Jokerit-JYP 15.1

  • 5 820
  • 97

SjV

Jäsen
Kas tässä uunituore illan JYP. #20 Pavel Vostrak näyttää olevan istutettu Ton ja Hirvosen kanssa kakkoseen.

1.Kenttä
Chlubna - Kärkkäinen - Virtanen
Cech - Glad

2.Kenttä
Ton - Hirvonen - Vostrak
Poikolainen - Nikolov

3.Kenttä
Kulonen - Hauhtonen - Pihlman
Loikala - Marttinen

4.Kenttä
T.Jääskeläinen - Hytönen - J.Jääskeläinen
Siltavirta - Virolainen

Maalivahdit:
Lehto (Leinonen)

Poissa kokoonpanosta:
Huczkowski (A-nuorten mukana)
Liimatainen (A-nuorten mukana)
Ahonen (Murtunut leuka. Paluu tammikuun lopulla)
Mikkonen (Munuaisvamma. Paluu helmikuun lopulla)
Sillgren (Kuume)
Tervo (A-nuorten mukana)
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
JYPiltä poissa siis kuumeinen Harri Sillgren, Olli Ahonen sekä a-junnuihin tiputetut Liimatainen, Tervo, Mikkonen ja Huczkowski.

Vostrak pelaa Kulosen paikalla Tonin vierellä kuten arvasinkin. Sentteriksi on vaihtunut hyvin viime aikoina pelannut Hirvonen. Töppösen rooliksi jäänee blokkipeli ja aloitusten voittaminen, jossa kaveri onkin onnistunut viime aikoina kiitettävästi.

Huomattavaa on uudelleen koottu HPK-kentällinen kolmosessa. Toivottavasti tuo toisi uutta virtaa Kulosellekin ja Pihlmanin vire MM-kisojen jäljiltä on arvoitus.

Lehto maalissa. Onko se JJ:n vuoro olla ottavana osapuolena ja Leinonen pelaa sen voitto-ottelun IFK:ta vastaan?

EDIT:Poistettu kokoonpano, koska vain nopeat elävät..
 

heka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:n ketjut

JYP:n ketjut näyttää todella mielenkiintoisilta. Vostrak näyttää olevan pelissä mukana ja pelaa kakkosketjussa Tonon - Hirvosen kanssa. Silli ei ole valitettavasti mukana kuumeen takia, mutta edellinen kuumepotilas Pihlman taas palaa peliin.

Tuolta sivun alapuolelta löytyikin vielä kaikista positiivisin ilmoitus, Spock Ahosen paluupäivä on jo tammikuun lopulla, eikä suinkaan Suolajärvikylän urheilukisojen jälkeen. Näin hyvinkin iskukykyinen miehistö taistelee tosissaan playoff-paikasta..
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Re: JYP:n ketjut

Viestin lähetti heka

Tuolta sivun alapuolelta löytyikin vielä kaikista positiivisin ilmoitus, Spock Ahosen paluupäivä on jo tammikuun lopulla, eikä suinkaan Suolajärvikylän urheilukisojen jälkeen. Näin hyvinkin iskukykyinen miehistö taistelee tosissaan playoff-paikasta.. [/B]

Tuo meni minultakin ohi. Hyvä vaan Ahosen ja JYPin kannalta. Näin Ahosen lauantaina baarissa enkä havainnut leuassa tai miehessä merkkiäkään leukamurtumasta. Siellä mies kittasi kaljaa ja jauhoi p*skaa kädet heiluen tiskillä. Jos tuohon kykenee, niin eikä silloin pystyisi jo pelaamaan lätkää täysmaskilla? Toisaalta lääketieteellinen oppineisuuteni rajoittuu lähinnä Jalluun, joten kovin oppinut arvaukseni ei ole

Iskukyvyn olisi parannuttava Ässät pelin kahdesta viimeisestä erästä, jos sinne play-offeihin oikeasti halutaan. Jos Vostrakin kohtalo oli tulla sellaisella ilmeellä esiintyvään joukkueeseen mitä lauantaina Hippoksella nähtiin, ottanee Pavel kimppakyydin maaliskuun puolivälin tienoilla Cechin, Chlubnan ja Tonin kanssa Helsinki-Vantaan lentoasemalle.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Harmin paikka kun Silli on poissa, pelasin ainakin viimeviikolla ihan pirteästi.

Joku tuossa edempänä puhui siitä JYP-Jokerit TV-pelistä. Mielestäni kyllä JYP pelasi sillon aika hyvän oloisesti, eikä Jokeritkaan mielestäni mitenkään huonosti, joten ihan oikeat lukemat ne 2-2.

Tämän viikon kahdesta hesan pelistä, sekä kotipelistä Lukkoa vastaan pitäisi kyllä ottaa se 4, tai vähintään 3 pistettä. Jokereita vastaan aavistelen tappiota, mutta HIFK:lta ja Lukolta pitäisi sitten ottaa täydet pisteet. Toisaalta yllätykseenkin Jokereita vastaan on mahdollisuus, ainakin tasuriin. Jokerit on kyllä ollut aika kovassa vireessä nyt... Vielä vajaa 5½ tuntia, ja sitten Radio Keskisuomi auki ja jännittämään. :) Saas nähdä kuinka Vostrak pelaa, mielenkiinnolla jään odottelemaan.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tomas Chlubna?

Niin, miten miehen sopimusneuvottelut ovat edenneet? Tietooni on tullut, että mies olisi saanut erittäin rahakkaan tarjouksen myös Venäjältä. Sitä en tiedä onko kaveri edes kiinnostunut moisesta tai yrittääkö tämä venäläisseura houkutella kaveria jo nyt kevääksi vai vasta ensi kaudeksi. Jokatapauksessa iso pino rahaa on tarjottu. Mitään lisätietoa? Tuo Vostrakin hankinta tuli vain niin yllättäen, että luulen sen liittyvän jotenkin myös Chlubnan suunnitelmiin. Kaverithan ovat jopa hieman samantyylisiä ja Holtari kertoi Jypin suunnittelevan Vostrakista myös pitempiaikaista vahvistusta.
 

KlapKlap

Jäsen
Suosikkijoukkue
NoMoreHockey
Tomas Chlubna sopisi ensi vuoden Jokereihin OIKEIN MAINIOSTI, joten mikäli miehen soppari ei ole kunnossa, niin Virmaneeeeeen .. sekkivihko esiin :D Tulisi taas yksi mainio kuppaus pikkuseurasta
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
21
Jamie Ram, Maalivahti AK

32
Kari Lehtonen, Maalivahti



1. kenttä

2
Ari Vallin, Vasen puolustaja AK

6
Ilkka Mikkola, Oikea puolustaja AK

39
Frank Banham, Vasen laitahyökkääjä AK

20
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK

55
Pavel Rosa, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

22
Kari Haakana, Vasen puolustaja

66
Tom Koivisto, Oikea puolustaja

44
Niko Mikkola, Vasen laitahyökkääjä

16
Ville Peltonen, Keskushyökkääjä

42
Tuomo Ruutu, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

77
Rob Cowie, Vasen puolustaja

12
Alex Brooks, Oikea puolustaja

13
Teemu Sainomaa, Vasen laitahyökkääjä

15
Antti Törmänen, Keskushyökkääjä

18
Pasi Tuominen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

4
Tuomas Luotonen, Vasen puolustaja

7
Olli Malmivaara, Oikea puolustaja

11
Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä

27
Mikko Ruutu, Keskushyökkääjä

29
Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä


Eli Antti Aalto jälleen lepovuorossa.
Aika ylläri että Ville olisi keskellä. Muistatteko että olisi pelannut sentterinä tällä kaudella?
 

Daniel

Jäsen
Muistaakseni Chlubnalla oli kuluvalle kaudelle jo sopimus Venäjälle. Venäjän päässä tuli kuitenkin jotain ongelmia, oliskohan ollut rahavaikeuksia. Tilanteen muuttuessa Chlubna oli kesällä ilman sopimusta ja tuli mukaan JYP:n leirille, joka pidettiin Tshekissä.
 

Iceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Peliä ei tosiaan tehdä helpoksi: Aalto puuttuu ja Ram on maalissa... Törmänen olisi voinut ottaa nyt 2. ketjun sentterin paikan. Onneksi 1. ketju näyttää olevan muuttumaton. Tosin Ilkka Mikkolan voisi heittää kolmoseen ja Cowien nostaa ykköseen :) Ei tule tapahtumaan koska Summanen on tykästynyt jostain syystä Ilkkaan :confused:

Pahalta näyttää....
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti KlapKlap
Tomas Chlubna sopisi ensi vuoden Jokereihin OIKEIN MAINIOSTI, joten mikäli miehen soppari ei ole kunnossa, niin Virmaneeeeeen .. sekkivihko esiin :D Tulisi taas yksi mainio kuppaus pikkuseurasta

Tohon on ihan pakko sanoa - puoliksi huumorilla, puoliksi vittuuntuneena - , että voihan ...rkele jos taas tommonen pårvari <tm> joukkue vie köyhän JYPn huippupelaajan.

Toisaalta Chlubnahan keskisuomalaisessakin sanoi, että jos Suomeen jää, niin JYPiin. Jos ei jää Suomeen, niin lähtee Tsekkiin, perheeseen syntyvän lapsen takia. Toivottavasti kuitenkin jää Suomeen, ja JYPiin!
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja tänään ilmestyneessä Veikkaajassa Holtari totesi sekä Tonon että Tomaksen haluavan jatkaa JYPissä, mutta taloudelliset seikat ovat kysymysmerkkejä....Nyt jos koskaan tulisi jostain kaivaa kuvetta sen verran että kaikki ulkolaiset pysyisivät rivissä. Nyt on paikka omistusportaalla + yleisöllä osoittaa että menestystä hamutaan tulevaisuudessakin!
 

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jokerit voittaa tänään, tosin vääntö on tiukkaa. Lopulta Peltonen vetää viime minuuteilla jäätävän "säkä perhosen", joka yllättäen löytää tiensä maaliin parin pompun kautta. Lopputulos: 3-2!

Joku väläytteli siellä, että Chlubna pitäisi saada ensi kaudeksi Jokereihin. Lähettäkääpä oma scoutti Tsekkeihin, niin ei tarvi meidän pelaajiin kajota. Kyllä sieltä niitä vielä teillekin riittää. Toisaalta kun katsoo tota teidän nippua, niin herää kysymys mihin hommiin te tsekkejä tarvitte?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
PRKL

Viestin lähetti rasmus

1. kenttä
6
Ilkka Mikkola, Oikea puolustaja AK


Voi prkl sitä Summasta, Raato haluaa näköjään väkisin pilata ykköskentän Ilkka Mikkolalla, josta ei tule ikinä luottopakkia, niin totta kuin elän!
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Viestin lähetti Qeuba

Joku väläytteli siellä, että Chlubna pitäisi saada ensi kaudeksi Jokereihin. Lähettäkääpä oma scoutti Tsekkeihin, niin ei tarvi meidän pelaajiin kajota. Kyllä sieltä niitä vielä teillekin riittää. Toisaalta kun katsoo tota teidän nippua, niin herää kysymys mihin hommiin te tsekkejä tarvitte?

Kenenkäs löytö tuo JYP:n Teho-Ton muuten SM-liigaan on?

Saamarin velttoilijatsekit. Eivät uskalla pelata etelän valoissa. Säikkyvät varmaan kirkkaita hallin valoja, tai pelkäävät että matsin jälkeen kioskilla tulee joku IFK:n kannattaja vetämään turpaan ja vikittelemään tyttöystävää.

Vaan heti kun päästään maalle ja turvalliseen ympäristöön pikkuseuraan, niin johan rupee tulosta syntymään. Törkeetä riistopolitiikkaa pikkuseuroilta vedota pehmeisiin arvoihin ja ihmismäiseen ympäristöön, ja sillä tavalla houkutella mukavuudenhaluisia mielialapelaajia lepposisiin joukkueisiinsa, joissa vilttikomennuskaan ei tule läheskään yhtä helposti kuin isoissa ja pahoissa.

SM-liigan pitäisi välittömästi tehdä päätös, jossa kaikki seurat ja kaupungit julistetaan yhtä letkeiksi ja laiskanpulskeiksi paikoiksi elää, asua ja pelata. Näin maalaisseurat eivät enää pääsisi rohmuamaan muiden löytöjä, löytöjä jotka ovat liian pehmoja kovien arvojen pääkaupunkiseudun joukkueisiin.

Herää Urpo Helkovaara!

Halavatun humanistiseurat.
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Näin se menee...

Veikkaus:
Jokerit-Jyp 3-2 tai
Jokerit-Jyp 2-5

No per*ana kun Tyni ei tunnu antavan vielä sitä Pavelin lempinimeä...
Mutta ihan hyvin alkanut.

Ja nyt se sen sano mutta en kuullut muuta kun jotain Paavali tai jotain...Jypillä on ylivoima..

Nyt kuulin tais olla Plzenin paavali....peeveli kun on vaikea lausua...blsenin paavali
 
Viimeksi muokattu:

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Jaahas, kaksi erää takana ja tilanne 0-0. Kunhan eivät teloisi itseään toivottomassa pistejahdissa Jokereita vastaan. Pistettäkään ei tänään Ilmalasta ole hurrikaanipaidoille irtoamassa - se on varma. Joten turha kuluttaa paukkuja joita tarvitaan torstaina. Onhan se miehekästä pelata isoissa valoissa hyvin, mutta play-off taistelua se ei auta.

Suoraan lentoasemalta Hartwall Arenalle saapunut Plzenin Paavali ei ole ihmeitä esittänyt. Ihmekkö tuo kun kaveri ei ole ollut ainoissakaan harjoituksissa joukkueen kanssa. Tyni sanoi aika hyvin että vaikka Vostrakille on hienoa pelata valtakunnan hienoimmassa hallissa, saattaa kaverílla olla pieni pettymys, kun saapuu aikanaan Hippoksen latoon. Ero on melkoinen.

Selostuksen mukaan Kärkkäinen on tainnut periä Hirvosen roolin paikkojen ryssijänä. Hirvonenhan on parantanut peliään vuoden alusta alkaen huomattavasti.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jumaleissön, nyt ryhtiä Hjalliksen pojat! Pistekin Jypille on naula HIFKin arkkuun....ai niin, mutta sehän taitaisi olla teistä kivaa:D
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Voi..

...vee 0-0 tuli ja jos narrit voittaa jatkoajalla (ei tällä palstalla), niin .... ..... .... enpäs sano mitään.:rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Voi..

Viestin lähetti Johannes
...vee 0-0 tuli ja jos narrit voitta jatkoajalla (ei tällä palstalla), niin .... ..... .... enpäs sano mitään.:rolleyes:

1-0 tulee todennäköisesti ja sitten lausunnot by Summanen (ex-Jyp) "Jyppi on aina paha..." Näin siis joukkue, joka voitti Tapparan vieraissa 0-3 ja Tepsin 1-3.

Smells like.........

Ja joo joo kaikille, jotka muistuttavat, että HIFKin olisi pitänyt itse hoitaa itsensä pelaamalla pleijareihin. Näin todellakin on, en kiistä. Mutta silti, tympeä maku suussa, olisiko Karjalaa?
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Voi..

Viestin lähetti Johannes
...vee 0-0 tuli ja jos narrit voitta jatkoajalla (ei tällä palstalla), niin .... ..... .... enpäs sano mitään.:rolleyes:

Mitä sanot jos JyP voittaa jatkoajalla? Olisiko se mielestäsi parempi vaihtoehto?
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Pelaako Pavel Vostrak jo JYPin mukana? Aika hyvä peli taitaa olla JYPiltä, mutta maalit ratkaiskoon.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Re: Voi..

Viestin lähetti JHag


1-0 tulee todennäköisesti ja sitten lausunnot by Summanen (ex-Jyp) "Jyppi on aina paha..." Näin siis joukkue, joka voitti Tapparan vieraissa 0-3 ja Tepsin 1-3.


Ja joukkue joka hädin tuskin selvisi Ässistä kotona. Vain Lehtonen pelasti. Itse veikkasin jo päivällä 2-2. Sen voi tarkistaa ylempää. Jaaha, 0-0 päättyi. Hyvä näin.

Edit.: Muutenkin hyvät tulokset. Fyrkkaa tuli palttiarallaa 700 FIM.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Goljat vs. David 0-0 ja.

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Jaahas, kaksi erää takana ja tilanne 0-0. Kunhan eivät teloisi itseään toivottomassa pistejahdissa Jokereita vastaan. Pistettäkään ei tänään Ilmalasta ole hurrikaanipaidoille irtoamassa - se on varma.

jatkoajalle mentiin ja JYP sai nipistettyä yhden pisteen. Empä olisi uskonut. Tämän viikon peleistä on tarkoitus saada kolme pistettä ja nyt niistä on plakkarissa yksi. Voitto IFK:sta tai Lukosta niin hyvin ollaan mukana play-off junassa.

Ennakko-odotuksiin nähden tämä oli loistava. Piste plakkarissa. Urheilellisuus on toissijaista, tarvittavat pisteet hankitaan vaikka pesäpallotyylillä. Sääli vaan että JYPillä ei olisi siihen rahaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös