Bergeron#37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins,SaiPa,sympatiat Pingut ja Tappara


Jokerit - SaiPa
Ottelukokoonpanot

Steve Passmore, Maalivahti

63

Mikko Rämö, Maalivahti AK


1. kenttä

40

Sami Lepistö, Vasen puolustaja AK

25

Kari Martikainen, Oikea puolustaja AK

9

Tony Virta, Vasen laitahyökkääjä AK

22

Tommi Santala, Keskushyökkääjä AK

13

Hannes Hyvönen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

21

Kevin Kantee, Vasen puolustaja

12

Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja

23

Petri Varis, Vasen laitahyökkääjä

18

Ilari Filppula, Keskushyökkääjä

16

Toni Dahlman, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

3

Brad Norton, Vasen puolustaja

26

Jan Latvala, Oikea puolustaja

11

Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä

14

Jesse Niinimäki, Keskushyökkääjä

10

Marko Jantunen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

7

Mikko Kalteva, Oikea puolustaja

94

Teemu Kuusisto, Hyökkääjä

4

Samuli Jalkanen, Vasen laitahyökkääjä

38

Arto Kuki, Keskushyökkääjä

15

Arto Koivisto, Oikea laitahyökkääjä

http://www.sm-liiga.fi/img/joukkueet/bottom.gif http://www.sm-liiga.fi/img/joukkueet/coaches.gifhttp://www.sm-liiga.fi/img/common/transp.gifSaiPa31

Mikko Strömberg, Maalivahti

72

Rob Zepp, Maalivahti AK


1. kenttä

30

Petri Kokko, Vasen puolustaja AK

6

Olli Malmivaara, Oikea puolustaja AK

11

Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä AK

39

Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä AK

40

Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

26

Joni Tuominen, Vasen puolustaja

7

Mikko Palomäki, Oikea puolustaja

12

Teemu Paakkarinen, Vasen laitahyökkääjä

8

Ville Koho, Keskushyökkääjä

18

Mika Skyttä, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

5

Harri Tikkanen, Vasen puolustaja

33

Kristian Kudroc, Oikea puolustaja

10

Antti Pihlström, Vasen laitahyökkääjä

32

Eetu Holma, Keskushyökkääjä

19

Tuomas Vänttinen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

25

Ossi-Petteri Grönholm, Vasen puolustaja

55

Janne Kolehmainen, Hyökkääjä

29

Peter Nylander, Vasen laitahyökkääjä

23

Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä

16

Jaska Vilen, Oikea laitahyökkääjä

http://www.sm-liiga.fi/img/joukkueet/bottom.gif
http://www.sm-liiga.fi/img/joukkueet/referees.gifhttp://www.sm-liiga.fi/img/common/transp.gifPää- ja linjatuomarit

Brent Reiber, PäätuomariAntti Aarvala, LinjatuomariVeikko Viikari, Linjatuomari
 
"Ajaa röyhkeästi maalille. Melko taitava syöttelijä ja pelinrakentaja. Monipuolinen pelaaja: pystyy pelaamaan hyökkäysketjussa mitä pelipaikkaa tahansa."

-jatkoaika-

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ahal sanoi:
Edit. Matsin ujeltaa Sveitsin lahja eurokiekolle, Brent Reiber. Tänään 15 x 2 min HIFK-Lukossa. En tiedä mitä on odotettavissa...
Oikeestaan sveitsiläinen klaarasi eilisen matsin ihan kohtuullisesti, vaikka parista puhtaasta taklauksesta antoikin jäähyn. Ainakin otti pelin alussa kärkikarvaajan kahvat molemmilta joukkueilta pois, jolla antoi merkin siitä että kahvat otetaan tarkasti pois koko pelissä. Että on niitä paljon toivottomampia dumareitakin nähty..
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Taasko siellä rukataan ketjuja? Kolmosessa Valtonen-Niinimäki-Jantunen.

Toivotaan että pelleily loppuu NYT, ja tästä ottelusta otetaan väkisin se voitto. Te, jotka paikalle pääsette, pitäkää huoli että surffaajat kuulevat kunniansa. Mikäli siellä joku surffailee, niin viheltäkää mun puolesta. Ehkä se herättää pelaajan ajattelemaan hieman enemmän kuin valmentaja tai Virmanen.
 
Kohtuuttoman kova peli - mikä ihana tekosyy!

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään sitten on viimeistään otettava se voitto, tai se kuuluisa "tää on tässä"-kommentti alkaa olemaan totta. Pakkovoitto ollut jo monessa viime ottelussa, mutta tänään se on PAKKOvoitto. Kotipeli ja vastassa Saipa, joka ei ennen ole areenalla viihtynyt. Viimeksi 6 vuotta sitten vienyt pisteet mukanaan Lappeenrantaan. Tänään siis putket paukkuvat, toivottavasti otollisesti Joereiden kannalta. Pahasti silti sellainen kutina "siellä", että sputnikit tulevat ja kaappaavat pisteet mukaansa. Pakko silti uskoa kotivoittoon, vaikkakin PAF:n kerroin Saipalle 3,25 houkuttelisi vieraita pelaamaankin.
Rämö siis aloittaa maalilla, ja ykkösketju on hyvin mielenkiintoinen! Virta-Santala-Hyvönen, LUULISI jo tehoja löytyvän näiltä herroilta. Valtonen-Niinimäki-Jantunen ketju pystyy varmasti myös aiheuttamaan myllyjä Saipa maalin eteen. Röyhkeästi vaan sinne maalille, eikä mitään muniin puhaltelua. Veikkaan, että yhdellä maalilla toinen tiimi voittaa, nähtäväksi jää kumpi. Nähtäväksi jää myös tuoko Jokerifanien Tifo pelaajille lisää taisteluhenkeä.
 
Sellainen joukkue ei pärjää, jossa on vain töppösiä ja löppösiä joukkue täynnä. - Hannu Jortikka

Heino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013
Kaikesta päätellen kauden tärkein ottelu Jokereille nyt. Jostain syystä kaikki paineet on nyt asetettu tähän otteluun ja voiton pitäis olla varma(?). Entäs jos voittoa ei tule? Mun hyvää frendiä Antti Tuiskua lainaten: "En halua tietää".
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
siesta sanoi:
Tulipas negatiivista tähän aikaan yöstä...
Laskuhumalassa ei juurikaan tule ruusuisia ajatuksia vai?

Jos tänään Jokerit pelaisi ihan alusta asti antamatta paria maalia eteen. Kummallekkaan maalivahdille tuskin voi povata helppoa iltaa, sillä kumpikin joukkue tulee varmasti maalintekotuskiinsa laukomaan noin tsiljoona kertaa maalia kohti.

Epäilisin myös että Norton/Kudroc- kaksikko keskittyy pelaamiseen tänään.
 
Lukki

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Kudroc ei tappele itseään pihalle HIFK-ottelusta sillä odotan revanssia Kudroc vs Lostedt tai miksipä ei vaikka Schnabel vs Kudroc jos Robertti on toipunut... Anteeksi OffTopic. Asiaan. Jokereilla ei ole varaa menettää Nortonia eikä Saipalla Kudrocia varsinkin kun tappelusta tulee yksi peli huilia kiitos SM-Liigan...Jos Saipa meinaa karata johtoon on kuitenkin erittäin mahdollista että Norton koittaa herätellä joukkuetta ellei Curre sitten kiellä...Jos Norton ja Kudroc lentää varhaisessa vaiheessa pihalle mielestäni Jokerit kärsii enemmän kuin Saipa koska Jokereiden fyysisyydestä maalinedustalla jää vastaamaan täysin yksin Kankaanperä ja hänen hyökkäyspään avunsa ovat huomattavasti pienemmät kuin Malmivaaralla.

Toivon pitkävedon kannalta että Saipa vie ja jos näin käy niin voi olla että Jokerit alkaa jo myydä pelaajiaan ja nostaa junnuja kehiin ensikautta silmälläpitäen.
 
"Miksi se todistustaakka on pelkästään uskovilla, ei ateistikaan pysty todistamaan että jumalaa ei ole." -bebeto

"Vain hullut ja idiootit ja hullut idiootit uskoo sattumaan. Ja tiedemiehet." -Klose16

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
mutt sanoi:
Nyt on kyllä sellainen tunne, että huomenna se ketsuppipullo aukeaa. Lauantai peli vielä kaikenlisäksi, niin eiköhän jätkät löydä vihdoin sen vireen. Eli huomenna sen nousun on alettava ja eiköhän se myös ala. Veikataan 4-1.
Vähän samaa pelkään minäkin. SaiPalla kun on ollut kunnia katkoa näitä muiden tappioputkia aikaisemminkin.
Jotenkin tuntuu, että jompikumpi joukkoeista kylvettää toista oikein kunnolla.
Veikkaan 5-1, polski tekee hattutempun.
 
Come to the dark side - We have cookies

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huh. Harmittaa, että rahallisen tilanteen vuoksi ei tänään ollut mahdollisuutta saapua paikan päälle todistamaan, kun SaiPa kurvailee Jaffalassa. Mielenkiintoinen ottelu olisi, SaiPan ja Jokereiden väliset kohtaamiset ovat harvoin olleet tylsiä pelejä. Monesti erittäin viihdyttäviä ja SaiPalaisittain positiivisia tulokseltaan. Jokerit on rämpinyt ja SaiPankin kaiketi olettaisi kaatavan hukassa olevan narrilauman, mutta eipä oleteta taaskaan mitään. Minulla ainakin on pelko puserossa ja Jokerit voi hyvinkin kääntää pelin voitokseen.

SaiPa tarviaisi niitä pisteitä ja tällä hetkellä alempana sarjassa olevilta, mihin Jokeritkin ihme ja kumma kuuluu, pitäisi melkeinpä ottaa. Oli koti tai vieraspeli. Kummallisessa tilanteessa siis areenalla ollaan.

No jokusen tunnin päästä ollaan viisaampia asioiden suhteen. Eiköhän tästä tiukka vääntö tule.

2-4 olisiko mitään.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

Tuoppi

Jäsen
3-0 on ihan hyvä olla!

Ei mitään huippukiekkoa mutta jokerit minusta taisteli. Ja se näkyi varsinkin kaksinkamppailuissa. Kiekollinenvarmuus ja ykkössyöttöjen perille saaminen oli vielä hakusessa mutta muuten ihan hyvä esitys jokereilta. Yritystä oli ja ei tällä kertaa mennyt yliyrittämisen puolelle. Saipa oli vaisumpi kuin odotin.

Mikko Rämö oli jokereiden hahmo tänään ja torjui muutaman pahaksikin luokiteltavan paikan. Eleettömän varmaa torjuntatyöskentelyä. Hyvä Mikko!
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Noniin, vihdoin himassa. Täytyy ensin lainata pätkä otteluraportista.
"Lauantaina nähdään myös, siivittääkö fanien tifo kotijoukkueen entistä parempaan suoritukseen, vai luoko ylimääräinen kannustus vain lisää paineita."
Oli helvetin hieno tifo ja ymmärtääkseni myös onnistunut. SaiPan se tuntui ainakin saavan alussa täysin sekaisin ja ylivoimista eikä pelaamisesta tullut mitään. Hienoa! Kuvia odotellessa.

Sitten itse matsista: Ensimmäinen erä oli jopa hyvää peliä Jokereilta. Kiekko ja luistin liikkui ja pitkästä aikaa pelissä oli järkeä, eikä yritetty pelkkiä pitkiä avauksia. Hyvä peli palkittiin myös maalilla, kun JAN LATVALA siirsi ylivoimalla Jokerit johtoon komealla maalilla. Tunnelma oli ensimmäisessä erässä myös reilusti matsin parasta.

Toinen eräkin oli vielä ihan hyvää peliä Jokereilta, pieniä suvantovaiheita lukuunottamatta. Ajassa 6.37 Hannes Hyvönen laukoi _ihan vitun hienon_ rannarin ja Zepp oli voimaton. Uskomaton maali. Toisen erän tunnelma oli ajoittain ihan hyvää.

Kolmas erä oli pelin huonoin. Jokerit ei tuntunut saavan mitään aikaan ja tunnelmakin oli ainoastaan hetkittäin hyvä. Maali kuitenkin saatiin aikaan ylivoimalla, koko matsin ajan Jokerien parhaimmistoon kuulunut Tony Virta heitti kiekon verkkoon pienen pyörityksen päätteeksi.

SaiPaa en jaksanut kommentoida siksi, koska se oli yksinkertaisesti ihan helvetin huono. Kukaan ei tuntunut saavan mitään aikaan ja ne vähätkin maalipaikat, mitä siunaantui, tuhlattiin täysin.

Jokereista illan parhaat olivat:
- Mikko Rämö. Varmaa peruspeliä, johon mahtui mukaan pari loistavaa pelastusta. Ansaittu nolla.
- Tony Virta. Jaksoi painaa duunia koko pelin ajan ja se palkittiin maalilla.
- Hannes Hyvönen. Tony Virran kanssa ykkösketjun parhaat, Santala oli tänään hieman unessa. Hyvönen heitti näteimmän byyrin pitkään aikaan.
- Jan Latvala (!!). Maali, hyvää puolustamista ja loistava heittäytyminen, jolla katkaisi SaiPan syötön ja pelasti tilanteen.
- Fanit ja tifo. Mahtavaa!

Huonoimpia olivat Santalaa ja Niinimäki. Varsinkin jälkimmäinen, joka oli täysin unessa. Santala ei vielä saanut oikein mitään aikaan, mutta eiköhän paranna.

Jospa tämä tästä sitten lähtisi, peli ei kuitenkaan ollut 60min hyvää. Silti voi olla tyytyväinen peliin ja erityisesti pisteisiin. Kiitos Jokerit!

EDIT: Hehe, pakko editoida hieman nyt Nelosen Timeoutin nähneenä. TV:stä katsottuna se Hyvösen veto näytti menevän hieman helposti, mutta hallilla se näytti mun silmiin todella mahtavalta. :) Tifokin saatiin tv:seen (tosin vain muutamaksi sekunniksi).
 
Viimeksi muokattu:
pöö

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Joo. Kotona. Aivan luokaton matsi SaiPalta. Tekisi mieli olla sanomatta mitään mutta sanonpa kuitenkin.

Jokerit halusi selvästi voittaa enemmän. SaiPa oli ensimmäisessä ja toisessa erässä totaalinen vastaantulija, lähettiin pelaamaan sitä virkamieskiekkoa mikä ei sovi SaiPalle alkuunkaan tuolla pelaajamateriaalilla. Kolmannessa Tikkasen Hapa sai kiekon jopa tolppaan asti, mutta ei. Siinä kohdassa peliä kuului *naks* SaiPan selkärangasta, ja homma oli selvä. Loppuerä kiekkoiltiin lähinnä Narrien päässä, mutta oikeastaan mitään ei saatu aikaiseksi.

Pelistä ei jäänyt oikeastaan mitään sanottavaa. Jokerit oli parempi joukkueena. En saa koko pelistä yhtään miestä mieleen, kuka olisi ollut millään tasolla kentän stara. Ehkä vaisuin nähdyistä matseista koko kaudella. Nooh, katse tiistaihin. Kattellaan sitten uudelleen.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pistäydynpä onnittelemaan Jokerileiriä voitosta (ottelun tapahtumista en kylläkään tiedä enkä osaa näin ollen niitä kommentoida). Jospa se joukkueen tuska alkaisi hellittämään ja pelit pikkuhiljaa kääntyä parempaan suuntaan? Vapauttavaa energiaa luulisi tästä voitosta ainakin tulleen eväiksi jatkoa ajatellen, niin joukkueelle kuin kannattajillekin.
 
Jäitä ammeeseen Jepson! Herra kylpee pian!

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
En jaksa heittää raporttia ottelusta sen koomin, mutta täytyy sanoa, että ei tarvitse todellakaan mennä merta edemmäs kalaan. Rämö on loistava maalivahti.

Jumalauta voitto tuntuu uskomattoman hyvältä!!
 
48.08
Mikko Kalteva 2-5 (Teemu Kuusisto, Jan Latvala)

JokeriJoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Montreal Canadiens
Kaverilta pelistä kuultua:
-Rämö oli tasaisen varma!
-Santalalta ajoittain hyviä ideoita, mutta suhteellisen jäässä. Toistaiseksi.
-kaverin mukaan Jan Latvalan ensimmäinen hyvä peli tällä kaudella(kaveri käy katsomassa kaikki kotipelit, eli vierasmatseja ei oteta mukaan)

Eli loistava ottelu, tähän tilanteeseen! Nyt on sellainen tunne, että alkaa nämä Saipat, Lukot, Pelicansit ja KalPat kaatumaan, mutta en sitten tiedä miten tästä ylöspäin. Tänään tuntuu siltä, että meillä onkin mahdollisuudet siihen kymmenenteen sijaan! En kuitenkaan vielä yhden pelin jälkeen voi yltiöpositiivinen.

Tulevaisuudessa Jypistä voitto, Kärppäpelillä ei ole niin väliä, kunhan sen jälkeen Ilves kaatuu kahdesti putkeen. Jos nuo toteutuu, niin kyllä tulee hyvä fiilis. Katsellaan sitten 5.12...
 
On vain Jokerit. Masa, pidä Norton meillä![ET sitten pitänyt]
www.hattrick.org
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Jokerit
3-0. Loistava voitto. Jokerit verrattuna aiempaan:

1. Liike parantunut...Luistelutreenit alkavat näkyä...
2. Curren 1-2-2 pelisysteemi oli suht hyvin hallussa...
3. Omassa päässä vielä ongelmia...vaikka nollapeli tuli, niin pari kertaa Jokerit pelasti tolppa ja pari kertaa Rämö...Sitten kun vastustajat eivät pääse kävelemään avoimista ovista maalipaikkoihin, voidaan vasta puhua kontrolloidusta puolustuspelistä
4. Santala vielä puolikuntoinen, vaikka pääsikin pisteiden makuun...
5. Nelosketju loistava...Jalkanen - Kuki - Koivisto...Liigan paras työmoraali...
 

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
JokeriJoska sanoi:
Kaverilta pelistä kuultua:
(kaveri käy katsomassa kaikki kotipelit, eli vierasmatseja ei oteta mukaan)

Nyt on sellainen tunne, että alkaa nämä Saipat, Lukot, Pelicansit ja KalPat kaatumaan, mutta en sitten tiedä miten tästä ylöspäin. Tänään tuntuu siltä, että meillä onkin mahdollisuudet siihen kymmenenteen sijaan! En kuitenkaan vielä yhden pelin jälkeen voi yltiöpositiivinen.
Noh, mikä ettei. On se ihan hyvä tavoite tuolla porukalla. Onnea Matkaan!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Tärkeä voitto ja makealle maistuu, kiitos Jokereille!

Laitetaan pari viirua:

- Jokerifanien tifo onnistui mainiosti ja hienolta näytti, kun jälkeenpäinkin on pari videota katsonut.

- 1.erä sekä pelillisesti, että tunnelmaltaan paras

- Jokereiden parhaat Rämö ja Latvala, joka pelasi ehdottomasti kauden parhaan pelinsä. Maali oli tyylikäs, eikä puolustuksessa yhtäkään pahaa virhettä. Päinvastoin, kerran pelasti vaaratilanteen Jokerimaalilla heittäytymisellään.
Rämö tulikin kehuttua jo tuolla hänelle omistetussa ketjussa

- SaiPa oli sitä, mitä se on pääosin viime vuosina areenalla ollut, eli aika hampaaton ja väritön porukka. Kukaan ei jäänyt meikäläiselle erityisemmin mieleen. SaiPa on viimeksi onnistunut tekemään maalin Hartwall Areenassa 12.12.2003, jolloin Jokerit voitti 2-1. Eli todellinen linnake tuntuu Areena olevan SaiPalle tällä hetkellä.

- Norton ja Kudroc pysyivät kiltteinä tänään. Minkäännäköistä rähinän poikastakaan ei ollut ilmassa missään vaiheessa. Tomek sen sijaan lämmitti saipalaisia pari kertaa.

Ei mikään maailman korkeatasoisin ottelu. Jokerit tekee edelleen homman usein liian vaikeaksi hyökätessään. Puolustuksessa vastustajan tilanteet syntyvät helppojen seurauksena. Mailanpuristamista on, se on ymmärrettävää tässä tilanteessa. Toivottavasti tämä voitto avasi lukkoa hiukan, sillä ensi viikolla on edessä 3 tärkeää ottelua. Niistä ainakin 5 pistettä, niin olen tyytyväinen.

-
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Asiallinen voitto ja tästä on hyvä jatkaa. Asenne ja taistelu oli tänään kunnossa, mutta silti ajoittain oli vielä näkyvissä niitä vanhoja Jokeri-syntejä. Toisessa erässä peräkkäin kolme tai neljä luokatonta avausta omalle siniviivalle, jokaisesta vaarallinen Saipan tilanne. Terävämpi joukkue olisi rangaissut, onneksi Saipa ei tänään ollut terävä.

Ja sitäpaitsi Rämö oli hyvä. Varmoja torjuntoja kauttaaltaan ja pari-kolme huippuvenytystä joukkoon.

Saipa vaihtoi suotta maalivahtia, ei se Hyvösen maali mennyt Zeppin piikkiin vaikka Time-out muuta väittikin. Olipahan vain niin kertakaikkisen kova ja tarkka ranneveto ettei jäänyt molarille paljon mahdollisuuksia. Näin siis Areenalla nähtynä, jossa äänitehosteet kertoivat että laukaus lähti ja takarauta helähti ennen kuin Zepp ehti värähtääkään.

Ja Jokerifaneja täytyy kehua muiden jatkoksi. Aivan hienoa kannustusta.

Tätä tuomaritoimintaa täytyy ihmetellä. Ei siinä mitään jos joku erotuomareiden salainen kansainvälinen kokous on päättänyt että Euroopassakin seurataan NHLn vihellysmallia - se on ihan hyvä sinällään. Mutta eikö siitä voi kertoa julkisesti pelaajille ja yleisölle?

Nyt ihan vinkkinä pelaajalle joka haluaa harjoitella ylivoimaa: jos vastustaja on takana ja yrittää koukkia kiekon pois, niin maila kainaloon ja pari kevyttä nykäisyä. Jos vastustaja ei älyä välittömästi irrottaa mailastaan, niin pudotus polville ja pilli soi vuorenvarmasti.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Pelistä ei ole suoraan sanoen mitään kerrottavaa SaiPa-faneille. Odotin Areenalle saapuvan taistelevan ja Ilves tappion vihastuttavan joukkueen mutta toisin kävi, jäälle luisteli likimain ensipotkuista alkaen hampaaton, tahdoton ja väritön joukkue Saimaan rantamista.

SaiPa sai jopa otteluun ihanne alun saamalla kaksi ylivoimaa mutta, kuiten enteeksi pelin tuleville tapahtumille, ylivoimat olivat ponnettomia ja tahdottomia esityksiä joissa kiekko tuntui polttelevan yhden jos toisen pelaajan lavassa. Luokatonta esitystä kaikkiaan, eikä esitys muuttunut miksikään pelin edetessä.

Oli tuskallista katsella jäällä kaartelevaa hampaatonta virkamieskiekkoa pelaavaa joukkuetta, muutamaa hetkeä lukuunottamatta koko joukkue tuntui alistuneen kohtaloonsa. Hyökkääjien karvaus oli tehotonta, kiekot pomppivat puolustajien lavoissa - mikä sitten näkyi luokattomina avauksina ja runsaina kiekonmenetyksinä, toki tähän voi olla osuutensa Jokereiden pelilläkin.

Pelin intensiteetti oli sillä tasolla, että mieli teki lähteä kotiin ennen kolmatta erää. SaiPalaisilta Kudroc esitti pari taklausta - torppasipa erään Jokeri-pelaajan pystyyn toisessa erässä mutta nämä olivat tosiaan ottelun likimain ainoita fyysisiä esityksiä saipalaisilta. Ei näin, ei todellakaan näin.

En tohdi nostaa ainoatakaan saipalaista toistensa yläpuolelle, jokainen (ehkäpä maalivahteja lukuunottamatta) voi mennä itseensä ja katsoa peiliin ja miettiä mitä kaukalossa on tehtävä jotta joukkue palaa voittojen tielle.

Jokereista, oikeastaan joukkueesta ei ole mitään erityisempää sanottavaa. Joukkue oli kaikessa SaiPaa parempi ja ansaitsi ehdottomasti pisteensä, jos SaiPa olisi kyseisellä pelillä vienyt pisteet olisi se ollut huutava vääryys.

Onnea Jokereille!

vlad.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Peliä en nähnyt, mutta mikään luettu/kuultu ei anna kovinkaan hyvää kuvaa SaiPasta. Ei näin, ei näin. Pessimistisyys voi olla tämänhetkisen olotilan tuotosta ja varaan oikeuden olla positiivisemmin mielin jatkossa, mutta jokseenkin sellainen tunne, että SaiPan parhaat pelit on takanapäin ja jatkossa on tiedossa vain jotain irtopisteitä. Sen verran pahasti on alkanut pelillinen taso heilahdella, mutta onko se toisaalta yllättävääkään. Nuori kokematon joukkue ja ratkaisijoita ei ole, kun monella helposti alkaa painaa. Hyvänä päivänä ratkaisijaa toki voi löytyä, mutta erot on liian huimia ja kaiken pitää natsata 100% että tulosta tulee.

En sitten tiedä, pitäisikö muutoksia tehdä ja jos pitää, niin minkämoisia? Pelaajakauppoja, jotain? Ehkä joku vahvistava pala olisi silti paikallaan, vaikka mitään ykkösstaroja ei kaivatakaan.

Noh, pelit jatkuu ja ei tässä vielä olla upottu, mutta kurssi saisi vaihtua mahdollisimman pian myönteiseksi, jos halutaan pysyä menossa mukana.

Kaikki kunnia Jokereille, varmasti parempi ja nälkäisempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Voin kuvitella, miten taapertaneen joukkueen fanit oikeasti nauttivat voitosta silloin kun se tulee. Uskoisin, että tällä kaudella monet jokerifanit todella ymmärtää, miten heikosti menestyvästä pikkuseurasta ja sen faneista tuntuu hyvältä, silloin kun se voitto pamahtaa. Avartaa varmasti näkökulmaa.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Japanin Messi & Itä-Bagdadin kakkuskene
Jokerit järjesti päivän pommin. Kellisti selkeän ennakkosuosikin nöyrästi peruspelaten SaiPan nuorien tähtien polkiessa vielä jalkaa Ilves-pelin väärinkohdelluksi tulemisen johdosta.

Kai tässä pitäisi jotenkin kitkutella tämä loppuvuosi, nappailla pinnoja edes hiukan sieltä täältä ja toivoa että Morten Askin paluu ja Nylanderin lähtö tuo tarvittavan loppurutistuksen, jotta Sputnikit kampeaa itsensä kymmenenneksi->.

Paitsi joukkue pelaa kumminkin tiistaina unelmaottelun ja taas kaikki näyttää hyvältä. Paremmin SaiPalla silti on mennyt kuin esim Jokereilla, josta voi olla tyytyväinen.
 

Rexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy kiittää faneja loistavasta kannustuksesta, edellisten räpellysten jälkeen. Pelistä hieman. Jokereilla jäähyrikas ensierän alku, josta saipa ei saanut mitään aikaan. Sen jälkeen peli ensi erässä narrien hallussa, siitä kiitoksena Jantusen syotostä Lavalan maali. Toisesta erästä erästä ei yllättävästi onnistuneen jokereiden joukkuepelin lisäksi jäänyt mieleen kuin Niinimäen ketjun vaihto, jossa onnistuttiin syöttämään ainakin kolme kertaa kiekko ensinmäiselle karvaajalle ja Hyvösen loistava ranne kahden tolpan kautta. Kolmannessa erässä jokerit lähti selvästi varmistamaan johtoaan, jota piti ylivoimamaalin lisäksi pelin yllättävän hyvin hallussa. Rämö pelasi jokeri maalissa mielestäni todella varman pelin, joka selvästi rauhoitti puolustusta. Erityismaininnan saa yläkatsomoon asti kuulunut Rämön pelin ohjaus, sekä suomeksi että englanniksi, josta oli selvästi apua joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy