi on menossa vituiksi.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
RY:n kommenttien perusteella namusetä oli tärkeämpi kuin yhteisö ja avoimuus. Hyvä stoppi Liigalta, justenkustuna ei hyvää tule ja vuoden tai useammankaan odotus ei ole mitään Liigan kannalta pitkällä tähtäimellä. Nyt Liiga antaa selvän signaalin vaatimuksistaan Jokereille. Oudoksun tästä syntynyttä kritiikkiä.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Ei siinä, ehkä nyt tulee aimo annos nöyryyttä tiettyyn porukkaan.

Tämä on ihan olennainen osa tätä tapausta. Jokerit lähti Liigasta keskisormet pystyssä suhmuroiden ja haukkuen koko liigan itselleen liian pieneksi, sitten on saatu KHL-aika kuulla juttua miten sarjan taso on paskaa, tuomarit paskaa ja kaikki paskaa ja idässä on kusikin on kultaa.

Koko tässä tapauksessa ydinongelmana on ylimielinen asenne, jossa nähdään Liigan tarvitsevan Jokereita enemmän ja Jokerien olevan suurempi mitä Liiga ja suomalainen kiekkoilu. Ei ole, kukaan ei ole sitä suurempi. Jos Jokereille pitäisi levittää punainen matto edessä, niin mitä erivapauksia esim. Kärpät ja Tappara ansaitsevat? Nämä kaksi seuraa kun ovat oikeasti tehneet hyvää työtä Liigalle liigan sisällä vuosikymmenet.

Jokerien toiminta on sama kuin perheenisällä joka lähtee ovet paukkuen keskari pystyssä toisen naisen matkaan, samalla haukutaan vanha vaimo rumaksi huoraksi joka tekee paskaa ruokaa. Vuosien päästä ei sitten tule uuden naisen kanssa hommasta yhtään mitään ja ollaan tulossa sisään kuin mihinkin hollitupaan ruokapöydän ääreen, koska hei olenhan minä lastesi isä.

Tällä hetkellä Jokerit tarvitsee Liigaa enemmän mitä Liiga Jokereita. Liiga kyllä pärjää ja on olemassa ilman Jokereita, mutta Jokereita ei tällä hetkellä ole seurana olemassa kuin paperilla. Jokerit eivät ole Liigaa suurempi ja jos luulevat, että voivat toimia venäläisin menetelmin ja suhmuroida salaisilla sijoittajilla liigapaikan, niin Suomen Liiga on sille väärä paikka - oikea kohde on tuossa idässä. Kuulemma siellä on isoja tähtiä ja parempi taso muutenkin, niin se lienee sitten Jokereille varmaan se sopivampi sarja jatkossakin.

Jokerit ovat tervetulleet Liigaan, jos taustaorganisaatio olisi kunnossa ja asiat hoidetaan kunnollisesti. Nyt näin ei ole, joten vauhtia muualta tai pillit pussiin.

Liigalta erinomainen päätös, että mitään erivapauksia ei anneta ja että Liigaan tullaan, kun asiat on hoidettu avoimesti ja kunnollisesti. Jokereille tai kellekään muulle seuralle ei pidä myöntää mitään erivapauksia.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ainakin Ouluun Liiga-Jukurit vetää yleisöä huomattavasti Mestis-Jokereita enemmän.

Höpöhöpö, etkö yhtään muista, millainen kiima teilläkin oli vastustaa Jokereita, ja tupa oli aina täysi?

Edit. Vai oliko tässä nyt tarkoitus hihitellä Jokereiden ehkä alkavalle Mestis-taipaleelle? Mutta olen siis siinä ehdottomasti samaa mieltä, että taustat pitää olla kunnossa, ennen kuin lupa heltiää. Mutta kyllä se silti hitusen harmittaa, edelleen mielessä kevät 2012 ja pudotuspelien jatkoaika Jyväskylässä, siinä oli kyllä kaikkea mitä jääkiekko-ottelulta voi toivoa, kirsikkana kakun päällä sitten se voittomaali jatkoajalla, jolloin Hippos ns. repesi liitoksistaan. Jokerit oli se, jonka jokainen joukkue halusi voittaa ja jota yleisön joukossa rakastettiin vihata.
 
Viimeksi muokattu:

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuo on massiivisen huikea pohja kera Suomen suurimman talousalueen ja toimivan junioriorganisaation.

Eipä tuo auta, jos ei ole rahaa eikä ihmisiä. Pelkällä nimellä ja muistolla ei jääkiekkoa pelata.

Jokerien junioriorganisaatio on erillinen organisaatio ja sillä ei ole tekemistä edustusjoukkueen kanssa. Jokerit ovat nyt kuin kodittomat ihmiset. Heillä ei ole juuri mitään muuta kuin oma nimi
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Tämä on ihan olennainen osa tätä tapausta. Jokerit lähti Liigasta keskisormet pystyssä suhmuroiden ja haukkuen koko liigan itselleen liian pieneksi, sitten on saatu KHL-aika kuulla juttua miten sarjan taso on paskaa, tuomarit paskaa ja kaikki paskaa ja idässä on kusikin on kultaa.
Nyt siis puhutaan siitä KHL:stä, jossa oli alusta alkaen täysin selvää, että Jokerien tai minkään muunkaan ei-venäläisen joukkueen ei missään olosuhteissa annettaisi voittaa kannua. Oligarkit säätelivät rahoitustaan niin, ettei Jokereista tulisi liian hyvää ja tarvittaessa tuomarit hoitivat loput. KHL oli käsikirjoitettu niin, että mukana on ulkomaalaisiakin joukkueita mutta venäläinen voittaa aina lopulta. Oksettavaa teatteria koko KHL.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
En tiedä, että onko tätä aihetta jo käsitelty, mutta kuinka kauan Jokerien U20-joukkue saa pelata junnuliigaa, jos emojoukkueella ei ole ollenkaan toimintaa?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni se on ainoastaan reilua Mestiksessä jo olevia jengejä kohtaan, ettei Jokereita harharetkiltään nosteta ohituskaistaa pitkin liigaan. Uskon kuitenkin, että ratkaisu löydetään ja Jokerit pelaa Mestistä 23-24. Itse olin jo keväällä tuon päätöksen kannalla. Eikä se Mestis-komennus nyt mikään katastrofi, kun vaakakupin toisella puolen on koko seuran olemassaolo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös