Jokerit-Saipa 13.12

  • 5 884
  • 56

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kumpi katkaisee tänään tappioputkensa? Uskon että voitto menee toiselle, vaikka tavallaan tyypillisesti voisi uskoa että pelataan se ratkaisematon...
Erittäin mielenkiintoinen ottelu kumminkin, kuten lähes aina SaiPan ja Jokereiden kohtaamiset, minä ainakin pidän Jokereita SaiPan rakkaimpana vihollisena no.1.
Ääntä varmaan SaiPallekin saadaan kun ihan kohtuullinen porukka Hesaan täältäpäin matkustaa. Toivottavasti kannustus auttaa osaltaan ja Narrien tappioputki senkun kasvaa, en pistäisi yhtään pahakseni... ;)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kokoonpanoista puhuttaessa, odottaisin kolmosvitjalta eli: Somppi-Kauppinen-Kerman yllättävän hyvää peliä. Kerman tuntuisi olevan tällä hetkellä SaiPan pelaajista yksi pirteimpiä ja häneltä voisi odottaa ratkaisuja. Mielenkiintoinen vitja.
Ykkösketjukin voi onnistua jos yhteispeliä ollaan saatu parannettua Blues-ottelusta, siinä oli jo jotain oivalluksia näkyvissä. Jos Machulda ja Uusikartano vain pysyvät Vaicin mukana, niin hyvää tulee.
 

Johnee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
32 Kari Lehtonen, Maalivahti AK

Jaaha. En mä vaan ymmärrä tätä Raimoa. Erkka antanut NMJ:stä käskyn, että pelejä alle? Vai onko Kari näin itsepäinen, että haluaa pelata jokaisen pelin?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jaaha, täytyy lähteä Areenalle ja kannustaa kotijoukkue vaikka väkisin voittoon. Helppoa voittaminen ei tule olemaan nytkään, vaikka Jokereiden lähtökohdat ovat tällä kertaa paremmat kuin aiempaan viiteen peliin.

Muutaman muutoksen tekisin kyllä kokoonpanoon. Laine ja Mäki saisivat enemmän multa peliaikaa siksikn, että tiedän kavereiden luistimen kulkevan. Sen sijaan Lehtosta en vaihtaisi Helaseen. Kun tulee kuokkaan 7 maalia, pitää päästä onnistumaan seuraavassa pelissä. Tänään ollaan jo lähempänä sitä hetkeä, jolloin Lehtonen liimaa kiekon kuin kiekon.

Onko muuten kellään varmaa tietoa siitä, miksi Sämpylä ei ole ollut kokoonpanossa? Itselläni on asiasta muutama mielenkiintoinen huhu, mutta voihan se olla niinkin, että Sämpylä on loukkaantunut.
 

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
Viestin lähetti cobol
Onko muuten kellään varmaa tietoa siitä, miksi Sämpylä ei ole ollut kokoonpanossa? Itselläni on asiasta muutama mielenkiintoinen huhu, mutta voihan se olla niinkin, että Sämpylä on loukkaantunut.

Kerrohan cobol lisää mielenkiintoisesta huhusta koskien Sämpylää. Älä pidä meitä jännityksessä. Itse elättelen kaikenlaisia toiveita, mutta usko joulupukkiin on mennyt jo aikoja sitten.


-Papa-
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Pelonsekaisin tuntein tästä on kait itsekin otettava kohta pirssi alle ja suunnattava Pasilaan. En tiennyt vielä kuukaus sitten lippuja hankkiessani että matsiin lähteminen voisi olla näin vastentahtoissa. Sen verran hyvin on SaiPan muutama viime peli lannistanut että into on tyystin kateissa. Itse veikkaan lopputuloksia 5-1 ja 5-2 ihan vaan siksi että Jokereillakin on mennyt viime aikoina "hieman heikommin".

Ainoana lohtuna heitettäköön toive että näkis hallilla ees tuttuja *hymiö*
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Löytyykö netistä selostusta illanpelistä?

Iskelmä-radion linkki ei tunnu vieläkään toimivan, kuuluuko peli miltään muulta radiokanavalta mitä voisi kuunnella netissä?
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Re: Löytyykö netistä selostusta illanpelistä?

Viestin lähetti sputnik
Iskelmä-radion linkki ei tunnu vieläkään toimivan, kuuluuko peli miltään muulta radiokanavalta mitä voisi kuunnella netissä?

Sport FM varmaankin.
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Illan peli

Huh. Taitaa tulla tiukkapeli, Saipalta pois 3 avainpelaajaa. Mutta uskon että tänään tulee tiukkavääntö varsinkin kun molemmilla joukkueilla on viimeiset pelit menneet hieman heikosti. Kummiskin tänään povaa pienoista yllätystulosta ja Saipa voittaa pelin 2 - 4 tai 2 -3 suuren kannattajajoukon avulla.

Eipä tuo Sport FM:kään kuulu netistä.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
1-2! No niin. Nyt ollaan sitten Saipaankin vastaan tappiolla. Tarvitaan jo pian ihmeitä, että Jokerit voiton ottaa. No, ehkei sentään, mutta jotain tarttis tehrä!
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sputnik, jos ehdit tämän näkemään: Iskelmä pelittää kyllä. Ennen peliä sieltä ei kuulu mitään, vaan pelkkä selostus lähetetään netin kautta.
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Varsinaisen peliajan jälkeen 3-3. Piste tuli ainakin. Lehtonenkin sai ensimmäisen pisteensä tällä kaudella. Nyt vielä maali jatkoajalla, niin hyvä(="voitto") tulee.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tyytyväinen olen, vaikka toki voitto olisi ollut makea. Siihenkin todennäköisesti oli mahdollisuudet? Paikalla olijat tietysti sanovat sitten sen viimeisen sanan, miten oli.
Ilmeisesti pelillinen panos sitten tosiaan on paranemaan päin, vaikka tämä piste nyt sitten tulikin toista yskähtelevää joukkuetta vastaan. Ei se kuitenkaan arvoa vähennä.
Kuokkasen Juhalta ilmeisen hyvä peli, koska kerran palkittiinkin. Mainio juttu että maalivahditkin ovat hyvässä vireessä, siitä ei ainakaan homma kiikasta.

Tästä on hyvä jatkaa!
 

jm

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa, aina tuntuu hyvältä saada edes se piste kärkijoukkuetta vastaan ja vielä kun SaiPalta puuttui kolme tärkeää pelaajaa.

Ainakin radiosta kuultuna Kuokkaselta ihan hyvä peli, tuomarikin oli jopa Taurun mielestä hyvä (teki vain yhden virheen), mikä on aika yllätys.
Jos tässä nyt halutaan jossitella niin SaiPalla oli erittäin hyvät mahdollisuudet voittoon kun Machulda pääsi läpi, mutta laukoi tolppaan.

Mutta huomenna peli Pelicanssia vastaan, siitä sitten kaksi pistettä.
 

PRO

Jäsen
Suosikkijoukkue
LIFK
Uskomattoman hieno peli-ilta!

Ainakin minun mielestäni...

2 Asiaa:

1. Juha Kuokkanen
2. Kaikki paikalla olleet Lappeenrantalaiset!

Meteli hiveli korvia ja adrenaliini virtaa vieläkin veressä. Pelillisestihän jokerit olivat hienoisessa yliotteessa enemmän mutta viimeinen lukko oli Juha Kuokkanen! Loistavaa! SaiPa todellakin taisteli itselleen pisteen areenan huutomyrskyssä. Harmi kun jokeri-fanien ääntä ei kuulunut oikeastaan yhtään ;)! Kyllä tuntui hienolta tuulettaa niitä johtomaaleja, tietysti harmitti nuo kaverin maalit, mutta SaiPa taas alkaa osoittaa nousemisen merkkejä. Huomenna pelikaani-paistia...

Yksi asia jäi potuttamaan, ja se oli Vallun läpiajon tolppa viimeisillä minuuteilla...äh, potkisi se kuuluisa onni edes joskus!
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Joo, kingi matsi!
Kovaa, mutta reilua vääntöä, jossa pelasi kaksi taistelevaa joukkuetta. Saipa-fanien hyökkäys Areenalle toi heidän suosikkijoukkueelleen yhden pisteen. En nimittäin millään usko, että ilman tuota meteliä Saipa olisi noin hyvin taistellut.

Ensimmäinen erä meni vielä hieman puolivaloilla. Jokerit sai muutamia avopaikkoja, mutta Kuokkasen kobra pelasti tilanteet.
Erän lopulla Hentunen vei Jokerit ansaittuun johtoon suoraan Peltosen syötöstä. Näpäkkä ranne tolpan viereen.

Toiseen erään Saipa lähti hirveällä vauhdilla ja taistelulla. Jokerit olivat aivan helisemässä Saipan kovien taklauksien kanssa. Saipa duunasi pari ansaittua maalia joille Lehtonen ei voinut mitään.
Erä selkeästi Saipalle.

Kolmanteen erään lähenyt Jokeri-joukkue oli kuin uudestisyntynyt. Jostain oli löytynyt ylimääräisiä jalkoja ja tällä kertaa Saipa oli helisemässä. Aallon filmistä boksiin lähtenyt Saipan pelaaja sai katsoa kyseisestä sijainnista Jokerien tasoituksen kun Ville Peltonen tasoitti ottelun. Heti tämän perään tuli kuitenkin kylmää suihkua kun illan ehdottomasti paras pelaaja Frantisek Bombic luisteli läpi paikallaan seisovien Jokerien ja heitti kiekon alanurkkaan. Jokerit ei kuitenkaan tätä kauaa jaksanut katsoa kun AJ lämäsi Pakan aloituksesta kiekon maaliin. Peltonen tosin siirsi kiekon AJ:lle vaikka ei syöttöä saanutkaan. Loppu mentiin kovassa sinisten painostuksessa Saipan yksittäisiä hyökkäyksiä lukuunottamatta.

Hienosta ottelutapahtumasta kiitokset Saipan faneille. Harmi, että teidän dösänne lähtivät heti matsin jälkeen. Vai olisiko nopeaan haihtumiseen syynä ollut se, että nimeltämainitsemattomalta Saipan kannattajalta jäi kuitattua minun tarjoama stobe toisella erätauolla? Juuri sinä, tiedät kyllä kenestä puhun! Prkl, ensi kerralla sun vuoro tarjota. Toivottavasti vaimos päästää sisään :)
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Taas kerran nähtiin miksi Jokeripelaajilla on vaikeaa pärjätä pistepörssi taistelussa: Ville jäi ilman päivänselvää syöttöpistettä 3-3 maalissa.
Pelissä tulleeseen pisteeseen olen kuitenkin tyytyväinen ja uskon kiitettävän runsaslukuisten Lappeenrantalaistenkin olevan hyvin tyytyväisiä nyt, mutta huomen aamulla on sitten ihan toinen juttu ;-) mutta se ei sitten enää liity mitenkään pelin lopputulokseen.
 

Orange

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Packers
No niin. PRO oli tällä kertaa nopeampi mutta eipä siitä sen enempää.

Paikalla olin ja oli hienoa nähdä Lappeenrannasta tulleiden määrä ja kannustuksen laatu. Miksei kisapuistossa ole näkynyt ja kuulunut tälläistä tällä kaudella (ei ainakaan niissä peleissä jossa olen ehtinyt käymään). Kannustuksesta suuri plussa LPR:n ihmisille. Mukana yritettiin hengessä olla. Kyllä SaiPa aiheellisesti "yleisöä" pelin jälkeen kiitti.

Sitten pelistä. Hieman ehkä sekavin tunnelmin odotin peliä. Olin jo huonon menestyksen vuoksi päättänyt pelin jättää väliin mutta tuli kuitenkin lähdettyä. Ja katua ei tarvinnut. Loistavaa taistelevaa peliä SaiPalta ja kiitos myös reilusta pelistä Jokereille. Ei turhaa käsille hakkaamista tai muuta jääkiekkoon kuulumatonta. Vääntö oli näin keltaisesta näkökulmasta tasainen. Jokereilla ehkä hieman paremmat paikat maalien suhteen mutta Kuokasen hanska oli useamman kuin kerran tänään tiellä. Tosin Vallun kolmannen erän lopun läpiajo ja tolppa tasoittaa ns. hyvät maalipaikat. Jossei määrän suhteen niin nimenomaan laadun. Se oli lähellä...

Virkkunen vaikutti ihan hyvältä hankinnalta tähän loukkaantumissumaan (jos nyt kaksi pelaajaa suma on) ja hän pelasikin pirteästi koko ottelun. Vallu väläytteli paluutaan ja Vaic oli pirteä koko ottelun. Kerman jatkoi hyviä otteitaan. Karvausta vääntöä ja hyvää kiekollista peliä päälle. Pakeista sen verran Bombic oli kaksi ketaa "läpi" ja toinen kerta toi tulostakin. Muutenkin puolustus oli pelissä hyvin mukana vaikka Purtsin kentällä ollessa aina hieman jännitti. Ja Kuokkasen hanska oli varma. Kolmannesta voisi jossitella mutta 47 torjuntaa ja kolme päästettyä on hyvä tulos.

..ai niin ja Kaislehto oli tuomari. Ei siitä sen enempää...
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Alkaako nousu?

Erittäin kivaa kuulla, että SaiPan vieraspeli oli hyvää katsottavaa, eikä mistään kahvakiekosta ollut todennäköisesti kyse. Vai kuinka? SaiPan pelaajat näyttivät ainakin tyytyväisiltä telkusta katsottuna. On syytäkin olla, sillä se piste tuli sentään liigan kärkijoukkueelta! Edelleen telkusta katsottuna Jokereilla oli kyllä sellaisia paikkoja, että noista pitäisi tehdä maaleja. Moni peliin ennakkoon fanimatkan ostanut ei odottanut näin hyvää peliä (näin siis tulosruudun ja tänne kirjoittaneiden jutuista päätellen).

Nyt sitten huomenna Pelikaanilihaa saalistamaan Kisapuistoon!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti hull16
Taas kerran nähtiin miksi Jokeripelaajilla on vaikeaa pärjätä pistepörssi taistelussa: Ville jäi ilman päivänselvää syöttöpistettä 3-3 maalissa.

Taidat olla huumorimiehiä? Jos et niin otan osaa!

Oli joo ihan hyvä matsi pitkästä aikaa. Vauhtia, taklauksiakin sekä vaarallisia tilanteita nähtiin puolin ja toisin. Katsomon puolella tunnelma oli ajoittain ihan hyvä verrattuna aiempiin Jokereiden kotimatseihin. Johtunee Saipa-fanien suurehkosta määrästä ja Pe-illasta. Jokereiden Paveaanit olivat lähestulkoon mykkiä koko matsin ajan muutamia toveja lukuunottamatta.
Onkos tämä Virtanen Saipassa minkälaisella sopimuksella kiinnitettynä. Kolme järkyttävän kovaa niittiä,joista kahdessa jyrän alle jäi Hentunen. Jälkimmäisen niitin jälkeen Hentuselle meni vissiin vähän palkoja nekkuun, koska pitää alkaa mussuttamaan Virtaselle.Taklaukset olivat kaikki täysin puhtaita. Kolmas taklattava taisi olla Pakaslahti.
Kaiken kaikkiaan hyvä matsi. Pistejako mielestäni ihan oikeutettu
 

PRO

Jäsen
Suosikkijoukkue
LIFK
Re: Alkaako nousu?

Viestin lähetti Satellite
Erittäin kivaa kuulla, että SaiPan vieraspeli oli hyvää katsottavaa, eikä mistään kahvakiekosta ollut todennäköisesti kyse.

Ei ainakaan minun mielestäni, vaan peli oli todellakin varsin viihdyttävää hokia. Vielä kiitokset jokereille hienosta matsista, tästä on molempien hyvä jatkaa!
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Kiitokset SaiPa-faneille, meininki oli koko ottelun hyvä. Oli kiva istua vieressä mylvivää laumaa, itseltäni ei ääntä lähde eikä taputustakaan kun ei ole siunattu rytmitajulla enkä ollut alkoholiakaan ottanut. :)

Pelissä SaiPaa vietiin 1. ja 3. ja jatkoerä. Onneksi ei kiekkoa saatu meidän maaliin enempiä. Toinen erä oli meidän, luistin kulki ja paikkoja oli.

Pelaajista: Pursi taisi ainakin ottelun alussa olla ekstaasissa fanien kannustuksesta kun näytti riuskoja otteita eikä perinteistä löysäilyä näkynyt. Virkkunen ja Virtanen tosi pirteitä tänään ja hyvä liike. Kuokkanen, yksi sana MAAGINEN. Vaic loistavia oivalluksia, joutui ihan ihmettelemään yhtä syöttöä Vallulle. Negatiivistä, hmm no ehkä se että omalla alueella seisoskeltiin varsinkin 3. erän alussa ja jokerit pyöri miten tahtoi, odotti vaan että koska kolisee.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti hull16
Taas kerran nähtiin miksi Jokeripelaajilla on vaikeaa pärjätä pistepörssi taistelussa: Ville jäi ilman päivänselvää syöttöpistettä 3-3 maalissa.

Tätähän tapahtuu Areenalla kokoajan. Ovatko ne tuomarin virheitä vai eivätkö toimitsijat osaa hommiaan?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kiva matsi

Oikein mukava ottelu perjantai-illan ratoksi, vauhtia ja tilanteita riitti kummallakin. Tavoistani poiketen ihmettelen kyllä SaiPa pelaajien aivan törkeää kahvausta, varsinkin ekassa erässä. Ihmetystäni tukee mielestäni se, että SaiPa oli ehkä juuri pelityylinsä takia alakynnessä ekassa erässä, mutta ihan omaa syytään. Kun kahvaaminen loppui kuin salamaniskusta toisessa erässä, SaiPa otti samantien ottelun kulun täysin haltuun. Kolmas erä ja jatkoerä meni taas Jokereille. Näytti että kolmannessa erässä SaiPalta olisi mennyt itseluottamus, toki Jokerit pelasi myös paremmin kuin pitkään aikaan.

Jotenkin jäi sellainen kuva, että SaiPa ei pelaa omalla tasollaan tällä hetkellä, sillä niin aneeminen se oli ekassa erässä. Ihan kun olisi siinä erätauolla huomattu että hei, mehän pärjätään näille sarjajohtajille ihan hyvin, jonka johdosta täyttä SaiPa hallintaa toisessa erässä. Mutta sitten itseluottamus näytti vähän loppuvan eikä ratkaisevaa kuoliniskua annettu, tällaisen kuvan minä sain. Mutta ehkä tämä tasuri kuitenkin antoi tarvittavaa itseluottamusta jatkoon, vaikka pisteiden saaminen Jokereilta ei nyt mikään saavutus näytä tällä hetkellä olevankaan.

Kuten aiemmin totesin, Jokerit hallitsi ekaa erää, mutta SaiPan kahvauspeli vei terän hyökkäyksistä. Toisessa erässä näytti kentällä olevan taas se flegmaattinen Jokerit, mutta kyllä se oli ihan SaiPan hyvyyttä. Hirveä vauhti, hyvä karvaus ja kahvojen muuttuminen taklauksiksi, siirsi otteen selvästi SaiPalle. Kolmannessa erässä Jokerit sai yllättäen ladattua isompaa vaihdetta silmään ja vei peliä mennen tullen. Sama jatkoerässä. Ehkä tässä kuitenkin jokin orastava toivenpilke kuitenkin on, huomenna nähdään miten Raksilassa käy.

Ville Peltonen oli kentän kuningas ja kruununprinsseiksi nimeäisin maalivahti Kuokkasen, pienen suuren miehen Yli-Torkon ja MacHuldan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös