Jokerit - SaiPa la 26.11.2005

  • 9 654
  • 55

redpecka

Jäsen
Jahas. SaiPa ei ole voittanut Hartwallissa kuuteen vuoten sitten sen upean Narrien pudotuksen ja Jokerit on nyt hävinyt seitsemän ottelua putkeen, eli jomman kumman putken luulisi katkeavan lauantaina.

Curre ei oikein vakuuta meikäläistä valmentajana. En tiedä yhtään onko se tuonut jotain pelillisiä tai muita jippoja narreihin, mutta se ei vaan jotenkin tyyppinä vakuuta. Lite bättre! Uh.

Harmi ettei Passmore pelaa. Ehkä se on ihan hyvä kakkonen ja sitä tarvitaan saranahommissa. Jokerit siis kuulemma pelannut viime aikojensa parhaan pelin torstaina Porissa ja noste voi hyvinkin jatkua. SaiPasta ei tiedä yhtään millä tavalla mahtanevat pelata, niin ailahtelevaa on ollut. Hyvänä puolena näkisin (tai yritän nähdä) sen, että alla on vittumainen tappio Ilvekselle ja nyt porukka voisi olla sisuuntuneempi. Ei kahta hyvää peliä putkeen, muttei myöskään kahta täysin munatontakaan. Veikkaan tasaista ja vauhdikasta matsia jonka jompi kumpi vie rankkareilla.

Ja sitten pelottaa jos paha Nortton toteuttaa uhkauksensa ja vetää Kudrocia turpaan pihalla ennen peliä. Kudrocilla on ihan sama mitä se tekee, tiputtelee hanskoja tai kaivaa nenää, niin kymppejä ja ulosajoja tulee anyway. Yrittäisi nyt sitten ottaa edes jonkun mukaan. Niin jos sieltä Nortonin parkkipaikkapöllytyksestä edes selviää ja pukee koko peliin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Yxsarvinen kirjoitti:
Ja sitten pelottaa jos paha Nortton toteuttaa uhkauksensa ja vetää Kudrocia turpaan pihalla ennen peliä.
Missäs hää näin on luvannut/uhkaillut, löytyisikö linkkiä? Täähä oiski mukavaa jos päivän parasta antia ei tarvitsisi edes sisälle halliin mennä seuraamaan.
 

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Nyt on kyllä sellainen tunne, että huomenna se ketsuppipullo aukeaa. Lauantai peli vielä kaikenlisäksi, niin eiköhän jätkät löydä vihdoin sen vireen. Eli huomenna sen nousun on alettava ja eiköhän se myös ala. Veikataan 4-1.
 

redpecka

Jäsen
Gags kirjoitti:
Missäs hää näin on luvannut/uhkaillut, löytyisikö linkkiä? Täähä oiski mukavaa jos päivän parasta antia ei tarvitsisi edes sisälle halliin mennä seuraamaan.
Nooh, eikös se jotain siellä Lappeenrannan vierailullaan uhoillut elekielellä, että ulkona nähää, vittu, kun se poistui päätyovista. Sitä edeltäneestä tilanteestakin on olemassa se loistava kuva jossa Norton seisoo SaiPan vaihtoaition edessä ja Kudroc on lyövinään mailalla. Harmi etten löytänyt sitä kuvaa tähän hätään, kun tuolla saipafanien sivuilla näyttäisi olevan jotain ylläpidollisia toimenpiteitä menossa kuvapankin suhteen, mutta jossain siellä se on. Ja omasta mielestäni se episodi oli siis kaikin puolin ihan hauska. Pisteet kaikille. Paitsi dumarille joka jakoi urakalla kymppejä SaiPan vaihtoaitioon.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mutt kirjoitti:
Nyt on kyllä sellainen tunne, että huomenna se ketsuppipullo aukeaa. Lauantai peli vielä kaikenlisäksi, niin eiköhän jätkät löydä vihdoin sen vireen. Eli huomenna sen nousun on alettava ja eiköhän se myös ala. Veikataan 4-1.
Optimismia löytyy aina vaan, ja tällaisiakin viestejä on ollut tasan joka ottelussa tällä kaudella (aina tappiollisen Pelicans-ottelun jälkeen). Ei siinä mitään, nämäkin kommentit vaan todistavat miten hieno kannattajakunta Jokereilla on kun löytyy luottamusta eikä joukkuetta hylätä. SaiPa-ottelussakin nähdään taas uusi tifo fanikatsomon toimesta. Kiitokset fanikatsomolle, teette loistavaa työtä hädänkin hetkellä!
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Aika pelonsekaiset fiilikset tästä matsista. SaiPalla saattaa tuo edellisen ottelun epämukavalla tavalla menetetty voitto aiheuttaa pientä yliyritystä/panikointia mikä ei tiedä koskaan hyvää.

Jokereiden puolesta taas puhuu ihan onnistumisen pakko. Jossain vaiheessa senkin on tultava tuolla joukkuella. Riksmanin melkein 50 torjuntaa ovat hyvä merkki siitä että Jokerit on tulossa ainakin jollain tasolla.

Parasta SaiPan kannalta olisi saada alkuun pari maalia ja Jokereille pientä paniikkia. Jos taas Jokerit saa heti alkuun pelin kulkemaan niin se kliseinen ketsuppipullo voi hyvinkin aueta aika paineella.

Vaikka SaiPaa pidetäänkin tämän ottelun ennakkosuosikkina, niin omissa ajatuksissani ennakkosuosikki on kuitenkin Jokerit. No, toivotaan tässä nyt kuitenkin SaiPan kannattajana tuota 6 vuoden putken katkeamista.

Sääli että Edu Holma puuttuu SaiPalta (kiitti vitusti Tom!).
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Harmi kun tämän ja seuraavan lauantain pelit eivät voi olla toisin päin. Huomenna olen menossa Jyväskylään ja mahdollisesti viikon päästä Helsinkiin. Olisi kiva nähdä SaiPa areenalla joskus, mutta koska veronpalautukset tulevat vasta viikon päästä (ja sisko päätti järjestää tuparit huomenna), jää tämä taisto tällä kertaa kokematta.

SaiPa tosiaan pelannut ailahtelevasti lähes koko kauden ja Jokerit puolestaan päin sitä itseään lähes koko kauden. Minäkin luulen, että Jokerit jossain vaiheessa nousee, mutta kunhan se tapahtuu vasta huomisen pelin jälkeen niin hyvä homma.

Pelin lopputulos voi kyllä voi olla ihan mitä vain. Jos jompi kumpi joukkue pelaa hyvän pelin, voi lopputuloksena olla suurinumeroinen voitto sille hyvin pelanneelle. Toisaalta jos molemmat pelaavat surkeasti, on tuloksena joku 1-1 ja rankkarilotto. En millään jaksa uskoa, että molemmat pystyisivät pelaamaan hyvin ja nähtäisiin hyvätasoinen matsi (näin kuitenkin luultavasti käy koska minä ennustan tätä mahdollisuutta vastaan).
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Yxsarvinen kirjoitti:
Sitä edeltäneestä tilanteestakin on olemassa se loistava kuva jossa Norton seisoo SaiPan vaihtoaition edessä ja Kudroc on lyövinään mailalla. Harmi etten löytänyt sitä kuvaa tähän hätään, kun tuolla saipafanien sivuilla näyttäisi olevan jotain ylläpidollisia toimenpiteitä menossa kuvapankin suhteen, mutta jossain siellä se on.
http://www.saipafanit.com/images/norton-kudroc-2.jpg

Pääsenpä minäkin paikan päälle peliä seuraamaan. Kiva nähdä SaiPa vaihteeksi vieraissa - ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Viime peli joukkueiden välillä muodostui varsin kuumaksi, ja täytyy toivoa, että myös huomisessa pelissä nähdään kovaa kamppailua. Ehkä jopa tappelu, saas nähdä.

Tulosta on hyvin hankala lähteä veikkaamaan. Periaatteessahan SaiPa on ennakkosuosikki, mutta jossakin vaiheessa Jokerit varmasti alkaa latoa maalejakin, enkä ihmettelisi, jos näin tapahtuisi jo huomenna. No, toivottavasti voitosta käydään edes kova taistelu. Täyteenkin pistepottiin on ihan kohtuulliset mahdollisuudet.
 

Maxell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Red Wings,HJK, Brad Norton fan club
Voitto kotiin!

Nyt on aika viimeinkin ryhdistäytyä, sillä olen itse tulossa paikan päälle seuraamaan Jokereiden maali-iloittelua. Vaarana on edelleen se, että pelaajat ovat liian latautuneita, joka kostautuu jäähyjen muodossa, mutta nyt on aika kavereiden näyttää faneille ja ennenkaikkea itselleen, että kova työ alkaa tuomaan tulosta. Saipaa on turha aliarvioida eikä Jokerit sitä myöskään tule tekemään.

Maalissa aloittanee Rämo, jonka toivon saavan apuja puolustukselta ja toivottavasti huomenna peluutetaan niitä pelaajia, jotka ovat ns. kuumia pelaajia. Nimet eivät saa enää tässä vaiheessa vaikuttaa peliaikaan, vaan näyttöjen jäällä täytyy ratkaiste kuka pelaa eniten. Jos näyttää siltä, että pelaaja yrittää pelata liikaa itselleen tai häntä ei huvita pistää kaikkeaan likoon, niin ei muuta kuin vilttiin ja kentälle niitä kavereita, joilla asennetta riittää.

Kaiken a ja o tulee huomenna olemaan jokereiden koko joukkueen puolustuspeli ja erikoistilanteet. Av-tilanteita tulee välttää kuin ruttoa, muuten tulee turpaan.

Tämä matsi tulee olemaan kauden ensimmäinen itselleni, joten on mielenkiintoista nähdä miten pahasti Jokereiden peli on sekaisin. Kannustusta tulee riittämään ja itselleni riittää kaikesta huolimatta huomenna se, että JOKAINEN narri yrittää kaikkensa ja vähän ylikin ja on valmis tarvittaessa syömään vaikka sen saatanan kiekon, jotta 3 pistettä jäisi "ostojengille".

Ps. Norton huomenna matsi pystyyn joko Kudrocin tai Ollin kanssa!

Loppuun tulosveikkaus Jokerit-SaiPa 2-1
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Bauer kirjoitti:
Sääli että Edu Holma puuttuu SaiPalta (kiitti vitusti Tom!).

Ei tuo kymppi ainakaan sm-liigan mediasivujen mukaan ollut kuin vasta toinen, eli vasta seuraavasta tulee pelikieltoa. Sama tilanne on myös Kudrocilla (5 kymppiä, yksi pelikielto jo kärsitty) sekä. Pihlströmillä
 

Bruce S

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotenkin pelottaa, että Jokerien putki katkeaa, mutta SaiPan tappioputki Areenalla ei. Jokereitten ahdinkoa on aina kiva katsoa, ei sen takia että Jokrut olisi jollain lailla epäsuosiossa oleva joukkue, vaan koska erittäin hyvä ystäväni on Jokerit fani (jo vuodesta 70 jotain asti) ja häntä on aina mukava härnätä kun persaukinen maalaisjoukkue pesee miljoonamiehet.

Toivottavasti Saipa saa sisua ja maalintekotaitoa (joulupukki, anna se lahja etukäteen) eilisestä tappiosta Ilvekselle. Nyt olisi oikea paikka ja aika vahvistaa paikka pleijariviivan yläpuolella.

Harmi vaan, että itse en pääse paikalle. Toivottavasti Tauru on taas liekeissä ja pääsen nauttimaan SaiPan voitosta edes netin välityksellä.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Maxell kirjoitti:
Ps. Norton huomenna matsi pystyyn joko Kudrocin tai Ollin kanssa!
Edelleen pidän omasta puolestani Kudrocin nyrkkihippasille osanottamista aika epätodennäköisenä. Jo Heleniuksen kanssa käyty nokkapokka osoitti, että vaikka Kudroc pelaakin fyysisesti kovaa kiekkoa, ei tätä suinkaan kannata erehtyä kuvittelemaan nyrkkisankariksi. Lisäksi, esim. kauden ensimmäinen Pelicans-peli osoitti koko paketin seonneen Kudrocin heppoiseen ulosajoon joten samaa skenaariota tuskin kannattaa ehdoin tahdoin lähteä toistamaan. Kudroc on pelillisesti liian arvokas SaiPalle tällä hetkellä, ei kannata antaa tämän lähteä hölmöilemään itseään ulos pelin alkupuolella - vaikka tämä sitten tarkoittaisikin sitä että joudutaan nielemään kunniaa ja ottamaan tyynesti iskuja vastaan.

Toisaalta, joskus toivoisin kyllä Kudrocin asettavan rimaansa myös näille tanssitaidoilleen ja näyttävän jotain vakavasti otettavan tanssikaverin kanssa mille tasolle miestä kannattaa tällä pelin osa-alueella arvioida. Sikäli kun epäilen Kudrocin uran jatkuvan näin hyvillä näytöillä ensi kaudella jossain vähän isommissa ympyröissä (=pohjois-amerikassa) niin näytöt tappelupuoleltakin noteerataan. SaiPaa vieraskaukalossa tuskin voitettukaan matsi (siis tappelu, voitettu ottelu auttaa toki eteenpäin...) auttaa eteenpäin, kotona sen sijaan hyvin viety mylly voi antaa yleisöllekin virtaa.

Näiltä pohjilta epäilen, että vaikka varmasti Jokerijoukkue tuleekin hiillostamaan Kudrocia varmasti, ei miehen hanskauksia vielä tässä vaiheessa kautta tulla näkemään. Todennäköisesti tämä ärsytyskin perustuu yksinomaan siihen että myös Jokerit tietävät miehen arvon SaiPan joukkuepelille, siis noutamiseen - ei siihen että kaukalossa joku todellakin vain etsisi potentiaalista tanssikaveria. Tämänkin kauden perusteella, tuossa tapauksessahan kannattaa mielummin kääntyä vaikkapa Malmivaaran puoleen...

Hyvä SaiPa, pinnat kotiin heittopussilta! Pääsimpä sanomaan!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Huomenna Areenalle.

Hivenen kaksijakoiset tunnelmat tällä hetkellä. Toivon SaiPan voittavan Jokerit huomenna mutta pelkään, että jossain vaiheessa Jokereiden pelin on edes hetkellisesti loksahdettava kohdilleen ja pelkään, että pitkän taaperruksen päätteeksi se tapahtuu huomenna.

SaiPalla on takanaan kirvelevä tappio Ilvestä vastaan, tappio tuli osin tuomarin myötävaikutuksella mutta suurin syyllinen tappioon löytyy pelaajista itsestään. Jokereita vastaan ei ole varaa missata ottelun alussa tulevia maalipaikkoja, mitä varhaisemmassa vaiheessa SaiPa onnistuu iskemään useamman maalin johdon, sitä suuremmalla todennäköisyydellä Jokerit jatkaa tappioiden tiellä. SaiPan on siis panostettava ottelun alkuun, mutta missään nimessä otteen ei pidä antaa herpaantua missään vaiheessa vaan pelaajien selkäytimeen on taottava se totuus, että ottelu kestää täyden 60 min. ja joskus hivenen enemmin.

Pelkään, että Jokerit onnistuvat katkaisemaan tappioputken mutta samalla kuitenkin epäilen suuresti kykeneekö joukkue kuitenkaan siihen. Curre ei jollain tapaa ole ollut vakuuttava kuten ei koko joukkue - hetkittäin peli saattaa luistaa kohtuullisesti mutta otteluiden alku on ollut ilmeisen tervenjuontia tässä viimeaikoina - ja tähän takkuamiseen SaiPan on iskettävä napakasti. Kiilaa väliin ja maaleja verkkoon!

SaiPan on siis voittaakseen kyettävä pelaamaan koko matsi omalla tasollaan. Hyökkäyspelin on oltava tehokasta, pelin on oltava fyysistä eikä puolustuksessa jokerihyökkääjille tule antaa yhtään ylimääräistä tilaa. Vastustajalle on näytettävä ottelun alusta alkaen ettei SaiPan maalille ole asiaa - tämä on oltava taottuna jokaisen kenttäpelaajan selkäytimeen, ja puolustajien on omalla asenteellaan osoitettava se ettei maalin edessä ole tarjolla muuta kuin makuupaikkoja.

Taistelupareja kaukalossa varmasti riittää edellisen pelin Lappeenrannassa oltua sen verran kiihkeä. Minä lähtisin Mälkiänä rohkeasti härnäämään jopa rottamaisin keinoin muutamia Jokereiden profiilipuolustajia - Nortonia etunenässä. Mikäli hänet saa poistettua vahvuudesta menettää Jokereiden puolustus ehdottoman profiilipelaajan ja erään tärkeimmistä pakeista.

vlad.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Pakkovoitto. Kyllä se putken joskus on katkettava ja tulevaisuuden kannalta olisi tärkeää, että se tapahtuu huomenna, sillä olisi todella huono lähteä ensi viikon JYP- ja Kärpät-peleihin 8 ottelun tappioputkessa...

Ässät-pelissä hyvää oli laukausten määrä, mutta huomenna pitäisi hommaan saada sen verran rentoutta, että saataisiin laukaisupaikkoja kunnon sektorillekin. Aikainen avausmaali vapauttaisi tunnelmaa varmasti. Karkeasti sanottuna Jokerien on aivan pakko saada tehtyä itse avausmaali huomenna, jotta kipsi laukeaisi.

Fanien panoksesta homma ei tule kiinni jäämään, se on saletti. Kuten Analyytikko totesi, tifoa on luvassa ja tunnelmaa muutenkin, jos ei muuten, niin ainakin fanipäädyn toimesta. Perkele vieköön, jos huomenna hengetön surffaaminen jatkuu, niin mielenilmaisuja on luvassa ensi keskiviikkona.
 

ahal

Jäsen
Maxell kirjoitti:
Ps. Norton huomenna matsi pystyyn joko Kudrocin tai Ollin kanssa!
Toivotaan, ettei näin käy, sillä SaiPalla ei ole varaa menettää kumpaakaan. Nortonilla ei lie niin suurta painoarvoa narrien peräpäässä kuin em. kaksikolla sputnikeilla. Jos huomenna parikin sputnikkia suihkuun lentää, niin seuraavaan HIFK-matsiin voipi lähettää sitten suoraan A-junnut. Kokemusta hakemaan. Pisteet petoluolasta voi samantien unohtaa. Samalla alkaa keltaisten pleijaritielle kasaantua ohdakkeita, sillä ennen joulutaukoa kohdataan vielä Lukko, Kärpät, JyP (2 kertaa) ja HIFK uudelleen. Pahimmillaan noista matseista saadaan 2-3 pistettä ja pleijariviiva karkaa 10:n pojon paikkeille.

Jotta jäitä hattuun Idän jätille, toivoisi varmaan Taurun Eerokin. Boksista tai suihkusta näitä matseja ei voiteta.

Edit. Matsin ujeltaa Sveitsin lahja eurokiekolle, Brent Reiber. Tänään 15 x 2 min HIFK-Lukossa. En tiedä mitä on odotettavissa...
 

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
ahal kirjoitti:
Nortonilla ei lie niin suurta painoarvoa narrien peräpäässä kuin em. kaksikolla sputnikeilla.

Niin, eihän se Norton ole kuin Jokereiden tärkein ja paras puolustaja tällä hetkellä. Ilman Nortonia Jokereiden puolustus on pehmeä kuin pumpuli.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
ahal kirjoitti:
Toivotaan, ettei näin käy, sillä SaiPalla ei ole varaa menettää kumpaakaan.

Ei olekaan joukkueen peliesitysten ollessa mitä ovat. En tiedä asettaako Curre suitsia Nortonille, mutta mikäli Norton näyttää hakemalla hakevan tappelupukaria niin tuossa tapauksessa näkisin mielusti Mällin käyttävän rottamaista taktiikkaa ja provosoivan Nortonin tilanteeseen jossa tämä lentää pihalle mutta saipalainen pysyy kentän puolella, saipalaisen ei tarvitse olla tässä tapauksessa Kudroc vaan joku "duunari" hyökkäyksestä joka vain hiillostaa Nortonin raivon partaalle.

Ja kuten mutt totesi, Norton on jokeripuolustuksen profiilipelaaja - ehdottomasti tärkeimpiin kuuluva puolustaja.

vlad.
 

ahal

Jäsen
vlad kirjoitti:
Ja kuten mutt totesi, Norton on jokeripuolustuksen profiilipelaaja - ehdottomasti tärkeimpiin kuuluva puolustaja.
OK. Tämä asia on vaan jäänyt hieman varjoon mm. hyökkääjien tehottomuutta tuskailtaessa. Sitten ei lie varaa jokruillakaan hölmöilyyn sen enempää. Norton on kyllä esiintynyt fiksummin kuin esim. muuan patapakki Amerikasta. Hyökkääjistä puheen ollen, jotenkin on kutina, että Jantunen saattaa huomenna onnistua, ainakin. Tomek myös aiheuttaa aina häslinkiä maalille rynniessään. Ja tietysti jonkun muunkin ketsuppipullo saattaa aueta...
 

pest

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saipa on kautta aikojen ollut hyvä katkaisemaan vastustajien tappioputkia. Toivottavasti Areenan pikkujouluvieraat viihtyvät ja kannustavat...
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalla alla todella harmittava tappio Ilvekselle. Harmittava koska oli loistavat saumat voittaa. Toivottavasti valmennus pystyy saamaan rivit kokoon ja motivaation itse peliin; täällä ennakoiduilla tappeluilla ei pelejä voiteta, ja lisäksi niistä tulee huilia(Holma, Kudroc ja Pihlström) tärkeään IFK-otteluun, joka päättää SaiPan neljän (!!) pelin vieraskiertueen.

Jokereille ottelu on kuitenkin yksittäisenä otteluna paljon tärkeämpi kuin SaiPalle. Perustelu: jos peli päättyy jomman kumman voittoon varsinaisella peliajalla on a) Jokerien voittaessa eroa joukkueiden välillä 10 pistettä, ja b)
SaiPan voittaessa eroa joukkueiden välillä 16 pistettä. Koska tämän ottelun jälkeen pelejä on jäljellä kummallakin jengillä 31 peliä, on jatkojohtopäätös seuraava: Jos Jokerit huomenna voittaa, tarvitsee se 0,32 pistettä per peli enemmän kuin SaiPa ohittaakseen SaiPan runkosarjassa. Jos SaiPa huomenna voittaa tarvitsee Jokerit peräti 0,51 pistettä per peli enemmän kuin SaiPa ohittaakseen SaiPan runkosarjassa. Minä toivon että Jokerien pelaajat ja valmennus tutustuvat tähän matematiikkaan, niin saadaan kaikki paineet kotijoukkueelle....
No, laadukas rosteri ja osaava valmennus kotijoukkueella osaavat varmasti käsitellä noita paineita. Siis Jokerit ottaa PAKKOvoiton, ikävä kyllä. Ja minä joudun vielä henkiläkohtaisesti tuon todistamaan.... No, koska katselen maailmaa läpi keltamustien lasien, niin lainaan tarvikkeita tuolta "tää oli tässä"- ketjusta kotijoukkueen keskustelupalstalta.

1. Uskon Lappeenrannassa pelattavan playoff-kiekkoa keväällä.
2. Toivon, että SaiPa voittaa huomenna, vaikka pidän Jokereita ottelussa selvänä suosikkina.

Lopuksi viesti Hjalmarille: Jos Jokerit sattuu häviämään, lupaan jäädä drinkille Areenaan ottelun jälkeen....Jos Jokerit voittaa, poistun marraskuiseen iltaan ja menen muualle purkamaan tuskaani. Näin toiminevat myös muut (toivon mukaan ainakin 1000) keltamustan joukkueen kannattajat. Siis Hjalmarilla on win/win-situation.... ei paha.
 
Viimeksi muokattu:

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Hjareenalle tosiaan käy tie huomenna.. Vähän pelonsekaiset tunteet.

Laitetaanpas nyrkkihipat pystyyn, Kudroc tuntuisi ainakin olemaan tarpeeksi ärsytetty Ilves-pelin jälkeen hanskauksiin ja eiköhän Jokeri-junnut taklauksillaan, Koivisto etunenässä tule kuumentamaan meidän ykköspakkiamme hermoromahduksen partaalle.

Ilves-pelissä lähti meillä mopo käsistä, 63 PIM.. toivottavasti huomenna vähän rauhallisempaa ja SaiPa vie pisteet himaan. Vitun tärkeä peli, jonka hävitessä tiputaan todennäköisesti pari sijaa taulukossa.
 

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
pest kirjoitti:
Saipa on kautta aikojen ollut hyvä katkaisemaan vastustajien tappioputkia.
Näinhän se on liian usein ollut.

Jotenkin vaan haiskahtaa vahvasti Jokereitten kotivoitolta, vaikka muuta haluisinkin uskoa. SaiPalle viimeistely on tuottanut tuskaa ja Jokerit laukoo takuulla paljon tässä pelissä. Nappisuoritus SaiPan maalintukkijalta, niin piste/pisteet mahdollisia lappeeseen. Muutoin Jokerit vie koko potin.

Tulipas negatiivista tähän aikaan yöstä...
 

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
mutt kirjoitti:
Niin, eihän se Norton ole kuin Jokereiden tärkein ja paras puolustaja tällä hetkellä. Ilman Nortonia Jokereiden puolustus on pehmeä kuin pumpuli.

Noh, onhan siellä nyt kivenkova Kanki ja pari muutakin ihan pelimiestä.
 

Bergeron#37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins,SaiPa,sympatiat Pingut ja Tappara
Nyt on sellainen tilanne, että olen onnellinen kumpi tahansa voittaakin.

EDIT: No niin Rämöhän siellä on maalissa, eli Jokerit voittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös