Jokerit-Ilves 13.1.2004 @Hartwall Areena

  • 6 772
  • 69

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tasaista vääntöä

Eipä noussut ottelu klassikkojen joukkoon. Ihan kohtuullista taistelua molemmilta joukkueilta ja vauhtiakin oli. Ongelma vaan oli se, että maalipaikat olivat todella kortilla. Kunnon maalipaikkoja oli oikeastaan vain aivan varsinaisen peliajan lopulla ja sitten jatkoajalla. Olisikohan sittenkin harkittava siirtymistä neljään kenttäpelaajaan ? Ainakin peli oli paljon viihdyttävämpää jatkoajalla.

Negatiivisia uutisia Jokereille Pesosen ja Tomekin loukkaantumisten muodossa. Pesosen vammat voivat olla vakaviakin, mutta Tomek sai "vain" kiekon kasvoihin, ei sen kummempaa. Toinen poski oli tosin pelin jälkeen kohtuullisen turvonnut.

Jortiklle pisteet, palautti viimeiseen erään ketjuksi Tomek-Metro-Jarna. Ja Sean pelasi Filppulan kanssa. Hyvä näin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ihan ok ottelu, vaikka maaleja olisi ollut kiva nähdä vähän enemmän.

Huomioita pelistä:

- Pesosen loukkaantuminen vaikutti aika pahalta. Todennäköisesti solisluu pamahti. Dahlmanille saattaa tulla tilanteesta pelikieltoa.

- Tuomari oli hyvä, vaikka välillä Ilves-pelaajat Levosta protestoivatkin. Eniten keskustelua aiheutti kova taklaus, jolla Murphy tällättiin laitaan. Murphy ei ollut aivan kiinni reunassa, vaan 30-40 senttiä irti siitä, joten jotkut vaativat tuomiota laitataklauksesta. Joku tuomari olisi saattanut antaa kaksiminuuttisen, mutta NHL:ssä jäähystä ei olisi ollut puhettakaan. Hyvä siis, ettei tänäänkään annettu. Murphyä tilanne sapetti sen verran, että kaveri otti heti pystyyn päästyään kaksiminuuttisen. Ottelu ei ollut helppo tuomittava, sillä siinä oli muutamia epäselviä tilanteita. Tuomari ymmärsi olla tuomitsematta jäähyä tilanteesta, jossa maila nousi Kankaanperän kasvoihin, koska kyseessä oli tahaton teko. Saattoi jopa olla Kankaanperän oma maila joka lopulta hänen nokkansa avasi.

- Helminen oli surkea. Enpä muista milloin olen viimeeksi nähnyt Raipen noin vaisuna. Hänen pelinsä oli suuren osan ajasta jotenkin halutonta. Parhaiten tämä erottui Ilveksen erään ylivoimapelin aikana. Kun kiekko lipsahti keskialueelle jäi Raipe katselemaan sen perään sen sijaan, että olisi luistellut hakemaan sitä. Tämän takia Jokerit pääsivät 2-1 -hyökkäykseen, jonka Marko Jantunen päätti laukomalla kiekon yläriman kautta katsomoon. Hetkeä myöhemmin Ilveksen pelatessa 5-3-ylivoimaa Helminen syyllistyi typerään kampitukseen, josta tullut kaksiminuuttinen päätti ylivoiman. Ilves johti tuossa vaiheessa 1-0 ja jos se olisi onnistunut tuolloin tekemään toisen maalin, olisi ottelu saattanut ratketa siihen. Kolmannen typeryytensä Raipe teki kolmannen erän puolivälissä, kun hän protestoi äänekkäästi tuomarin ratkaisua hakkaamalla mailaansa kaukaloon reunaan. Seurauksena oli käytöskymppi, joka piti Raipen jäähyboksissa varsinaisen peliajan loppuun asti.

- Maalivahdit olivat hyviä. Varsinkin Pitkämäki esitti muutamia huikeita koppeja. En ole Pitkämäkeä aikaisemmin erikoisemmin arvostanut, mutta kai tässä joutuu vähitellen alkamaan muuttamaan mieltään
 

krobbe

Jäsen
Dahlman on paha etten sanoisi sikapaha, sillä ei tunnu löytyvän minkänasteista kunnioitusta vastustajaa kohtaan.

Raimo sitten sortunut jälleen perisyntiinsä, hihat (ja posket) palaa jälleen turhan helposti. Harmi taitaa alkaa hyvin mennyt alkukausi urautua viime vuotiselle uralleen.

No tasapeli oli näin meikäläisen vinkkelistä nappi lopputulos; Hämeen herruus edelleen siellä minne se kuuluukin!
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti krobbe
Dahlman on paha etten sanoisi sikapaha, sillä ei tunnu löytyvän minkänasteista kunnioitusta vastustajaa kohtaan.

Raimo sitten sortunut jälleen perisyntiinsä, hihat (ja posket) palaa jälleen turhan helposti. Harmi taitaa alkaa hyvin mennyt alkukausi urautua viime vuotiselle uralleen.

Krobben pitäisi nyt vähän skarpata. Eipä tuo Jennin taklaus nyt mikään niin kummoinen ollut. Tuollaista sattuu, varsinkin kun liigassa taklataan nykyään niin vähän, että pelurit koohottavat jos missä asennoissa laitojen lähellä.

Ja mitä Tampereen legendan kuumenemiseen tulee, niin mitäs tosta. Mikäli HN:n selitys pitää paikkansa, niin mielestäni toi osoittaa vaan nestorilta tietynlaista leadershippia, kun hihat palaa Levoseen.

Levosesta mainittakoon, että miehellä oli tänään varsinkin puoliväliin asti selkeä linja: pilli pysyy taskussa. Sitten puolivälin jälkeen alkoi kuitenkin tulla kakkosia ties mistä. Hassua.

-TommyT-
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ihan liven perusteella sanoisin, että Dalhman taklasi puhtaasti tai lähes puhtaasti. Pesosen tasapaino ja luistelusuunta vaikuttivat näkemäni perusteella enemmän loukkaantumiseen kuin itse taklaus. Mutta tuo siis vain liven perusteella.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Oskari-naitin perusteella aika lailla samanlainen tilanne kuin The Pasi vs. Eskelinen. Älkää taklatko. Voi sattua.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Onpahan toi maalinteko vaikeaa tällä hetkellä. Hyökkäyksissä ei minkäänlaista juonta. Lähes jokainen hyökkäys päättyy laukaukseen pienestä kulmasta tai muuten vaan suoraan veskan syliin. Jokerien olisi ehdottomasti pitänyt hyödyntää Ilveksen kuumeneminen kolmannen erän puolessa välissä.
Ipan maali tuli yllätys yllätys, Heleniuksen kiekon menetyksestä punaisella.

Dahlman taklasi mielestäni Pesosta kädet ylhällä, mutta ei mitenkään törkeä tilanne.

Ei käy munkki Bergenheimilla, ei.

Levoselle pisteet, että reagoi Raipen mailalla protestointiin, hyvä.

Mitä kokoa on Pitkämäen housut?
 

Zamuner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Missä maalit ?

Nyt on ihan pakko kritisoida Jokereita. Ensin viisi erää ilman maalia ja sitten kuudennessa vain yksi. Etenkin ylivoimalla on syytä odottaa enemmän. Vaikka peli pyöriikin ajoittain varsin näyttävästi, ei maaleja tule sitten millään. Vika ei voi olla vastustajien maalivahdeissa, vaan nyt olisi syyta katsoa jokerileirissä peiliin. Laadukkaita laukauksia tarvittaisiin ja laukojia. Tänään tökki ylivoimalla etenkin viivapelaaminen.

Fiilikset voisivat toki olla toiset, jos ylärimalaukaukset olisivat olleet maaleja. Tässä(kin) pelissä lasketaan vain maalit ja joukkuen tulos on yhtä kuin tehtyjen maalien määrä. Kahden vaisun suorituksen jälkeen on tietty ehkä hieman äkkipikaista tehdä johtopäätöksiä, mutta tulokset puhuvat puolestaan. Toivotaan nyt kuitenkin pikaista ketsuppipulloilmiötä. Tilannetta ei auta Pessin loukkaantuminen.

Toinen pelin osa-alue, johon olen tyytymätön on muutaman pakin viimeaikainen esitys. Herrat Latvala, Tukio ja ehkä Kankaanperäkin kuuluvat tässä kritiikkini piiriin. Nämä herrat pelasivat tänäänkin todella pehmeästi. Kiekko ei pysynyt lavassa eikä voi sanoa, että pakit esittivät loistokasta taklauspeliä. Okei, Latvala esitti kyllä pari näyttävää avausta, mutta muuten esitys oli vaisu.

Semmoista kritiikkiä tällä kertaa ...
 

Citizen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, HIFK, HPK
Pesonen on niin heikko, ettei sen paikat kestä kun tollanen nallekarhu taklaa. :)
 

conti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti cobol
Ihan liven perusteella sanoisin, että Dalhman taklasi puhtaasti tai lähes puhtaasti. Pesosen tasapaino ja luistelusuunta vaikuttivat näkemäni perusteella enemmän loukkaantumiseen kuin itse taklaus. Mutta tuo siis vain liven perusteella.


Jep. Myös hokinaitin perusteella turhan kova tuomio. Ikävää että Pesonen loukkaantui, ja yhtä ikävää jos se oli rangaistuksen perusteena. Mene ja tiedä?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Livenä ja nyt myös kiekkoyöstä nähtynä ei mikään törkeä taklaus Dahlmanilta. Kyse oli mielestäni siitä, ettei Pesonen ollut varautunut taklaukseen. Loukkaantuminen oli tietenkin Jokerien ja Pesosen kannalta todella ikävä juttu, mutta näitähän sattuu.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Levosesta on tullut tuomari joka puhaltaa aina seuraamuksista eikä siitä mitä siellä tapahtui.Puhtaasta taklauksesta suihkutuomio.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Peesaten...

Muita peesaillen todettava että kyllähän tässä Dahlman vs. Pesonen tilanteessa oli enemmänkin huonoa tsägää kun rangaistavaa. Dalla veteli taklauksen loppuun ja Pesonen ei ollut ihan hereillä ja oli sen lisäksi huonossa asennossa ja myös paskamaisella etäisyydellä laidasta. Mistäs se Raipe muuten otti lämmöt ?

mixu: tuomio meni kuitenkin kai sääntöjen mukaisesti ja siihenhän Levonen ei kai ole syypää ?
 

Zamuner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Levosesta vielä...

En ole ikinä nähnyt huononpaa tuomaria.

Dahlmanin taklaus oli sinänsä puhdas, ehkä Pessi oli hiukan irti laidasta ja menetti tasapainonsa. Sehän oli pelin toiseksi paras taklaus. Rankingissa menee yläpuolelle Bergenheimin taklaus, jonka Murphy otti vastaan. Tilanteessa kaatui myös Ipan 41 (kukahan sekin oli) ja Murphy otti vielä nimensä mukaisesti "kostominyytit".
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Muutama kommentti kun tuli paikalla oltua.

Dahlmanin taklaus oli minustakin melko puhdas.....ikävä vaan että Pesonen loukkaantui ja Levonen oli pakotettu? (nykyliigan sääntöjen mukaan) heittämään Dahlmanin ulos.

Maalivahdit pelasi myös ihan ok vaikkei nyt mitään ylipaikkoja kummallakaan ollut. Miten mahtoi torjunnat mennä? Tais olla Pitkämäelle enemmän kuitenkin.

Jokereista jäi mieleen kaksikko Metropolit - Jantunen. En tosin ole nähnyt kuin pari-kolme jokereiden kotipeliä, mutta herrojen liike ja taito on kyllä ihailtavaa. Varsinkin Metron kädet käy todella hyvin ja vetokin lähtee napakasti. Taitaa olla aika sama kenet tuohon vitjaan heittää kolmanneksi, niin tehoja syntyy.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Viestin lähetti rasmus


Mitä kokoa on Pitkämäen housut?

Sääntöjen mukaista. Sieltä kun on turha yrittää etsiä maksimikokoa maalivahdin housuille.

Mitä helvettiä se Pitkämäki muuten teki siinä Jokereiden tasoitusmaalissa? Tuollaisia virheitä näkee E-junioreissa, ei SM-liigassa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti mixu
Levosesta on tullut tuomari joka puhaltaa aina seuraamuksista eikä siitä mitä siellä tapahtui. Puhtaasta taklauksesta suihkutuomio.

Mitä nyt että Pesonen oli selvästi irti laidasta joten laitataklauksen tunnusmerkit täyttyi aivan selkeästi. Ja jos Pessi olisi ollut laidassa kiinni niin mitään ei olisi edes tapahtunut. Mutta täytyy myöntää että Pesosella oli tapauksessa paljon epäonnea sillä Dallan taklaus sinällään ei ollut mitenkään erityisen raju saatikka törkeä vahingoittamis tarkoituksessa tehty teko ja itsekin paljon (SM-liigan mittakaavassa) taklaavana pelaajana Jussin olisi kyllä pitänyt osata olla valmiinpana vastaanottamaan taklausta. Kaiken kaikkiaan Dallan ulosajo oli mielestäni oikea ratkaisu sillä eikös rangaistavan teon yhteydessä tullut loukkaantuminen aiheuta automaattisen ulosajon, vai onko sitä sääntökohtaa muutettu? En kuitenkaan toivo Dallalle jatkoseuraamuksia Pesosen epäonnekkaasta loukkaantumisesta, tuo ulosajo riittäkööt rangaistukseksi.

Ja mitä tulee Levosen tuomiohin niin kyllä aikas vahvat keltamusta lasit saa olla jos pystyy vakavalla naamalla sanomaan että Levosen tuomiot olisi suosineet Jokereita - varsinkin koukkimisesta (silloin harvoin kun suostui viheltämään) tuntui tulevan varsin yksipuolisesti jäähyjä kun toinen sen sijaan sai repiä ja roikkua aivan mielinmäärin ilman pelkoa istunnoista. Levonen oli tänäänkin luokattoman linjaton ja ennen kaikkea Levonen viheltää äärettömän huonosti vastustajan estämisestä jäähyjä, ilman näyttävää kaatumista ei ole mitään toivoa että Japa näkisi yhtään mitään rikettä, pelaaminen kahdella mailalla tai roikkuminen kaksin käsin pelaajan paidassa on Levosen mielestä aivan sallittua ja sääntökirjan mukaista pelaamista.

Paska peli mutta tulipa käytyä katsomassa ja saatiin sentään yhden erän pelaamisella plakkariin yksi piste. Ilves oli kaksi erää selkeästi parempi ja se olisi paremmalla viimeistelyllä ja ilman Häkkisen loistopeliä vienyt helposti molemmat pisteet Manseen. Ja ei tarvi olla kovinkaan suuri ennustaja jos sanoo että tällä pelillä hävitään varmasti torstaina Lahdessa Pelicansille. Jos saataisiin pidettyä se 3.erän syke ja tahtotila niin silloin ehkä pystymme antamaan edes jonkinmoisen vastuksen Kaaneille, pahaa pelkään että torstaina ei valitettavasti Narri naura...

Edit: Pitkämäen housut on ilmeisesti Lainapeitteen sponssaamat, sen verran kokoa on niille saatu - ja jos yhtään sääntöjen henkeä etsitään niin väittäisin että Pitkämäen housut ei tuota täyttäisi. Jos liigalla olisi munaa (ei taida olla pelkoa) niin se määräisi tuon teltan vaihtoon.
 
Viimeksi muokattu:

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Mielestäni Pesosen loukkaantuminen oli täysin turha tapaus.
Mies oli purkamassa kiekkoa omalta alueelta ja Dahlman tuli näkökentän ulkopuolelta myöhässä ja Pesonen ei ilmeisesti osannut odottaa taklausta. Voi tietysti kysyä mitä tuolla turhalla taklauksella haettiin, noh ehkä joku voi selittää, mutta minä en ymmärrä tuollaisia. Naapuri fanien on turha vastata, tiedän jo teidän vastaukset, mutta tarkoitin taklaajan saavuttamaa hyötyä tuossa tilanteessa en katsomon nautinto hetkiä;-)

Jos joku tosiaan väittää tuota puhtaaksi niin ihmettelen, tosin taklaahan Karalahtikin aina puhtaasti ;-) Noh en todellakaan väitä sitä missään nimessä törkeäksi, mutta taas turhan innokas taklaus toivottomassa tilanteessa ja olisi kakkonen ollut paikallaan ilman loukkaantumista, koska Pesonen oli niin kaukana laidasta, että siinä olisi voinut käydä pahemminkin.

Tälläisiä näkee kyllä turhan paljon tänä päivänä kun taklaaminen on itsetarkoitus ja eikä ehditä miettiä sitä miksi taklataan ja onko siitä tilanteessa hyötyä ja onko mahdollisuutta taklata puhtaasti.

Lopputulos kuitenkin on se, että Pesosen kausi on melko varmasti siinä ja koska taklaajalla on tällä vastuu niin kaikki 1-3 ottelun kiellot ovat kohdallaan, ei kyllä enempää. Hyvää kauden jatkoa Dallalle näitä ikävä kyllä sattuu...
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Raimon kuumenemisesta:

Hetki ennen Helmisen käytöskymppiä Marko Luomala lähti alivoimalla kiekonriiston jälkeen aivan vapaasti kuljettamaan pelivälinettä väljemmille vesille, mutta hänet koukattiin takaapäin nurin jo ennen omaa siniviivaa. Levonen jätti tilanteen käsittämättömästi viheltämättä, ja Jokerit jatkoi ylivoiman pyöritystään, mikä ei onneksi johtanut ottelun ratkaisuun. Myös jatkotilanteen purkanut Tinke kävi tapahtuneesta todella kuumana. Olisi ollut erittäin vittumaista menettää viimeisessä erässä se kallisarvoinen piste tuollaisen tuomarivirheen takia.

Näin ollen - mikäli siis kysymys oli olettamastani tilanteesta - Raipen mittarin täyttyminen oli kaikkea muuta kuin aiheetonta, joskin sangen typerää jo siitäkin syystä, että Ilveksen menetettyä ainoan huippuluokan aloittajansa Jokerit sai kolmen viimeisen minuutin aikana (Raipe oli viimeisestä erästä puolet jäähyaitiossa) ainakin neljä pahaa pyöritystä/maalipaikkaa hyökkäyspään 100-0-aloitusvoittojen seurauksena. Metropolit ja Pakaslahti pitivät Suvantoa, Topperia, Leinoa ja Vorelia aloituksissa enemmän tai vähemmän pilkkanaan.


Sekä Tapparaa että Ilvestä vastaan Jokerit on ollut todella vaisu. Ilves - toisin kuin Tappara - ei silti hyvistäkään pakoista onnistunut tekemään toista maalia, joten pisteet lopulta jaettiin Jantusen tasoitettua harvoista kunnon tilanteistaan. Jokereiden on täytynyt esittää viime vuoden puolella aivan erilaista kiekkoa, koska tuolla pelillä se ei ole voinut selvitä joulutaukoon saakka kotonaan tappioitta.


Eipä ole kaukana ajatus, että ilman uusia vahvistuksia parivaljakosta Metropolit-Jantunen kumman tahansa loukkaantuminen olisi Jokereille täydellinen kuolinisku. Toisaalta taas Helenius pelaa tällä hetkellä aivan väärässä sarjassa.


EDIT:

Toteaisin muuten vielä, että harvemmin näkee SM-liigaottelussa näin surkeaa ylivoimapeliä.



Ranger
 
Viimeksi muokattu:

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti flintstone
Ja mitä tulee Levosen tuomiohin niin kyllä aikas vahvat keltamusta lasit saa olla jos pystyy vakavalla naamalla sanomaan että Levosen tuomiot olisi suosineet Jokereita - varsinkin koukkisesta (silloin harvoin kun suostui viheltämään) tuntui tulevan varsin yksipuolisesti jäähyjä kun toinen sen sijaan sai repiä ja roikkua aivan mielinmäärin ilman pelkoa istunnoista. Levonen oli tänäänkin luokattoman linjaton ja ennen kaikkea Levonen viheltää äärettömän huonosti vastustajan estämisestä jäähyjä, ilman näyttävää kaatumista ei ole mitään toivoa että Japa näkisi yhtään mitään rikettä, pelaaminen kahdella mailalla tai roikkuminen kaksin käsin pelaajan paidassa on Levosen mielestä aivan sallittua ja sääntökirjan mukaista pelaamista.
Kyllä levosen suurin ongelma on siinä, että mies luule olevansa niin suuri stara, että voi jättää selvät peliin vaikuttavat estämiset, kampit yms. viheltämättä ja kikkailla joillain typerillä pikku estämisillä joillaa ei ole mitään merkitystä itse peliin.

Tuomarikurssille uudestaa ja junnupeleihin Japa mars mars...
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti ranger





Sekä Tapparaa että Ilvestä vastaan Jokerit on ollut todella vaisu. Ilves - toisin kuin Tappara - ei silti hyvistäkään pakoista onnistunut tekemään toista maalia, joten pisteet lopulta jaettiin Jantusen tasoitettua harvoista kunnon tilanteistaan. Jokereiden on täytynyt esittää viime vuoden puolella aivan erilaista kiekkoa, koska tuolla pelillä se ei ole voinut selvitä joulutaukoon saakka kotonaan tappioitta.


E



Ranger



Jokerit varmaan sopivat Ilvekselle vastustajana,koska joukkue on
aina perinteisesti ollut pelaava joukkue.Kapeiden kaukaloiden
puolustus- ja luistelukone joukkueet Kärpät ja Hifk ovat paljon
ikävämpiä vastustajia.Hakametsässä at least.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti ranger
Eipä ole kaukana ajatus, että ilman uusia vahvistuksia parivaljakosta Metropolit-Jantunen kumman tahansa loukkaantuminen olisi Jokereille täydellinen kuolinisku.

Ranger

Älä unohda ketjun kolmatta ja ehdottoman tärkeää lenkkiä, eli Tomek Valtosta. Ja sanotte mitä sanotte niin ainoastaan Tomekin kanssa tuo ketju on oikeasti vaarallinen ja Metro ja Jarna pääsee todella taitoineen esiin. Tomek on kolmikosta ainut jolle tosin pystytään hakemaan kelvollinen korvaaja mutta ilman Tomekia tuo ketju on vain varjo itsestään se on nyt nähty jo kahteen kertaan, ensiksi Warre yritti viedä paikan Tomekilta mutta epäonnistui karkeasti ja jos mahdollista niin vielä surkeammin kävi Bergenheimin kanssa. Tomek on ainut noista joka on ymmärtänyt roolinsa tuossa tehonyrkissä pilkulleen - Metro ja Jarna pitää kiekkoa ja pyörittää peliä, Tomek raivaa tilaa ja toimii erinomaisena maskimiehenä sekä tietenkin maalinedustan irtokiekkojen sisään lapioijana. Tomek kuuluu ehdottomasti mukaan tuohon pelättyyn trioon.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Flint

Olen Valtosesta ehdottomasti kanssasi samaa mieltä. Tänäänkin Jokerit yritti epätoivoisesti peluuttaa Bergenheimia Metropolitin ja Jantusen rinnalla, mutta Valtosen kanssa homma toimi viimeisessä erässä huomattavasti paremmin. En ymmärtänyt tehottoman - ja mielestäni karkeasti ylivarvostetun - Bergenheimin sijoittamista erinomaisesti pelanneen Valtosen paikalle alunperinkään.


Eipä siitä huolimatta ole kaukana ajatus, että ilman uusia vahvistuksia parivaljakosta Metropolit-Jantunen kumman tahansa loukkantuminen olisi Jokereille kuolinisku.



Ranger
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Flint

Viestin lähetti ranger
Eipä siitä huolimatta ole kaukana ajatus, että ilman uusia vahvistuksia parivaljakosta Metropolit-Jantunen kumman tahansa loukkantuminen olisi Jokereille kuolinisku.


Ranger

Totta tuokin. Halusin vain nostaa esiin että ilman kolmatta pyöräänsä tuo trio ei ole ollenkaan niin paha pideltävä kuin se on nimenomaan tuossa muodossa. Ja veikkaanpa että ilman tuon kolmikon loukkaantumisia se tulee myös tuossa muodossa nyt jatkossa pysymään, kokeilut on sen osalta nyt tehty. Muita ketjuja sen sijaan saatetaan vielä fiilata muotoon jos toiseenkin.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti ranger
Raimon kuumenemisesta:

Olisi ollut erittäin vittumaista menettää viimeisessä erässä se kallisarvoinen piste tuollaisen tuomarivirheen takia.
Olen samaa mieltä ja olisin itsekkin varmasti käynnyt kuumana tilanteessa raipen housuissa.
Tosiasia kuitenkin on se, että yhtään vastaavaa koukkaamista ja kamppia ei ottelussa vihelletty ja siitä saamme kiittä... meinasin sanoa tuomaria, mutta sanon levosta.

Päin vastaisesta tilanteesta jäi parhaiten mieleen Pakaslahden vetäminen poikittaisella selästä nurin maalin edessä kun kiekko oli pelattavissa hänen edessä, mutta turha oli ulvoa jäähyä.
Ainoa ero oli, että Pakalla piti hermo ja palaute Japalle oli ilmeisesti rajojen sisällä ;-)

Herää vain kysymys kuinka monta kertaa meille on vastaavassa tilanteessa annettu tuollaisesta protestoinnista pikkukakkonen eikä niin kuin raipe tässä, joka pääsi kuin koira veräjästä kympillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös