Jokerit kaudella 2020–2021 – joukkueen rakennus

  • 377 083
  • 1 898

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Varmaan ottaa aikansa tottua KHL-peleihin ja uuteen pelitapaan. Yhtä lailla Grantilla kesti tottua, vaikka se on pelannut sentään NHL:ssä.
Jeesjees. Mää luulin, että Jokerit on pelannut Mestis, Liiga ja yhtä KHL-nippua vastaan, joka otti kuokkaan Mestis-jengiltä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti kukaan ei oleta, että Krejcik on heti samaa tasoa KHL:ssä, kuin oli Liigassa. Sarjojen tasoero tiedetään, joten kaverille pitää antaa aikaa ja roolia ottaa tuo gäppi kiinni parantamalla omaa peliään vaatimustason mukaiseksi. Potentiaalia on.
Niin. Tämä olettama tulee osoittaa K&V:lle.

Mitä nyt päättelemään pystyy niin kyllähän tuota Krejcikiä Lepän saappaisiin sovitellaan jollei Grantia heitetä toiseen ylivoimaan. Krejcik kävi ylivoimalla harjoituspeleissä. Grant ei.

Toivotaan että taso nousee. Pelkään pahoin että tästä saadaan Lööv nro 2. 5+10 tehoin.

JOS on hankittu, kuten uskon, top4 rooliin niin ei tuolla 107 majupelin europakille mitään kovin pitkää totuttelujaksoa ole syytä antaa.
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Maalivahdit vuotaa ja viisikkohyökkäys loistaa poissaolollaan. Maalintekijät puuttuu. Heti 5-0 takkiin kauden avauksesta. Nyt Kurri hereille!
Äläs ny, vajaa vuosi sitten oltiin fyysisesti paikalla ja tulos oli samanlainen! Henkisestä paikallaolosta en ota kantaa...

21.09.19KHLDinamo MinskJokerit5 : 0
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Kyllä tästä 5-0 tappiosta tuli parempi mieli kuin viime vuoden avauspelistä Minskiä vastaan.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lyhyesti ranskalaisilla:
-Mäenalanen ei tule riittämään 2. keskellä. Tai tulee mutta NJ menee täysin hukkaan. Saku on yössä. Uutta sisään kiitos.
-Kärkiäijä x 2 tarvitaan sisään. 1 hyökkäykseen 2 keskelle ja toinen pakistoon Lehtosen tilalle.
-Jokerit pelaa samaa Marjahokia kuin ennenkin. Syötetään kun on paikka laukoa ja päin vastoin. Tänään 3 x 2vs1 päättyi epäonnistuneeseen syöttöön. Suoraviivaisuutta kiitos. Varsinkin pienemmässä kaukalossa.
-Pudas helvetin hyvä kiekolla, käy kuumana, omissa välttävä. Chay Genoway reinkarnaatio.
-Krejcik paransi. Erittäin eleetön omissa.
-ylimääräinen ranskalainen N Jensenin säälimiseen. Antakaa sille nyt vittu kunnon ketjukaverit. Eeli tai Schroeder.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
-Mäenalanen ei tule riittämään 2. keskellä. Tai tulee mutta NJ menee täysin hukkaan. Saku on yössä. Uutta sisään kiitos.
Milloinkohan me saataisiin Jensenille oikeasti kunnon sentteri? Marjamäki tietysti tietää paremmin kuin minä, mutta olisin itse koittanut istuttaa Schroederia siihen Jensenin sentteriksi. Nelli nyt pelaa missä pelaa, kun saa kuitenkin ketjunsa tekemisellään astetta paremmaksi. Haapala - Mäenalanen - Jensen oli kyllä pudotuspeleissä varsin kovassa tikissä, että josko se siitä. Silti ei voi välttyä ajatukselta, kuinka Jensenin ketjua kipparoi joku oikea ja kunnon peliätekevä keskushyökkääjä. Katsellaan.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä enemmän näitä Lehtosen ja Tolvasen sainauksia ajattelee, sitä järjettömämmäks ne käy. Se on varmaa, että NHL alkaa suunnitellusti erityisjärjestelyin, joten mikä hyöty näistä pelaajista on? Ei vaan voi käsittää. Änäristä tulee drop-outteja, ja niidenkö varaan lasketaan? Mitä sit kun kukaan ei tartu syöttiin? Sainataanko Kennedy? Hyvä meininki muuten, mut tää joukkueen rakentaminen on kyllä farssi varsinkin näiden lainapelureiden osalta.

Olisin paljon tyytyväisempi, jos Tolvasen sijaan sisään olisi tullut joku "Karjalainen" pari vuotisella diilillä ja Lehtosen sijaan Leppä pelais vuoden sopimuksella.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Onks Juhamatti Aaltosel jo soppari johonki?
 

Vahamestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit sekä suomalaiset änärissä
No nyt löytyi läheltä ja kaukaa kakkoseen mitat täyttävä sentteri. Mikäli kausi päästään pöpöistä huolimatta rullaamaan läpi, on jokereilla kyllä kova nippu kauteen 20-21
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Nyt tuli puskista mutta tervetuloa takaisin!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt oli kyllä odottamaton käänne. Mutta ihan mahtava juttu. Sentterit näyttävät nyt hyvältä.

Olin siinä uskossa että Regin oli kirjoittanut jo sopparin SHL: ään mutta eipä näin ollutkaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Nyt on sitten viisi ketjullista oikeastaan maajoukkuetason pelaajia. Paperilla tämän lähemmäs liigan suurjoukkueiden haastamista on vaikea kuvitella päästävän. Nyt pitää sitten vain toteuttaa.

Toki Lehtosen ja Tolvasen tiedossa oleva lähtö tuovat mielenkiintoisen uhkakuvan kauteen, mutta ei "omien" kotiuttamista voi oikein moittiakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös