Jokerit kaudella 05/06

  • 491 873
  • 2 612
Tila
Viestiketju on suljettu.

Phol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masa
VirmasMasa, muuten hyvää duunia, mutta Jalkasen tai Häkkisen jatkosopimuksia laatiessa taisi peukalo lipsahtaa hetkeksi sinne takapuoleen. Niin no, ei se Kuusistokaan taida oikein löytää itsellensä tuolta tilaa- - ehkä Variksen tilalle, jos herralla ei kulje, mutta Petsku sitten Play-ohveihin takaisin kiitämään.

Mutta vaikka näin:

Dahlman - Pakaslahti - I. Filppula
Valtonen - *Jumala* - Jantunen
Virta - V. Filppula - Varis
Mäki - Kuki - Koivisto
(Kuusisto - Kivistö - Uronen) Toivottavasti Kivistön Essi pääsisi vetämään edes yhden vaihdon kauden aikana.

Kantee - Latvala
Lepistö - Martikainen
Järventie - Kankaanperä
Kalteva - Jalkanen
Konttinen (?!) :´(

Timi
Hovinen
 

Haukansilmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Gags
Mihin Konttinen on menetetty?

Liigasopimusta ei ole näköjään tullut ja Konttinen itse sanoi jo alkukeväästä, että jos ei paikka liigassa aukea niin mestikseen sitten.

Tulee mieleen vuosi sitten tapaukset Arsi Piispanen (Jyp), Lasse Korhonen (Ilves) ja Mikko Silvennoinen (Saipa) eli yli puolet A-junnujen ykköskentästä kupattiin muihin liigaseuroihin. Näistä pelaajista vain Piispanen pääsi edustukseen. Silvennoinen ja Korhonen istutettiin ensin A-junnuihin ja sittemmin vuokrapelaajina mestikseen.


----
 

Pusacher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Leijonat, Zidane.
Ihmetystä herättää, mitä Varis, Latvala, Häkkinen ja Kuusisto tekevät tuossa ryhmässä? Ennen Jokereita arvosteltiin siitä, kun joukkueessa oli liikaa tähtiä ja vähän duunareita. Nyt taitaa tilanne olla päinvastainen. Harmaata, niin harmaata...

Jotta nykyinen Jokerit pystyisi suistamaan Kärpät valtaistuimelta, olisi nykyrunkoon pitänyt tehdä muutoksia. Tosin sekään ei riitä, jos ja kun Kärpillä sama ryhmä jatkaa. Jortikka tais heittää, kun kysyttiin jossain toisen tappion jälkeen, että miten tasoa voidaan vielä nostaa: "todella kovissa väännöissä tulee muutamilla pelaajilla ne henkilökohtaiset limitit vastaan". Edellä mainitut miehethän ne tais olla kyseessä (+ Metro & Jarna). Myöskin Dahlman on avuton ilman taitavaa, vähintään Helmisen tai Metropolitin tasoista sentteriä (näiden kanssa pelatessaan jälkeä syntyi, muuten ei). Ai ai Jokerit...

Kokematon valmennus + tasapaksu materiaali = tuskainen ja vähämaalinen ensi kausi?

3 Kärjessä ensi vuonna: Kärpät, TPS, Tappara.
 

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Ei peliäkään ensi kaudella

Entinen suosikkipelaaja (Immonen) kasaa nyt sellaista mikkihiirijengiä, että Jokereiden rahoitus loppuu täältä. Täällä jotkut miettivät pärjääkö tää jengi Kärpille, kun pitäisi miettiä pärjääkö noi Jypille. Puolustus on pienin ja tylsin, mitä ihminen voi tolla rahalla koota. Hienoa kuitenkin, että omille junnuille annetaan mahdollisuus. Junnuille pitäisi vaan saada rinnalle huippuja, eikä mitään saatanan Latvaloita. Latvala on pieni, ruma, saatanan huono ja haiseekin saletisti pahalta. Hyökkäävä pakki - Jan Latvala ja 7200 maksanutta katselijaa ja paikalla miltei 3000. Miksi Kankaanperän sopimus uusittiin, sehän on yli 180cm?
 

Jeffrey

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Re: Mestaruuteen vaaditaan...

Viestin lähetti Haukansilmä
Lokakuun sääntö ei taitane enää olla voimassa A-junioreissa, joten syksyllä kauden 2005-2006 alkaessa 84-ikäluokkalaiset Filppula, Lepistö, Kantee, Kalteva ja Kivistö siirtyvät junioreista miehiin.

Joo.. Nyt täytyy myöntää, että oot ihan oikeessa.. Toi lokakuun sääntö toimii A:ssa vaan alemmilla sarjatasoilla. Eikä sielläkään enää vapaasti saa vaihtaa eri ikäryhmien välillä...
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kuusisto, Jalkanen, Häkkinen. Noita kolmea nimeä ihmettelen, Lade menkööt paremman puutteessa. :-) Joukkue näyttää ihan hyvältä, mutta jälleen kerran niin kevyeltä ja 'duunarimaiselta'. Nytpä tarvitaankin liigatason snaipperi (Selänne) ja fyysinen jannu sekä vielä Metron korvaaja. Kovat on vaatimukset, mutta mutta.. Ihan tyytyväinen olen tässä vaiheessa.
 

Filosofem

Jäsen
Viestin lähetti Haukansilmä
Liigasopimusta ei ole näköjään tullut ja Konttinen itse sanoi jo alkukeväästä, että jos ei paikka liigassa aukea niin mestikseen sitten.

Tulee mieleen vuosi sitten tapaukset Arsi Piispanen (Jyp), Lasse Korhonen (Ilves) ja Mikko Silvennoinen (Saipa)
Mutta eikös Arsi Piispanen palannut ennemminkin kotiinsa Jyväskylään? Vaikka hän toki lupaava olikin, niin hänen lähtönsä viime kaudella ei sinänsä satuttanut, koska poika pikemminkin palasi sinne, minne kuuluukin.

Korhonen ja Konttinen pakistosta toki menetettiin, mutta onneksi ensi kaudella pelaavassa kokoonpanossa esiintyy Lepistö, Kantee ja Kalteva. Tämä on niin helvetin loistava juttu, ettei noiden Korhosen ja Konttisen lähtö niin kauheasti vituta, sillä kaikkia nuoria ei voida millään pitää. Lisäksi nuo niin sanotut vuokrasopimukset SM-liigassa tuntuvat olevan ennemminkin pelaajasiirtoja. Vai haluaisiko vaikka SaiPa ottaa jonkun lupaavan, mutta kokemattoman ja raakileen Jokerijunnun yhden kauden ajaksi, jonka aikana pelaaja valmistuisi vain sitä varten, että mahtuisi seuraavalla kaudella Jokereihin edes nelosketjuun. Ei todellakaan.

Sitten tämä kitinä Pasi Häkkisestä. Pasilla oli jo vuosi sitten sopimus Jokereihin kaudelle 05-06. Mielestäni olisi erittäin tyhmää lähteä sitä purkamaan, jos kerran Häkkiselle sopii tuo kakkosveskan rooli. Varsinkin kun Pasilla on edellytykset pelata ykkösmaalivahdin virkaa liigatasolla, kuten hän toissakaudella erinomaisella asenteella ja työllä osoitti. Mitä pahaa Häkkinen on siis tehnyt, että hänen sopimuksensa olisi pitänyt purkaa, häh? Tähän olisi kiva saada perusteluja niiltä, ketkä Häkkisen sopimusta ihmettelevät. Nyt päättyneellä kaudella Häkkistä kohdeltiin aika kaltoin, enkä asettaisi kovinkaan paljon merkitystä niille kahdelle pelille, jotka hän pääsi pelaamaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Filosofem
Mitä pahaa Häkkinen on siis tehnyt, että hänen sopimuksensa olisi pitänyt purkaa, häh?
En voi kuin omasta puolestani vastata, mutta eiköhän tässä lähinnä ihmetellä sitä, että Pasi suostui jäämään ts. ei ole itse pyytänyt siirtoa. Näin ainakin minä asian näen.

Mulle Pasi kelpaa oikein hyvin, mutta jos Thomas jatkaa on aika vaikea kuvitella Pasille kovin paljon peliaikaa. Eli oikein loistava kakkonen, mutta riittääkö Pasille kakkosen paikka ?

Tätä asiaa voi kyllä tarkastella niinkin, että löytyykö SM-liigasta yhtään seuraa, jossa paikka ykkösenä olisi "takuu" ?
 

Jokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Re: niin

Viestin lähetti liigajyrä
samoja ajatuksia nousee itsellenikin mieleen mitä täällä muutama on kirjoittanut . Eli Häkkinen, Latvala ja Jalkanen.

Jos Thomas ei Suomeen palaa ei Häkkisellä voi missään nimessä lähteä kauteen. Hovinen tulee pelaamaan a-junnuissa ja sopimus joka hänen kanssaan tehtiin karkoitti muutamat ostajat pois hänen läheltään. Hovinen on huomattavasti lahjakkaampi kuin Hallikainen.


Itse uskon, että Häkkisellä on mahdollisuus lähteä syksyllä mikäli Thomas tulee. Mutta mikäli Tim ei tule niin näkisin että Pasi jää ja Thomasin stuntti &Pasi pelaisivat runkosarjaa tasatahtia paremmuuden mukaan.

Laden hyväksyn juuri, mutta todellakin Jalkasella ei ole mitään annettavaa ellei valtava loukkaantumissuma iske. Toivottavasti Latvalasta ei makseta järjetöntä summaa. Järventien ja Kankaanperän pidän mielellään.

Hyvältä näyttää joka tapauksessa. Pitää olla tyytyväinen sillä mikään muu jengi ei nosta tasoaan radikaalisti pelaajistoltaan( ellei Blegia lasketa) ja Kärpät ei tule muuttumaan. Jos sentterihankinta onnistuu niin hyvät ovat lähtökohdat.

Pelaajillemme oli ottajia, mutta ne pidettiin ja uskoisin että valtavaa ylihintaa ei maksettu liikaa. Tai mikäs siinä jos kirstu antaa periksi.
Itselle kelpaa mestaruus, mutta toisille naapurin tapaan fyysinen pelote on poikaa tärkeämpi. Katsokaa Ouluun. Niin siellä ei ole edes Kankea. Toki Aarnio ottaa vauhtia ja taklaa, mutta ei nykyliigassa, ei näillä lentokentillä ja näillä tuomareilla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Re: HAJAHUOMIOITA

Viestin lähetti Stolk-2
2. Virta korvaa Lindin ja I Filppula Hancockin. Virtaa korvaa Lindin hyvin, jos asenne on oikea. Miten ihmeessä I Filppula korvaa muka Hankin? No samanlaiset tehot oli molemmilla viime kautena, mutta Hankin piti olla varametro, jota hän ei ollut. Siis Hankin korvaajan pitää olla tosi kova nimi, joka tekee ne tehot mitä Hankin piti tehdä.

3. Metron korvaajan ei tarvitse olla välttämättä sentteri. Vallu korvaa Metron varmasti jos saa kovat laiturit rinnalleen. Meillä on jo aika kova sentteriosasto ilman Metron korvaajaa. Jos saisi yhden tai kaksi fyysistä laituria, jotka osaavat pistää kiekon sisään mistä tahansa paikasta. Ei kai haittaisi jos toinen tai molemmat osaisivat vielä hanskata.

2. Tässä on vinha pointti; Siis missä on se maalintekijä, joka olisi pitänyt olla jengissä jo viime kaudella, mutta ei näkynyt, ja jonka olisi ehdottomasti pitänyt olla nyt hankintalistalla mutta eipä näy vieläkään? Siis kyllä kai tässä hommassa nyt pitäisi olla tavoitteena mennä eteenpäin eikä jäädä hengailemaan laakereilleen tyytyväisenä maan toiseksi parhaan joukkueen tittelistä?? Haloo Virmanen, hommaa nyt se maalintekijä jos meinataan Kärpät ensi kaudella haastaa.

3. Kävisihän se näinkin. Ehkä. V. Filppula, Virta, Pakaslahti ja Kuki saattaisi riittää, jos todella tulisi kaksi maalintekijää. Mieluummin kuitenkin ainakin omasta mielestäni 1 pätevä maalintekijä + Metron stuntti keskelle.

Ei sitten tullut Strömberg. Itse pidin tätä varmana, mutta näköjään ei ollut. Nimimerkin Renegade sanomisiin en ota kantaa. Ströba olisi kyllä voinut Jokereissa vielä yhden kauden vääntää, mutta ei siis väännä ja se siitä. Tervetuloa Jokereihin Tony Virta myös minun puolestani!
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Minkäslainen lupaus tämä Esa Kivistö on ? Viime kaudella kuitenkin vain kuusi peliä A-junnuissa tehoilla 1+1. Aiemmilta kausilta B-junnuissa tilastojen mukaan ihan hyvin pisteitä. Pienikokoinen, mutta massaa näyttää olevan ihan hyvin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Re: Re: HAJAHUOMIOITA

Viestin lähetti Jokerit Forever
2. Tässä on vinha pointti; Siis missä on se maalintekijä, joka olisi pitänyt olla jengissä jo viime kaudella, mutta ei näkynyt, ja jonka olisi ehdottomasti pitänyt olla nyt hankintalistalla mutta eipä näy vieläkään? Siis kyllä kai tässä hommassa nyt pitäisi olla tavoitteena mennä eteenpäin eikä jäädä hengailemaan laakereilleen tyytyväisenä maan toiseksi parhaan joukkueen tittelistä?? Haloo Virmanen, hommaa nyt se maalintekijä jos meinataan Kärpät ensi kaudella haastaa.

!

Niin en nyt olisi kauhean huolissani maalintekijöistä kun eletään Huhtikuun loppua ja kauden alkuun on runsaasti aikaa.
Moni todellinen huippu odottaa mitä esim NHL:ssä tulee tapahtumaan ennenkuin rustaa nimensä sopimuspaperiin.

Toiseksi moni suomalainen seurajohtaja ei halua pelaajaa jolla on NHL pykälä. Nyt jo Jokereissa on yksi sellainen eli tärkein sopimus Tim Thomasin muodossa.
Yksi maalintekoon liittyvä seikka on tapaus nimeltään Teemu Selänne . Teemu ratkaisisi tämän yhden ongelman kerta heitolla..Ja jos ja kun puolustukseen saadaan yksi fyysinen kanukki pakki homma on ihan hyvin hanskassa joten jäitä hattuun ja odotellaan.

Es Kivistöstä ihan potentiaalinen kaveri suht vahva ikäsekseen ,ongelmia on ollut vammojen kanssa.Tuskin kuitenkaan mahtuu pelaavaan kokoonpanoon heti mutta haistelee ilmapiiriä.
 

Jeffrey

Jäsen
Viestin lähetti ennustaja
Minkäslainen lupaus tämä Esa Kivistö on ? Viime kaudella kuitenkin vain kuusi peliä A-junnuissa tehoilla 1+1. Aiemmilta kausilta B-junnuissa tilastojen mukaan ihan hyvin pisteitä. Pienikokoinen, mutta massaa näyttää olevan ihan hyvin.

Taisipas olla A:n kapteeni.. Semmonen perus puurtaja ei mikään häikäsevä, mutta ei mikään ihan paskakaan.. Silmä miehellä on ihan ok ja syötöt sekä vedot ihan hyviä..
 

Haukansilmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Filosofem
Mutta eikös Arsi Piispanen palannut ennemminkin kotiinsa Jyväskylään? Vaikka hän toki lupaava olikin, niin hänen lähtönsä viime kaudella ei sinänsä satuttanut, koska poika pikemminkin palasi sinne, minne kuuluukin.

Kyllä se Arsi asui vanhempiensa kotona pääkaupunkiseudulla ja edusti Jokereita C-, B-, ja A-junioreissa sekä edustuksessa. Toki Arsi on Jyväskylässä asunut ja ensimmäiset piirtonsa jäähän siellä naperona piirtänyt.



Lisäksi nuo niin sanotut vuokrasopimukset SM-liigassa tuntuvat olevan ennemminkin pelaajasiirtoja. Vai haluaisiko vaikka SaiPa ottaa jonkun lupaavan, mutta kokemattoman ja raakileen Jokerijunnun yhden kauden ajaksi, jonka aikana pelaaja valmistuisi vain sitä varten, että mahtuisi seuraavalla kaudella Jokereihin edes nelosketjuun. Ei todellakaan.

Case Silvennoisessa ja Korhosessa muut liigajoukkueet tarjosivat jokerijunnuille itselleen halvan liigasopimuksen, eivätkä odottaneetkaan muuta kuin saada merkittävän vahvistuksen A-junnuihin. Pelkkää isoa plussaahan on jos pelaajasta kasvaakin mies edustukseen. Riski ja rahallinen panostus eivät ole kohtuuttomia. Kärpäthän hankkii pelaajansa jo C-junnuihin puolen Suomen alueelta ja HIFK:ssa pelaajia jo kuskataan Tsekistä, Virosta, Pietarsaaresta ja ties mistä varmistamaan juniorikiekon menestystä. Eikä siinä ole mitään moitittavaa, päinvastoin. Se kertoo vain seuran halusta satsata ja yrittää menestyä parhaalla mahdollisella tavalla sekä tuottaa jatkuvana virtana oman juniorikoulun kasvatteja ylöspäin. Naapurihan vuokrasi Varakkaan (ja loukkaantuneen Salosen) muille liigajoukkueille siirtoikkunan loppuun saakka ja kutsui sitten takaisin pelaamaan A:n playoffseja ja edustuksen reserviksi.


-------
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Nyt ei tunnu oma rosteri niin pahalta kuin näin tämän, ok pari pelaajaa tulossa vielä ja kun Thomas pelaa maalissa niin kenttäpelaajien surkeuskaan ei haittaa niin paljoa.

Harmaata, helvetin harmaata ja varmaan vähiten fyysinen joukkue SM-liigassa moneen vuoteen, tosta Kankaanperä ja Valtonen sairastuvalle niin naisten maajoukkue veisi teitä taklauspelissä. Immonen kokoaa itsensä näköistä pelaajamateriaalia ympärilleen.

Rosteri huutaa pahasti lihaa & taitoa hyökkäykseen, varsinkin sentteriosastolla (sama ongelma omassa joukkueessa).

Ilman provoa täytyy kyllä sanoa että tuo jengi vahvistettuna Thomaksella ja "metrolla" ei kyllä taistele mestaruudesta Kärppien kanssa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Daespoo
Ilman provoa täytyy kyllä sanoa että tuo jengi vahvistettuna Thomaksella ja "metrolla" ei kyllä taistele mestaruudesta Kärppien kanssa.
Miksi ihmeessä ei taistelisi. Jos tuohon saadaan "Metro" ja Thomas, niin MV-kalusto on sama, hyökkäys on vahvistunut (Virta, I.Filppula vs. Hancock, Lind). Ainoa heikentynyt osa-alue on puolustus. Jos sinne saadaan joku Väänäsen korvaaja, niin sekin osa-alue on kunnossa. Campbellin voi korvata sillä, että Lepistö on vuoden verran kokeneempi ja Kanteekin alkaa olla kelpo kamaa liigassa.

Jos siis ne skenaariot toteutuvat, että liigan taso heikkenee entisestään, niin tuossahan on helvetin kova joukkue. Sitten tuohon vielä vaikkapa Teemu niin a vot, siinä olisi.
 
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Re: Re: Re: HAJAHUOMIOITA

Viestin lähetti liigajyrä
Yksi maalintekoon liittyvä seikka on tapaus nimeltään Teemu Selänne . Teemu ratkaisisi tämän yhden ongelman kerta heitolla..

Sinäpä sen sanoit..jotenkin vaan tuli noista tiedotustilaisuuden kommenteista sellainen tutina, että haussa on Metropolitin korvaaja vaikka Kiinasta ja sen pituinen se. Toisaalta, Matin sanomisien syvempi alleviivaaminen milloin missäkin tilanteessa nyt on ihan sama kuin uskoisi joulupukkiin. Ainakaan jengissä ei näytä olevan yhtään roskista ensi kaudella, mikä jo sinällään asettaa pienen ihmislapsen hämmennyksen valtaan -onks tää muka Virmasen ajan Jokerit? Ei tässä tosiaan paniikkia, yksi maalintekijä voi tulla mukaan myöhemminkin NHL-maailman kuvioiden selkiytyessä ja sitten näyttäisi jo tosi hyvältä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Ei peliäkään ensi kaudella

Viestin lähetti Tumba
Entinen suosikkipelaaja (Immonen) kasaa nyt sellaista mikkihiirijengiä, että Jokereiden rahoitus loppuu täältä. Täällä jotkut miettivät pärjääkö tää jengi Kärpille, kun pitäisi miettiä pärjääkö noi Jypille. Puolustus on pienin ja tylsin, mitä ihminen voi tolla rahalla koota.

Fyysisyyden puute tulee olemaan yksi isoimmista ongelmista ensi kaudella. Vielä sitäkin suurempi ongelma saattaa piillä maalinteossa tiukoissa väännöissä kuten playoffeissa. Tämä varmojen maalitekijöiden puute on kiusannut Jokereita jo monta kautta. Poikkeusvuosi oli 2002, mutta sitä ennen ja sen jälkeen maalinteko on ollut kovissa otteluissa tuskaa.

Oma arvaus on sellainen, että Jokereista pyritään rakentamaan eräänlaisia superduracelleja. Siihen rooliin sopivat parhaiten pienet ja vikkelät kaverit. Ja sen takia Lukkarila palasi joukkueeseen. Vaikka muuta julkisuudessa puhutaankin, hänen palkkaamisensa oli selvä jo ennen Wadelle esitettyä päävalmentajan pestiä.

Aika näyttää miten onnistutaan. Jos en olisi jutellut Waden kanssa pelistä ja taktiikasta aikanaan useamman kerran, olisin valmis uskomaan siihen, että mäkeen menee. Mutta Wade ei ole peruuttelevan kiekon miehiä. Hän ymmärtää hyvin senkin, että kentällä pitää tapahtua paljon, jotta pelillä olisi riittävästi arvoa myös katsojille.

Kyllä mä suhtaudun kaiken kaikkiaan positiivisesti ensi kauteen kuitenkin. Vaikka en tuollaista joukkuetta olisi itse kasannutkaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Daespoo
Ilman provoa täytyy kyllä sanoa että tuo jengi vahvistettuna Thomaksella ja "metrolla" ei kyllä taistele mestaruudesta Kärppien kanssa.
Se että ylempi kirjoitus lähti sun näppikseltä ei yllätä. Eikä sekään että oot taas mitä todennäköisemmin pihalla kuin lintulauta.

Sitoutuminen ja jatkuvuus on avainsana täällä nykyään.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Ilmala
Se että ylempi kirjoitus lähti sun näppikseltä ei yllätä. Eikä sekään että oot taas mitä todennäköisemmin pihalla kuin lintulauta.

Sitoutuminen ja jatkuvuus on avainsana täällä nykyään.

No siinähän se tuli sitten varsin asiapitoisesti kuitattuna, kiitoksia tästä verbaaliakrobatian & vasta-argumenttien käytön oppitunnista Ilmalaan.

Noin vakuuttavien perustelujen jälkeen vaihdan mielipidettäni 180 astetta, Jokerit on ilman muuta no.1 suosikki ensi kaudelle.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Viestin lähetti Daespoo
Harmaata, helvetin harmaata ja varmaan vähiten fyysinen joukkue SM-liigassa moneen vuoteen, tosta Kankaanperä ja Valtonen sairastuvalle niin naisten maajoukkue veisi teitä taklauspelissä. Immonen kokoaa itsensä näköistä pelaajamateriaalia ympärilleen.

Kyllähän se ketuttaa, jos ei joukkueeseen tule yhtään jauhelihaosaston miestä tai edes sen suuntaista, joka voisi taata Filppuloiden ja kumppaneiden pelirauhan myös fyysisemmissä kamppailuissa. Valtonen ja Kankaanperä yrittävät, mutta nauttisin suunnattomasti jos siellä olisi yksi, jonka kentällä ollessa vastustajan "kovikset" olisivat ihan sukkana.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kovuutta jengiin tässä on itketty jo liiankin pitkään. Ei jaksa enää edes unelmoida moisesta, koska näillä näkymin sellasta ei tulla näkemään liian pitkään aikaan. Naapurin kaikkien aikojen kovin gooni oli jo paikkaa puoliväkisin kokoonpanosta ottamassa, mutta tulokseen ei päästy. Olisi ollut kiva nähdä reaktiot tälläkin palstalla kun kovin punainen olisi viilettänyt Jokereiden rosterissa ja täydellä sydämellä.

Viestin lähetti Daespoo
No siinähän se tuli sitten varsin asiapitoisesti kuitattuna, kiitoksia tästä verbaaliakrobatian & vasta-argumenttien käytön oppitunnista Ilmalaan.

Noin vakuuttavien perustelujen jälkeen vaihdan mielipidettäni 180 astetta, Jokerit on ilman muuta no.1 suosikki ensi kaudelle.
Hyvä että alkaa pönttö raksuttamaan siellä päässä, niin ehkä jaksan jonkun kirjoituksesi lukea tulevaisuudessa. Oppitunnista tulee lasku sitten postissa. ;)
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Viestin lähetti bozik
Mulle Pasi kelpaa oikein hyvin, mutta jos Thomas jatkaa on aika vaikea kuvitella Pasille kovin paljon peliaikaa. Eli oikein loistava kakkonen, mutta riittääkö Pasille kakkosen paikka ?
Jos en kovin väärin veikkaa niin Häkkinen ei kauden alkaessa enää Jokereiden rosterissa ole. Olkoon nyt kesän siellä kunnes Thomaksen sopimus julkaistaan, tai jonkun hänen stunttinsa.

Kakkosena Pasi ei enää tule Jokereissa olemaan, eikä myöskään ykkösenä.

Viestin lähetti Ilmala
Naapurin kaikkien aikojen kovin gooni oli jo paikkaa puoliväkisin kokoonpanosta ottamassa, mutta tulokseen ei päästy. Olisi ollut kiva nähdä reaktiot tälläkin palstalla kun kovin punainen olisi viilettänyt Jokereiden rosterissa ja täydellä sydämellä.
Tämä pisti kyllä hymyilyttämään kun faktat tuosta anelusta kuuli. Ja kaikkihan haluavat Suomen Ainoaan Oikeaan Jääkiekkojoukkueeseen vai miten se naapurien mantra meneekään, heh.

Ehkä ihan hyvä toisaalta että tuota miestä ei kuitenkaan Jokereissakaan nähdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös