Jokerit - HPK ti 8.3.2005

  • 19 669
  • 131

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Historiallinen voitto

Kerholla peli Ilmalassa. Vastustajana Jokerit. HPK tekee avausmaalin. HPK johtaa kolmannen erän alkaessa. Jokerit voit... Jaa no eipäs tällä kertaa.

Olipas kivaa voittaa, vaikka vierasjoukkue tämän tahallaan taktikoikin.. jepjep.
 

Lunis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Parasta Kiekkoa
Niin siinä sitten kävi, että Kerhon poijjaat kaatoi nahkeat Narrit Jaffa-areenalla ensimmäisen kerran. Hyvä pojat! Ja nyt on taskussa runkosarjan kolmas sija sekä Pelipoissien ensimmäinen vastustaja tuntuisi olevan Turun palloilevat pojat. Tästä on hyvä jatkaa.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Viestin lähetti Jussih
Taktiikkaa eli ei. Nyt on sitten sekin käsittämätön anomalia kuopattu. Voittomaalin teki Janne "Timrå" Laakkonen ikäänkuin läksiäislahjana Kerholle.

Tälle kaudellehan oli alunperin kaksi tavoitetta. Toinen on nyt saavutettu ja toinenkin on sitä myöden lähellä.

Älkää suotta pelätkö. Kyllä te sen pronssin saatte ja tavoitteet täyttyy!
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joksin sanoin: "Tällaisena päivänä on hienoa olla suomalainen!" Tulihan se voitto viimein sieltä, tosin kohtalaisen vaisu maku jäi pelistä näin radiosta nähtynä. Onneksi voitto sentään tuli varsinaisella peliajalla eikä rankkareissa.
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1-3.

Loistavaa! Umpipaskan jokereitten kustannuksella vedot tuottivat tänään 700e. Kiitos vain kerholle.

Saahan nähdä miten jortikka känätää kelkan playoffspelehin, paljon nimittäin tapahduttava.

Jalkanen oli ilmeisesti tulessa?
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viimeinen sinetti mestaruudelle!

Juu se on siinä, niskalenkki Jokereista. Jos kahden pelaajan +Martikaisen puuttuminen vastustajalta tuo joukkueelle nimeltä Kerho voiton Areenassa, on mestariksi vain yksi ehdokas, tuo samainen Pallokerho. Puolivälierien vastustelijallahan ei perinteisesti mitään väliä olekaan, välieriin lyöty Jokerit tai joku ynnämuu ja finaaliin vaikka se HIFK.

Joksi kiteytti hyvin; "on hienoa olla suomalainen tällaisena päivänä".

Kun vielä huomenna saa aamulla lukea hyviä uutisia Hämeen Sanomista, ei yhtään hassummalta tunnu juu.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Viestin lähetti Edit

Ja lopuksi tulosveikkaus 1-3 (oho)

Sori nyt vaan, oli pakko lainata tämmösenä päivänä oma teksti. Nyt on sekin taika murrettu ja tästä on hyvä jatkaa PlayOffeihin. Johan tätä tuskaa kestikin yli 8v, mutta se on onneksi loppu nyt. Mutta meneekö seuraavaan voittoon yhtä kauan, jaa-a. Kiitos pojat :)
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
No johan nyt. Seuraavaksi uutisissa kerrotaan, että lehmät lentävät. Vaikka eipä tuon voiton perusteella voi mitään ihmeempiä päätellä. Pleijareissa kaikki muuttuu.

Runkosarja on kuitenkin hyvä päättää voittoon ja nyt pojat pääsevät keskittymään tosipeleihin.

Kiitoksia ja onnittelut Kerholle hyvin sujuneesta runkosarjasta!
 

Jokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Joo kiitän kanssa =)

Kerholle, naapureille ja Kärpille 80 ecudon panoksena tuotti mukavasti.

Kyllä elämä hymyilee! Hei nyt ei ole syytä kieriskellä tuskassa vaan keväällä Jortikka iloitsee!

Jokerit kiittää!
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti bozik
Lähellä on etten hylkää periaatettani ja pelaa Jokerien peliä. EI jumalauta 1,65 - 4,0 - 3,55 ja mahdollisuus pelata vetoa singlenä. Pakko se ilmeisesti on saturainen sijoittaa ja muuttaa se kolmeksi + kahvirahoiksi.
Miten ilmaistaan hymiöillä että mä kieriskelen itsesäälissä, kiroan maailmaa ja olen jopa kyvytön siirtymään vitutusketjuun ? Ei saatana, perkele, jumalauta ja jotain muuta. Tuossa olisi ollut paikka rokottaa veikkausta ja olin sen duunista tekemässä. Eipä muuta kuin pelitilille ja huomaamaan, ettei tilillä ole tarpeeksi rahaa. Tiukka a-haa elämys ja ajattelin että siirränpä Sololla ja sitten iski salama. Ilmeisesti ensimmäistä kertaa puolen vuoden työrupeaman aikana minulla ei ollut solo-tunnuksia mukana duunissa ja en kehdannut lähteä niin aikaisin, että olisin kotoa kerennyt vedon pelata.

Onnittelut kerholle, taika on murrettu, epätoivo vallannut Jokeri-kannattajan ja maailma kaatuu päälle. Kerran vielä että voi vittu, annan mä toisten tallella suuret setelit.......
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Ja sopivasti se nenäkkäämpi Jalonen Oulussa takoi turkulaisten kaaliin ennakkonäytöksenä sopivat puolivälieränumerot. Kysymys kuuluu, onko varsinainen näytös Elyseellä 19. vai 23. päivä tätä kuuta?

Hiphei.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Oli siinä sitten itselläkin haisua miten kaalit ja tulos menee..Mutta mutta! Siinä se sitten on, voitto mehumaijassa! Enää puuttuu mestaruus ja eiköhän sekin sieltä voi napsahtaa. Kommentteja pelistä kun en ole mitään kuullut. Holdenin lopussa ottama jäähy? Kovakin paniikki ollut? Ei ollut kai ylilyöntejä. Hyvä kerho, kiitos tästä!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Että sellasta... Pelistä jäi mieleen näin paljon: -


No, Häkkinen oli ihan kohtalainen. Otti pari todella pahaa kiinni, sitten vastapainoksi pari meni helposti. Pelaamattomuus näkyi.

Alkais jo ne perkeleen playoffit!


Onnittelut Hämppälinnaan historiallisesta voitosta.
 

Stan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
In Häkkinen we trust

Eka ja kolmas erä oli aika puolivaloilla pelailua, toinen erä paras ja vauhdikkain. Häkkinen imaisi ainakin ensimmäisen kerhon maalin aika helposti, toisessa ei ollut mitään saumaa ja kolmas livahti myös nähdäkseni puikoista. Eihän jokerit nyt Häkkiseen kaatunut, mutta mutta...

Hassu yksityiskohta pelissä oli, että kerho hassutti kuuluttajankin sinne kebab-kioskille - kerhon mennessä 1-2 johtoon tuli kuulutus: HPK tasoittaa 2-2:een.

Lopussa jokerit eivät edes yrittäneet kuroa kerhon etumatkaa. Eivät ottaneet veskaria pois vaikka oli ylivoima ja kaikkea. Ei siis mikään maailman tärkein peli, mutta eka voitto kerholle hjareenalla!
 

Alkiolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue ja Jokerit
Hävettää

tuntea iloa Jokereiden tappiosta. Niin kuin jokin muukin, myös meikäläinen sai tänään ihan kivat "kahvirahat". Kiitos HPK:lle, Kärpille ja IFK:lle. Tästä eteenpäin sitä kannatetaankin taas narrilaumaa - vaikka sitten katkeraan loppuun asti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ircissä oli juttua, että Jokeripelaajat olleet hymyssä suin pelin jälkeen. Eli eipä hirveämmin Jokereiden kavereita tainnut tämän illan peli inspata. Tokihan sen ymmärtää, mutta harmittavan tyylittömästi päätettiin muuten hyvin mennyt runkosarja. Playoffeja odotellessa...
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Ensin Ilves katkaisi yli yhdeksän vuoden pisteettömän Turun reissujen putkensa ottaen jopa voiton, ja nyt HPK karisti historiallisen Areena-peikon. Siinäpä yhdelle runkosarjalle.

Onnittelut Kerholle. Päivämäärä jäänee knoppikysymyksen aiheeksi jääkiekkoaiheisiin tietokilpailuihin.


Ranger
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Ikijokeri
Ircissä oli juttua, että Jokeripelaajat olleet hymyssä suin pelin jälkeen.
Kysykö kukaan paljonko nuo ko. Jokeri-pelaajat olivat pitkävetoon sijoittaneet ?

Nimim. Opin mä joskus tuota "ircciä" käyttämään.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Kiitoksia.

Olisi suuri häpeä olla ottamatta osaa tähän otteluketjuun pienenpienellä minimegahehkutuksella.

Päiväunieni takia maksoin kolmannen erän näkemisestä 32 euroa, mutta enpä oikein keksi parempaa paikkaa mihin 32 euroa voisi sijoittaa. "9872" katsojaa näkivät kuinka Haaannu Väääisänen Hannu Väisänen skoorasi ja nosti noin Antarktiksen painoisen lyijylastin ainakin kannattajien jos ei sentään pelaajien harteilta.

PS. Vain täysin sieluttomat pelaavat omaa joukkuettaan vastaan.

PPS. Jännitti sairaasti lopussa vaikka järkisyyt sanoivat että älä etelän mies jännitä.

PPPS. Ollilta loistava kikka 3.erässä, pari napautusta lavalla jäähän ja heti napsahti narripakilta syöttö.

PPPPS. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Terveisiä myöskin Ouluun, tänään on taas olla hienoa olla elossa. Sports Academy täältä mie tuun.

PPPPPS. Omistan tämän voiton kaikille maailman naisille. Mishnarodnyj den zhinky.
 
Viimeksi muokattu:

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juu, varmat rahat mullekin pitkävedosta. Kun Häkkinen on maalissa, niin se tarkoittaa, että Jortsun mielestä tämän ottelun saa vaikka hävitäkin. Oli Jokereilla todella outo kokoonpano muutenkin: Kaltevaa, Kanteeta, Koivistoa ja Jalkasta, joita ei tällä kaudella pahemmin ole vielä näkynyt. Mukiinmenevästi heillä pojilla Jalkasta lukuunottamatta meni, mutta virheistä Kerho kyllä sitten rokotti pahemman kerran.

Välierissä sitten Kerho taas vastassa, jos sinne asti molemmat pääsevät. Siellä toivottavasti Jokerit on jalkeilla ykkösmiehistöllään. Mutta onnea HPK ja kiitos Veikkaukselle.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Dougie KillMore
PS. Vain täysin sieluttomat pelaavat omaa joukkuettaan vastaan.
Kiitos! Eli mussa on jotakin ehjääkin, eli siis sielu. Buddhalle siitä kiitos, ettei pelitilillä ollut hilloa. Kumarrus.

Sain sellaisen raportin areenalta, että olisi ollut todella paljon faneja Hämeenlinnasta paikalla. Tämä tuli erittäin luotettavalta taholta * ja perustui areenan ympärille parkkeerattuihin busseihin. Jos näin oli, lätsän nosto kerhon faneille, edelleen fakta on se, että kunnon kannattaja käy vieraspeleissäkin.

*Isukki ja äitee, joutuneet Hifk:n ja Jokerien peleissä käymään since early 70s ja tänään muka kuittaillakseen soittelivat mulle olevansa areenalla Jokerien pelissä. Sanoin ettei mua haittaa ja siis valehtelin vanhemmilleni, syntiketjuun mars.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Viestin lähetti Ikijokeri
Ircissä oli juttua, että Jokeripelaajat olleet hymyssä suin pelin jälkeen. Eli eipä hirveämmin Jokereiden kavereita tainnut tämän illan peli inspata. Tokihan sen ymmärtää, mutta harmittavan tyylittömästi päätettiin muuten hyvin mennyt runkosarja. Playoffeja odotellessa...

Kyl tää on mennyt kummalliseks tää runkosarja pelaaminen.. Ensiks kerho häviää tahallaan pelejä, ja sit Jokerit. Kukakohan häviää pleijareissa tahallaan? Mut ihan ok tapa jatkossa selitellä tappioita...

Kiitos kerho! Nyt Jokerit tulee vastaan jo välierissä, mitä nopeammin sen parempi... Klesla kuulemma aivan päällikkö! Ja Laakkonen tulossa..Jokerit ilman Metroa kohtuu aseeton, nii ja puuttuhan niiltä joku Rapperswillin jämä..
Timi on sit asia erikseen, mut eikös sekin oo alkanu pompotteleen.. Ja kakkosveskariahan Jokereilla ei näköjään ole. Ainakaan sellasta jonka voi pleijareissa pistää maaliin.

Väänäselle iso kiitos hienosta pommista! Lahden Jaskan kypärä on kuulemma vieläkin ilmassa. Oli vaan ajan kysymys kun bambi on keskialueella nokallaan, oikeen kunnolla!
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti bozik
Onnittelut kerholle, taika on murrettu, epätoivo vallannut Jokeri-kannattajan ja maailma kaatuu päälle. Kerran vielä että voi vittu, annan mä toisten tallella suuret setelit.......

Elä hätäile bozik. Minä hoidin tämän puolestasi ja pelasin ensimmäistä kertaa elämässäni huolella Jokereita vastaan (kait se edes vähän lohduttaa sua että edes mä voitin =). Kiitos vain Veikkaukselle, raha kelpaa kyllä tänne.

Onnittelut Kerholle vaikka jo aiemmin ketjuun pronssikerhon voittoa povasin ja ilmaisin kahden maalin riittävän Jokerien kaatoon.

Silmiinpistävää illan ottelussa oli mm. Jokereiden entistä luokattomampi yv, kaikki jätkät vain seisoivat paikallaan. Lisäksi otti pattiin todella hitaat hyökkäyksiin lähdöt sekä huonot avaussyötöt. Ei ollut yksi eikä kaksi kertaa kun puolustusalueelta lähtenyt syöttö saatiin kiinni pysähtymällä keskialueelle -> HPK ryhmittyi puolustamaan -> hyökkäys pysähtyi täysin -> irtokiekko päätyyn. Hiphiphuraa. Jokereiden ainoa maali syntyi pelille poikkeuksellisella tavalla - Jokerihyökkäys lähti nopeasti liikkeelle ja kiekko pysyi mukana -> tilanne -> maali. Oho.

Häkkinen onnettomalla pelituntumalla imaisi ainakin kaksi noista kolmesta maalista. Noh, ei ole Häkän vika kun ei saa lainkaan peliaikaa.

Plussan puolelle jäivät minun papereissani Väänäsen Ossi, Valle sekä Lintu, osittain myös Dalla. En tiedä jakaako kukaan mielipidettä mutta olisin halunnut vikassa erässä nähdä Vallen ja Dallan samassa kentässä, tulosta olisi voinut syntyä.

Onnittelut kuitenkin tosiaan kerholle, apina on pois selästä. Pahoittelen että meistä ei tänään(kään) ollut vastusta. Toivottavasti playoffeissa tilanne muuttuu täysin.
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Tomppa#74
Elä hätäile bozik. Minä hoidin tämän puolestasi ja pelasin ensimmäistä kertaa elämässäni huolella Jokereita vastaan. Kiitos vain Veikkaukselle, raha kelpaa kyllä tänne.
Kiitos vaan Tomppa, just tää lohduttaa, onnittelut. Saan erilaisia viestejä kavereilta jotka tekivät tilin tällä pelillä ja kuuleman mukaan Veikkaus oli jopa jossakin vaiheessa sulkenut kohteen liiallisen pelaamisen vuoksi. Eli kiitokset vaan, en mä vieläkään unta ilman sieniä saa.

Saanko nyt toistaa kysymyksen, miten Jokerien pelien kertoimet arvotaan ?

Nimim. Peluri joka haluaisi pelata Jokerien voittoa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Areenan taika pitää!

Jokerit ei ole voittanut vuoden vaihtumisen jälkeen vielä kertaakaan HPK:a omalla kotiareenallansa. Tämäkään peli ei siis tuonut helpoitusta tuohon suureen tuskaan ja ahdistukseen. Eikä pitänytkään tuoda.

Hyvä näin.

PS. Ja kyllähän minäkin siellä olin, vaikka jotain muuta väitinkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös