Jokerit - Ilves ma 5.12.2005

  • 14 148
  • 93
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Tuukka Rask on äijä. Loistavia otteita. Pelasi itselleen pari peliä lisää hankkia pelituntumaa nuorten MM-kisoja varten. Ilman muuta molempiin joulutaukoa edeltäviin peleihin maaliin.

Raipe teki maalin ja näytti pelisilmäänsä Jokereiden maalin ammottaessa tyhjänä. Moni olisi vetänyt jo oman siniviivan jälkeen, kun joukkue pelasi alivoimalla, eikä pitkän vaaraa ollut. Raipe otti muutaman potkun lisää ja pakotti Jokerit rikkomaan sekä tasakentällisiin.

Jokereista Niinimäki pelasi suhteellisen vahvasti ensimmäisessä erässä, mutta viimeisessä erässä sortui sooloiluun, mikä nyt tuskin yllättää ketään.

Ilveksen nuorta pakkia Kuukkaa ajeltiin ensimmäisessä erässä kahdesti kovaa ja puhtaasti. Sen jälkeen Mikko tuntui olevan reilun erän hiukan pelokas kaikessa mitä teki. Kolmannessa erässä blokkasikin sitten kaksi laukausta ja oli muutenkin parempi. Kokonaisuutena Rönnbergin ja Kuukan muodostama pari ei kyllä ihan hirveän vakuuttava ollut. Kenties siinä on nyt kaksi vähän turhan selkeää stay-at-home-pakkia samassa parissa.

Junnukenttäpelaajat eivät tänään kovin näkyviin rooleihin nousseet Ilvekseltä. Kankaanperä meinasi toisessa erässä hermostua jostain syystä Perttuun. Tosin Kankaanperälle tuntui tänäänkin olevan ensisijainen asia se, että sai mussuttaa tuomarille jokaisesta vihellyksestä.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
bozik kirjoitti:
Tuomaritoiminnasta arvio 8 ½-9. Kelpo pelin Reijo vihelsi, muutama virhe ehkä sattui, mutta pääsääntöisesti helvetin hyvin vihelletty. Jos joku löytää tästä matsista näkyvimmäksi asiaksi huonon tuomaritoiminnan, niin eipä ole ainakaan kiekkoa kaukalon sisällä koskaan nähnyt/pelannut.

Siis todellakin ilmaisin näköjään itseäni näköjään hiukan huonosti. Joo, kyllä se tuonne 8½:n tuntumaan nousee kokonaisarvosanana - mutta ensimmäinen erä oli kyllä kyllä 10 - 10-:n viheltelyä.

Toisessa kerrassa tuli parikin kertaa tilanne, että olisi voinut samasta tilanteesta vihelttä kaksi jäähyä kerralla - näihin ei Reijo tarttunut. Joskin harvoin Suomessa tuomari näin tekeekään, vaikka joskus syytä olisikin.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Virmanen kirjoitti:
Jokerit menetti pisteet. Kiitos Jalkanen!

Joukkue täynnä huippunimiä ja yksi mies ratkaisee KOKO ottelun, aika erikoista. Syntipukin löytäminen ei sinulle ainakaan ole vaikeaa, itse katsoisin kyllä ennemminkin kokenutta kaartia
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Meninpä minäkin sitten katsomaan peliä, kun ei ollut parempaakaan tekemistä.
Pelihän oli tasoltaan ihan sellainen keskimääräinen liigapeli, ei elämää suurempaa kiekkoa, mutta huonompaakin on nähty.

Nyt viimeistään on Jokerien pelaajien ymmärrettävä, että liigan taso ei ole niin heikko, että pisteet tulevat puolivaloilla pelaten. Minusta on ihan hyvä, että virkamieskiekko ei riitä... Ilves oli tullut taistelemaan ja paremmalla asenteella pelaten ansaitsi pisteet. Pelit usein ratkeavat erikoistilanteisiin ja niin kävi nytkin; Jokerien yv oli päämäärätöntä, Ilveksen av lauantain ryöpytyksen jälkeen ihan eri tasoa. Kun Ilves sitten kolmannen erän alussa rakensi komean yv-maalin oli peli jo miltei ratkennut. Lopullinen ratkaisu oli Raipen(!!) älykäs pelaaminen, kun Jokerit haki kavennusta kuudella neljää vastaan; fiksusti vaan luisteli eteenpäin kiekko lavassa eikä heti ampunut kun TIESI, että joku jokeripelaaja kyllä rikkoo, kun jaksaa odottaa.

Ilveksen parhaat olivat Rask, Raipe, Sonja ja Andersson.

Jokerien pelaajista ei voi mainita kuin Filppulan, joka luisteli pirteästi, mutta missä ne ketjukaverit oikein oli, kun Filppula vetää itseensä kaksi tai kolmekin Ilveksen pelaajaa, niin luulisi, että jossain on joku jokeripelaaja vapaana?
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Nelosen urheilu-uutisista poimittua:

- Vaatimaton virtuoosi on maajoukkuetauon jälkeen ollut joukkueensa tehokkain pelaaja.

- No en tiä, onko tää nyt kauheen hurja vire, mutta vähän on kyllä luistin ihan kivasti kulkenu, ja... kai se diisseli vähän lämpiää näin syksyn pimeinä.

Lue: "On aika mukavaa olla 41-vuotiaana SM-liigan kuumin sentteri".


On se vaan uskomaton ukko.



Ranger
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vai että Toke Virran kausi mahdollisesti kokonaan ohi? No voi kilin kassit! Juuri kun peli on alkanut kulkemaan joukkueella edes siedettävästi, lukuunottamatta tämän päivän pohjanoteerausta. Virta on ollut tärkeä mies jokereille, sanoo muut mitä tahansa. Ykkösketju Virta-Santala-Hyvönen toimi ihan hyvin, ja tänään kun siihen kokeiltiin Valtosta Token loukkaannuttua niin ei tullut mitään pelistä enää. Koko joukkuehan tänään oli kyllä paska, mutta jotenkin tuo Virran loukkaantuminen tuntui lamaannuttavan narrilauman totaalisesti. No toivotaan että polvi ei mennyt niin pahasti kuin ennustetaan. Pahaa pelkään, että torstain Pelicans peli on taas todellinen kärsimysnäytös... Mutta toivotaan parasta kuitenkin.
 

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Vili#16 kirjoitti:
Vai että Toke Virran kausi mahdollisesti kokonaan ohi? No voi kilin kassit!

En jaksa tuohon uskoa, koska Toke pääsi kuitenki ylös, tosin pienellä avustuksella ja luisteli jotenkuten vaihtoon.

Tuo taklaus oli kyllä erikoinen, mistä loukkaantuminen aiheutui.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Koistisen paskahousu päätti sitten Virran pelit

Enpä usko että Tony Virta palaa kaukaloon vähään aikaan sen verran rajusti koistisen-pelle Virran polveen ajoi. Ja meidän paskahousut penkin takana eivät saaneet edes Nortonia niistämään koistisen nenää. Se on jännää että näissä vitun tylsissä ja turhissa Ilves-peleissä meiltä loukkaantuu pelaajia, on menetetty Ville Peltosta useiden kuukausien sairaslomalle ja nyt menetettiin Tony Virta todennäköisesti kuukausiksi. Pahaa kyllä pelkään että Virran kausi oli tässä.

Aivan paska peli molemmilta joukkueilta, kahdenksan miljardia pitkää kiekkoa ja ei mitään ajatusta hyökkäyksissä. Sen lisäksi saimme nähdä surkeaa maalivahtipeliä Rämöltä, kun taas märkäkorva Rask oli huikea - tosin meidän hehtaaripyssyllä ampuvat virkamieskiekkoilijat eivät olisi tänään osuneet ladon oviinkaan. Elorannan pelicans-opit näkyy menneen ilveksen selkärankaan ja peli oli todella Pirin toivomaa tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylsää ja piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkäveteistä huttua jossa ei edes yritetä hyökätä. Eipä jäänyt pelistä mitään muuta kerrottavaa kuin Tony Virran polven paskaksi meno, meidän kuittivihkon hukkuminen vaikka meille on se (muka) pelottava Norton riveissämme. Ovikellokaan ei osannut pistää koistisen pelleä suihkuun kun ilmeisesti tamppooninnaru hiersi paikkoja eikä reija pystynyt keskittymään peliin, sillä miten sitä nyt muka tuomari kiekolliseen pelaajaan osuvaa polvitaklausta nyt näkisikään.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Joo, unohtui mainita tosta Virrasta. Tilanne tapahtui sillä puolella kaukaloa, jossa laita on mun näkökentän edessä, etten tuota tilannetta nähnyt muuten kuin screeniltä. Kyllä se aika pahasti näytti myöhästyvän se taklaus ja Virtaa sattui. Toivotaan parasta, ettei olisi loppukausi ohi.

En nyt muista, kuka sanoi, että Kankaanperän tärkein tehtävä oli tänäänkin mussuttaa tuomareille, mutta huhhuh. Todella usein mussuttaakin, kirjoittaja on varmasti ollut todella usein katsomassa Jokerimatseja ja seurannut Kankea tarkasti.
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
bozik kirjoitti:
Helvetin hieno persetaklaus. Loukkaantuminen tuli siitä, että niitti näytti osuvan Tokea reiteen. Hieman alas se siis ehkä kohdistui, mutta olipahan ottelun komein taklaus ja ihan oikein tehty. Toivotaan ettei vakavasta vammasta ole kyse, siihen kuitenkin loppui Token matsi ja uskallan vakavalla naamalla väittää, että sillä oli Jokerien peliin todella iso negatiivinen vaikutus !

Edit. Voi vittu jos Token kausi tuohon päättyi. Jo erätauolla totesin, että meillä on nyt saikulla kelpo hyökkäysvitja Virta-Pakaslahti-Jantunen. Mahtuisi Jokereissa pelaamaan.

Mielestäni puhdas taklaus, ainakaan pärsse sellainen EI voi osua polvien korkeudelle. Taklaaja polvillaan tilanteessa, (oliko sitten tarkoituksella, tiedä häntä) joten sääntökirjan mukaan leikkaaminen.


524 - LEIKKAAMINEN
a) Pelaajalle, joka taklaa “leikkaavalla” tavalla tai laskee omaa vartaloasemaansa taklatakseen
vastustajaa polven seutuun tai sen alapuolelle, tuomitaan erotuomarin harkinnan mukaan:
- Pieni rangaistus (2’)
tai
- Iso rangaistus + automaattinen pelirangaistus käytöksestä (5’ + PRK)
tai
- Ottelurangaistus (OR)
b) Jos vastustaja loukkaantuu “leikkaamisen” seurauksena, tuomitaan erotuomarin harkinnan
mukaan:
- Iso rangaistus + automaattinen pelirangaistus käytöksestä (5’ + PRK)
tai
- Ottelurangaistus (OR)

Edit: Lisäys
 
Viimeksi muokattu:

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Gepardi kirjoitti:
En nyt muista, kuka sanoi, että Kankaanperän tärkein tehtävä oli tänäänkin mussuttaa tuomareille, mutta huhhuh. Todella usein mussuttaakin, kirjoittaja on varmasti ollut todella usein katsomassa Jokerimatseja ja seurannut Kankea tarkasti.

Kankaanperä ei kahdessa Ilvestä vastaan pelatussa ottelussa saanut aikaan yhtään mitään muuta kuin tuomareille avautumista. Piste. Jatkuvasti jäljessä ja rikkomassa. Tuplapeleistä voinee käyttää muotoa tänäänkin ilman että pitäisi kolmea vuotta seurata puukätistä pakkia.

Miksi minua ei ihmetytä se, että täällä on jälleen tietty nimimerkki itkemässä puhtaasta Ilves-taklauksesta. Mikäköhän tulee Koistisen uudeksi lempinimeksi, kun Kimmo Vähä-Ruohola sai lasiolkapään sairaslomalle taklaamisesta (puhtaasti silloinkin, kuten Ville itsekin myönsi) uudeksi nimekseen Vähä-Älylä. Varmaan jotain yhtä huikeaa on tulossa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ghost kirjoitti:
Miksi minua ei ihmetytä se, että täällä on jälleen tietty nimimerkki itkemässä puhtaasta Ilves-taklauksesta. Mikäköhän tulee Koistisen uudeksi lempinimeksi, kun Kimmo Vähä-Ruohola sai lasiolkapään sairaslomalle taklaamisesta (puhtaasti silloinkin, kuten Ville itsekin myönsi) uudeksi nimekseen Vähä-Älylä. Varmaan jotain yhtä huikeaa on tulossa.

Se tän iltainen koistisen pellen taklaus ei ollut puhdasta nähnytkään. Puhdas taklaus kun ei osu polviin, paitsi ehkä teillä siellä tampereella ja ilveksessä. Muualla sitä taklausta pidettäisiin leikkaamisena, tampereella se on puhdas taklaus kuten Ghost suuressa viisaudessaan taaskin osasi meille kertoa.

Tässä lainaus tuolta ottelurapostista (olen alleviivannut sieltä pari kohtaa):
"Ensimmäisen erän lopussa Ilveksen Ville Koistinen päätti Tony Virran ottelun. Koistinen haki näyttävää lonkkataklausta, mutta myöhästyi sen verran, että isku osui suoraan Virran polveen. Selkeä ulosajon paikka jäi päätuomari Reijo Ringbomilta näkemättä, ja linjatuomarikin antoi työtoverilleen väärän mielipiteen.

- Ensinkin siitä olisi pitänyt tulla viiden minuutin jäähy - huonoa tuomaritoimintaa. Taklaus oli todella uskomaton, se osui niin alas, polven korkeudelle, päivitteli Jokerien päävalmentaja Curt Lindström."

Mutta mitäpä se Curt Lindström tietäisi säännöistä, onneksi meillä sentään on näitä Ghostin tapaisia suuria kiekkotietäjiä jotka osaavat kertoa että se taklaus oli oikeasti puhdas.
 
Viimeksi muokattu:

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ghost kirjoitti:
Kankaanperä ei kahdessa Ilvestä vastaan pelatussa ottelussa saanut aikaan yhtään mitään muuta kuin tuomareille avautumista. Piste.

No jaa, minä ainakin näin hyvää alivoimapeliä ja ilkeää maalinedustapeliä. Oli yksi niistä harvoista, ketkä tänään yrittivät. Toki virheitäkin mahtui joukkoon, mutta kyllä Kanki nyt jotain aikaankin sai.
 

Herwanta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves Tampere, F.C Internazionale Milano
Näitä Koistisen tyyppisiä taklauksia tulee ja menee, niiden tarkoitus ei ole vahingottaa.Jos pelaa paljon, joskus taklaus myöhästyy yms. On typerää ruveta AINA haukkumaan idiootiksi tai pelleksi, jos näin ikävästi sattuu.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Herwanta kirjoitti:
Näitä Koistisen tyyppisiä taklauksia tulee ja menee, niiden tarkoitus ei ole vahingottaa.Jos pelaa paljon, joskus taklaus myöhästyy yms. On typerää ruveta AINA haukkumaan idiootiksi tai pelleksi, jos näin ikävästi sattuu.

Sinäänsä samaa mieltä. Ei Koistinen varmasti tahallaan Tokea polveen taklannut, se on selvä. Tietysti vituttaa tollaset taklaukset, mutta niitä nyt aina välillä sattuu. Harmi, että osui niin pahasti. Nyt toivon vain Tokelle pikaista paranemista!!
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
flintstone kirjoitti:
Tässä lainaus tuolta ottelurapostista (olen alleviivannut sieltä pari kohtaa):
"Ensimmäisen erän lopussa Ilveksen Ville Koistinen päätti Tony Virran ottelun. Koistinen haki näyttävää lonkkataklausta, mutta myöhästyi sen verran, että isku osui suoraan Virran polveen. Selkeä ulosajon paikka jäi päätuomari Reijo Ringbomilta näkemättä, ja linjatuomarikin antoi työtoverilleen väärän mielipiteen.

- Ensinkin siitä olisi pitänyt tulla viiden minuutin jäähy - huonoa tuomaritoimintaa. Taklaus oli todella uskomaton, se osui niin alas, polven korkeudelle, päivitteli Jokerien päävalmentaja Curt Lindström."

Sen enempää tuohon kirjoitusvirheidesi sumaan puuttumatta - oletko vailla minkäänlaista medialukutaitoa? Jatkoajan Jokeri-toimittaja tuskin on maailman objektiivisin taho asiaa arvoimaan - Curresta nyt tietysti puhumattakaan.

Enpä ole tässä ketjussa kovinkaan monen pelin oikeasti nähneen tuota Koistisen taklausta sen kummemmin kritisoineen.

jussi61, näitkö Sinä taklausta? Mikä on mielipiteesi, kun puolueetonta mielipidettä tässä haetaan?

EDIT: Onko myöskin linjatuomari Jatkoajan toimittajaa ja Currea huomattavasti vähäisempi kiekkotietäjä? Jatketaan Lindströmin kommentilla: "Se oli myös ottelun kannalta ratkaisevaa, mutta tuomari sanoi, ettei hän nähnyt sitä. Linjatuomari oli sanonut, että taklaus oli OK."
 
Viimeksi muokattu:

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kerouac kirjoitti:
jussi61, näitkö Sinä taklausta? Mikä on mielipiteesi, kun puolueetonta mielipidettä tässä haetaan?
En nähnyt taklausta, koska istuin vaihtoaitioiden puolella, laita peitti näkyvyyden, en voi ottaa kantaa. Sinällään kyllä kummallista, että Ringbom sanoo että ei nähnyt tilannetta; hän taas oli hyvin sijoittunut lähelle Ilveksen jäähyaitiota, ja Virrallahan oli tilanteessa kiekko.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Ainoa kohde mikä kusi vedoissa tänään oli Jokerit. Arvioin että voitto kiinnostaisi enemmän Stadilaisia mutta ei ilmeisesti. No, ei tässä nyt niin isoja rahoja tällä kertaa mennyt ohi mutta silti. Ässät hain moneen lappuun oikein sillä ei näytä Jortikan piiska läiskyvän tarpeeksi lujaa enää. Veikkailin jo potkuja tänään Jortsulle mutta taitaa olla herra ja Hidalgo vielä Turun päässä.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
flintstone kirjoitti:
Enpä usko että Tony Virta palaa kaukaloon vähään aikaan sen verran rajusti koistisen-pelle Virran polveen ajoi. Ja meidän paskahousut penkin takana eivät saaneet edes Nortonia niistämään koistisen nenää. Se on jännää että näissä vitun tylsissä ja turhissa Ilves-peleissä meiltä loukkaantuu pelaajia, on menetetty Ville Peltosta useiden kuukausien sairaslomalle ja nyt menetettiin Tony Virta todennäköisesti kuukausiksi. Pahaa kyllä pelkään että Virran kausi oli tässä.

Niin, teidän miljonääripaskahousut eivät saaneet sitten tällä(kään) osastolla mitään aikaiseksi, ei sinänsä yllätys. Vitun kiva kuitenkin pelata nää pelit pois keräten 3 pistettä, kun playoffeihin kuitenkin ollaan menossa. Sinänsä Jokerit ei Ilveksen päävastustaja ole, mutta siitä lähdetään että kaikki sarjassa reilusti alempana olevat joukkueet pitää voittaa. Lauantain työtapaturma saatiin siis kuitattua.
 

Rexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Virran loukkaantuminen ratkaisi pelin Ilvekselle. Toisen erän alussa narreja ei vissiin kiinnostanut kuin koston hakeminen ja itse peli unohtui.

Vaikka pelattiin paskasti oma pää ja avauspeli. Oli kuitenkin Jokereilla enemmän maalipaikkoja kuin Ilveksellä. Kuitenkin hatunnosto vierailijalle hyvästä vieraspelistä ja hermon pitämisestä.

Erityinen maininta Raskin pelistä. Yhtään kiekkoa ei tullut eteen ja ensinmäinen vähän helppo maali ei häirinnyt peliä.
 
K

kiwipilot

#28 kirjoitti:
Niin, teidän miljonääripaskahousut eivät saaneet sitten tällä(kään) osastolla mitään aikaiseksi, ei sinänsä yllätys. Vitun kiva kuitenkin pelata nää pelit pois keräten 3 pistettä, kun playoffeihin kuitenkin ollaan menossa. Sinänsä Jokerit ei Ilveksen päävastustaja ole, mutta siitä lähdetään että kaikki sarjassa reilusti alempana olevat joukkueet pitää voittaa. Lauantain työtapaturma saatiin siis kuitattua.

Ei ehkä pitäisi mutta... Luin tuossa joku aika sitten Ilves-Blues ketjua ja jotenkin tutulta alkaa kuulostamaan. Vissiin siellä Ilveksen päässä sikiää näitä provoilijoita vähän joka lähtöön. Luulisi että oltaisiin iloisia oman porukan voitosta mutta lähinnä miljonääripaskahousujen tappio tuntuu paremmalta. Eipä kummempaa, jatkakaa olkaa hyvät.
 

BlackJack#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves Tampere,TamU,ManU,Alaska Aces
Eiköhän tuo provoilu ole päätään nostava taiteenlaji hieman kaikkien joukkueiden kannattajien keskuudessa..? Se, lähteekö siihen mukaan, kysyykin sitten jo hieman enemmän "ballseja"..

Mutta itse aktiin. Eli dubbelista pinnat 3-3. Ei paha, mutta toisaalta jälleen ihmetyttää tämä kotitappio-vierasvoitto-kombo. Kerttoimen hakijoille tietenkin ihan kiva judanssi, mutta kalliiksi tulee tämä fanittaminen, jos aina pitää vierasmatseihin katselemaan voittoja ja sitten himassa kädetetään. Siinä mielessä huonolta näyttää myös Ilveksen "iso kuva", että Rask alkaa lunastamaan odotuksia juuri nyt, kun nuorten MM-skabat lähestyvät ja Pitkämäen pelit tulevat lisääntymään. Kovin paljoa ei nimittäin kannattaisi "kavereille" irtopinnoja jaella sen takia, että veskari-osastolla oli "bad hair"-day..

Pellisen Osmon 1. liigamaali oli mukava tähän teikeliin, kun miehen vastuu kentällä tulee kasvamaan Perttu the Phenomenonin läksiessä myös kyseisiin nuorten arvokisoihin. Vaikkakin maalin isänä toimi ilmeisesti Mr. Jalkanen, niin kai Pellisenkin ansioksi siitä jotain voi laittaa..? Koistisen taklauksesta ei vissiinkään kauhean puolueetonta lausuntoa ole mahdollista saada, mutta Mr. Refereehän se tilanteet loppujen lopuksi ratkoo, eli mikäli Reijo Bingbong ei Koikalle penalttia antanut, niin harvoin nämä tuomiot hovissakaan muuttuvat.. Vai joko on 20 000 euron lasku kohti Tamperetta ja Takojankatua tuloillaan..? Harmi Virran Token puolesta, mikäli kausi nyt on siinä.. Toivotaan että ollaan vain pelätty pahinta..?

Raipea nyt tuskin voi liikaa kehua, olisihan se mukavaa, että joka joukkueella olisi omansa, vaan minkäs teet.

Nyt sitten taas pelko puserossa Kertsin kimppuun.. Jokohan olisi tilastovoiton aika..?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös