Jokerit - Lukko 27.12.2002

  • 4 116
  • 55

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hädintuskin ehditään joulun vietosta selvitä, kun on jo aika palata arkeen ja kotoiseen SM-Liigaan. Areenalla pelataan perjantain kunniaksi todellinen kinkunsulattelupeli Jokerit-Lukko. Ottelun kaava tulee todennäköisesti olemaan sama, mitä Jokereilta on totuttu tällä kaudella näkemään, eli vahvalla, kurinalaisella viisikkopelillä otetaan vastustajalta tila pois ja isketään ne 2-4 maalia joilla voitetaan ottelu. Maalijuhlaa ei tule, that´s varma.
Lukon voitonavaimet kiteytyvät Jokereiden peliasenteeseen, eli syttyykö Jokerit tähän otteluun? Jokereiden maalille ei tulla aivan noinvain joten Lukon on satsattava teräviin vastaiskuihin. Jokerit joutuu tulemaan toimeen ilman Kari Lehtosta, joten Lukon pitää onnistua murtamaan Helasen itseluottamus jossain vaiheessa peliä. Jos Lukko onnistuu tekemään avauserään 2-3 maalia ja pitämään Jokerit 0-1 maalissa, se on vahvoilla.
Jokereiden ja Lukon kauden molemmat aikaisemmat koitokset ovat päättyneet 3-1 Jokereille, tämä on todennäköisin lukema myös tässä ottelussa.
Mitään kovin huikeaa kiekkoiltaa on turha odottaa.

Jokerit - Lukko 3-1 (1-1, 0-0, 2-0)

1-0 7.01 Hentunen (Peltonen, Niemi)
1-1 8.20 Ulmer (Saarela, Porkka)
2-1 42.33 Nemirovsky av
3-1 57.14 Valtonen (Sihvonen, Laine)

Jäähyt yht: Jokerit 5x2, Lukko 4x2

Helanen 6+4+11=21, Vehanen 13+8+8=29
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vähämaalinen peli tulee taas. Raumalla nämä joukkueet pelaavat aina hyvätasoisia pelejä, mutta Helsingin päässä voi olla toisin. Tuskinpa tämäkään peli ajankohdasta johtuen mitään kovin suurta kiekkojuhlaa on. Toni Porkka on ollut nivusvaivaisena sivussa, ja voi olla ettei hän vielä tässä pelissä pelaa vaan palaa kaukaloon vasta seuraavana päivänä kotopuolessa. Väisänen ja Schneider antavat ensimmäiset näyttönsä koko porukalle ja Marian Cisarin neljän pelin koeajalla tämä on jo kolmas peli, eli vähiin käy ennen kuin loppuu.

Niukka kotivoitto tyyliin 2-1 tai 3-1 lienee lähimpänä toteutumista, mutta semmoinen vapina on minulla, että jatkoajallekin tässä pelissä voidaan mennä tilanteessa 2-2. Ja jos siitä sitten jompikumpi nappaa voittomaalin, niin toivottavasti vierasjoukkue.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko pelaa koko ajan kauden tarkeimpia peleja ja ennen joulutaukoa voitettiin taappar tiukassa matsissa.. Lukko saanee levanneita miehia kentalle ja Kuula on vasaroinut miehet voittajafiiliksiin eli Lukko vie pelin talla kertaa tutuin numeroin 1-3. Vahiin kay ennen kuin loppuu vai..? Cisar syottaa
Hancockille ja divarin helmelle Vaisaselle maalit mieheen ja pelin jalkeen soppari on jo kirjoitettavissa.

Tama nyt oli selkeaa toiveajattelua ja oikeasti pelkaan, etta pelin taso on kateissa ja kinkku pierettaa, mutta jokereilla riittaa pelkastaan muutama yksilosuoritus kaantamaan pelin itselleen.. Ikijokeri on oikeassa, ensimmainen era on tarkea lukolle.
 
Nyt on pitkästä aikaa semmonen kutina, että Lukko saattaa jopa voittaa, pistin elilen jo toiseen ketjuun etää peli päättyy Lukolle
0-1 jatkoajan jälkeen. Maalin tekee Sami Torkki.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Tästä pelistä tulee sitten kauden avausottelu meikälle paikan päällä - tuota matkaa hallille kun on ollut hieman liikaa aikaisemmin. Nyt olen sitten joulua viettämässä, joten pääsee hallillekin. Valitettavasti vain taitaa tulla melkoista taapertamista ja sitä kaivattua suurimaalista ottelua tuskin tulee. Veikkaisin Jokerien pieni maalista voittoa. 2-1 tai 3-1.

Mitenkäs muuten Helanen on vakuuttanut tällä kaudella? Hirveästi mies ei ole saanut näytönpaikkoja, vaan on jäänyt Karin varjoon, mutta kuinkas suuri luottamus muilla on Helaseen?
 

Johnee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Njoo, nihkeää nihkeää nihkeää nihkeää.

Siinä suunnilleen mitä peliltä on lupa odottaa. Jokerit voittaa 3-2 ja. Peltosen maalatessa ja kansalla on jälleen hauskaa Areenassa.

Kauhia, kun musta on tullut kyyninen.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
I have seen this game in my dream

Ja siinä selkeästi sanottiin että pistä rahas 2-2 tuloksen puolesta ja koska en ole ahne luonne niin haluan jakaa tämän teidän kaikkien kanssa ihan vielä näin Joulun kunniaksi. Olkoon tämä masamanin lahja Jatkoaikalaisille.

On meinaan sen verran varmaa tietoa, että oksat pois.


Kukas pelaa Jokereissa maalissa nyt kun Lehtonen on nuorten kisoissa?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Re: I have seen this game in my dream

Viestin lähetti masaman
Kukas pelaa Jokereissa maalissa nyt kun Lehtonen on nuorten kisoissa?

Markus Helanen siellä pelaa 99 % todennäköisyydellä. Itse meinaan laittaa rahaa likoon 3-1 tuloksen puolesta
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaksi faktaa:

1. Jokerien tavaramerkin, eli vähämaalisten otteluiden voitot ovat perustuneet maailman parhaan NHL:n ulkopuolisen maalivahdin maalissa olemiseen. Tässä ottelussa hän ei pelaa.

2. Lukon tavaramerkki on ollut hävittyjenkin otteluiden hallinta. Lukko pelaa luistelevaa ja aktiivista peliä. Maalipaikkoja luodaan, mutta niistä ei saada maaleja. Joukkueeseen on otettu maalintekijöitä try-outille´ja ketjukokoonpanoja on rustattu.

Summa summarum

Lukon maalintekopaineet purkautuvat ilotulitukseen Areenalla ja Jokerien puolustuksen heikkous tulee esiin kaikessa karmeudessaan kun jo em. kehuttu tuleva Stanley Cup-voittaja puuttuu tolppien välistä.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Kyllä musta tuntuu, että materiaali vie tällä(kin) kertaa voiton.. Lehtosen poissaolo voi tosin vaikuttaa Lukon kannalta positiivisesti, mutta ei olennaisesti..onnettaren olisi syytä jo liittyä Lukonkin matkoille, pitäisi meinaan alkaa sen kiekon mennä sinne maaliverkkoon, mieluiten siitä punasten putkien välistä..

Lukko ei ole parastaan Hjartwallilla näyttänyt pitkiin aikoihin, jotenkin se into Jokereita vastaan löytyy vasta Äijänsuolla.. noh, toivottavasti Ismo on saanut joukkueeseen edes jotain järkeä ja "vahvistus-suunnitelmat" tekisivät pari maalia..
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Kovasti vaikea on oleva Lukon "kinkunsulatuspeli", joksi myös ensimmäistä joulutauon jälkeistä peliä tiettävästi kutsuttaman.

Etten jopa sanoisi sitä vaikeimmaksi mahdolliseksi ? (Ei sittenkään... Ei tämä tietenkään ole vaikein mahdollinen... Sehän olisi Raksilassa...)

Ylivertaista sarjajohtajaa vastaan, joka juuri on toipunut voitottomien pelien putkestaan ja vielä ym. joukkuen kotikentällä !!!

Siinä sitä on kettupaidoilla totinen iltapuhde. Mutta jos raumalaiset jollain tavoin pystyvät pitämään numerot kohtuullisina, niin siinä on hyvä "ponnahduslauta" lauantain huippuvaikeaan kotipeliin nousukuntoisia Ässiä vastaan.

Toisaalta Lukko ei ole monesti ottanut Pasilassa pahasti selkäänsä, vaan ottelut ovat olleen kohtalaisen tasaisia ottaen huomioon joukkueiden tasoeron.

Olisikohan yksi piste mahdollinen ???
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Liigan paras kotijoukkue vs. liigan huonoin vierasjoukkue? Kyllä, Jokereilla eniten pisteitä kotipeleistä eli 27 pka 1.69 ja Lukolla vähiten eli kuusi pistettä pka 0.43 yhdessä Ilveksen kanssa. Näistä faktoista kun ottelua pohtii niin tulos on aivan selvä: Jokerit tiirikoi Lukon tuskalla, mutta vaivalla noin lukemin 3-1. Lukko ei yllätä ketään vieraissa, ei varsinkaan Jokereita, joiden lentokeli alkaa tästä ottelusta ja jatkuu seuraavissa kahdeksassa pelissä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
jokohan se Cisarkin intotuisi pisteille

ns. "viimeinen" koematsi edessä eikä pojon pojoa taskussa. Mutta kuten Uusi Rauma asian ilmaisee Lehkosen sanoneen "onhan kaveri tehnyt pisteitä NHL:ssä, joten en edes minä pysty hänen ruutiaan kuivattamaan." tai tähän suuntaan, mutta minä kyllä uskon, että Ika ei ole vielä näyttänyt parasta osaamistaan!!


Mainitsen jälleen kerran uskovani kiven kovaan tulokseen 2-2!! Jonka näin jo pari viikkoa sitten unessani!!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko saa onneksi Toni Porkankin mukaan Jokerit-peliin, vaikka se nivunen vissiin vielä kipeä onkin. David Schneider saa parhaan mahdollisen paikan aloittaa uransa Lukossa, Ismo nimittäin pistää vielä tällä hetkellä Helsingissä uutta joukkuettaan odottavan Schneiderin Eepi Hämäläisen pariksi, ja heti on luvassa jääaikaa ylivoimassakin. Aamulla Radio Ramonan kiekkokatsauksessa Ripa Leino tosin mainitsi, että Schneiderin pelaaminen tänään ei olisi ihan varmaa, mutta uskon hänen pelaavan.

Jason Ulmerin laidoilla pelaavat Marian Cisar ja toinen uusi mies Hannu Väisänen, eli ainakin Väisänen saa heti kunnon paikan näyttää osaamisensa. Onko Quinn Hancock nyt sitten pistetty Saarelan ja Torkin väliin?

Näin. Siitä se arkinen aherrus taas alkaa.
 

Jonna79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onkohan mulla mennyt mahdollisesti jotain ohi? Nimittäin en millään näe Pakaslahtea kokoonpanossa. Osaako joku kertoa enemmän?

Jokerit
1
Tommi Niemelä, Maalivahti
31
Markus Helanen, Maalivahti AK


1. kenttä

7
Antti-Jussi Niemi, Vasen puolustaja AK
26
Mika Strömberg, Oikea puolustaja AK
16
Ville Peltonen, Vasen laitahyökkääjä AK
28
Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä AK
25
Jukka Hentunen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

3
Ari Vallin, Vasen puolustaja
6
Ilkka Mikkola, Oikea puolustaja
40
Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä
14
Antti Aalto, Keskushyökkääjä
33
David Nemirovsky, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12
Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja
44
Olli Malmivaara, Oikea puolustaja
37
Timo Vertala, Vasen laitahyökkääjä
29
Jussi Pesonen, Keskushyökkääjä
9
Jukka Voutilainen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

77
Terran Sandwith, Vasen puolustaja
4
Samuli Jalkanen, Oikea puolustaja
11
Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
35
Tommi Hannus, Keskushyökkääjä
12
Markus Kankaanperä, Oikea laitahyökkääjä


www.sm-liiga.fi
 
Viimeksi muokattu:

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
2 lippua tarjolla

Tervehdys,
taas olisi pari lippua tarjolla tämän päivän peliin. YV:tä kehiin, yhteystietoineen. Nopeat elävät.
 

Pateettinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Viestin lähetti Jonna79
3. kenttä
12
Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja
...
4. kenttä
12
Markus Kankaanperä, Oikea laitahyökkääjä

Kankaanperän rooli näyttää mielenkiintoiselta. Liekö painovirhe?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Pakkasukollahan on ollut noita loukkaantumishuolia. Sihvonen pääsee sitten näyttämään ykkösessä ja toivottavasti tulosta tulee. Kyllähän Jokereitten pitäisi homma hoitaa kotiin, mutta homma voi kaatua asenne- ja maalivahtipuolella. Helanen on pelannut hyvin ne muutamat matsit mitä on kentälle päässyt, mutta silti tuntuu vähän orvolta kun Lehtosta ei ole edes varalla.
Saattaa olla hallissa hieman tyhjää katsomossa. Kaupungilla ja täällä duunissa ei ainakaan ole juuri ketään. Paikalla ollaan ja kinkkua sulatellaan vaikka Otson avulla.
 

Jonna79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti PeteX
Pakkasukollahan on ollut noita loukkaantumishuolia.


No näinpä ajattelinkin, mutta jokerit.com kertoo että muita ei ole sairastuvalla kun Mikko Ruutu.
Mutta eipä siellä muutenkaan aina kaikki täyttä faktaa ole.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Schneider

Raumalaiset aviisit siis kertovat, etta Schneider tuli Suomeen niin myohaan, ettei ehtinyt Raumalle eilisiin harkkoihin, ja mies aiotaan panna suoraan raakaan peliin. Aika janna ratkaisu, saa nahda miten paljon peliaikaa irtoaa, mutta oppi-isana on paras mahdollinen eli Eepi parina.

Myos Vaisaselle annetaan heti kova haaste, samassa vitjassa Cisar ja Ulmer. Tatakin on kiva seurata.

Cisarilla on muuten vasta kolmas nayttopeli kasilla, eika vika, kuten Masaman kirjoitti. Mutta ilmeista on Lehkosen lausuntojen pohjalta, etta mies saa jatkaa loppukauden. Voi olla hyvakin ratkaisu, periaatteessa pussintekija, joka vaan odottaa kukkaan puhkeamista.

Lukon kotisivujen mukaa Pakaslahti on kuumeessa. Kun vakiintunut Jokerivahti on poissa, voi Jokerit syyttaa molariaan, jos nyt ihme tapahtuisi ja Lukko sattuisi voittamaan. Ja tietysti myos painvastoin, jos Lukon tehottomuus maaliedustalla on taas sita, mita se on ollut koko kauden.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Viestin lähetti PeteX
Pakkasukollahan on ollut noita loukkaantumishuolia. Sihvonen pääsee sitten näyttämään ykkösessä ja toivottavasti tulosta tulee. Kyllähän Jokereitten pitäisi homma hoitaa kotiin, mutta homma voi kaatua asenne- ja maalivahtipuolella. Helanen on pelannut hyvin ne muutamat matsit mitä on kentälle päässyt, mutta silti tuntuu vähän orvolta kun Lehtosta ei ole edes varalla.
Saattaa olla hallissa hieman tyhjää katsomossa. Kaupungilla ja täällä duunissa ei ainakaan ole juuri ketään. Paikalla ollaan ja kinkkua sulatellaan vaikka Otson avulla.

Tuohon samaan asiaan olen itsekin kiinnittänyt huomiota, että silloin kun Helanen on pelannut niin ihan kohtalaisesti peli on kulkenut ja jos joukkue vielä innostuu auttamaan Markus-boyta (kai se on Makus?) niin ei sinne varmaan kolmea enempää maksimissaan voi mennä ja Lukon viimeistelytaidon tuntien vedin tuohonkin rajaksi 2 ja koska Lukolla on tiukkaakin tiukempi painitreeni ollut takana, on omassa pykälässä oltava se 2.

Jaa, että Pakaslahti on pois? (käsitinkö oikein) se tuo varmaan Sihvoselle todellakin enemmän vastuuta ja onhan hän muistaakseni aloituksissa pärjännyt oikein mainiosti niin siinä olisi sitten Tonille näytönpaikka ja tässä olenkin sitä mieltä että täytyy Lukon miehien lähteä haastamaan näissä aloituksissa kunnolla Sihvosta ja jos näistä saataisiin selkeä yliote olisi maalipaikkoihin pääsy huomattavasti helpompaa.

Torkki ei oikein saanut itsestään kaikkea irti tuolla Baltika turneessa, kuten esimerkiksi Tähtinen. Nyt on sitten Tokella itsetutkiskelun paikka ja kunnon rymistely parantaa Token itseluottamuksen varmasti takaisin ja jos tämä uusi ketju Cisar-Ulmer-Väisänen saisi hommasta muutakin irti kuin minuutteja, olisi Lukolla kenties saumat jopa voittoon ja kuten joku asiantuntija tässä mainitsikin Jokereitten olevan liigan paras kotijoukkue ja Lukon huonoin, niin haluaisin huomauttaa, että syys-lokakuussa saadut kotivoitot eivät varmasti Jokereita hirveästi tänään siivitä mihinkään ja täytyy muistaa, että joukkue koki harvinaisen tappioputken juuri ennen baltika-turnausta ja tässä voi olla sellainen pieni ylimääräinen puristus 3. ja4. kentällä, koska heidän perseensä siellä ensimmäisenä on vadilla jos aletaan uusia miehiä etsimään.


Odotan todella mielenkiinnolla tulevaa ottelua. Valitettavasti en itse pääse paikalle, mutta onhan meille joku neropatti kehittänyt radion:)

esit. jos joku ystävällinen narrifani viitsisi kertoa miten miehet Cisar, Väisänen ja Schneider pelasivat, olisin enemmän kuin kiitollinen rehellisistä kommenteista, toki keltapaitaisten kannattajakin saa kommenttia heittää...
 
Viimeksi muokattu:

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
29.32 1-0 Aalto (Nemirovsky)

Hyvä pojat!

Edit: Lukko kuulemma koko ajan roikkuu meidän hyökkääjissä, varsinkin Peltosessa.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
jaa mitä minä oon kuullut ni asia on juuri toisinpäin eli Ilkka Mikkola ainakin roikkuu kokoajan jonku perässä.
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Viestin lähetti Siirappi
jaa mitä minä oon kuullut ni asia on juuri toisinpäin eli Ilkka Mikkola ainakin roikkuu kokoajan jonku perässä.

Kuulin tän Radio Suomesta, eikä siinä mainittu ketään pelaajaa Lukosta, vaan koko jengi. Mut se siitä
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Radio Ramonan Risto Reipas kehui ainakin kahden erän perusteella Hannu Väisästä varsin hyväksi pelaajaksi. Muutenkin Ulmerin ketjun peli kulki, samoin kuin tuo Hancockin johtaman ykkösen peli. Sen sijaan uusi pakki David Schneider ei ole kentällä käynyt kertaakaan.

Muuten ei Ripan mukaan olla mitään järisyttävän suurta kiekkoelämystä pelaamassa. Kumpikin joukkue pelaa melko tylsää kiekkoa hänen mukaansa, mutta ainakin Lukon taktiikkamuutos vieraspeleihin on ilmeisesti onnistunut. Virheitä ei Lukko juuri ole tehnyt, mikä on hyvä asia.

Maaleja vaan tarttis saada tehdyksi. Vähän näyttää siltä että Helanen kuittaa nollapelin tästä itselleen, ja kuinkas ollakaan tietysti Lukkoa vastaan.

Mutta onhan tässä vielä peliä jäljellä.

Ja saman tienhän juipit meni ja tasoitti pelin. Hyvä Lukko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös